V 10 Plus Soothing Cleansing Milk


V 10 Plus on japanilaisen Akiko Yokotan kehittämä ihonhoitosarja. Pääosassa ovat erilaiset seerumit, joilla voidaan räätälöidä ihonhoito erityistarpeiden mukaan. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita. Sarja on vuosien aikana laajentunut ja seerumeiden lisäksi V 10 Plussalta löytyy niin puhdistustuotteita, maamioita kuin kasvojen ihoa kosteuttavia tuotteita. Sarja on laajentunut hiljakseen ja viimeisen tulokas sarjaan on Rauhoittava puhdistusmaito*.

Tykkään käyttää kaksoispuhdistuksessa toisen vaiheen puhdistuksessa hellävaraisia puhdistustuotteita kuten puhdistusmaitoja- tai voiteita. Jos sinulla on rasvoittuva iho, suosittelen V 10 Plussan puhdistusmaitoa ensimmäisen vaiheen puhdistajaksi ja toisen vaiheen puhdistukseen voi sitten käyttää puhdistusgeeliä- tai vaahtoa.


Joskus jo tuotteen tuoksusta voi arvata, tuleeko minusta tuotteen kanssa kaveri vai ei. Jos olette käyttäneet Jane Iredalen sitruunaruoholta tuoksuvia BeautyPrep -tuotteita, niin tuoksu on tuttu, se on nimittäin tässä tuotteessa täysin sama. Ihastuttavan raikas ja sitruksinen, kuvailisin sitä jopa hivenen aromaterapeuttiseksi. Tuoksu tulee sitruunaruohouutteesta.

Puhdistusmaito levitetään lämpimällä vedellä kostutetulle iholle. Levittyy iholle pehmeästi ja huutoutuu helposti pois lämpimällä vedellä tai kostealla liinalla. Tuote lupaa puhdistaa tehokkaasti jopa vedenkestävän silmämeikin ja sen se kyllä tekee. Tällöin kannattaa kuitenkin levittää suoraan kuivalle iholle. Koostumus on ohuehkoa, mutta pehmeän voidemaista, ei niinkään maitomaista, mitä nimi antaa olettaa. Iho tuntuu puhdistuksen puhtaalta ja pehmeältä, ei kuivata. Todella hellävarainen, mutta tehokas puhdistaja. Puhdistusmaito sisältää mm. oliivi- ja maissiöljyä. Oliiviöljyn sisältämä E-vitamiini on voimakas andioksidantti ja maissiöljyn sisältämä linolihappo aktivoi ihon toimintoja. Tuotteeseen on lisätty myös ikääntymistä ehkäisevää artisokanlehtiuutetta ja retinolipalmaattia, joka on A-vitamiinin hellävaraisempi muoto. 


INCI: 
Aqua/ Water, Dipropylene Glycol, Hydrogenated Polyisobutene, Peg-8 Caprylic/Capric Glycerides, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Phenoxyethanol, Phenyl Trimethicone, Polyglyceryl-2 Isostearate, Ethylhexylglycerin, Zea Mays (Corn) Oi, Tocopherol, Cynara Scolymus (Artichoke) Leaf Extract, Retinyl Palmitate, Cymbopogon Schoenanthus Oil.

V 10 Plus jälleenmyyjät löydät täältä.

Suositushinta:
V 10 Plus Rauhoittava puhdistusmaito 100ml, n. 33€.

Onko V 10 Plus tuttu? Suosikkeja?



*Tuote PR-näyte, saatu PR-toimistolta. Kuvien taustana oleva tarjoilulauta Maku Kitchen Life saatu goodie bagista.



  1. Tuon tuoksu olisi aivan taatusti minun makuuni <3

    VastaaPoista
  2. Sitruksen tuoksu sopii oikein hyvin puhdistustuotteelle. Siitä tulee ekstra freessi olo:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tulee, tämä kuitenkin sellainen pehmeä ja aito, sitruunaruoholla saa usein just sellaisen tuoksun, kun taas sitruuna saattaa usein tuoksahtaa liikaa jollekin puhdistusaineelle. :D

      Poista
  3. Jos kuvissa näkyy sitruunaviipaleita, niin olen jo myyty :D. V 10 Plus merkistä ei ole kokemuksia, mutta heidän seerumit kiinnostavat kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kans, jos on onnistunut sitruunan tuoksu ja sitruunaruoholla saa sen musta tuotteisiin melkein parhaiten aikaiseksi, ei tule pesuaine-fiilistä. :)

      Poista
  4. Haluaisin kokeilla V10 tuotteita, kaikki niitä niin kehuvat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on muutama ehdoton lemppari tämä putsari, kuorinta ja A- sekä C-vitamiini -seerumit. :)

      Poista
  5. Pakko todeta, että rakastaisin tuota, koska sitruuna, lime ja inkivääri on kosmetiikassa ja vartalonhoidossa mm. oma lempituoksu nro1. Upeat kuvat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sähän tykkäät BeautyPrep -sarjan tuoksusta, joten tykkäät tästäkin. <3 Kiitos.

      Poista
  6. Mä tykkään V10 tuotteista, mä en niitä kauhean montaa oo koittanut korkean hinnan vuoksi, mutta kaikki mitä oon koittanut on tosi ihania ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinta on tosiaan korkeahko, onneksi seerumeita esim. saa pienemmissä pulloissa, joten se laskee kynnystä kokeilla. :)

      Poista
  7. Haha arvaa kuka osti tän loppujen lopuksi eilen :D? Tuoksu on kyllä aiiivan ihana! Tulee mieleen se Pinks Boutiquen puhdistusbalmi josta kirjoitin taannoin ^_^ Täytyy äkkiä yrittää vaan ottaa kuvat, ennen kuin olen lähminyt pakkuksen, tän kanssa en malttanut odottaa eka kuvien ottamista haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sama, tätä on käytetty, kun kuvat on otettu. :D Ymmärrän hyvin, etten malttanut odottaa. Eka toi 100ml:n koko tuntui pieneltä, mutta tää on tosi riittoisaa, herneen kokoinen nokare riittää koko kasvoille. :)

      Poista
  8. Ooh, kuulostaa ihan mun tuoksuiselta putsarilta! Tämä voisi olla seuraavaksi kokeilulistalla, kunhan pääsen ensin eroon kaikista niistä "ihan ok"-tuotteista, jotka kansoittavat kylppäriäni. :-( Niitä on liikaa, joten en saa ostaa uutta, ennen kuin teen niille tilaa. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tykkää sitruunaruohon tuoksusta, niin kyllä! <3 Apua noi ihan ok -tuotteet, ne ovat oikeasti murheenkryyni, ei raaskis heittää meneen ja sitten hampaita kiristellen käyttää ja joka hetki miettii, että elämä on liian lyhyt tylsän kosmetiikan käyttämiseen. :D

      Poista
  9. Mulla on tästä merkistä jotenki tosi ristiriitaset fiilikset,tykkäsin geeliputsarista mut sit jotenki muut ei ookaa kolahtanu O.o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mut ei kaikki voikaan kolahtaa, itsellä on myös seerumeista suosikkini, toiset eivät taas aiheuttaneet mitään ihme reaktioita. :)

      Poista
  10. Vaikuttaa kyllä kokeilemisen arvoiselta ja tuo maitomainen hellävarainen tuote voisi sopia minullekin, kunhan ensin olen saanut kaavittua pahimmat meikit järeämmällä geelillä pois:) No, ehkä ei järeällä, mutta tehokkaalla! Naamiosta tykkään ja tytär tykkäsi kovin siitä geelimäisestä kosteuttavasta voiteesta,V10+ sininen puteli. Kiinnostava tuote!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopii ihan varmasti sunkin herkälle iholle tämä. ^_^Naamiosta tykkään minäkin, voide ei oikein omalle iholle riittänyt.

      Poista
  11. Veikkaan, että ihastuisin tuoksuun ja itse tuotteeseenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäisit varmasti, tää on korppujen unelmaputsari. ^_^

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives