Mádaran mahtavat Hemp Hemp ja Plum Plum -huulivoiteet


Olen usein puhunut siitä, miten luonnonöljyjä sisältävissä huulivoiteissa on ihan erilainen tehokkaampi oikeasti kosteuttava vaikutus huulilla kuin useilla muilla tuotteilla. Ne eivät tee huijaavaa kalvoa huulten pinnalle, vaan luonnonöljyt syväkosteuttavat huulia aidosti. 

Olin innoissani, kun maahantuoja lähetti tässä jokin aika sitten minulle Mádaran uutuustuotteita testattavaksi ja tuosta samaisesta paketista löytyi mm. kaksi huulivoide-uutuutta. Voiteet pääsivätkin heti testiin, enkä joutunut  tälläkään kertaa pettymään. 

Hemp Hemp* ja Plum Plum* ovat molemmat pakattuina näppärään tuubiin, jonka viistolla sileällä päällä on helppo levittää paksuhkon koostumuksen omaavia voiteita nätisti huulille. Molemmat tuotteet ovat pähkinättömiä, gluteiinittomia ja niillä on Ecocert-sertifikaatti. 


Hemp Hempissä on käytetty aktiiviaineina tyrniuutetta, kamomillaa ja kehäkukkaa. Voiteen väri on vaaleaa ja koostumus paksua, mikä on hyvä juttu, koska kosteuttava vaikutus pysyy huulilla pitkään.Tuoksu on mieto, hädintuskin havaittava. Voiteen kiilto huulilla on maltillinen. Kuivemmatkin huulet tuntuvat välittömästi levityksen jälkeen pehmeiltä. Tässä on ehdottomasti yksi parhaimpia koostumuksia, mihin olen huulivoiteissa törmännyt.

INCI: Ricinus Communis (Castor) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Cera Alba, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit Butter, Tocopherol, Aroma, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Hippophae Rhamnoides (Sea-buckthorn) Fruit Extract, Chamomilla Recutita (Camomile) Flower Extract, Calendula Officinalis (Calendula) Flower Extract, Iron Oxide Red CI77491, Limonene, Linalool, Geraniol, Citral

Plum Plum hurmaakin sitten karkkisen hedelmäisellä tuoksullaan ja hennon persikkaisella värillään. Omissa huulissa on sen verran paljon punaista pigmenttiä, että myös tämä on huulillani täysin väritön. Koostumus on hyvin samanlainen kuin Hemp Hempissä, ehkä aavistuksen ohuempi. Lopputulos huulilla ei myöskään tässä ole liian kiiltävä, jos sellaisesta ei tykkää. Vaikuttavina aineina on käytetty tyrniuutetta, kehäkukkaa, kamomillaa ja luumu-uutetta . 

INCI: Ricinus Communis (Castor) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cera Alba, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit Butter, Aroma, Prunus Domestica (Plum) Seed Oil, Tocopherol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Hippophae Rhamnoides (Sea-buckthorn) Fruit Extract, Chamomilla Recutita (Camomile) Flower Extract, Calendula Officinalis (Calendula) Flower Extract, Iron Oxide Red CI77491, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol

Onko Mádaran huulivoide-uutuudet tuttuja? Mitä piditte?

Tuotteita voi tilata mm. Natural Goods Companyn verkkokaupasta täältä. Suositushinta on 11,60 euroa/kpl.

*Tuotteet PR-näytteitä, saatu blogin kautta. Linkit eivät ole mainoslinkkejä, enkä saa niistä rahallista korvausta.



  1. Tykkään molemmista, todella ihanat huulivoiteet. Muiskuja päivään. 💖💖💖

    VastaaPoista
  2. Hemp Hemp on ihana, superkosteuttava ja kätevä tuubi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ehkä musta aavistuksen kosteuttavampi vielä kuin Plum Plum, joka on hieman ohuempi koostumukseltaan. Plum Plumissa sen sijaan on aivan ihana tuoksu! <3

      Poista
  3. Olen kuullut näistä hyvää, joten voisin testata, vaikken yleensä tykkää tuubimuodosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en myöskään hirveästi, mutta näissä on samanlaiset tuubit kuin Lancômen Juicy Tubeseissa ja mulle tulee jotenkin ihanat flashbackit siitä, kun näitä levittä huulille. :D

      Poista
  4. Mä en ole ikinä kuullut/tiennyt että huulivoiteissakin voi olla gluteenia.
    Mä olen varmaan vaikka kuinka usein käyttänyt sellaisia huulivoiteita joissa on gluteenia.
    Mulla on siis keliakia.
    Nää olis siis molemmat kuin mulle tehtyjä.
    Näissä sun postauksissa on monesti tosi paljon myös muuta hyödyllistä tietoa.
    Mukavaa alkanutta viikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa monissa kosmetiikkatuotteissa saattaa olla gluteenia, toistaiseksi vain muutamat kosmetiikkafirmat ilmoittavat selvästi tämän gluteenittomuutensa, mutta sekin on lisääntymässä, olen huomannut tuon maininnan tulevan vastaan nykyään jo useasti. Varmaan niitä asioita, mitä moni keliaakikkokaan ei osaa ajatella, saatika tälläinen kenellä ei ole mitään ongelmaa. Huulilta varsinkin helposti nuolaisee tuotetta, joten jos pienikin määrä on vaaraksi niin onhan tuossa pointtinsa. :) Kiva kuulla, jos voin olla hyödyksi tai avuksi.

      Aurinkoista maanantaita!

      Poista
  5. Nää on kyllä kiinnostavan oloisia tuotteita, vaikka huulivoiteita mulla kyllä riittää laatikoissa pilvin pimein...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen, että tykkään näistä varsinkin kesällä, ei tarvi pelätä puikon sulamista näiden kanssa helteillä. :)

      Poista
  6. Ensimmäinen kirjaus otti varaslähdön, katotaan onnistuuko tämä 😀 Mulla on tuo Hemp Hemp eli kerrankin olen aallon harjalla 🤣 Se palautti uskon siihen, että hyviäkin huulirasvoja on olemassa. Ihanan täyteläinen ja asiansahoitava koostumus, me like 👍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No todellakin olet! :D Hemp Hemp on tosi loistava, se koostumus on todella onnistunut, pysyy huulilla, eikä tarvitse heti lisätäkään.

      Poista
  7. Eivät ole tuttuja, mutta paksu koostumus kuulostaa hyvältä. Tuubihuulirasvoista tykkään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä on juuri oikeanlainen koostumus, inhoan sellaisia liian "liruja" tuubissa olevia voiteita. :)

      Poista
  8. Kiinnostava postaus ja kiinnostavat tuotteet, näitä on testattava! Itselläni on tosiaan kuivat huulet, joten hyviä tuotteita on aina kiva löytää. :)

    VastaaPoista
  9. Minäkin tykkään useimmiten enemmän luonnonkosmetiikan voiteista, jotka imeytyvät huuliin kunnolla. Toisinaan taas on kiva laittaa huulille juurikin kalvon muodostavia tuotteita, jotka estävät kosteutta haihtumasta :) Nämä vaikuttavat molemmat lupaavilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä se, kun ne ei jätä vaan kalvoa vaan kosteuttavat kunnolla ja aidosti. :) Mut joskus kieltämättä on fiilis, että huulten pinnassa tuntuisi koko ajan jotain suojaavaa, varsinkin kovilla pakkasilla.

      Poista
  10. Näitä täytyy ehdottomasti testata, eivät siis ole vielä toistaiseksi tuttuja ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen Hemp Hemp on tosi tehokas ja Plum Plum tuoksuu taas aivan ihanalta! ^_^

      Poista
  11. Ma en kayta huulirasvoja muulloin kun flunssaisena, kun ei pysty hengittamaan nenan kautta ja huulet kuivuu. Seuraavan taudin iskiessa voisin hyvin kylla hankkia vaikka tuon Hemp Hempin, Madara on just alkanut kiinnostella enemmankin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on muuten se syy, miksi flunssassa huulet tuntuu entistä kuivemmilta. Hih, flunssahuulivoide. ^_^

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives