11.5.2017

Giorgio Armani Sky di Gioia – Rauhoittavaa onnea


Muistatteko, kun viime keväänä ilmestyi vaaleanpunaisia tuoksupulloja liukuhihnalta? Vaikka vaaleanpunainen ei ole tämän vuoden Pantone-väri, on se silti voimakkaasti edustettuna myös tämän kevään tuoksumaailmassa. Yhdeltä jos toiseltakin brändiltä on ilmestynyt vaaleanpunaiseen puettuja tuoksuja.

Giorgio Armanin Sky di Gioia* on saanut inspiraationsa Välimeren maagisista auringonnousuista, niistä hetkistä jolloin auringonvalo hehkuu vaaleanpunaista merenpinnan yläpuolella. Valon heijastaessa pulloon ja sitä katsellessa, siinä onkin jollain tavalla rauhoittavan kaunis pysähtynyt hetki, jolloin tuntee olevansa onnellinen. Särmää pulloon tuo voimakkaamman sävyinen korkki. 


Sky di Gioia on tuoksuna samaan aikaan hempeä ja hienostunut, trooppinen ja raikas. Se herättää toivoa kesästä ja lämpimistä kesäaamuista. Itselleni tämä onkin ehdottomasti kevät/kesätuoksu, mutta varmasti on niitäkin, jotka voivat kuvitella käyttävänsä tuoksua vuoden ympäri. 

Tuoksu alkaa pehmeällä päärynällä ja trooppisella litsillä. Sydän puhkeaa kukkaan muhkean pionin ja klassisen ruusun voimin. Pohjalla rahoittavaa myskiä, mehevää karhunvatukkaa ja seetriä.

Omaan nenääni tulvii selkeiten pioni. Tämä onkin pitkän tauon jälkeen ensimmäinen vastaan tullut tuoksu, jossa pioni tuoksuu todella selkeästi ja viehättävästi. Joten jos pionin tuoksu ihastuttaa, suosittelen tuoksuttelemaan. Myös litsin ja ruusun voi aistia selvästi. 

Sky di Gioia on EdP, mutta kestävyys on ihollani aika kevyt, vain kuutisen tuntia. 


Suositushinta:
Sky di Gioia 30ml, 49,90€
Sky di Gioia 50ml, 76€

Oletteko ehtineet tuoksutella Sky di Gioiaa, mitä piditte? Pidättekö pionin tuoksusta?

Vinkki: S-Etukortin omistajille kaikki naisten tuoksut ja tuoksupakkaukset -20% 8-14.5.2017.

*Tuoksu PR-näyte, saatu blogin kautta. Jutun linkit eivät ole mainoslinkkejä, enkä saa klikkauksista rahallista korvausta.13 kommenttia:

 1. Tuoksumakuni on (vaikken uskonut niin tapahtuva) kummasti viime vuosina kukkaistuoksuista sellaisiin tuoksuihin, joita en esim. 20 vuotta sitten olisi voinut kuvitellakaan käyttäväni = mummotuoksuja. Kukkaistuoksut tulee sivutettua täysin, ihan kummallista.
  Mutta, ajattelin istuttaa mökin pihalle pari pionia eli kukat ovat kyllä muuten rakkaita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on muuten jännä, koska itselläni on sama tapahtunut viimeisen kymmenen vuoden ajan. Olin silloin vielä kukkaistuoksutyttö henkeen ja vereen, nyt minua kiehtovat paljon tummemmat ja syvemmät tuoksut, joita en olisi kuunaan laittanut vielä 10 vuotta sitten ylleni.

   Pionit ovat ihan superkauniita, monesti mietin, että miten joku kukka voi olla niin upea. Se valtava paino, mikä siinä kukassa on. <3

   Poista
  2. Aivan oikein kuvailit tuoksumaailmaa, mikä itselläkin on menossa.
   Jotenkin sitä tietyssä iässä palaa menneeseen, nostalgian muodossa. Pioneja oli lapsuudessa kotipihalla, kuin myös syysleimuja. Leimut tuli istutettua jo viime vuonna, pioniot vuorossa. Tosin en ole niin viherpeukalo kuin äiti, että saas nähdä miten käy. :)

   Poista
 2. Täytyy myöntää, etten tiedä miltä pioni tuoksuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkakaupoissa on niitä paljon tällä hetkellä kun pionikausi on alkanut, käy nuuhkaisemassa. Niissä on todella voimakaskin pehmeän raikas kukkainen tuoksu. :)

   Poista
 3. Mä muistaakseni tykkään pionin tuoksusta. :) Pitääkin käydä testaamassa tätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on todella selkeä pioni, joten jos tykkää, niin tämä varmasti on mieleen. :)

   Poista
 4. Oi miten kaunis pullo! Mä ostin keväällä pioneja ja into piukeana nuuhkutin niitä, mutta niissä oli varmaan jotain vikaa. Tuoksu oli mun mielestä kamala 😭 Täytyy ottaa uusi yritys, en suostu uskomaan että se olisi pionien ominaistuoksu 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, mun toi kuvissa oleva pioni tuoksuu ihanalta! Nuuhkin sitä aina, kun kävelen ohi. :D

   Poista
 5. Suihkautin tätä Sokoksella eilen ja tämä on aivan ihastuttava. Pullokin on sarjan kaunein <3 Ihanaa viikonloppua Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin, just sellainen kesäinen. <3 Aurinkoista viikonloppua Tiia! <3

   Poista
 6. En ole vielä ehtinyt tuoksutella, mutta täytyykin muistaa kun ensiviikolla tulee Selloon asiaan.
  Pullo näyttää ihastuttavan hempeän vaalenapunaiselta tuossa toisessa kuvassa <3
  Ihanaa viikonloppua Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on todella kaunis hempeä vaaleanpunainen. <3 Aurinkoista viikonloppua S!

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown