Marc Jacobs Daisy -tapahtuma Sokoksella ja upea Daisy Kiss -arvonta!

*Mainos

Variaatiot ikonisista Marc Jacobsin Daisy -tuoksuista tulevat keväisin yhtä varmasti markkinoille kuin maaliskuinen aurinko sulattaa viimeiset lumen rippeet maasta täällä Etelä-Suomessa. Minulle niin kuin monella muullekin nämä ovat nimenomaan kesätuoksuja. Tuoksut tulivat myyntiin helmikuun alussa. Ne ovat Limited Edition, joten myynti jatkuu aina kesän loppuun asti.

Tänä vuonna jos koskaan on tuoksuihin panostettu. Tästä omaa kieltään kertoo se, että kaikissa kolmessa Daisy Kiss -tuoksuvariaatossa on ollut parfymööreinä kolme hyvin eri tyylistä ja kuuluisaa tuoksunenää. Lopputulos on sen kaltainen, että tuoksut ovat keskenään hyvinkin erilaisia ja sopivat mielestäni erilaisille persoonille, vaikka varmasti vannoutunut Daisy-fani kerää koko sarjan.

Helsingin Sokoksella on ensi viikolla 20-26.3.2017 Daisy -tapahtuma, jossa tuoksut ovat näyttävästi esillä. Joka päivä on mahdollista osallistua Daisy -arvontaan, valitsemalla oman suosikkinsa kolmesta tuoksuvaihtoehdosta. Torstaina 23.3. pystytetään upea Daisy -kukkaseinä, jonka edessä voi halutessaan ottaa selfie-kuvia. Seinä on paikalla to-su. Olen tapahtumassa myös itse mukana pe 24.3. klo 15-17 välisenä aikana. Jos olette Helsingissä liikkeellä, voitte tulla kysymään tuoksuvinkkejä tai tapaamaan minua muuten vain, autan mielelläni valitsemaan juuri sinulle sopivan Daisy -tuoksun. 

Te, jotka ette pääse osalliseksi Daisy -huumaan Helsingin Sokokselle kannattaa lukea alla olevat esittelytekstit tuoksuista huolella, jotta pääsette muodostamaan mielipiteenne uusista tuoksuista. Tämä auttaa postauksen lopussa olevaan upeaan arvontaan osallistumista. 


Daisy Kiss – On ehkä koko joukon perinteisin Daisy. Richard Herpinin luoma tuoksu on taattua kukkais-hedelmäistä laatua, jossa on puumainen myskisen pehmeä tausta. Alkutuoksu koostuu pomelosta, aprikoosinektarista ja herkästä orvokista. Sydäntuoksussa osmanthuksen kukkaa, valkoista pionia ja vaaleanpunaista ruusua. Pohja on pehmeän puinen: seetripuuta, myskiä ja ambroxaa. Alkutuoksu on nenääni makean nektarinen, mutta hyvinkin nopeasti sydäntuoksun kukkaiset nuotit pääsevät valloilleen. Lopulta tuoksu asettuu iholle pehmeänä ja puisena. Kesto iholla on n. kuusi tuntia. Tämä on tuoksu, jonka parikymppinen minä olisi valinnut kolmikosta omakseen. Siinä on nuoruuden viattomuutta ja hempeyttä, kuitenkin pienellä särmällä.

Kenelle?
Ikuisesta nuoruudesta haaveksivalle.


Daisy Dream Kiss – Amandine Clerc Marie on luonut kukkaisen tuoksun, johon yhdistyvät pehmeä hedelmäisyys ja lämmin myski. Alkutuoksu tuo mieleen kotipihan sekä matkan jonnekin eksoottisen ja lämpimään paikkaan. Se koostuu suomalaisille niin rakkaasta mustaherukasta, mehevästä ananaksesta ja kirpeästä greipistä. Sydäntuoksu on aikuismainen ja herkkä. Ylellisen vivahteen tuovaa valkoista freesiaa, jasmiinin terälehtiä ja pirskahdus kirpeää raparperia. Pohjaa lämmittävät seetripuu, ambrox ja myski. Tuoksussa yhdistyy eksotiikka ja aikuismainen hienostuneisuus. Kesto iholla on n. kahdeksan tuntia. En tiedä onko syypäänä mustaherukka, raparperi ja ananas -trio, mutta tämä oli heti ensi nuuhkaisulla eniten minua ja tämän hetkiseen persoonaani sopiva tuoksu. Odotan pitkää yhteistä kesää.

Kenelle?
Elegantille mietiskelijälle.


Daisy Eau So Fresh Kiss – On joukon särmikkäin tuoksu, mutta mitä muuta voi odottaa, kun parfymöörinä on toiminut Oliver Cresp, joka nimenomaan tunnetaan voimakkaista ja runsaista tuoksuistaan. Olinkin hyvin kiinnostunut siitä, miten Oliver saa tuoksussa esiin oman tuoksumaailmansa, mutta kuitenkin niin, että Daisy -tuoksuille tyypillinen herkkyys säilyy. Tuoksu alkaa mandariinin lehdillä, mustaherukalla ja ripauksella kirpeää roseepippuria. Sydäntuoksu koostuu naisellisesta pionista, kirsikankukan terälehdistä sekä vaaleanpunaisesta ruususta. Pohjalla valkoista puuta, santelipuuta ja ambroxaa. Tuoksu on mystinen. Siinä on samaan aikaan herkkyyttä, mutta muista Daisy -tuoksuista poiketen jopa pientä maskuliinisuutta, joka tekee siitä mielenkiintoisen ja poikkeavan tuoksun. Pioni, ruusu ja punapippuri ovat tuoksussa selkeästi läsnä. Tuoksun kesto iholla on n. kahdeksan tuntia. 

Kenelle?
Mystiselle oman tien kulkijalle.

ARVONTA

Arvotaan KOLME kappaletta Daisy Kiss -tuoksuja. Kerro kommenttilaatikkooni, minkä Daisy Kiss -tuoksuista valitset palkinnoksi, jos voitto osuu kohdallesi. Jätä myös toimiva sähköpostiosoitteesi, että saan voiton osuessa kohdalle sinuun yhteyden. Blogin Facebook-sivusta tykkäävät saavat kaksi arpaa, joten kerro kommenttilaatikkoon myös monellako arvalla olet mukana. Jos et halua jättää sähköpostiasi näkyviin, voit osallistua laittamalla sähköpostin osoitteeseen hakusanarakkaus@gmail.com, laita viestin otsikoksi Daisy Kiss -arvonta. Osallistumisaikaa on su 26.3. klo 23.59 asti. Voittajiin otan yhteyttä sähköpostitse viikolla 13. Onnea arvontaan!


*Arvonnan sponsoroi Berner Oy. Kuvissa näkyvät tuoksut PR-näytteitä, saatu blogin kautta.




  1. Kaikki kuullostavat erittäin ihanilta, mutta jos pitää joku valita, niin ehkä nopeasti valintani osuisi Daisy Kiss -tuoksuun. Näitää pitää ehdottomasti käydä iholle kokeilemassa :)

    Kahdella arvalla mukana.
    shimmerblinger@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukana kahdella arvalla! Daisy Dream kiss kiinnostaa eniten. Olen muutenkin aikamoinen Daisy-fani, mutta näitä uusia ei löydy vielä minulta.

      katikait(at)gmail.com

      Poista
  2. Daisy Kiss tuoksun valitsen.

    rituha@hotmail.com

    VastaaPoista
  3. Daisy Eau So Fresh Kiss:) Yhdellä arvalla mukana.
    mannanpostiatluukkupistecom

    VastaaPoista
  4. Kiinnostaisi tuo keskimmäinen, jonka sinäkin valitsit. Ihan hassun kuuloiset ainesosat. Miltä tuoksuu raparperi 😊
    Osallistun kahdella arvalla.
    Marjo.kiilavuo at gmail.com

    VastaaPoista
  5. Daisy Eau So Fresh Kiss ja yhellä arvalla mennään!

    maya87(a)netti.fi

    VastaaPoista
  6. Daisy Eau So Fresh Kiss! Yhdellä arvalla mukana!
    kirsi.luominen@suomi24.fi

    VastaaPoista
  7. Daisy Eau So Fresh Kiss ja yhdellä arvalla.
    estehevonen2017@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Nämä vaikuttavat kaikki ihanilta ja jokainen voisi löytää paikkansa mun kaapista :D Valitaan nyt vaikka Daisy dream kiss. Kahdella arvalla osallistun :) shopaholicloveletters@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Nää pullot on vaan niin ihania! <3 Oma valinta on ehdottomasti Daisy Eau So Fresh Kiss, ripaus maskuliinisuutta kuulostaa hyvältä.

    Osallistun kahdella arvalla.

    masutoaitemu@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Yhdellä arvalla mukaan :)

    Valintani olisi Daisy Kiss.

    vanilliini100@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Daisy Kiss tuoksu on munlaiseni!
    Kahdella arvalla mukaan.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Daisy Kiss olisi oma valintani :) Kahdella arvalla mukana.
    henna.jussila@hotmail.com

    VastaaPoista
  13. Daisy Kiss kiilaa ehkä hitusen muiden ohi.
    Kahdella arvalla mukana.
    sannak.ukonaho@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Daisy Kiss ehdottomasti:)
    Yksi arpa.
    blooomxo at gmail.com

    VastaaPoista
  15. DAISY EAU SO FRESH, ehdottomasti kun rakastan mustaherukkais tuoksuja😚/sandi.osterlund@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Daisy Dream Kiss. Kahdella arvalla 😊
    kintsu_k@hotmail.com

    VastaaPoista
  17. Kahdella arvalla:)sandi.osterlund@gmail. com

    VastaaPoista
  18. Daisy Dream ehdottomasti paras. Kahdella mukaan, tykkäilen fb:ssä.
    nelliina at yahoo.com

    VastaaPoista
  19. Daisy Dream Kiss olisi minun valintani ❤
    Kahdella arvalla mukana.
    sanna_katariina@hotmail.com

    VastaaPoista
  20. Daisy Eau So Fresh Kiss on valintani, olen umpirakastunut siihen. Kahdella arvalla mukana!
    betternailday(a)gmail.com

    VastaaPoista
  21. Sarjassamme tunnustuksia: en muista, että olisin koskaan tuoksutellut Jacobsin Daisy-tuoksuja 😨 Osallistun täten kahdella arvalla ja luonnehdintasi perusteella mun tuoksu olisi ehdottomasti Eau So Fresh Kiss 👄 tuuli.uusitalo@luukku.com

    VastaaPoista
  22. So fresh kiss kiinnostaa! Yhdellä mukana mutta menen kyllä tykkäämään samointein fb.ssakin(unohdan aina sen väylän) youralohair@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Mukana kahdella arvalla. Mieluisin tuoksuni on kuvauksesi perusteella Daisy Dream Kiss.
    klaara49(at)luukku.com

    VastaaPoista
  24. Daisy Dream Kiss :) Olen mukana yhdellä arvalla.
    haaruhainen@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Mystisyys kiehtoo, eli Daisy eau so fresh kiss on mun valinta <3 Ps. mukana kahdella arvalla :)
    julia.chichaeva@luukku.com

    VastaaPoista
  26. Puhtaasti sun kuvauksen perusteella valitsen so fresh kissin! :) kaksi arpaa!
    wastinglifestyle at gmail piste com

    VastaaPoista
  27. Daisy Dream Kiss olisi kiinnostavin. Rakastan Jakobsin Dot tuoksua ja olen hakenut sen rinnalle toista saman merkin tuoksua mutta viellä ei ole löytynyt. Jospa tämä olisi sellainen !!
    Yhdellä arvalla lähden onneani kokeilemaan ...
    Aivan mahtava arvonta ; Kiitos siitä 👏
    susatar8@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Parhaalta kuulostaa Daisy Dream Kiss. Mukana kahdella arvalla.
    heikkilavirpi750@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Nyt meni hankalaksi. Pitkän pähkäilyn ja tyttäreltä kysymisen jälkeen päädyin Daisy Dream Kiss' iin. Kahdella arvalla mukana.
    morgaise (@) hotmail.com

    VastaaPoista
  30. So Fresh Kisshän se noista taitais olla ^_^ Ja toki tykkäilen fbssä. Voi eiiii,jos oisin likempänä ni ehottomasti tulisin sua moikkailemaan! :o

    VastaaPoista
  31. Daisy kiss on paras. en omista vielä yhtään Daisy tuoksua mutta siitä on varmaan hyvä aolittaa! kahdella mukana

    VastaaPoista
  32. Daisy Dream Kissa kuulostaa mieluisimmalta! Kahdella arvalla koetan onneani. Olisi ihanaa saada oma Daisy-tuoksu. <3

    whiteandfresh@gmail.com

    VastaaPoista
  33. Kyllä se olisi tuo Daisy Eau So Fresh Kiss :) Daisy Eau So Fresh -originaali on ainoa Daisyistä joka meikäläisen tuoksukokoelmasta löytyy ja tuon uutukaisen kuvauskin kuulostaa oikein hyvältä!

    Kahdella arvalla mukana ja säpo on ine_91@msn.com

    VastaaPoista
  34. Daisy Dream Kiss olisi minulle mieluisin tuoksuteltava! :) anette.jelonen(at)koti.fimnet.fi

    VastaaPoista
  35. Yhdellä arvalla mukana.
    Kaikki olisi kiinnostavia, mutta valitsen vaikka Daisy Dream Kiss!

    VastaaPoista
  36. Daisy Dream Kiss ehdottomasti :)
    Mukaan yhdellä.
    ellijapii@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Kävin näitä tuoksuttelemassa juuri eilen Oulun Sokoksella ja oma suosikkini on tuo Daisy Kiss.
    bullpall(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  38. Daisy Eau So Fresh Kiss kuulostaa ihan mun tuoksulta. Kahdella arvalla mukana.
    tramp(@)netti. fi

    VastaaPoista
  39. Daisy Dream Kiss olisi valintani. Tuoksun kuvaus kuulostaa herkulta, joten sen perusteella valinta. Kahdella arvalla mukaan. riiti81(At)gmail.com

    VastaaPoista
  40. daisy dream kiss
    pirpanaunelmia@hotmail.com

    VastaaPoista
  41. arvontaan en osallistu tällä kertaa. Eau So Fresh Kiss yllätti minut täysin, odotin ihan erilaista tuoksua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on todella erilainen, millaiseksi itse sen kuvittelin. ^_^

      Poista
  42. Daisy kiss! 😍 Jonna.kekki@hotmail.com

    VastaaPoista
  43. Yhdellä arvalla mukana! Valintani,Daisy dream kiss
    antfin8@gmail.com

    VastaaPoista
  44. Daisy Kiss, ja yhdellä arvalla mukana :)
    A.P.
    4nneli(at)outlook.com

    VastaaPoista
  45. Daisy Dream Kiss, (Eau so Freshkin kyllä kuulostaa mielenkiintoiselta) ja kahdella arvalla mukana :)

    lifeanddisasters(a)gmail.com

    VastaaPoista
  46. Kahdella arvalla mukana! Daisy Dream Kiss kuulostaa minulle sopivalta :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  47. Daisy Eau So Fresh Kiss ois kiva ja kahdella mukaan

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  48. Daisy Kiss kuulostaa ihanalta :)

    theriddlerr@outlook.com

    VastaaPoista
  49. Mukaan ihanan tuoksun arvontaan. Valitsisin Daisy kissin. Salli.moilanen36@gmail.com

    VastaaPoista
  50. Mukaan ihanan tuoksun arvontaan. Valitsisin Daisy kissin. Salli.moilanen36@gmail.com

    VastaaPoista
  51. Daisy Eau So Fresh olisi valintani.Yhdellä arvalla mukana
    marika.suomalainen@hotmail.com

    VastaaPoista
  52. Daisy Eau So Fresh Kiss kuulostaa jännittävältä. Mukana kahdella arvalla.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  53. Kävin näitä tuoksuttelemassa Tallinan-reissulla tällä viikolla. Daisy Eau So Fresh on minun tuoksuni. Mukana kahdella arvalla.
    tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  54. Daisy Eau So Fresh Kiss ja yksi arpa! hippu(at)outlook.com

    VastaaPoista
  55. Ehdottomasti Daisy Eau So Fresh Kiss, mandariini ja mustaherukka kuullostavat vastustamattomilta yhdessä. Päivi
    paivi.seppa63@gmail.com

    VastaaPoista
  56. Daisy Eau So Fresh Kiss oli tästä kolmikosta herkullisin, jos yksi täytyy valita. Luulenpa, että kesän aikana tulee silti ainakin Daisy Dream Kiss sen lisäksi kotiutteua :)

    Arvonnassa mukana kahdella arvalla. saraminttumaria(a)gmail.com

    VastaaPoista
  57. Olisin voinut kirjata oman toivomani tuoksun, sen sijaan Daisy Kiss olikin jo olemassa! ^_^ kuulostaa aivan tuoksulta, jota mielelläni laittaisi iltamiin tyttöjen kanssa tai vain kouluun somiatautuneena 😍 <3
    ssofia.o@hotmail.com

    VastaaPoista
  58. Daisy Eau So Fresh Kiss kuulostaa mielenkiintoiselta!
    mhakka10@welho.com

    VastaaPoista
  59. Daisy Dream Kiss olisi ihana, vaikkakin kaikki kyllä kelpaisivat :) Mukana kahdella arvalla :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  60. Daisy Eau So Fresh Kiss ja kaksi arpaa :)

    suvi.vikholm(a)luukku.com

    VastaaPoista
  61. Daisy Eau So Fresh Kiss kuulostaa mielenkiintoiselta! Kahdella arvalla mukana.

    Rusinapulla82@gmail.com

    VastaaPoista
  62. Aivan mielettömän ihanat kuvat, niin kepeät, kukkaiset ja raikkaat, kuin Daisyt. Tällä kertaa löytyy kolmikosta suosikkikin ja se on Dream <3 Arvontaan en osallistu, koska ihanuudet löytyy kotoa. <3 Mukavaa iltaa Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Se on se Dreamin raparperi mikä meitä vetää. ^_^Mukavaa iltaa sinnekin! <3

      Poista
  63. Daisy Dream Kiss olisi oma valintani <3
    annikajokinen95@gmail.com

    VastaaPoista
  64. Daisy Kiss kuulostaa kaikista eniten minun tyyliseltä tuoksulta :)
    2arvalla mukana!
    ulla-79@jippii.fi

    VastaaPoista
  65. Daisy Eau So Fresh Kiss voisi olla minun tuoksuni.
    Arvontaan leenvikki(at)gmail.com

    VastaaPoista
  66. Mukana jälleen kahdella, daisy kiss olisi valintani. :)

    hippohiiri at gmail.com

    VastaaPoista
  67. Kahdella arvalla mukana, Daisy Kiss kiinnostaa eniten! :)
    anna-ylitalo@hotmail.fi

    VastaaPoista
  68. Dreamia olen jo käynyt tuoksuttelemassakin. Tosin kuvauksen perusteella myös tuo alin kiinnostaa. Seuraan blogia facessa ja instassa :)
    Kuorotipu@hotmail.com

    VastaaPoista
  69. Niin haluaisin olla elegantti mietiskelijä :) Ehkä tuo tuoksu antaisi sellaisen kuvan minusta.
    Daisy Dream Kiss <3
    tuulaslife1@gmail.com

    VastaaPoista
  70. Ihania pulloja ja vaikka tuollaisen voisi ottaa vaikka koriste-esineeksi, jätän tuoksuallergikkona arvonnan väliin.
    Hyvää uutta viikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitan Lady sinut korvan taakse, kun saan jonkun Daisy-pulloistani käytettyä loppuun, viime kevään Daisy Eau so Fresh on hyvässä vauhdissa. ^_^

      Poista
  71. Daisy Kiss kiinnostaisi ehkä eniten, joten yhdellä arvallaan mukaan! hiltuha(at)gmail.com

    VastaaPoista
  72. Kuvauksien perusteella valitsisin Daisy Eau so Fresh Kiss -tuoksun. Toisaalta kaikki vaikuttavat kiinnostavilta! Yhdellä mukana kivassa arvonnassa :)
    saya
    sayav (at) hotmail.fi

    VastaaPoista
  73. Daisy Eau So Fresh Kiss olisi hyvän kuuloinen. :) ameochi (ät) gmail.com

    VastaaPoista
  74. Kahdella arvalla mukana! :-)
    Mikäli voitto osuisi minun kohdalleni valintani olisi Daisy Dream Kiss -tuoksu. Tätä olen jo kaupassa pariin otteeseen tuoksutellut ja aivan rakastunut. :-)
    julia.hakkanen@hotmail.com

    VastaaPoista
  75. Daisy Kiss olisi varmaan turvallisin valinta, kahdella arvalla mukana :) krista.eerika@gmil.com

    VastaaPoista
  76. Kahdella arvalla mukana :3

    Daisy kiss olisi valintani!
    liina.mamma(a)gmail.com

    VastaaPoista
  77. Daisy Kiss vaikuttaa kiinnostavalta!
    Yhdellä mukana
    briksu@luukku.com

    VastaaPoista
  78. Daisy Eau So Fresh Kiss kuulostaa ihanalta, joten se olisi valintani :) Kahdella arvalla mukana!
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  79. Kokeilen onneani yhdellä arvalla. Daisy Eau So Fresh Kiss vaikuttaa kiinnostavimmalta.
    katarimaria@iki.fi

    VastaaPoista
  80. Daisy Eau So Fresh Kiss - mukana kahdella arvalla!
    kaislarannalla@gmail.com

    VastaaPoista
  81. Daisy Eau So Fresh Kiss on valintani :) Mukana yhdellä arvalla!
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  82. Daily Kiss, mukana kahdella arvalla :)

    satu.makela(at)hotmail.fi

    VastaaPoista
  83. Kerrankin kaikki kuulostavat siltä, että saattaisin tykätä. Tosin mielikuva ja pullosta tuoksutus ovat usein ihania, mutta omalle iholle ei sovi sitten yhtään. Ankaran pähkäilyn jälkeen valitsisin näistä Eau So Fresh Kissin. Kahdella arvalla mukana nannebestathotmail.com

    VastaaPoista
  84. Osallistun Daisy Kissin arvontaan. Oma perinteinen Daisyni loppui juuri, oli ehdoton lempituoksuni! Kahdella arvalla mukana. mar.marttinen(at)gmail.com
    -Kepa

    VastaaPoista
  85. Daisy Dream Kiss olisi suosikkini! Yhdellä arvalla mukana measalonen @ gmail . com

    VastaaPoista
  86. Eau so fresh kiss kuulostaa ihan täydelliseltä! Sopisi ehkä häätuoksuksi tuleviin häihimme.. :)
    lahekr@utu.fi

    VastaaPoista
  87. Daisy Eau So Fresh Kiss olisi valintani :)) Kahdella arvalla mukana. enmi1(at)outlook.com

    VastaaPoista
  88. Daisy Kiss olisi varmasti ihana. <3 Yhdellä arvalla mukana.

    - Saraana (saraana.makela@gmail.com)

    VastaaPoista
  89. Keskimmäinen, niin söpö pullo ja lupaava tuoksu.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  90. Ja unohtui mainita, että kahdella mukana :) FB:ssa tykkään myös.

    VastaaPoista
  91. Daisy Eau So Fresh Kiss kuulostaa jännittävimmältä, vaikka tuo keskimmäinenkin houkuttaa ^_^ Ja seuraan tottakai Facessa myöskin, eli kaksi arpaa :)

    salkanposti@gmail.com

    VastaaPoista
  92. Daisy Kiss olisi kuvauksen perusteella valintani! :) yhdellä arvalla mukana. kokkonen.heini(at)gmail.com

    VastaaPoista
  93. Dream Kiss kuulostaisi muuten tosi paljon just mun tuoksulta, mutta en oikein tykkää myskistä. Eau So Fresh Kiss taas kuulostaa tosi mielenkiintoiselta...taidan sen puoleen kallistua jos onni suosii. Yhdellä arvalla mennään. Ihanat kuvat!
    pakolliset ät gmail.com

    VastaaPoista
  94. Daisy Dream Kiss-tuoksun valitsisin!
    Yhdellä arvalla mukana:)
    keiturisuvi@gmail.com

    VastaaPoista
  95. Daisy Kiss kuulostaa ihanalta :) Yhdellä arvalla mukana!

    ajatuksiakirjamaasta@hotmail.com

    VastaaPoista
  96. Ihana tuoksuarvonta! Valitsisin Marc Jacobs Daisy Kiss -tuoksun. :)

    jelena.nieminen(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  97. Daisy Kiss! :)

    2 arpaa.

    jelena.nieminen (at) hotmail.com

    VastaaPoista
  98. irmeli.nieminen@hotmail.com21. maaliskuuta 2017 klo 15.53

    Daisy Kiss kuulostaa herkulliselta tuoksulta! :)

    - Irmeli

    VastaaPoista
  99. Henna28
    Yhdellä arvalla osallistun, valitsen Daisy Dream Kiss jos voitto osuu.

    henna.holappa1@luukku.com

    VastaaPoista
  100. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  101. 2arpaa. Daisy Kiss olis suosikkini :)
    nelliina (@)yahoo.com

    VastaaPoista
  102. Valitani olisi Daisy Kiss! Yhdellä arvalla mukana.
    elisabet101@outlook.com

    VastaaPoista
  103. Lähden kokeilemaan onnea ja valkkaisin näistä Daisy Dream Kissin :)
    Kahdella arvalla mukaan, kiitos!
    beauty.highlights.blog@gmail.com

    VastaaPoista
  104. Aikku10
    Minulle yksi arpa, Daisy Eau So Fresh Kiss sopisi varmaan minulle jos voitan.

    aiholapp at uusikaupunki.fi

    VastaaPoista
  105. Daisy Eau So Fresh Kiss olisi mun valinta jos arpaonni suo.
    Kahdella arvalla mukana.
    mari.pajunen(at)rejlers.fi

    VastaaPoista
  106. Daisy Dream! Just tänään kävin taas kokeilemassa Sokoksella. Aivan ihana tuoksu. pikoliina@luukku.com

    VastaaPoista
  107. Daisy Dream Kiss täytyy kokeilla välillä uusia tuoksuja,kahdella arvalla mukana.ullamynttinen@hotmail.com

    VastaaPoista
  108. Daisy dream kiss..yhdellä arvalla mennään
    n.hoijer@luukku.com

    VastaaPoista
  109. Daisy Kiss ja yhdellä mukaan!
    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
  110. Daisy Kiss ja yhdellä mukana.
    SatuKoo
    Kirjavainen.satu@gmail.com

    VastaaPoista
  111. Ihana arvonta, johon hajuvesihöperön on pakko osallistua yhdellä arvalla! Suosikkini on Daisy Kiss.

    VastaaPoista
  112. Daisy Kiss kuulostaa hyvältä! Olisikin tarvetta uudelle tuoksulle :) yhdellä arvalla mukana.

    jemppu425@gmail.com

    VastaaPoista
  113. Daisy Eau So Fresh Kiss olisi valintani, tykkäilen fbs joten kolme arpaa :)

    viivi.korpela@hotmail.com

    VastaaPoista
  114. Havitellaan Daisy Kissiä yhdellä arvalla :) -Sari- (kissankarva85(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  115. Daisy Dream Kiss kuulostaa ihanalle =). Mukaan kahdella arvalla.
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  116. Oli pakko päästä kehumaan ottamiasi kuvia kyseisistä hajuvesistä! Jotenkin niin kauniita.

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives