Max Factor Colour Elixir Velvet Matte Lipstick hoitava mattapuna


Reilu vuosi sitten kirjoittelin teille Max Factorin Marilyn Monroe Lipstick Collectionista. Tykkäsin punista muuten, mutta murheenkryyniksi muodostui niiden liukas koostumus, joka ei ihan toiminut vanhojen ja ryppyisten huulien kanssa, vaan punat pakenivat helposti juonteisiin. Tammikuussa olin blogitilaisuudessa, jonka goodie bagista paljastui Max Factorin uutuuksia mm. kuusi Colour Elixir Velvet Matte -huulipunaa. Matte kiinnitti huomioni, sillä aloin miettimään, että nämä eivät varmastikaan ole huulilla niin juoksevia, joten voisivat sopia aikuiselle huulille paremmin. Laitoinkin punat testiin. Punat lupaavat kaksi asiaa: mattapinnan ja kosteutuksen. Punat sisältävätkin ravitsevia öljyjä, joten ne lupaavat jättää huulille kosteutetun tunteen, eikä sellaista kuivattavaa fiilistä kuin mattapunat yleensä.

Aluksi on sanottava se, että se mitä itse ymmärrän mataksi, ei ole lopputulos näissä punissa. Se on puolihimmeä, mutta ei matta. Tuoksu on hedelmäisen kukkainen, aika voimakas, mutta miellyttävä. Koostumus on todella pehmeä ja hoitava, eivätkä punat kuivata huulia. Sävyt liukuvat todella helposti ja miellyttävästi huulille. Terävällä kärjellä on helppo muotoilla esim. amorinkaari. Näissä on jämäkämpi eikä niin juokseva koostumus kuin Marilyn -punissa, joten eivät karkaa huulten juonteisiin. Koostumus on todella paljon makuuni, mutta mattana en itse lähtisi näitä myymään. Alempana olevista kuvista näette hyvin mitä tarkoitan. Toiset sävyt ovat huulilla hieman matempia, mutta osa hyvinkin kostean näköisiä. Punat pysyvät hyvin huulilla, mutta syömisen jälkeen niitä joutuu hieman korjailemaan. Kuvissa kaikki punat ovat levitettynä huulille ilman mitään pohjustajaa, eikä päälle ole lisätty kiiltoa. 


05 Nude – Nätti rusehtava nude. Jos olette eläneet ysärillä, niin tämä on täydellinen ysäripuna, juuri sellainen kuin Jennifer Anistonilla oli usein Frendeissä.

15 Flame – Täydellinen kesäpuna. Hieman metallinen kirkas jopa aavistuksen neonkoralli. Kuva ei anna tälle upeudelle ihan oikeutta. Kerrassaan upea!

20 Rose – Aavistuksen himmeän metallisen pinnan jättävä kaunis vanha roosa, hyvin monikäyttöinen sävy. Lisäksi porukan eniten aidosti matalta näyttävä puna.

25 Blush – Pinkkiin aavistuksen taittava kaunis punainen, Rosen jälkeen toiseksi eniten matta koostumus.

30 Desire – Tämä on myös kesäpuna, leiskuva kirkas oranssi.

35 Love – Treffipuna, upea syvä klassinen puhdas punainen. 

Ylhäältä vasemmalta alhaalle oikealla: Nude, Flame, Rose, Blush, Desire ja Love.

Punien suositushinta on n. 12 euroa/kpl.

VINKKI!

Sitten vielä lopuksi vinkki. Itse en ole enää pitkään aikaan jaksanut liiemmin sählätä eri sävyisten rajauskynien kanssa arkimeikissä. Juhlameikissä panostan ja valitsen punan sävyyn sopivan rajauksen, mutta arkena käytän aina väritöntä rajauskynää, jota voi käyttää kaikkien huulipunien kanssa, kuinka näppärää! Lisäksi kynällä on helppo korjailla mahdolliset huulien yli karkailleet punat. 


Mikä sävy miellytti eniten? Sanoisitteko näiden lopputulosta mataksi?

*Tuotteet saatu goodie bagista.


  1. Siksi näistä tykkäänkin, koska eivät ole totaalisen mattaisia. Oman lempparini arvaisitkin ja se on rose. Ihanaa päivää Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eivät ole, mutta miksi niitä myydään mattana? ^_^Itsehän just tykkään koostumuksesta, koska eivät tunne kuivattavilta ja eivät ole totaalisen mattoja, mutta miksi myydä mattana jotain joka ei ole. :D Aurinkoista maanantaita Tiia. <3

      Poista
  2. Kauniita sävyjä! Ehkä kaikkein kaunein on mielestäni Blush. Nämä punat voisi toimia minulla, kun mulla on helposti kuivuvat huulet. Aurinkoista tiistaita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toimivat ihan varmasti, nämä eivät kuivata, eivätkä jätä huulille sellaista kiristävää tunnetta vaan huulituntuma on pehmeä. :) Aurinkoista viikkoa! <3

      Poista
  3. Makee hylsy, kiva sävyt ja hyvä hinta - mutta eivät nämä kyllä mattapunia ole... :-D Love näyttää ihanalta, voisin vaikka ostaakin. Ja tuollainen väritön rajauskynä meni heti ostoslistalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei munkaan mielestä. :D Love on upea klassinen sävy, Flamea tulen itse käyttämään kesällä paljon, tiesin heti kun levitin sen huulille, kaikki siinä oikein huusi omaa nimeä. ^_^ Väritön rajauskynä on tosi näppärä, mulla on ollut mm. Artdecolta, mutta vähän hankala saada, Estee Lauderilta löytyy kans, mutta MF:n saa helposti marketista. :)

      Poista
  4. Tällaiset melkein mattaiset punat ovat kyllä parhaita. Pysyvät paikoillaan, eivätkä aiheuta epämukavaa kuivuuden tunnetta huulilla. Mun suosikki näistä on Rose, joka voisi olla kiva kevät-/kesäpuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuivia nämä ei todellakaan ole vaan huulituntuma on tosi miellyttävä, ehkä hieman matempaa lopputulosta olisin itse odottanut, kun mattana myydään. :) Rose on tosi nätti ja monikäyttöinen, juuri sellainen mitä voisin itse käyttää nudessa meikissä. :)

      Poista
  5. Väritöntä huultenrajauskynää ei taidakaan löytyä ihan joka markettimerkiltä. Mulla on essencen versio, jonka ostin jo vuosia sitten, mutta hyvin sekin toimii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Markettimerkeillä en niinkään ole törmännyt noihin värittömiin huultenrajauksiin. Tosin esim. L`Orealilta tuli tammikuussa nuden värinen kajal, joka mielestäni sopii myös huultenrajaukseen. Mutta tykkään tosi paljon tämän MF:n koostumuksesta, se on pehmeä ja sillä on helppo "pyyhkiä" ylimenneet rajat siisteiksi. :)

      Poista
  6. Tykkään näistä tosi paljon ja omat suosikkisävyt on Flame sekä Rose ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on samat lempparit, odotan niin kesää, että pääsen oikein kunnolla revittelemään tuolla Flamella. <3

      Poista
  7. Kauniit sävyt ja koostumus vaikuttaa lupaavalta! Ja hihhii, munkin mielestä moni mattana markkinoitu puna on oikeasti puoli-matta, tai enemmän sellainen samettimainen, kuin se, mitä pidän mattana :D Yritetäänköhän tässäkin ratsastaa trendillä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koostumus ihana, mutta että muka matta. Ehkä tolla Velvet Mattella joka on koko nimi haetaan just tollaista samettista vaikutelmaa. ^_^ Toisaalta se voisi olla sitten pelkkä velvet. :)

      Poista
  8. Blush ja Flame näyttää kivan keväisiltä :)

    VastaaPoista
  9. Flame on ihan mun suosikki, niin upea! <3

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives