Parhaat – helmikuu`17


Niin se vain helmikuu livahti ohi nopeasti. Osansa oli varmasti vähäisissä päivissä, joita helmikuussa on, mutta sopii minulle, koska nyt on vihdoin aika kääntää katse maaliskuuhun ja kevääseen. Sitä ennen kuitenkin vielä pieni paluu takaisin helmikuussa ihastuttaneisiin tuotteisiin. 


TATA HARPER CONCENTRATED BRIGHTENING ESSENCE

Sain tämän reilun näytekoon tuotteen ystävältäni, joka ei luonnonkosmetiikan perään niin paljoa ole kuin minä. Pullo kuljeksi itsellänikin jonkin aikaa kaapissa, kunnes päätin eräs ilta ottaa sen käyttöön. Tiesin Tata Harperista ennestään sen, että tuotteet ovat 100% luonnollisia, eikä niistä löydy synteettisiä raaka-aineita, sen sijaan ne ovat pakattu täyteen aktiivisia raaka-aineita. Tiesin, että se on myös luonnonkosmetiikan hintaluokassa korkeimmassa päässä. Ensi reaktioni 16 ainesosaa sisältävästä "ihmevedestä" oli lähinnä nenän nyrpistys, sillä tuotteen tuoksu oli omaan nenääni jotenkin hyvin kummallinen: vihreä, yrttinen, kukkainen, todella erilainen mihin olen tottunut. Luin myöhemmin, että tuoksu tulee magnoliasta. Levittelin tuoksusta huolimatta kuitenkin sitkeästi tuotetta iholleni iltaisin seerumin ja voiteen alle. Huomasin tämän positiivisen vaikutuksen ihoon jo ensimmäisen yön jälkeen. Aamulla iho tuntui erityisen pehmoiselta, syy minkä vuoksi laitoin tuotetta seuraavana iltanakin, vaikka tuoksu aiheutti nenän nyrpistystä. Viikon käytön jälkeen huomasin kuitenkin nenäni tottuneen tämän tuoksuun ja myönnän jopa vähän koukuttuneeni siihen. Tuoksu ei jää kuitenkaan pitkäksi aikaa leijumaan vaan haihtuu hetken päästä. Tästä 10ml:n pullosta on jo riittänyt kahdeksi viikoksi iltaisin iholle laitettuna ja riittää ainakin vielä viikoksi, sillä yksi pumppaus riittää koko kasvoille. Ihmevettä voi käyttää aamulla ja illalla. Olen käyttänyt paljon erilaisia essencejä, mutta tämä on ylivoimaisesti paras kaikista käyttämistäni. Pehmentää ja tasapainottaa ihoa sekä supistaa ihohuokosia. Tekee ihosta kertakaikkisen hyvän näköisen. 

Itsehän en hirveästi tuotteiden hintoja säikähdä, mutta kun olin koukuttunut tuotteeseen, kävin tietenkin heti katsomassa, mitä 100ml:n täysikoinen ihmevesipullo maksaa. Arvaatteko? Reilut satakuusikymppiä, laskeskelin, että 100ml:n pullosta riittää pitkään, sillä esim. Lumenen Essence on pienessä 30ml:n pullossa ja maksaa n. 30€, joten jopa Lumenen tuote maksaa satasen, jos sitä ostaa 100ml:ä. Vaikka tykkään Lumenestakin, ei varmaan tarvitse sanoa, kumpi on minusta parempi. ^_^ Olisinko sitten valmis maksamaan tästä tuon summan? Olisin, sillä ihon hoidolliset vaikutukset ovat ainakin omalla ihollani kiistattomat ja pakko sanoa, että minua viehättää se, että tuote on täysin luonnollinen.  


EKOPHARMA TYRNI Q10 KASVOÖLJY

Jos edellisen tuotteen tuoksu oudoksutti alussa niin EkoPharman Tyrni Q10 Kasvoöljyn* ei. Kaikki kasvoöljyjä käyttävät varmaan tietävät, että öljyissä ei todellakaan välttämättä aina ole se paras tuoksumaailma. Olen niissä usein valmis sietämään erikoisempiakin tuoksuja, koska ne tekevät aidosti hyvää iholle. Tyrni Q10 tuoksuu sen sijaan ihanalle. Tuoksu on pehmeän makea ja jollakin tapaa todella miellyttävä. Öljyn koostumus on todella pehmeää ja samettista. Levittyy silkkisesti ja imeytyy nopeasti. Täydellinen kasvoöljy meikin alle kuivalle- ja pintakuivalle iholle. En ole kärsinyt tänä talvena lähes lainkaan ihon kuivuudesta ja olen varma, että tämä ja Essen Omega Rich yhdessä iltaisin käytettynä ovat olleet se salaisuus, miksi ihoni ei ole kuivanut korpuksi tänä talvena. Miinusta annan kuitenkin pumpusta, sillä tuotetta ohjeistetaan takana annostelemaan pari tippaa kasvoille, no, pumpusta ei ole mahdollista annostella paria tippaa. Sieltä tulee se määrä mikä pumppauksella tulee. Jos halutaan tuotetta käytettävän tipoittain, olisi pipetti parempi ratkaisu. Yhdellä rykäisyllä pumpusta ei kuitenkaan tule liikaa vaan määrä riittää kasvoille ja kaulan iholle. Ehdottomasti yksi suosikkiöljyistä mitä olen käyttänyt, plussaa kotimaisuudesta. Hintakin on erittäin kohtuullinen alle 30 euroa. 

EDIT: Pakkaus on uudistunut ja uusimmissa tuotteissa on kaipaamani pipetti!


ELIZABETH ARDEN PRO TRIPLE PROTECTION LIP BALM

Kun eleveniltä jokin aika sitten tarjottiin Elizabeth Arden Pro* -sarjan tuotteita testatavaksi, myönnän rehellisesti, että niin paljon kuin Elizabeth Ardenin tuotteista pidänkin, tällainen Pro -sarja oli mennyt minulta täysin ohi. Ruotsalaiset taitavat olla meitä edellä vähän kaikessa. ^_^Tulen kirjoittelemaan muistakin testaamistani tuotteista myöhemmin, mutta tänään paneudutaan tähän vahvan ensivaikutelman tehneeseen Lip Balmiin. Anti-age-vaikutteinen huulivoide sisältää mm. karitevoita, bisabololia, sekä A- ja E-vitamiineja. Suojakerrointa löytyy SPF30 verran. Paksuhko valkoinen voide levittyy pehmeästi suoraan puikosta huulille muotoillun pään avulla. Huulista tulee pehmeät. Voide pysyy huulilla pitkään, joten sitä ei tarvitse olla lisäilemässä jatkuvasti. Tuoksu on hyvin mieto tai tässä ei ole mitään selvää tuoksua, mutta tuoksuttomaksi tuotetta en voi kuitenkaan sanoa. Olen jopa korvannut tällä välillä Eight Hour Creamin öisin ja tuntuu toimivan. Veikkaanpa, että tässä on ensi kesän suosikki huulivoiteeni, kiitos hyvän suojakertoimen ja toimivan koostumuksen.


SENSAI FLUID FINISH

Sensain Fluid Finish on ollut pitkään yksi luottomeikkivoiteistani. Suosittelen sitä kaikille kuivan tai pintakuivan ihon omaaville. Uudelleen suosikiksi tämä nousi, kun aloin käyttämään sitä ostamani Artisin meikkiharjan kanssa. Normaalisti Fluid Finish tekee tosi ohutta ja kuulasta jälkeä, varsinkin jos sen levittää BeautyBlenderillä, sen sijaan Artisin kanssa jälki on peittävämpää, jopa yllättävän peittävää, mutta silti kuulasta. 


SISLEY PHYTO-TOUCHE ILLUSION D`ETÈ -AURINKOPUUTERIGEELI

Ostin Sisleyn aurinkopuuterin syksyllä bloggaajakollegaltani, joka tuumasi, ettei oikein ymmärrä tällaisten geelimäisten tuotteiden päälle. Minua sen sijaan kiinnosti ainakin koittaa ymmärtää, koska oli mahdollisuus saada Sisleyta halvalla. ^_^ Tämän normaalihinta on muistaakseni 100€:n kieppeissä, itse taisin maksaa parikymppiä, joten hyvä kauppa, vai mitä? Varsinkin, kun rakastuin tähän päätäpahkaa käytön aloitettuani, pinnasta voikin jo huomata, että tätä on rakastettu useinä päivinä. Tekee todella luonnollista ja heleää jälkeä. Voi sutia huoletta kasvoille, eikä tarvitse pelätä omituista lopputulosta. Vaikka tämä on aurinkopuuterigeeliä, on tämä pannussa kiinteänä koostumuksena, mutta sormella kokeillessa voi tuntea sen pehmeyden ja sivellintä tässä pyörittäessä ei tietenkään tule mitään pölyämistä yms. Koostumus onkin sitten se taika, miksi tämä näyttää iholla niin nätiltä. Tuote on tuoksuton ja sisältää keikarinkukan-, malvan- ja lehmuksen -uutetta. Sisleyhän mainostaa tuotteitaan juurikin erilaisilla kasviuutteilla ja niitä on pakattu myös tähän aurinkopuuteriin. Paras tapa levittää tuote, on käyttää skunkia, itse käytän myös Isadoran face sculptoria. Muistaakseni mm. Chanelilla on olemassa samantapainen aurinkopuuteri. 

Löytyikö joukosta tuttuja tai kiinnostavia tuotteita?


*EkoPharma ja Elizabeth Arden Pro PR-näytteitä, saatu blogin kautta, muut omia. Jutun linkit eivät ole mainoslinkkejä, enkä saa niistä rahallista korvausta.





  1. Toi Ekopharman kasvoöljy alkoi kiinnostaa! Mulla ei oo tällä hetkellä itse asiassa edes minkäänlaista toimivaa seerumia, joka auttaisi pitämään mun kuivan ihon kosteutettuna, joten tollanen kasvoöljy sopisi mulle varmasti ihan loistavasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, omegat tekee ihan ihmeitä iholle! <3

      Poista
  2. Otin kans just käyttöön tuon Tata Harperin Essencen. Ilmeisesti nenäni on tottunut luonnonkosmetiikan tuoksuihin, koska tää oli musta miellyttävä heti alkuun:) Tuotteen tehosta en osaa vielä sanoa, mutta sen hintainen se on, että toivon etten koukutu siihen:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas kuvittelin, että oon ihan tottunut, koska käytän jatkuvasti, mutta joku tässä ei sopinut alussa mun nenään ollenkaan, nythän olen ihan koukussa tuoksuun. :D Haha, joo pitää toivoa.

      Poista
  3. Ekopharman kasvoöljy vaikuttaa mielenkiintoiselta varsinkin, jos tuoksukin on miellyttävä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on aivan ihana tuoksu, parhaan tuoksuinen öljy phFormulan öljyn kanssa. ^_^

      Poista
  4. Mulla on ollut näytepullo Tata Harperin kirkastavaa seerumia, joka oli kiva, mutta hinta taisi olla vielä kovempi kuin tuolla "vedellä". Mutta EkoPharma kuulostaa kyllä kivalta, ainakin niiden tuoksut ovat hyvin kohdallaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se seerumi maksaa PALJON enemmän, vesi on suorastaan halpa. :) Mulla ei ole ollut kamalan hyviä kokemuksia tyrni-tuotteiden tuoksuista, joten siksi EkoPharman tuote oli todella positiivinen yllätys, aivan erilainen tuoksu, mitä kuvittelin.

      Poista
  5. Ekopharma on osoittautunut sellaiseksi helmeksi, että tekisi mieli kokeilla lisää! Sain testiin aknehoitogeelin, joka on pitänyt näpyt poissa käytön aloittamisesta asti. Ja toki tämä öljykin kiinnostaa, koska käytän öljyjä joka päivä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää tyrni-tuotteet oli EkoPharmalta ensimmäiset kokeilemani ja olen kyllä vakuuttunut, ihan mahtavaa, että luonnonkosmetiikassa on suomalaisia brändejä monia. <3

      Poista
  6. Kasvoöljy vaikuttaa kiinnostavalta! Itse asiassa mulla ei ole koskaan ollut kasvoöljyä käytössä, siksikin kiinnostaa. Vois olla hyvä mun pintakuivalle iholle. ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on loistava, en aio aloittaa ensi talvea ilman sitä. :)

      Poista
  7. Tyrniöljy kuulostaa kivalta ja ehdottomasti tuo Elisabeth Ardenin huulirasva. Itsekin käytän öisin usein Eight Hour Creamia ja välillä nyt talvella päivisinkin, mutta jos löytyy myös huulirasva, joka on yhtä tehokasta, sitä parempi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen se on loistava. Elizabeth Arden on loistava kesäksi, koska siinä on SPF. :)

      Poista
  8. Täytyy myöntää, että tuon Tatan tuoksumaailma olivaan henkilokohtaisesti liikaa. Tuotteiden tulee tuoksua joko puhtaalle tai hedelmille, niin simppeliä se minulle heh on. :)

    EkoPharmalta on yksi aivan ylittämätön lemppari, mustaherukka cleansing milk, nimi saattoi mennä pieleen, koska en nyt vaan jaksa nostaa peffaani soffalta ja mennä kurkkaamaan mitä purkissa lukee, mutta se on ihana.

    Sensai on Sensai ja sarjasta ei ole paljoa kokemusta, koska on kuitenkin sitä hintatasoa, että jos hankkisin, se olisi Sokoksen alelöytönä. Mutta on varmasti fantastinen.

    Wou Sisley, aurinkopuuterien rakastajana kiinnostuin. <3

    Tämä postaus on muuten tosi odotettu, on aina kivaa nähdä mitkä ovat nousseet suosikeiksi. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on tosi erikoinen tuoksu aluksi, siis jopa mulle, joka ein edes yrttisiä tuoksuja säikähdä päinvastoin. :D En saanut siitä oikein otetta, mutta lopulta jäin koukkuun.

      Tuoksuuko tuo mustaherukka puhdistajakin yhtä ihanalta?

      Sensain meikkivoiteethan ei maksa paljoakaan, halvempaa kuin esim. Lancôme, Sensain meikit ovat tosi edullisia verrattuna ihonhoitotuotteisiin.

      Poista
    2. Tuoksuu, se mustaherukka puhdistaja tuoksuu aivan ihanalle. <3 Ai onko, hei mahtava tietää, ehkei Sensai sitten olekaan mahdottomuuksien listalla. <3

      Poista
    3. Sitten on pakko kokeilla sitä! <3 Joo ei, katseles vaikka Sensai meikkien hintoja, Clarinsin tasoa. :) Sitten on usein alelaarissakin. Joten vaikka ihonhoitotuotteet tuntuis kovan hintaisilta, meikkejä saa halvemmalla. :)

      Poista
  9. Voi ei, tuo Tatan tuote kuulostaa ihanalta :D Olisipa kiva, jos sitä saisi esim. puolet pienemmässä pakkauksessa, hinta ei ehkä silloin niin kovasti kirpaisisi ^_^ Täytyy tosiaankin pitää tuo tyrniöljy mielessä!

    Enpä minäkään tiennyt, että EA:lla on tuollainen tuotelinja, huomasin sen vasta jokunen aika sitten elevenin valikoimissa. Jäänkin odottamaan sun kommentteja sarjasta ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on ihana, no niinpä, ei kirpaisis kerralla niin paljon ja se 50ml:ä riittäis kyllä yllättävän pitkään. :D Ruotsalaiset on niin edellä meitä kaikessa, alkukokeilujen perusteella Pro-sarjan vaikuttaa lupaavalta. :)

      Poista
  10. Minullaki on ollut tuo ata Harperin pullo tuolla pyörimässä. Taidan ottaa testiin :)

    VastaaPoista
  11. Vastaukset
    1. Se on ihan mun lemppari, hinnan vuoksi toivon, että se kestää piiiiiiiiiitkään, siinä missä 100€ ihonhoitotuotteesta ei ole kamalaa ollenkaan, niin meikkituotteessa se jostain syystä on paljon, jos kyse ei sitten ole meikkivoiteesta. :D

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives