Synttäriarvonnassa Mia Höytö -tuotepaketti!


Tänään on tultu siihen asti, että blogini on melkein kouluiässä, uskomatonta. Tuntuu, että siitä ensimmäisestä postauksesta ei olisi vierähtänyt kauankaan aikaa, mutta kyllä siitä on, tänään tasan kuusi vuotta. Innostun harvoin mistään asiasta, mutta sitten kun innostun, homma on pitkäjänteistä. Mies aina sanookin, että jaksan keskittyä tasan tarkkaan niihin asioihin, jotka koen intohimokseni. Tämä blogi on selvästi yksi niistä asioista, muuten tämä olisi loppunut jo aikaa sitten. Sitä en laske paljonko tähän harrastukseen on kulunut vuosien saatossa aikaa tai rahaa, kaikki on ollut sen arvoista, sillä blogi on varmasti antanut enemmän kuin ottanut. Voisin hyvin ajatella, että minulla oli elämä ennen blogia ja elämä blogin kanssa. Ehkä joskus tulee aika blogin jälkeen, jos en sitten vielä kiikkustuolista jaa täällä ryppyvoidevinkkejä.

Blogin synttäreiden kunniaksi minulla on ollut tapana arpoa teille jotain mistä itse pidän ja joka tekee minut iloiseksi. Tänä vuonna se on kosmetiikkapaketti, joka sisältää kolme suosikkituotettani* Mia Höytöltä. Te jotka ette ole mahdollisesti vielä tästä mahtavasta suomalaisesta brändistä kuulleet, niin Mia Höytön tuotteet ovat saaneet inspiraationsa suomalaisesta luonnosta, joka inspiroi käyttämään tuotteissa luonnonmukaisia raaka-aineita suoraan suomalaisesta luonnosta. Kaikki tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Kaikilla tuotteilla on ECOCERT-sertifikaatti. Minulle Mia Höytö on arkipäivän luksusta, toimivat tuotteet saavat minut hymyilemään ja lisäksi ne tuovat ripauksen ylellisyyttä ihonhoitohetkiin.


LUMOUS

Läpinäkyvä ohuen geelimäinen Lumous-seerumi tuoksuu mielestäni miedosti tyrnille. Koostumus on jännää, sillä tuote vaahtoaa hivenen iholle levittäessä. Seerumi imeytyy nopeasti. Ihotuntuma on raikas ja iho tuntuu välittömästi levityksen jälkeen napakammalta. Itse levitän seerumin niin, että lämmitän tuotetta hivenen sormien välissä ensiksi, josta levitän sen kasvojen iholle. Seerumi on pakattu täyteen tehoaineita mm. koivunmahlaa, joka suojaa ja uudistaa ihoa. Hyaluronihappoa, C-vitamiinipitoista tyrniä sekä ihoa kosteuttavaa ja silottavaa arganöljyä. Täydellinen tuote kesällä yksinään meikin alle. 


IHANA

Ihana on Mia Höytön voiteista kevyempi. Keveydestään huolimatta tuote on silti todella hoitava. Tämän tuoksussa on jotain todella rauhoittaa, itselleni tulee hieman mieleen sellainen suomalainen kesäilta ja sauna combo. Imeytyy ihoon nopeasti. Voide ei jää kiiltäväksi iholle vaan kuvailisin ihon pintaa puolimataksi levityksen jälkeen, joten soveltuu hyvin meikin alle. Vaikuttavina aineina mm. tyrninsiemenöljyä sekä mustaherukansiemenöljyä joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Voiteeseen on pakattu luomuöljyjä: oliivi-, manteli- ja auringonkukkaöljyä. Kaurauute rauhoittaa ihoa. Jos haluaa hifistellä Ihanasta voi tehdä yhdessä Lumouksen kanssa tehokkaan kasvonaamion. Laita kädelle muutama pumppaus Ihanaa ja lisää joukkoon 1-2 pumppausta Lumousta, sekoita ja levitä tuote kasvoille paksuksi kerrokseksi. Anna vaikuttaa 30 minuuttia ja taputtele ylimääräiset kasvopaperiin tai hiero ihoon.


VALO

Valo on mielestäni yksi luonnonkosmetiikan parhaita silmänympärysvoiteita. Valo sopii myös herkälle sy-iholle. Se on hajusteeton. Koostumus on voidemaista, mutta silti yllättävän kevyttä. Toimii myös meikin alla. Vaikuttavina aineina on käytetty mm. rauhoittavaa kaurauutetta. Kosteutta iholle antavat sheavoi ja aloe vera. Manteliöljy siloittaa ja mustaseljankukkauute laskee turvotusta. Mustaseljankukkauutteen pitäisi tehota myös sy-alueen tummuuteen, mutta tuosta vaikutuksesta en voi sanoa omia kokemuksia, koska en omista mustia silmänympäryksiä. Itse tykkäänkin eniten siitä, miten tehokkaasti tämä kosteuttaa toisinaan kuivaksi äityvää sy-aluetta, silti hoitotuntuma on kevyt. 

ARVONTA

Arvotaan yksi Mia Höytö -tuotepaketti (sis. Lumous, Ihana ja Valo -tuotteet arvo n. 139 euroa)

Osallistut arvontaan kertomalla kommenttilaatikkooni onko Mia Höytö tuttu, jos on, niin mikä on oma suosikkituotteesi. Lisää kommenttiin myös toimiva sähköpostiosoitteesi, että saan voiton osuessa kohdalle sinuun yhteyden. Jättämällä kommentin saat yhden arvan, kaksi arpaa saat, jos tykkää myös blogini Facebook-sivusta. Ilmoita kommentissasi monella arvalla osallistut. Jos et halua jättää sähköpostiasi näkyviin, voit osallistua laittamalla vastauksen sähköpostiini osoitteeseen hakusanarakkaus@gmail.com, laita viestin otsikoksi MIA HÖYTÖ -arvonta. Osallistumisaikaa on su 23.4. klo 23.59 asti. Arvonnan suorittaa random.org. Voittajaan otan yhteyttä sähköpostitse vko:lla 17.


*Kuvissa olevat tuotteet saatu PR-näytteinä, paitsi Valo oma. Arvonnan sponsoroi Mia Höytö Cosmetics.




  1. En ole kokeillut näitä tuotteita mutta tuo Lumous-seerumi kuulostaa ihanalta.
    Mukana arvonnassa kahdella arvalla.
    soile.p.korhonen@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Tuotteet eivät ole tuttuja.
    Osallistun yhdellä arvalla.
    Pia.kukkola@hotmail.com

    VastaaPoista
  3. Mia Höydön tuotteista olen paljon lukenut, mutta kokeillut en ole vielä. Tulevaisuudessa aion kyllä kokeilla :) Olen mukana yhdellä arvalla.
    haaruhainen@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Hyvää syntymäpäivää blogille! Yhdellä arvalla mukana :) Mia Höytö sarja on tuttu vasta nimenä, mutta täytyy kyllä ehdottomasti tutustua ainakin tuohon sy-voiteeseen :)
    -JossuK
    johak(at)netti.fi

    VastaaPoista
  5. Nimi on tuttu mutta en ole kokeillut, kiinnostaa kyllä! Yhdellä arvalla mukana.
    mannanpostiatluukkupistecom

    VastaaPoista
  6. Olen kyllä lukenut merkistä paljon hyvää, mutta en ole vielä päässyt tutustumaan tuotteisiin. Osallistun yhdellä arvalla.

    VastaaPoista
  7. Paljon onnea blogille!

    Merkkinä tuttu mutta koskaan en ole käyttänyt ikävä kyllä.

    Yksi arpa siis.🙂 karmiinisuu(at)gmail.com

    VastaaPoista
  8. No nyt osui kohdalle sellainen arvonta, että aivan PAKKO osallistua! Mun lempituote Mia Höytöltä on ehdottomasti Lempeä Uni, josta juuri blogissa kirjoittelinkin. Kaksi arpaa, kiitos :)

    PS. Paljon, paljon onnea pitkästä blogitaipaleesta! :)

    VastaaPoista
  9. Mia Höytön tuotteet ovat vain merkkinä tuttuja, itse tuotteita ei ole tullut vielä kokeiltua. Vaikka tietenkin syytä jossain vaiheessa olisi, arvostan tuotteden kotimaisuutta ja olisi mukava tukea suomalaista yrittäjää. Näistä tuotteista eniten kiinnostaa sy-voide, sillä se tulisi varsin tarpeeseen! (minnanmail@gmail.com)

    VastaaPoista
  10. Kuullut olen, mutten kokeillut. Fb-sivuistasi tykkäilen myös, joten parilla arvalla mukana =)

    marikax@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Ihan mieletön palkinto, kaikki peukut pystyssä! Tuotteet ovat tuttuja (mm. blogistasi), mutta jostain syystä olen toistaiseksi jättänyt nämä kauppaan.

    Osallistun kahdella arvalla. masutoaitemu@gmail.com

    VastaaPoista
  12. En ole vielä päässyt kokeilemaan mutta kiinnostaisi kyllä kauheasti :) Mukana yhdellä arvalla.
    nell_ii@hotmail.fi

    VastaaPoista
  13. Ei ole tuttu :)
    osallistun yhdellä arvalla.
    idatraff(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  14. Ovat tuttuja :) Olen kokeillut paria tuotetta joista lempituotteeni on ollut Sievä puhdistusvoide. Kahdella arvalla mukana.
    henna.jussila@hotmail.com

    VastaaPoista
  15. Onnea eskarilaiselle!

    En ole koskaan näitä kokeillut :) mukana kahdella arvalla.

    kaislarannalla@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Lämpimät synttärionnittelut! <3 Kahdella arvalla mukana! Olen jo pitkään halunnut kokeilla näitä tuotteita eli nimi tuttu, mutta tuotteet ei konkreettisesti.

    whiteandfresh@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Onnea blogiisi!!:) olen kuullut tuotesarjasta mutta en ole kokeillut vielä.Kiinnostaa kyllä! Olen mukana kahdella arvalla. sandi.osterlund@luukku.com

    VastaaPoista
  18. Piti heti klikata tänne, kun näin otsikon. Ihana arvonta! Säihke hoitovesi on ainoa tuttu tuote, joten mielelläni kokeilisin lisää :). Yksi arpa.
    kivipuuteri(a)gmail-com

    VastaaPoista
  19. On tuttu vain nimeltä eli en vielä ole päässyt tuotteita testaamaan! Facetykkääjänä kahdella arvalla mukana :)

    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Onnea vuosipäivä-etapista blogistille :-) Mia Höytö-tuotteista olen lukenut monesta paikasta, mutta kokeilu odottaa vielä entisten purnukoiden tyhjentymistä. Erityisen kiinnostunut olen herkkäihoisena tuosta sinunkin mainitsemastasi Valo-silmänympärysvoiteesta.
    Mukana yhdellä arvalla.
    sabofa@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Upea arvonta:)Mulla on paraikaa käytössä Mia Höytön sy-voide.
    Yksi arpa
    blooomxo at gmail.com

    VastaaPoista
  22. Onnea blogisynttäreistä! Olen kokeillut mia höytö misellivettä, joka oli vaahtomainen. Aika jännä tuote, muutkin sarjan tuotteet kiinnostaa. Mukana kahdella arvalla.
    jenni_kosonen(a)yahoo.com

    VastaaPoista
  23. mä oon käyttänyt Mian Höytö tuotteita muutaman purkin ja ne on ihan silkkaa luksusta. Opiskelijabudjetilla uusien tuotteiden hankkiminen on jäänyt vain haaveeksi, ehdottomasti mukana arvonnassa siis. SIlmänympärysvoide oli mielestäni parhain tuote, se oikeasti imeytyy eikä jää silmäpusseille pyörimään ihon pintaan.

    VastaaPoista
  24. ..ja kommentti karkasi. Mukana 2 arvalla. marjovaat@gmail.com

    VastaaPoista
  25. En tiedä raskisinki käyttää tuotteita jos ne voittaisin, ainakin ihailisin kauniita pakkauksia 😉
    Mukana yhdellä arvalla arvonnassa.
    nina.laatikainen (a) gmail.com

    VastaaPoista
  26. Merkki on tuttu, mutta tuotteita en ole vielä kokeillut. Yhdellä arvalla mukana :)
    akame88@hotmail.com

    VastaaPoista
  27. Mia Höytö on tuotemerkkinä tuttu ja kiinnostava. Hinta on kuitenkin estänyt hankinnat 😕 meeri.juusola@gmail.com Mukana kahdella arvalla!

    VastaaPoista
  28. En ole kokeillut sarjaa mutta kovasti olen siitä kuullut.
    Osallistun kahdella arvalla.
    heikkilavirpi750@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Onnea eskari ikäiselle. Oon lukenut ainakin4v.ehkä kauemminkin.
    Tuttu ainoastaan sun blogista. En oo koskaan kokeillut.
    Kaksi arpaa! 😊
    Marjo.kiilavuo at gmail. Com

    VastaaPoista
  30. Merkki on tuttu ja tuotteet hankintalistalla. Todella innostunut luonnonkosmetiikasta, niin nämäkin kiinnostaa paljon. Hinnan vuoksi pitää tutkailla hyviä tarjouksia vain.

    Kahdella arvalla mukana bullpall(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  31. Mia Höytö on kosmetiikkamerkkinä tuttu, mutten ole koskaan käyttänyt ko. tuotteita.

    Kahdella arvalla mukana!
    tramp[@]netti.fi

    VastaaPoista
  32. Merkistä lukenut ja kuullut, mutta vielä kokeilematta. Jos nyt onnistaisi ;) Kahdella arvalla mukana :D

    VastaaPoista
  33. Merkki on tuttu vain blogeista, joten en osaa lempituotettakaan sanoa, tosin silmänympärysvoide kuulostaa liki täydelliseltä. Kahdella arvalla mukana. morgaise (@) hotmail.com

    VastaaPoista
  34. Ei ole tuttuja tuotteita!
    Osallistun yhdellä arvalla!
    sarinkotona@gmail.com

    VastaaPoista
  35. Hyvää vuosipäivää blogille! Ihanalla arvonnalla taas hemmottelet meitä lukijoita :) Osallistun kahdella arvalla. Mia Höytön tuotteista ennestään tuttuja on tuo ihanaakin ihanampi Ihana-kasvovoide sekä Säihke-kasvovesi. Molemmista tykkäsin todella paljon ja niiden perusteella aion kokeilla muitakin tuotteita. Erityisesti kiinnostaa testata silmänympärysvoide, puhdistusvoide ja öljyseerumi.
    emmi.tolonen (at) netti.fi

    VastaaPoista
  36. Merkki nimeltä tuttu,en ole koskaan käyttänyt.

    tvoitto@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Tuttu merkki blogeista mutta en ole kokeillut! Useamman kerran olen kaupoissa hypistellyt tuotteita... Yhdellä arvalla osallistun.
    rahikainennina (at) gmail.com

    VastaaPoista
  38. Hulluilla päivillä näitä hypistelin, mutta en raaskinut kotiuttaa! Ei ole siis vielä tuttuja :)
    Yksi arpa.
    tiia.raudanpaa@hotmail.com

    VastaaPoista
  39. Mukana kahdella arvalla :) Tiedän merkin, mutta en ole käyttänyt :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  40. Paljon onnea blogille ♥ Eivät ole mulle tuttuja tuotteita, mutta enemmän kuin mielelläni lähtisin näitä testaamaan :) Yhdellä arvalla mukana.

    lipstickklove@outlook.com

    VastaaPoista
  41. Onnea! Ja ihana arvonta! Mia Höytön tuotteita en ole testannut, mutta sarja on kiinnostanut minua kovasti. Olen mukana yhdellä arvalla. :)
    joulumimminluona@gmail.com

    VastaaPoista
  42. Onneksi olokoon! :) tuotteita en ole päässyt ikinä testaamaan, mutta monesti niitä on tullut kaupassa ihastuksissa hypisteltyä. Yhdellä arvalla mukana.
    anette.jelonen(at)koti.fimmet.fi

    VastaaPoista
  43. Vieraita, mutta kiinnostavia tuotteita vain nimi on entuudestaan tuttu. Olisi kiva kokeilla.
    Kahdella arvalla mukana.
    annemari.pekkola@gmail.com

    VastaaPoista
  44. Ensinnäkin suuret onnittelut <3

    Nimenä Mia Höytö on tuttu, mutta kokeilemaan asti en ole vielä päässyt, joten ihan ehdottomasti mukana arvonnassa. :)

    shimmerblinger@gmail.com

    VastaaPoista
  45. En ole koskaan kokeillut, mutta kuullut (lukenut) kyllä. Seurailen myös facessa blogiasi sekä sinua :) minianna86@hotmail.com

    VastaaPoista
  46. Lumous seerumi aivan taivaallinen. rhilonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  47. Ihana arvonta! Onnea blogisynttäreiden johdosta <3 tämä on yksi mun lempiblogejani, aina mielenkiintoisia ja erilaisia aiheita :)

    Osallistun kahdella arvalla, merkki ei ole tuttu muutakuin pullojen perusteella. charmingnails@suomi24.fi

    VastaaPoista
  48. Tuotemerkki on nimenä tuttu. Olen lukenut perustajasta lehtiartikkeleitä. Mutra tuotteita en vielä ole kokeillut.
    Mukana kahdella arvalla.
    tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  49. Mulla odottaa kokeilukaapissa Mia Höytön Valo Eye Cream käyttöönottoa eli on ollut tarpeeksi kiinnostava tuote, että olen ostanut sen 😊 Tuotteiden ulkonäkö on yksi upeimmista ja kauneimmista mitä tiedän 💜 Osallistun kahdella arvalla. tuuli.uusitalo@luukku.com

    VastaaPoista
  50. Olen kuullut merkistä mutta vielä kokeilematta. paperitypy ät hotmail.com

    VastaaPoista
  51. Ai niin kahdella mukaan tykkääjänä.

    VastaaPoista
  52. Omakohtaista kokemusta ei tuotteista ole, mutta blogeista lukenut kyllä tuotearvosteluja.
    Lumous seerumi voisi olla ihana.
    Blogger- ja fblukijana mukaan kahdella arvalla.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  53. Tuotemerkki täysin vieras, mutta kuulostaa ihanalta
    Osallistun kahdella arvalla
    helena.kokko1@outlook.com

    VastaaPoista
  54. Olen ihastellut näitä tuotteita kaupassa, mutta en ole korkean hinnan vuoksi raaskinut ostaa :) Osallistun kahdella arvalla. l_karjalainen(a)hotmail.com

    Laura

    VastaaPoista
  55. En ole kuullut ennen näistä tuotteista.
    Kiinnostaa kyllä kokeilla kun on herkkä iho ja nämä voisi sopia.

    topaasilapsi@hotmail.com

    VastaaPoista
  56. Blogien kautta vain tuttu :)

    Kahdella mukana, lifeanddisasters(a)gmail.com

    VastaaPoista
  57. Hirrrmusti onnea! 💖
    Lumous-seerumia ja Säihke-kasvovettä olen käyttänyt. Aivan ihania kumpikin ja varsinkin yhdessä käytettynä.
    Kahdella arvalla mukana.

    outi.saariaho ät gmail.con

    VastaaPoista
  58. En ollut vielä kuullut, mutta vaikuttaa upealta! Yhdellä arvalla mukana: hippu(at)outlook.com)

    VastaaPoista
  59. En ole koskaan kuullutkaan! Yhdellä arvalla siis mukaan :)
    helena97@windowslive.com

    VastaaPoista
  60. Olen kuullut näistä hyvää mutta en ole kokeillut, hintahan sen lähinnä on estänyt.
    Kahdella mukana.
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  61. Onnea mieltä (ja ihoa) ilahduttavalle blogille! MA-merkki on nimenä tuttu, mutta tuotteet odottavat vielä tutustumista. 2 arpaa voittimahdollisuuksien maksimoimiseksi :-) tikru00@hotmail.com

    VastaaPoista
  62. Ei ole tuttu kuin nimeltä! Kiinnostaa kyllä kovasti! Seuraan myös Facebookissa!

    VastaaPoista
  63. Paljon onnea blogisynttärien johdosta! En ole ko. sarjaa kokeillut, lukenut vaan blogeista ylistäviä arvioita, ja olisi ihana päästä itsekin testailemaan, etenkin kun olisi haussa kesäksi joku hiukan keveämpi meikin alle sopiva voide, ja sy-voidekin vetelee viimeisiään. Kahdella arvalla mukana :) krista.eerika@gmail.com

    VastaaPoista
  64. Ei ole tuttu, ja kaksi arpaa :)
    ida.kojo@hotmail.com

    VastaaPoista
  65. Haluaisin tuotteet testiin,paljon olen kuullut näistä mutta vielä ei ole tuttuja minulle☺️ autiokatjaa@gmail.com

    VastaaPoista
  66. Yhdellä arvalla mukana. Ei ole tuttu,olisi kiva päästä kokeilemaan!

    antfin8@gmail.com

    VastaaPoista
  67. Ei ole millään tavalla tuttuja tuotteita. Olisi ihana päästä kokeilemaan. FB:ssä myös tykätty, joten kahdella arvalla mukaan. tanjamariakoskinen(at)gmail.com

    VastaaPoista
  68. En ole kokeillut, mutta kuulostavat ihanilta tuotteilta. Yhdellä arvalla mukana, sunny-day(at)live.fi

    VastaaPoista
  69. Tuotteista olen lukenut paljon, mutta en ole kokeillut. Osallistun yhdellä arvalla. maikku89@hotmail.com

    VastaaPoista
  70. Tuotelinjasra kuullut paljon, mutta jäänyt vielä väliin kassalla. Erityisesti silmänympärysvoide kiinnostaa, nyt havahtunut että ensimmäinen pitäisi hankkia jo näille kommekymppisille silmänalusille.
    Mukana yhdellä arvalla.

    lotta.horsmalahti@gmail.com

    VastaaPoista
  71. En ole päässyt kokeilemaan henkilökohtaisesti mutta olen kuullut tuotemerkistä blogien kautta!

    Mukana kahdella arvalla. anna-ylitalo@hotmail.fi

    VastaaPoista
  72. Nimenä tuttu mutta en ole käyttänyt
    Kahdella arvalla mukana
    mari_leena (at) hotmail.com

    VastaaPoista
  73. En oo koskaan kuullutkaan mut vaikuttaa mielenkiintoiselta.
    kurkela.noora@gmail.com

    VastaaPoista
  74. Nimeltä tuttu, vaikuttavat hyviltä! Mielelläni mukana arvonnassa!
    Maisa
    pienet.suloisuudet@gmail.com

    VastaaPoista
  75. Ihan uusi tuotesarja minulle! Mukana yhdellä arvalla!
    marika.suomalainen@hotmail.com

    VastaaPoista
  76. Mia Höytö on tuttu merkki ja löytyy omista kaapeista. Sievä ja Ihana on lempparituotteet :)
    anu.lahdenpera@gmail.com

    VastaaPoista
  77. Voi mitä ihanuuksia. Merkki on mulle tuttu vain nimeltä ja osittain ideologialtaan, en ole itse näitä vielä koskaan testannut. Mutta kiinnostaa, joten kokeilen onneani:)
    betternailday(a)gmail.com

    VastaaPoista
  78. Hei

    Olen kuullut sarjasta, mutta en ole tuotteita kokeillut. Mielelläni näihin tutustuisin, sillä olen saanut niistä positiivisen vaikutelman.
    j.merk@hotmail.com

    VastaaPoista

  79. Paljon hyvää olen sarjasta kuullut ja seerumi kiinnostaa. Ihanassa arvonnassa mukana kahdella arvalla.
    Suonpera.m@hotmail.com

    VastaaPoista
  80. Toistaiseksi vain valo on tuttu ja hyväksi havaittu (ei mikään itsestäänselvyys atooppisella iholla) mutta tarkoitus olisi tutustua myös muihin tuotteisiin :)
    kirsimtuo@gmail.com

    VastaaPoista
  81. Ihana Mia Höytö! Tuotteet ovat tuttuja, mutta en ole vielä niitä itse hankkinut. Erityisesti seerumi kiinnostaa :) kiitos myös superhyvästä blogista ja onnea! Kaksi arpaa! Kaisa.innila@gmail.com

    VastaaPoista
  82. Tuo Lumous-seerumi on aivan ihanaa! Sen lisäksi olen käyttänyt Kaunis-puhdistusgeeliä, ja siitäkin pidin kovin. Mahtavaa olisi kokeilla muitakin tuotteita. Onnea blogisynttärin johdosta!
    -Anu
    kettune(at)outlook.com

    VastaaPoista
  83. sarja on tuttu vain nimeltään, mitään tuotteita en ole kokeillut. vielä.
    kahdella arvalla mukaan arvontaan. :)
    paula.susanna@hotmail.com

    VastaaPoista
  84. Tuttu sarja,olen lukenut paljon siitä,mutta yhtäkään tuotetta en omista vielä.
    evsu@dnainternet.net

    VastaaPoista
  85. Paljon onnea 6-vuotiaalle! :)
    Kahdella arvalla mukana! Itse en ole näitä tuotteita kokeillut, mutta olen toki monet kerrat lukenut niistä kehuvia kommentteja, eli siinä mielessä ovat kuitenkin tuttuja tuotteita. Olisi mukavaa päästä itsekin kokeilemaan :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  86. Yhdellä arvalla osallistun. En ole päässyt tuotteita kokeilemaan, mutta erityisesti sy-voide kiinnostaa. eeva_laitinen@hotmail.com

    VastaaPoista
  87. Valoa olen käyttänyt ja ei voi kun kehua. Hinta on vaan este hankkia useampia tuotteita sarjasta. Tuon Valonkin hennoin tilata kun sai alennusta hinnasta. Yhdellä arvalla kokeillaan pääsenkö tekemään tuttavuutta muidenkin tuotteiden kanssa. susatar8@gmail.com

    VastaaPoista
  88. Mä niin toivon, että jaat vielä kiikkustuoli-iässäkin ryppyvoidevinkkejä ^_^ ( ja että olisin vielä elossa niitä lukemassa :D ). Ja onneksi olkoon! Sun blogiin tuleminen on mulle kyllä yksi päivän kohokohdista <3

    Mutta Mia Höytö on ihana! Tai no, ei mulla ole kuin se Sievä puhdistusvoide, mutta siitä tuli heti kerralla mun lemppari :) Osallistun kahdella arvalla, salkanposti@gmail.com

    VastaaPoista
  89. Olen katsellut kaupoissa, joten siinä mielessä tuttu, mutta vielä en ole tohtinut ostaa. miialehto@yahoo.com

    VastaaPoista
  90. Ei ole tuttu. 1 arpa.
    tt32232@gmail.com

    VastaaPoista
  91. Onnea eskari-ikäiselle <3 Olen tykännyt kovasti kaikista testaamistani MH:n tuotteista, mutta lähinnä sydäntä taitaa olla Säihke :) Tuota voidetta en ole kokeillut! Mukana kahdella arvalla :)

    VastaaPoista
  92. En ole kokeillut ko. tuotteita, mutta olisi ihana kokeilla luonnonkosmetiikan ystävänä!:) purkitkin aivan ihania!<3 onnea blogille!:))
    janette.mertanen@hotmail.com

    VastaaPoista
  93. Niin paljon Onnea ja tänään on muuten meidän 2-v fb-kamupv. Tuo alkuteksti oli taas, kuin omasta kynästä. Olen erittäin kärsimätön luonne ja vain intohimo auttaa jaksamaan tai tekemään jotain pitkäjänteisesti.

    Arvonnan jätän väliin, onnea Jonna <3

    VastaaPoista
  94. En olekkaan vielä tutustunuut. Kovin olen ihaillut tuotesarjaa..luulisin näiden pelastavan kuivat kasvoni sekä valtavan piristävän mielen😍
    bikkenpilttuu@hotmail.com

    VastaaPoista
  95. Paljon, paljon onnea 6 vuotiaalle! Mia Höydön tuotteet ovat aivan uusia tuttavuuksia minulle. Seurailen sinua myös facebookissa, joten olen mukana kahdella arvalla.

    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  96. Mian tuotteita en ole vielä päässyt kokeilemaan, ihastellut olen kyllä monesti. Seerumi kiinnostaa erityisesti.

    Yhdellä arvalla mukaan.

    funkyandfifty@ymail.com

    VastaaPoista
  97. Kehuja olen kuullut tuotteista.
    2 arvalla mukaan.
    nmpnetti.com@jippii.fi

    VastaaPoista
  98. Sarja ei ole tuttu, mutta olisi mahtavaa päästä testaamaan tuotteit. :) Vaikuttavat lupaavilta. ;)

    T: Emppu / Iloa ja Unelmaa
    iloa.unelmaa@gmail.com

    VastaaPoista
  99. Onnea eskari-ikäiselle! Seerumin olen testannut kädelle joskus ja samaa vaahtoutuvuutta hämmästelin.Sarja on tuttu vain muista blogeista.2arpaa ja youralohair@gmail.com

    VastaaPoista
  100. Kolemlla arvalla mukana.

    En ole kokeilut sarjaa, kun ei ole rahaa ollut ostaa. Kiinnostuneena olen lukenut sarjasta ja ajatellut, et kyl mä sitäjoskus koeilen.

    mari.pajunen(at)rejlers.fi

    VastaaPoista
  101. Ei ole tuttu, mutta olisi kiva päästä kokeilemaan :)
    Essi.antola@gmail.com

    VastaaPoista
  102. Sarja on vieras, en ole kokeillut. Mukana yhdellä arvalla.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
  103. 2 arpaa. Ei tuttu, tykkään tuotteiden ulkonäöstä ainakin. 😁😁😁
    Kristiina
    Oonjustiina@ gmail.com

    VastaaPoista
  104. tuttu on, lempeä uni- ja lumousseerumit on mun suosikkeja. mukana kahdella arvalla.
    blogista löytyy sähköpostiosoite jos onni suosisi <3

    Blogissani on muuten sulle haaste, käy kurkkaamassa!
    http://huulipunamania.blogspot.fi/2017/04/the-best-of-skincare-haaste.html

    VastaaPoista
  105. Ei ole tuttu, mutta vaikuttavat kokeilemisen arvoisilta! Yhdellä mukana.
    briksu@luukku.com

    VastaaPoista
  106. Ei ole tuttu ennestään, mutta vaikuttaa mielenkiintoiselta sarjalta.
    T. Pipsa ja yksi arpa
    pipsaksi@gmail.com

    VastaaPoista
  107. Mia Höytö on kyllä nimenä tuttu mutta en ole heidän tuotteita kokeillut :)

    Kahdella arvalla mukana, meili on ine_91@msn.com

    VastaaPoista
  108. Tuttu nimenä, vaan ei vielä tuotteina. Erityisesti kiinnostaisi tuo Lumous-seerumi, kuulostaa melkolailla täydelliselle tuotteelle.
    Yhdellä mahdollisuudella mukana.
    vuosikerta (at) live (piste) fi

    VastaaPoista
  109. Blogien kautta tuttu, mutta en ole kokeillut yhtään tuotteita. Kiinnostaisi kokeilla!

    Kahdella arvalla mukana.

    kintsu_k@hotmail.com

    VastaaPoista
  110. Onnea blogisynttäreistä! On se aina kummallinen, mutta kiva fiilis kun blogille tulee vuosia lisää :) Mun suosikki on ehdottomasti Valo-silmänympärysvoide, mutta noita kahta muuta tuotetta en ole vielä testannutkaan.
    Facebookissa myös susta tykkäilen. neitiminttukihara (at) gmail.com

    VastaaPoista
  111. Onnea kuusivuotiaalle! :) Mia Höytö on mulle vielä kohtalaisen vieras, mutta tosi mielelläni tutustuisin paremmin! Olen kokeillut ainoastaan tuota Valo -silmänympärysvoidetta, joka ei valitettavasti toiminut mulla, mutta en yhtään ihmettele miksi monet siitä tykkää. Osallistun kahdella arvalla! :) shopaholicloveletters@gmail.com

    VastaaPoista
  112. Onnea ihanalle kuusivuotiaalle :)

    Tätä lukiessa rupesin oikein miettimään, että miten on mahdollista etten vieläkään ole tullut kokeilleeksi mitään Mia Höytön tuotteita! Merkki on blogeista tuttu ja tosi moni tuote on herättänyt kiinnostuksen. Kai sitä vaan helposti käy niin, että aattelen etten osta vaikkapa uutta kasvovoidetta "ennenkuin olen käyttänyt aikaisemmat pois" ja hei me kaikkihan tiedetään että niin ei tuu ikinä käymään :DDD

    Kahdella arvalla mukana :)
    wastinglifestyle at gmail piste com

    VastaaPoista
  113. Nimen olen kuullut, mutta en ole vielä kokeillut tuotteita. Kiinnostaisi kyllä kokeilla. Kahdella arvalla mukana.

    kirjakettu@suomi24.fi

    VastaaPoista
  114. Höytö on vain nimeltä ja ulkonäöltä tuttu, tuotteet kiinnostaisivat kyllä paljon. Yhdellä arvalla mukana supernatural-93 at hotmail.com

    VastaaPoista
  115. Ui ui, mikä arvonta :) Valo on tuttu ja se juuri loppumassa, joten palkinto tulisi hyvään saumaan ja tietenkin haluaisin testata myös noita muita tuotteita ^_^

    Kaksi arpaa
    josalmela@luukku.com

    VastaaPoista
  116. Olen Höytö-aloittelija, vasta käsivoidetta olen kokeillut! Tosi mielelläni tutustuisin merkkiin paremmin :)

    Ja kaksi arpaa tietty!

    VastaaPoista
  117. 2 arpaa ei tuttu
    Marjajkivinen@gmail.com

    VastaaPoista
  118. Ei ole tuttu, ensimmäistä kertaa näin nyt :). Osallistun 2 arvalla.

    VastaaPoista
  119. Mia Höytön tuotteet ovat tuttuja ja suosikkini on silmänympärysvoide Valo.
    annika.sannholm@kolumbus.fi ja kaksi arpaa :)

    VastaaPoista
  120. On tuttu, mutta olen kokeillut vain Mia Höytö Cosmetics Unelma Intensive Moisturising Cream -Täyteläinen kasvovoidetta. Luulen, että suosikkini olisi Lempeä Uni Multivitamin Oil Serum -öljyseerumi, ainakin sellaista nyt kaipailisin. tapiiri_1(AT)hotmail.com

    VastaaPoista
  121. Muistaakseni joillakin messuilla olen testannut ja tuntuivat ihanilta tuotteilta joten olisi ihanaa saada käyttää niitä päivittäin. kirsti-inkeri@suomi24.fi

    VastaaPoista
  122. En ole vielä päässyt kokeilemaan, mutta olen kuullut paljon hyvää tuotteista ja ehdottomasti haluaisin testiin. :) Annika.silvola@gmail.com

    VastaaPoista
  123. niin ja kaksi arpaa sama eli kirsti-inkeri@suomi24.fi

    VastaaPoista
  124. Oi kaikki! Kaksi arpaa. 😊 saila1(a) hotmail.com

    VastaaPoista
  125. Unelma-voide on käytössä, toivottavasti pääsen testaamaan noita muitakin. Yhdellä arvalla mukana. T. Salla K.

    sallakatri (at) gmail.com

    VastaaPoista
  126. Olen kokeillut melkein kaikkia ja suosikki on Unelma voide. Mahti tuotteita kaikki 😊 milla 4 ät hotmail. com paitsi ilman välejä.

    VastaaPoista
  127. En ole itse vielä kokeillut tuotteita, lukenut niistä kylläkin. Kiinnostaisi kyllä itsekin testata. henna.sandell@hotmail.com ja kaksi arpaa.

    VastaaPoista
  128. Nimi on tuttu, mutta käyttänyt en ole vielä. Kaverit kehuneet.
    v.laitinen@msoynet.com

    VastaaPoista
  129. Tuttu brändi nimeltä, mutten ole kokeillut vielä tuotteita. Kaksi arpaa :)
    sari.j (at) mail.com

    VastaaPoista
  130. Oih! En kestä! Oon haaveillu kokeilevani näitä tuotteita mutta en oo raskinut ostaa. Mukana yhdellä arvalla! 😍 Henna.Harjunpaa@gmail.com

    VastaaPoista
  131. Onnea! Nimi on tuttu, mutta en valitettavasti ole päässyt vielä kokeilemaan tuotteitta! :) marjutmu@netti.fi

    VastaaPoista
  132. Tuotteet ei vielä ole tuttuja ja haluaisin mielelläni päästä näitä kokeilemaan. Osallistun 2 arvalla. caritamustikkakangas@gmail.com

    VastaaPoista
  133. On tuttu sarja ja lempituote Lumous-seerumi. Yksi arpa :) annemarikorva@hotmail.com

    VastaaPoista
  134. Tuotesarjan nimi on tuttu mutta en ole vielä koskaan niitä testannut.
    tiina.palomaki(at)kolumbus.fi

    VastaaPoista
  135. Tuttuja, hyviä tuotteita ovat jo entuudestaan =). Mukaan kahdella arvalla.
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  136. Eivät ole ennestään tuttuja, mutta olisi mahtavaa päästä tutustumaan tuotteisiin! Osallistun yhdellä arvalla. millaannika97@gmail.com

    VastaaPoista
  137. jo kolmas Lumous -seerumipullo käytössä! Aivan ihana tuote!

    osallistun 2 arvalla
    mialip@hotmail.com

    VastaaPoista
  138. jennika.luokkanen@gmail.com23. huhtikuuta 2017 klo 0.20

    Ei ole tuttuja kiva olisi tutustua 😊

    VastaaPoista
  139. Onneksi olkoon! Rakastan laadukasta ja tehokasta luonnonkosmetiikkaa. Mia Höytö on osittain tuttu, tällä hetkellä käytössä lempeä uni öljyseerumi ja unelma voide, ovat aivan ihania💚 Olisi mahtavaa voittaa kesäksi kevyemmät lumous seerumi sekä ihana voide.
    Mukana kahdella arvalla☺
    sannahakanen@hotmail.com

    VastaaPoista
  140. Onnea blogille!
    Ensimmäisen lumous-putelin olen melkein käyttänyt ja siitä kovasti tykännyt. Valo-silmänympärysvoidetta olen sillä silmällä vilkuillut jo pidempään ja se onkin ollut haaveissa hankkia, jahka edellinen tuubi tulee tiensä päähän.
    Mukana yhdellä arvalla 😊
    peasofmind (at) outlook. com

    VastaaPoista
  141. Ei ole vielä tuttu!
    Mukana 2 arvalla.

    Pirjo.portimo@gmail.com

    VastaaPoista
  142. Tuttu on nimeltä, mut ei oo ollut vielä varaa päästä testaamaan. Toivottavasti onni potkii! <3

    pirita.susi@gmail.com

    VastaaPoista
  143. Ei ole vielä tuttu, olisi kiva kokeilla näitä tuotteita! nellabe@luukku.com

    VastaaPoista
  144. Olen kuullut ja lukenut tuotteista,mutta ein vielä ole kokeillut.
    merja80@luukku.com

    VastaaPoista
  145. Tiedän kyllä merkin mutta en ole käyttänyt tuotteita vielä :)

    tilda.vanilla@gmail.com

    VastaaPoista
  146. Paljon onnea! <3 Mia Höytö on nimenä tuttu, mutta tuotteita en ole vielä päässyt testailemaan. Toivottavasti nyt onnistaisi. (: Yhdellä arvalla mukana. saraana.makela@gmail.com

    VastaaPoista
  147. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  148. Olisi ihanaa päästä kokeilemaan tätä sarjaa, tunnen sen vain nimeltä enkä ole vielä tutustunut tuotteisiin tarkemmin. Foxy.cassie@gmail.com

    VastaaPoista
  149. Onnittelut! Olen lukenut paljon sarjasta, mutta en ole koskaan käyttänyt. Upea arvonta, kahdella arvalla mukana.66aurinkoinen@gmail.com

    VastaaPoista
  150. Onnea blogille! ♡ Mä oon ihastellut Mia Höytö kosmetiikkaa, mutta en ole vielä päässyt kokeilemaan korkean hinnan vuoksi :)

    Seuraan myös Facebookissa ♡

    ♡:Sara (mypersonalgalaxy@gmail.com)

    VastaaPoista
  151. Kaksi arpaa. Merkki ei ole minulle ennestään tuttu, olisi kiva päästä testaamaan :)
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  152. Onnittelut 6-vuotiaalle! =) Tiedän kyllä merkin, mutta korkea hinta on pitänyt meidät erossa toisistamme =D Osallistun kahdella arvalla. pipale75@gmail.com

    VastaaPoista
  153. Hennajenniina
    Onnea blogillesi! Tuotteet ovat vain nimeltä tuttuja minulle. Kiinnostavia ja laadukkaita tiedän niiden olevan, olisi mukava päästä kokeilemaan. Osallistun arvontaan.
    henna.holappa1@luukku.com

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives