12.3.2017

Haluatko katsomaan taitoluistelun MM-kisoja?


Kuva: helsinki2017.com

Taitoluistelun MM-kisat järjestetään tänä vuonna Helsingissä. Olen pikkutytöstä asti rakastanut katsella taitoluistelua televisiosta, mutta en ole koskaan ollut katsomassa kisoja paikan päällä. Laji, jossa yhdistyy kauneus, herkkyys, taiteellisuus ja urheilullisuus. Voiko sitä muuta toivoa?

Guinot on ollut ISU:n virallinen sponsori jo vuosia ja on tietenkin vahvasti mukana myös näissä kisoissa. Kun Suomen Guinotilta tiedusteltiin haluaisinko tulla katsomaan kisoja ja arpoa liput lisäksi neljälle lukijalleni, oli helppo sanoa kyllä. Yllätyksenä kaikki saavat vielä paikan päällä Guinot -goodie bagit. 

Arvonta:

Arvotaan 4 lippua taitoluistelun MM-kisoihin Hartwall Areenalle. Yksi lippu oikeuttaa pääsyn pe 31.3. klo 11.00 alkavaan jäätanssin lyhyttanssi esitykseen, lisäksi osallistujat saavat Guinot -goodie bagin. Yksin tulemista ei tarvitse "pelätä", sillä olen myös itse paikalla ja olisikin kiva tavata teitä lukijoita. Arvontaan osallistut jättämällä kommenttilaatikkooni toimivan sähköpostiosoitteesi. Jos et halua jättää sähköpostiasi näkyviin, voit ilmoittaa halukkuutesi osallistua arvontaan laittamalla sähköpostia osoitteeseen hakusanarakkaus@gmail.com. Kirjoita viestin otsikoksi MM-KISAT. Osallistumisaikaa on tiistaihin 14.3. klo 23.59 asti. Otan voittajiin yhteyttä sähköpostilla keskiviikkona 15.3.

16 kommenttia:

 1. Luistelua oonkin jo pitkään tahtonut päästä näkemään livenä :)
  neitiminttukihara (at) gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu itsellä, pitkäaikainen haave, nyt olisi vielä mahdollisuus päästä katsomaan huipputason kisaa. :)

   Poista
 2. Oispa ihanaa olla katsomossa : )
  Mukana arvonnassa.
  Ulpu

  rituha@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Ulpu, että ilmoittauduit mukaan, toivotaan, että onni suosii! :)

   Poista
 3. Ihanan erilainen arvonta! Taitoluistelu on kyllä ihan mahtavaa katsottavaa :)

  emmi.tolonen (at) netti.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vähän jänskätti tämä, koska ajankohta voi olla hieman hankala. Mutta tässä saa samalla elämyksen ja jotain kivaa kotiin viemistä. ^_^

   Poista
 4. Airiina
  Olisipa hienoa päästä paikalle, televisiosta katselen aina ja jo pikkutytöstä asti olen ollut kiinnostunut taitoluistelusta.

  aiholapp at uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osallistumisesta Airiina. Sama juttu, nyt kerrankin mahdollisuus päästä paikalle ja toteuttaa oma pitkäaikainen haave. :)

   Poista
 5. Taitoluistelu on kaunista katseltavaa. Haluaisin toki katsella ihan livenä kaunista lajia.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanja osallistumisesta, jäädän tiistai-iltaan jännäämään, keitä random.org tällä kertaa suosii. :)

   Poista
 6. Tääpä ois kiva! Ja yksin tuleminen ei yhtään jännitä, kun nykyään käyn vaikka missä yksin. Miksiköhän se joskus oli jännää? En kyllä yhtään enää muista, mikä oli mikäkin hyppy tai piruetti, mutta ehkä se ei liikaa haittaa, varmasti olisi mukava elämys joka tapauksessa :). nannebest (at) hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä ettei jännitä ja olenhan minä siellä! :) Itsehän kävin nuorena baarissakin usein yksin, mutta vasta aikuisiällä alkoi myöhemmin yksin meneminen jännitämään. Onneksi ei enää. :D

   Poista
 7. Olisi tosi kiva päästä katsomaan mm-luistelua, kun aloitin itsekin aikuisluistelun vuoden alusta. Ajankohta sopii myös hyvin minulle ja voin hyvin tulla yksin, saattaisi olla muutenkin vähän hankalaa saada tuohon aikaan seuraa sinne.
  Heli

  heli.savela@live.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin juuri tuotakin, että jos olisin arponut nämä kahtena kahden hangen pakettina, että kuinka vaikeaa sitten jonkun voittajan on saada joku mukaansa ajankohdan vuoksi, siksi päädyin sitten lopulta tähän ratkaisuun. ^_^ Halusin tulla myös itse paikalle, koska muuten tähän arvontaan olisi varmasti ollut halukkaita osallistuja ja osa trokareita, joiden ei ole koskaan tarkoitus mennä itse paikalle vaan laittavat liput myyntiin. Siksi halusin, että jokainen osallistuva oikeasti haluaa tulla itse paikalle. :)

   Poista
 8. Kaunista katseltavaa. Jos voittaisin, niin antaisin lipun ystävälleni.

  neilisana ät gmail.com

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown