TOP5 Parhaat silmänympärysvoiteet


Aloitin ihon hoitamisen hyvin nuorena, muistaakseni olin kymmenen vanha, kun aloin käyttämään kasvoille tarkoitettuja puhdistustuotteita ja rasvaamaan kasvoja, jos iho tuntui kuivalta. Varsinainen kunnon ihonhoito alkoi kuitenkin vasta seitsemännellä luokalla koulussa, kun kasvoihini alkoi ilmestymään ensimmäisiä epäpuhtauksia, aah, kiitos niin ihanien hormoonien. Kaapista löytyi puhdistusemulsiota, kasvovettä ja aah niin ihanan kuivattavia Clearasilin -tuotteita finnien nitistämiseen. Huh, muistan vieläkin niiden tuotteiden alkoholin tuoksun nenässäni. Yhtä asiaa siirsin lopulta mielestäni aivan liian pitkään. Parikymppisenä ostin kyllä silloin tällöin silmänympärysvoiteita, mutta ne jäivät aina jostain syystä käyttämättä alkuinnostuksen jälkeen ja päätyivät lopulta roskakoriin. Aloitinkin silmänympärysvoiteiden säännöllisen käytön vasta kolmekymppisenä (ihan liian myöhään) ja huomasin kyllä eron entiseen jo muutaman viikon säännöllisen käytön jälkeen. Silloin alkoi todella harmittamaan, että miksi ihmeessä sen sy-voiteen laitto oli muka silloin nuorempana niin hankalaa, eihän se vie kuin hetken. 

Nykyisin on siitä hyvä, että useita kasvovoiteita suositellaan levitettäväksi myös sy-iholle, joten laiska kyllä pärjää ilman erillistäkin silmänympärysvoidetta. Ei siis todellakaan mikään pakollinen tuote, jos sinulla ei sitten ole sillä alueella ongelmia (turvotusta, tummuutta, juonteita), johon haluat ratkaisun. Itse en vaan voisi olla enää ilman. Ajattelin jakaa teille tällä kertaa viisi mielestäni parasta silmänympärysvoidetta, jotka kaikki oikeastaan ovat keskenään aika erilaisia, johtuen siitä, että tykkään vaihdella eri tuotteita yöksi ja päiväksi sekä ihan oman fiiliksen mukaan, mitä iho tuntuu milloinkin kaipaavan.

Postauksen tuotteista Kiehl`s ja Sensai ovat PR-näytteitä, saatu blogin kautta, kaikki muut tuotteet ovat omia.


Bakel Cool Eyes – Tutustuin tuotteeseen jo yli neljä vuotta sitten, siitä lähtien ei ole ollut päivääkään, ettei tuote olisi löytynyt kaapistani. Olisiko tämä jo neljäs tai viides Cool Eyesini? Kertoo varmasti aika paljon. Ainoa mistä en tuotteessa pidä, on sen hieman hankala pakkaus. En ole ihastunut levittelemään kynän päässä olevalla kuulalla tuotetta vaan otan siitä suoraan tuotetta sormenpäähän, jolla levitän sen. Kuula myös tukkiutuu helposti, siksi itse yleensä rullailen ylimääräisen kämmenselkiin ja pyyhin sen lopuksi paperilla. Käytän tuotetta aina aamuisin, koska siinä on voimakas viilentävä ja silmäpusseja laskeva vaikutus. Jos sy-iho tuntuu tosi väsyneeltä, levitän Cool Eyesia aamupalan ajaksi paksumman kerroksen, jolloin se ikään kuin toimii naamiona. Yleensä ohut emulsiomainen voide imeytyy tuossa ajassa kokonaan ihoon. 

Kiehl`s Creamy Eye Treatment with Avocado – Uusin tuttavuus, mutta olen niin ihastunut tähän, että pääsi mukaan. Tämä on suosikeistani edullisin tuote. Paksuhko tahmean oloinen voide muuttuu iholle levittäessä hieman vesimäiseksi, jos tuotetta hieroo pitkään. Siksi tämä kannattaa taputella varovasti iholle. Käytän paksuuden ja hoitavuuden vuoksi Kiehl`siä iltaisin. Aamulla kaikki kuivuus on poissa.

Mia Höytö Valo – Tuoksuton voide on tehokas kosteuttaja ja sopii hyvin kuivalle silmänympärysiholle. Koostumus ei kuitenkaan ole hirmu paksua vaan levittyy kevyesti, joten sopii myös meikin alle. Näppärä pieni pumpulla varustettu pakkaus on suosikkini ja siksi tämä päätyy usein matkoille mukaan. 

Sensai Wrinkle Repair Eye Cream – Ehdottomasti paras sy-voide kuivalle ja aikuisella iholle. Täyteläinen, mutta kuitenkin melko kevyen voidemainen tuote kosteuttaa todella tehokkaasti. Paksumman koostumuksen vuoksi käytän tuotetta öisin. Todella kuivalle iholle sopii myös päivisin meikin alle, sillä voiteessa on pieni heleyttävä efekti.

Verso Super Eye Serum – Retinolia sisältävät tuotteet ovat todella tehokkaita ryppyjen siloittajia, mutta ainakin itselle useat tuotteet ovat liian tehokkaita ja saavat herkän silmänympärysihoni hilseilemään voimakkaasti joka päivä käytettyinä. Verson kevyen hieman geelimäisen ja virkistävän koostumuksen omaava Eye Serum ei näin tee, vaikka se sisältääkin tehokasta retinolia. Käytän tuotetta Bakelin tapaan aamuisin virkistävän koostumuksen vuoksi, myös tämä laskee silmäpusseja, mutta ei yhtä tehokkaasti kuin Bakel. Se mikä tekee tästä ylivertaisin on se, että tämä todella saa sy-alueen näyttämään sileämmältä, ilman, että herkkä ihoni alkaa hilseilemään.


Mikä on suosikki silmänympärysvoiteesi? Oliko joukossa tuttuja tuotteita?



*Kiehl`s ja Sensai PR-näytteitä, saaty blogin kautta, muut omia.



  1. Käytän iltaisin tällä hetkellä Medik8 retinol sy-seerumia. En ole huomannut, että se olisi kuivattava, mutta kun saan sen loppuun, siirryn mielelläni kokeilemaan jotain muuta sy-voidetta, vaikka olenkin tykännyt siitä. Geelimäiset ovat myös hyviä, joten Verso kuulostaa hyvältä siitäkin syystä. Aamuisin minulla on käytössä YA Naturaen sy-voide, joka on aika ohutta, joten en taida toistamiseen ostaa. Pumppupullo on ko. sy-voiteen ykkösvaltti;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi varmaan kokeilla tuota seerumia, mulla on ollut tuote Medik8 retinol sy-voidetta joka on perinteisessä purkissa, tekee sy-alueen aivan ihanaksi, mutta aiheuttaa itsellä aivan hirveän hilseilyn, en pysty laittamaan sitä kuin pari kertaa viikossa. :/ Versossa on myös pumppu ja se on jäätävän kokoinen sy-voide 30ml:ä. :D

      Poista
  2. Ei ollut tuttuja ennestään, mutta kiinnostavia tuotteita! Mulla on ollut ongelmia silmänympärysihon kanssa, se on atooppinen ja tulehtuukin jopa niin, että oon saanut antibioottikuureja. Niinpä käytän pääasiassa sitä apteekin punaisessa tuubissa olevaa perusvoidetta. Joskus aamuisin oon laittanut Lumenen Valo silmänympärysvoidetta, ja tykkään kyllä siitä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulosta jopa kivuliaalta. :( Suosittelisin näistä sinun ongelmaan Mia Höytöä, se on hellävarainen ja tuoksuton, lisäksi luonnon omat öljyt hoitaa ja kosteuttaa tehokkaasti ihoa. ^_^

      Poista
  3. Mulla on nyt ollut pidempään käytössä Medik8:n sy-voide iltaisin ja päivisin Davvin sy-seerumi, joka on kylläkin rehellistä voidetta mun mielestä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se Medik8 sy-voide tekee tosi ihana sy-ihosta, mutta en voi käyttää sitä kuin pari kertaa viikossa öisin, mun iho lähtee hilseilemään siitä ihan hirveästi. :(

      Poista
  4. Näistä viidestä omistan Mia Höytön sy-voiteen. En ole kuitenkaan korkannut sitä vielä koska pitää käyttää vanhempia hankintoja ensin pois 😁 Kiinnostavin olisi kuitenkin Sensain voide. Sain näytetuubin merkin huultenympärysihon-voiteesta, joka on aivan huippu. Vain korkeahko hinta on toppuuttanut sy-voiteen hankintaa, huultenympärysvoidenäytteen loppuessa hommaan sitä kuitenkin täystuubillisen ☺️ Pitää tuolloin pyytää näyte sy-voiteesta 👀 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sensain tuotteet ovat vaan niin parhaita, niitä sarjoja, joissa ei ole oikeastaan mitään huonoa tuotetta. ^_^Hinnat ovat tosiaan osassa tuotteita suuria, onneksi on myös hieman edullisempia sarjoja Sensailla kuten Silk.

      Poista
  5. Kiehl´s on jo vakiintunut iltakäyttöön, päiväkäytössä olen nyt testaamassa Originsin sy-voidetta. Kesäksi tarttis hommata joku virkistävä/turvotusta laskeva, kun kuumemmat kelit alkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen oikeasti tota Bakelia, se on vaan viilentävyydessään paras. Hieman arvokas, mutta pakkaus on 20ml:ä ja kestää itsellä aina pienen ikuisuuden, vaikka käytän naamionakin. :)

      Poista
  6. Mäkin aloitin ihonhoidon noin 10-vuotiaana murrosiän takia. Sy-voiteet tulivat rutiineihin ehkä sitten 17-vuotiaana, kun silmämeikinpoisto kuivatti ihoa. Jotkut sanovat sy-voiteiden olevan turhia, mutta minusta siinä kohtaa iho on niin ohutta, että jos se ei kaipaa kosteutusta niin ei mikään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä kateellinen, että oot aloittanut noin aikaisin, itse olin tyhmä ja laiska. :D No sepä se, sy-iho on niin ohut, että se todellakin kaipaa extra huomiota.

      Poista
  7. Nyt on kyllä Cliniquen Rich ja innolla testaan pian tuota Avokado voidetta myöskin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cliniques Rich on ihana. Toivottavasti tykkäät avocadosta. ^_^

      Poista
  8. Looks like a lovely range!

    Isobel x

    http://fashionistachic14.blogspot.co.uk/

    New video: https://www.youtube.com/watch?v=Y-aQ0afcBJU&feature=youtu.be

    VastaaPoista
  9. Oi mitä ihanuuksia, varsinkin Kiheläs ja Verso kuumottavat ^_^ Varmaan muistatkin, että aloitin sy-voiteisiin tutustumisen n. 16-vuotiaana, tämä talvi onkin ollut erilainen sillä ekaa kertaa elämässä olen käyttänyt vain seerumin + kasvovoiteen komboa sy-iholle :D Kyllähän sekin toimii, mutta on ollut ihanaa kaivaa ne viralliset sy-voiteet esille <3_<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmat iso peukku, soveltuvat vähän eri tarkoituksiin, siksi juuri hyvä. :) Seerumit on tosi hyviä sy-iholle, mähän levitän esim hoitovedet aina myös sy-alueelle. :)

      Poista
  10. Mielenkiintoinen postaus. Mutta olipa ärsyttävää, ajattelin Bakel Cool Eyesin linkin (muita en klikkaillut, niin en sano niistä mitään) johtavan jälleenmyyjän tai valmistajan sivuille, mutta se johtikin vain johonkin aiempaan postaukseesi tuotteesta. Tuotteesta kiinostuneena lukijana minua ei kiinnosta se, mitä olet aiemmin siitä kirjoittanut, vaan se mistä sitä voisi saada ja mitä se maksaa. Sulla on tossa kuitenkin hakupalkki, jota pitkin olisin voinut etsiä ne aiemmat Bakel-postaukset, jos olisin kiinnostunut niistä.

    Silmänympärysvoiteista lempparini on meikin alla ja aamuisin jääkaappikylmä E.L.F.:in Eye refresh ja yötä vasten ihan vain Pirkan Face Q10 silmänympärysvoide.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos kommentistasi. Linkkaan joskus valmistajan sivuille, mutta useammin omiin postauksiini, koska useat lukijat eivät pidä siitä, jos linkki johdattaa jollekin muulle sivustolle. Syy tähän on se, että ajattelevat, että se on mainoslinkki ja hui kauhistus, bloggaaja voi saada siitä jopa rahaa. Sain tästä paljon palautetta, jonka vuoksi sitten kirjoitan erikseen, ettei ole mainoslinkki postauksen loppuun, jos teen linkkejä muille sivuistoille kuin omaani. Itselläni ei siis ole mainoslinkkejä tällä hetkellä ollenkaan käytössä. Tämä on vähän niin ja näin homma, teit miten päin vain aina on joku joka loukkaantuu tai ärsyyntyy, enkä itse voi tässä tilanteessa voittaa.

      Bakelilla ei ole tällä hetkellä Suomessa virallista maahantuojaa. Mutta http://www.efrosiina.fi ja http://www.mychoice.fi nettikaupoista voi tuotteita ainakin toistaiseksi tilata.

      Pirkan sy-voide on tullut itsekin kokeiltua, hintaansa nähden peruskiva tuote. :)

      Poista
  11. No eipä nyt tullut yhtään tuttua vastaan. Olen joskus käyttänyt Sensain sy-voidetta, mutta sen jälkeen on heiltä tullut jo liuta muita, joten tuo se ei varmaankaan ollut. Itsellä oli Exuviancen kuulapäinen voide käytössä ja sellainen viilentävä efekti siinä oli myös. Tykkäsin ja se geeli ei kyllä tukkiintunut, mutta ehkä se oli erilainen. Minä olen alkanut myös vasta yli 25 v käyttämään sy- voiteita ja silloin niitä kutsuttiin mummovoiteiksi. Näin varmaan mun tytötkin ajattelee, koska harvemmin niihin tuotteisiin ainakaan vanhempi tytär tarttuu ja hän on jo sentään 20 kohta:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sensailla on monta erilaista sarjaa, ja melkein kaikkiin kuuluu oma sy-voide, joten niitä on erilaisia eri tarpeisiin. :) Mummovoiteiksi, hih, pienoista hilpeyttä. :D

      Poista
  12. Mä olen ollut ihan fanaattinen ja supertarkka silmänympärysihon hoidon suhteen. Aloitin sy-voiteen käytön jo alle parikymppisenä, mistä nyt olen tosi kiitollinen. Sun sy-iho on kyllä todella hyvässä kunnossa, ei uskoisi, että olet aloittanut "vasta" kolmikymppisenä rasvailemaan sy-aluetta :)

    PS. En vielä paljasta sy-voidesuosikkiani, koska mulla on itse asiassa tekeillä ihan samanlainen TOP5 postaus :D Voiteet sattuu kyllä olemaan eri tuotteita. Näistä mua kiinnostaa varsinkin tuo Kiehl'sin voide ja Mia Höytön Valo :) Sensaita on kehuttu paljon, joten uskon myös sen olevan kehujen väärti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisinpa itsekin ollut. Pitää varmaan kiittää geenejä, millaiset ne olisivat, jos olisin käyttänyt jo parikymppisenä, sitä voi vain arvailla. :D

      Jään odottamaan sun TOP5 -postausta. ^_^

      Poista
  13. Pitäisköhän minunkin koittaa tuota Versoa. Retinoli kiinnostaa, mutta en oo uskaltanut koittaa, kun iho hilseilee jo ihan kuivuuttaankin :D (tosin ei sy-alueella, mutta kuitenkin.) Mulla on varmaan viisi sy-voidetta avattuna ja käytän niitä vähän ihon tarpeiden mukaan, mutta mikään niistä ei oo ollut yöksi tarpeeksi ryppyjä silottava. Kaikista kokeilemistani paras on tähän saakka ollut Cliniquen All About Eyes Rich (se myös tuuheutti ripsiä :D), mutta en olekaan kokeillut mitään näistä sun esittelemistä. Silmäpussit ei oo mulla ongelmana, mutta juonteet ja sinisyys kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile, Verso on mulla tähän mennessä ainoa retinolia sisältävä tuote jota olen kokeillut, joka ei aiheuta hilseilyä. :)

      Poista
  14. Minä tarvitsen kyllä reilusti siloittelevia tuotteita ja tuo Verso kuulostaisikin juuri minun silmänympäryysiholle tarkoitetulta :)
    Onhan nuo kaikki kyllä sellaisia, että varmasti toimisivat loistavasti ja löytyisi uusia suosikkeja:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten suosittelen kyllä sitä. :) Itse vaihtelen sy-voidetta aina sen mukaan, mitä iho milloinkin tuntuu tarvitsevan. :)

      Poista
  15. Olen kokeillut vaikka mità silmànympàrysvoiteita, mutta en oikeastaan ole lòytànyt yhtàkààn, josta voisin sanoa, ettà tàmà on tehokas. Tàllà hetkellà kàytòssà Bioniken sy-voide, ihan ravitsevan tuntuinen, mutten ole saanut mitààn ahaa-elàmystà.
    Tuo Sensai on noussut esiin useammassakin blogissa, joten olisiko se sitten seuraava testattava. Mulla on myòs Sisleyn silmànympàrysnaamio-voide kàytòssà, laitan kun muistan noin kerran viikossa. Paksuhko voide, joka kuuluisi pestà pois 15 minuutin jàlkeen, jàtàn yleensà yòksi. Aamuisin ei ole aikaa odottaa naamioden vaikutusta. Lisàksi mulla on muutamia korealaisia silmànympàrysnaamio-geelilappuja tai sheet maskeja. Hauskoja kàyttàà, mutta en osaa niistàkààn sanoa tehoaako ne, muutoin kuin ettà kosteuttavat hetkeksi. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletko kokeillut retinolia sisältäviä tuotteita? Ne oikeasti ovat tehokkaita, itsellä liiankin, koska iho lähtee aika helposti hilseilemään, jos joka päivä käyttää. Ne todella silottavat sy-ihoa. Sensai on loistava, jos kaipaa kunnon kosteutta kuitenkin niin, että koostumus ei ole liian paksun oloista. Pitäisi itse vähän skarpata noiden sy-sheet maskien kanssa yhteen aikaan käytin innokkaasti, mutta se on jotenkin jäänyt. Pikaisen freesauksen niillä kyllä saa, mut tosiaan pitkäaikaisia vaikutuksia en itsekään ole huomannut niitä käyttäessä.

      Poista
    2. En ole kokeillut retinolia sy-alueelle. Eli suosittelet mulle tuota Versoa kokeiltavaksi? Voihan niità olla toki useampia sy-voiteita samanaikaisesti kàytòssà, jos retinoli on liian tujua. Mulla ei ole (onneksi) silmàpusseja, mutta muutamia ryppyjà kyllà. :-)

      Poista
    3. Suosittelen, jos haluaa sellaisia näkyviä tuloksia. ^_^Kannattaa olla varovainen ja aluksi laittaa vaikka vaan joka toinen päivä, tosin tää Verso on itsellä ainoa, joka ei aiheuta hilseilyä, vaikka käyttäisin joka päivä. Esim. Medik8 on myös sy-voide retinolilla, mutta sitä en pysty itse päivittäin käyttämään. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives