Parhaat – joulukuu`16


Joulukuun parhaat -postaus tulee valitettavasti vasta nyt, sillä halusin ensin saada jaloista pois Vuoden parhaat 2016 -postaukset. Enkä sitten viitsinyt laittaa kaikkia isoja postauksia yhteen pötköön, ettei tulisi liikaa asioita kerralla, joten ennättäähän nämä joulukuun parhaat nytkin. Vasta viides päivä uutta kuuta menossa. ^_^ Yksi tuote tosin on sellainen, että jos sitä himoitsee, kannattaa olla nopea, koska kyse on joulun Limited Edition -tuotteesta ja voi olla, että se on siirretty jo alelaareihin.

*Postauksen lopussa kuvissa olevat tuotteet eroteltuna blogin kautta saatuihin PR-näytteisiin ja itse ostettuihin.


KÈRASTASE CC CRÈME

Tämä tuote on sellainen "turhake", josta luulin, etten kuuna päivänä tarvitsisi, mutta kas kummaa niin vaan jäin koukkuun, kun uteliaisuus yllätti. Jos sinulla on käsitellyt, mutta varsinkin vaalennetut hiukset, niin tämä tuote on varsinaista karkkia hiuksille. Kyllä, tämä on hiusten oma CC-voide. ^_^ En ole oikeastaan paljonkaan tutkinut mitä tämä sisältää, koska minulle riittää se, mihin tuote pystyy. Hennosti ihonvärinen ylelliseltä tuoksuva ohut voide levitetään pyyhekuiviin hiuksiin pesun jälkeen. Hiuksista tulee ihanan pehmeät, kiiltävät ja helposti käsiteltävät, ei kuitenkaan latteat. My hair but better, sen tämä todellakin tekee. Itse olen tosi laiska lisäilemään pesun jälkeen mitään tuotteita hiuksiin, mutta tämän käyttö on jäänyt tavaksi. Viimeksi eilen illalla puristelin viimeisiä turahduksia tuubista ulos.


GUERLAIN MÈTÈORITES PERLES DE LEGENDE

Guerlainin puuterihelmet pakattiin tänä vuonna pakkaukseen, joka on saanut inspiraationsa Intiasta. Kulta-sininen pakkaus on kuin pieni korulipas. Limited Edition Shalimar -kokoelma toteutettiin tällä kertaa yhdessä Guerlainin ikonisen mainoskasvon Natalia Vodianovan kanssa. Pakkauksen sisältä paljastuu kolmen sävyisiä puuterihelmiä. Pienet kultaiset antavat lämmintä valoa, siniset korjaavat ihonsävyä ja pinkit heleyttävät. Météoriitit antavat kasvoille luonnollista kaunista hehkua. Meikki mètèoriiteilla tai ilman, ero on hiuksenhieno, mutta juuri sellainen, että sen kyllä huomaa. Varsinkin, jos käyttää joka päivä niin meikistä puuttuu heti jotain, jos jättää näiden tuoman hehkun pois. 


GUINOT YOUTH TIME FOUNDATION

Guinotin Youth Time -meikkivoide on hämmentävä tuote. Sen koostumus on kuin löysähköksi vatkattua kermavaahtoa. Lupaa tasoittaa ihon pieniä virheitä ja silottaa ihon pintaa, nämä kaksi lupausta myös toteutuvat. Meikkivoide peittää todella hyvin ihon pientä punaisuutta. Voide on itsessään jo niin kosteuttavaa, että usein itselläni riittää pelkkä seerumi alle, kuitenkin kuivempina ihopäivinä lisään alle myös päivävoiteen. Olen koittanut levittää voidetta siveltimellä, beautyblenderillä ja sormin, mutta tämän kuohkea koostumus tekee sen, että tuote näyttää ehdottomasti parhaimmalta sormin levitettynä, silloin sormien lämpö tekee tästä helpommin iholle työstettävää ja meikkivoide sulautuu iholle kauniimmin. Lopputulos on kuulas ja iho näyttää tasaiselta. Sävy 01 on vaalein saatavilla oleva ja juuri tällä hetkellä tämä on siinä ja siinä, onko sävy jo liian tumma itselleni, se kuitenkin vielä sulautuu ihoon kauniisti. Luultavasti helmikuulla joudun heittämään tämän pariksi kuukaudeksi telakalle odottamaan kesää ja pientä päivetystä. Tuoksu on mieto. Mahtava meikkivoide, jos tykkää luonnollisesta lopputuloksesta. Suosittelen varsinkin aikuisille naisille.


GLAMGLOW DREAMDUO

Dreamduo pääsi mukaan vuoden parhaisiin ihonhoitotuotteisiin, eikä suotta. Katsokaa nyt, se on kohta loppu! Tuotetta on purkissa yhteensä 40ml:ä, 20ml:ä molemmin puolin, tai näin ainakin Sephoran sivuilla ilmoitetaan. Kuitenkin Suomen lehdistötiedotteessa lukee, että pakkauskoko on 20ml:ä, eli kumpaakaan tuotetta olisi VAIN 10ml:ä, joka kyllä selittäisi tuotteen nopeaa kulumista. Tosin omalla käyttötahdilla tämä olisi kyllä varmaan siinä tapauksessa jo loppu, koska 10ml:ä on todella vähän. Purkin takanakin lukee 20ml/each, miten tuon nyt tahtoo sitten ymmärtää. 

On ollut kyllä nerokas idea laittaa kaksi hoitotuotetta samaan purkkiin yhdistämällä seerumi ja päälle laitettava harmaa "naamio", sillä on saatu tuote, joka tekee yön aikana ihosta ihan järjettömän pehmeän. Alussa käytin tätä joka yö, mutta koska tuote tuntui kuluvan niin nopeasti, aloin käyttämään säästellen vain muutamana yönä viikossa. Onneksi tätä saa ihan kohta ostettua Suomesta, joten voin käydä ostamassa uuden pakkauksen, ennen tämän loppumista.


ESTÈE LAUDER HI-LUSTRE LIPSTICK 210 BOLD INNOCENT + SMASHBOX LIP LINER PEONY = PERFECT NUDE LIPS

Olen täällä aina "narissut" sitä, miten vaikeaa minun on löytää sellaista nudepunaa, joka oikeasti jäisi pitkäksi aikaa käyttöön. Viimeisin tällainen on ollut Clarinsin Rosy Nude. En oikein innostu mistään, koska usein jopa pinkkiin taittavat nudet saavat minut näyttämään sairaalta, niistä beigeistä puhumattakaan, joihin minun on parempi olla koskematta kokonaan, jos en halua, että minun luullaan olevan kävelevä ruumis. Nyt on kuitenkin löytynyt combo, joka on saanut minut innostumaan muustakin kuin punaisesta tai oranssista huulipunasta. Tämä uusin puna-ihastus sai myös vihdoin tajuamaan, mitä minun kannattaa tästä lähtien etsiä, kun haen täydellistä nudepunaa itselleni. Sillä Rosy Nudessa ja Bold Innocentissa on kaksi samaa asiaa: molemmat taittavat hieman pinkkiin, toki Bold Innocent huomattavasti enemmän. Lisäksi molemmissa on selkeää kultaista hohdetta, joka tekee puniin sopivasti lämpöä, jolloin ne istuvat todella lämpöisen sävyiselle iholleni tekemättä minusta valjun näköistä. Smashboxin Peony on täydellinen pari Bold Innocentilla. Yleensä väritän huulet Peonylla ja lisään päälle kauniisti hohtavaa Bold Innocentia. Tulette aivan varmasti näkemään blogin puolella tämän combon vielä kevään aikana huulillani, sillä sen verran jämähtänyt olen tähän yhdistelmään. 

Löytyikö joukosta tuttuja tai kiinnostavia tuotteita?


*Kèrastase oma, muut PR-näytteitä, saatu blogin kautta.






  1. Niina/ Oh so many reasons5. tammikuuta 2017 klo 10.36

    Mulla on muuten noiden hiustuotteiden kanssa vähän sama juttu, en oikeastaan katso usein mitä ne sisältää vaan mihin ne pystyy. Hyvin sanottu!Ihonhoitotuotteiden kanssa on sitten vähän eri asia sisällön kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, ihonhoitotuotteissa katson itsekin enemmän inceja sen mitä niistä ymmärrän, että niitä hyviä ainesosia oikeasti tuotteissa olisi, eikä listan häntäpäässä vain. :)

      Poista
  2. Olit kyllä niin oikeassa, tuo huulipuna näyttää ihan mun sävyltä, ihan täydellinen. <3 Ihanaa pakkaspäivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on upea, ootas kun näet sen huulilla! ^_^Ihanaa pakkaspäivää sinnekin, nyt on kylmä! <3

      Poista
  3. GLAMGLOW DREAMDUO kuulosti siltä ,että sitä olis kiva kokeilla.

    VastaaPoista
  4. Mielettömän upeannäköisiä puteleita, varsinkin Kerastasen tuubin punainen sävy on vangitseva. Jäin sitä tuijottamaan:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kieltämättä aika vangitseva, hieman erilainen. :D

      Poista
  5. En ole testannut mitään näistä, mutta Glamglow vaikuttaa todella mielenkiintoiselta. Mistäköhän tuota saa sitten ostettua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tammikuussa on lanseeraus Stockmann, Sokos ja Kicks myyvät Glamglowta. :)

      Poista
  6. Ihania luksustuotteita :) kaikki puuterikuulat on ihania mutta Guerlainin oikein megaihania <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkuperäisissä on aina jotain taikaa hieman enemmän. ^_^

      Poista
  7. Tosi nätti pakkaus Guerlainilla, vaikka ihan mun meikkisarja se ei olekaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kaunis, vähän olisin toivonut vaan tuohon koristeeksi kunnon vippaa, kuten parissa edellisessä LE-tuotteessa, nyt oli vaan vaahtomuovin pala pitämässä pallurat purkissa. =)

      Poista
  8. Ihanan tuntuisia tuotteita! Meikkivoide on vieläkin haussa, tässähän tuli taas yksi ihana lisää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Guinot on loistava, jos pintakuiva tai ikääntyvä iho, mutta sopii hyvin sekaihollekin. :)

      Poista
  9. Tuota CC-voidetta täytyy harkita, mä rakastan hiuksiin jätettäviä hoitoaineita, vaikka vähän laiskasti niitä käytänkin, haha :D

    Huulipunakombo kuulostaa ihanalta! Se munkin nudepunien jumituskombo perustuu juurikin siihen, että korallisen kultainen puna tuo beigen punan alla ihanaa hehkua ja lämpöä kehiin :) Täytyy siis käydä tsekkaamassa tuo EL:n huulipuna! Jään odottamaan meikkikuvia, miltä tämä sun yhdistelmä näyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse myös tykkään, varsinkin Lushin palashampoolla pestessä usein ei tarvitse välttämättä laittaa hoitoainetta vaan pyyhekuiviin levitettävä hoitotuote usein riittää itselle. Veikkaan, että sitten kyllä ihastut tohon Estèe Lauderin punaan, se on just tuollainen!

      Poista
  10. Hiuksille suunnattu CC-voide nostatti kulmia ja hymyilytti ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hymyilytti itseäkin, sen takia se oli ostettava aikoinaan pois, kokeiltava onko siinä mitään järkeä. ^_^

      Poista
  11. Guinotin meikkivoide kuulosti kiinnostavalta.

    Kivas viikonloppua !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on loistava! Se peittää esim. punaisuutta, mutta lopputulos on silti todella luonnollinen ja sopiva matta, mutta ei liian. :)


      Rentoa viikonloppua sinne!

      Poista
  12. Siis onpa taas kattaus ihanuuksia 💗
    Tuo hiusten oma CC voide lähtee testiin ehdottomasti!

    Kivaa viikonloppua Jonna💗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan paras, en tuu toimeen enää ilman. :D

      Mukavaa viikonloppua S! <3

      Poista
  13. Löytyipäs mielenkiintoisia tuotteita esim. hiusten cc-voide ja Guinotin meikkivoide kuulostaa juurikin sellaiselta mikä voisi sopia just mulle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäisit takuulla Guinotin meikkivoiteesta, voisin ajatella, että se sopii sunkin iholle. :)

      Poista
  14. Toi Glamglow kiinnostaa kovasti, onneksi tänään tuli alennuskupongit Kicksiin, niin voisin mennä sitä katselemaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä kuussa pitäis tulla myyntiin, myyjä vois tietää jo tarkemman päivämäärän, alekuponki on just hyvä käyttää johonkin tällaiseen tuotteeseen, tai niin itse teen. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives