Ihastuttava luomukuorintavoide herkälle iholle


Olette varmaan jo blogeista bonganneet upeisiin ekologisiin puu-lasipakkauksiin pakattuja Beauty Garden tuotteita. Olen ehtinyt brändin tuotteita jo jonkin aikaa testailla ja joukosta nousi heti yksi suosikki ylitse muiden nimittäin kuorintavoide, mutta siitä lisää hieman alempana.

Beauty Garden on todella erilainen ja kiinnostava 100% luonnonmukainen luomubrändi. Tuotteilla on useita sertifikaatteja mm. NaTrue -sertifikaatti, joka takaa sen, että kaikki tuotteet ovat luonnonmukaisia. Tuotteissa on käytetty luomuraaka-aineita kuten kurkkua, porkkanaa ja kamomillaa. Tuotteet valmistetaan täysin käsin. 


Pähkinä-kamomilla kuorintavoide* on koostumukseltaan todella täyteläistä, kermaista ja pehmeää. Vaikka kyseessä on mekaaninen kuorinta, se tuntuu iholla hellävaraiselta. Kuorivia rakeita on tarpeeksi, mutta ei liikaa, joten koostumus ei tunnu omalla herkällä iholla liian rouhealta. Kuorivat rakeet ovat tuotteessa rouhittua saksanpähkinän kuorta ja kamomillan terälehtiä. Pohja on hoitava: auringonkukkaöljyä ja karitevoita. Sopii kaikille ihotyypeille. Tuoksu on todella miellyttävä, pehmeän makea ripauksella kukkaista kamomillamaisuutta.

Kuorintavoidetta suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa, koska ihoni on pintakuiva, olen käyttänyt vain kerran viikossa. Tuotetta pyöritellään kasvoilla, kunnes voidepohja on imeytynyt kasvoille. Tämän jälkeen rakeet huuhdellaan pois lämpimällä vedellä. Naamio huuhtoutuu iholta yllättävän mukavasti pois, eikä iho jää öljyisen tuntuiseksi vaan pehmeäksi ja hyvin hoidetun oloiseksi, ei lainkaan kiristäväksi.


Onko Beauty Garden tuttu?

Suositushinta:
Pähkinä-kamomilla kuorintavoide n. 32-39€

Tuotteita voi ostaa jälleenmyyjiltä ja verkkokaupoista, jotka löydät täältä.

*Kuorintavoide PR-näyte, saatu blogin kautta.



  1. Mielenkiintoisia kasvokuorintoja on vaikka kuinka paljon. Harmi, koska kuivaihoisena en uskalla kuoria kasvojani kuin maksimissaan kerran viikossa. Beauty Garden on tuttu vain blogien kautta, mutta niistähän uudet merkit ja tuotteet aina löytääkin:) Hintataso vaikuttaa aika korkealta, joten ei taida olla mun teekuppini;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse uskallan esim. happokuorintoja käyttää useammin, mutta mekaanisissa maximi on 1krt/1-2vkossa. Iho ei kestä sitä niin hyvin. Hapot taas on pintakuivalle iholle erinomaisia, koska poistavat kuivaa pintasolukkoa. :)

      Poista
  2. Ihana tämä sun blogisi! Taas sain uutta tietoa kiinnostavasta luonnonkosmetiikkasarjasta. Olen itsekin alkanut tarkemmin tutkailla ainesosia kosmetiikassa, ja kaikki mahdollisimman luonnonmukaiset ja haitallisista aineista vapaat hoitotuotteet ja meikit kiinnostavat. Tämä Beauty Garden myös kiinnosti, samoin tuo Bakel merkki. Kiinnostuin kovasti tuosta Bakelin Nutriremedy-voiteista; taitaa taas lähteä tilaus nettiin, kiitos sinun!
    Itseäni kiinnostaa myös luonnonmukaiset itseruskettavat, olen itseruskettaja-fani, ja ajattelin hankkia Eco By Sonya itseruskettavia seuraavaksi itselleni. Oletko kokeillut niitä? Käytössäni tällä hetkellä on Vita Liberata, joka on superhyvä. Onkohan muita luonnonmukaisia itseruskettavia, joita kannattaisi kokeilla? Toivottavasti joku kotimainen kosmetiikafirma alkaisi valmistaa sellaisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Päivi, voi kuinka ihana kuulla!

      Vaikka itse olekin kosmetiikassa sekakäyttäjä, niin iso osa varsinkin ihonhoidosta alkaa olemaan luonnonkosmetiikkaa, joten siksi sitä täällä blogissakin paljon näkyy. Bakel on aivan mahtava brändi ja suosittelen sarjasta kyllä aivan kaikkia tuotteita, siinä on viimeisen asti ajateltu, mitä tuotteet sisältävät, eivät mitään ylimääräistä.

      Eco By Sonyalta en ole itse testannut mitään, mutta muiden bloggaajien blogeja lukiessa sitä itseruskettavaa kasvovettä kannattaa kokeilla ja se tulee olemaan eka tuote, jonka itse hankin sarjasta. Clarinsillahan oli aikoinaan Suomessa myynnissä juurikin tuollainen itseruskettava kasvovesi ja sitä varmaan myydään vieläkin ulkomailla, mutta ei meillä ja se oli konseptina ihan huippu, joten tuo Eco By Sonyan tuote kiinnostaa.

      Vita Liberata on hyvä, tässä on itselläni juuri tarkoitus testata 10 minute tania, kiinnostaa, koska sen voi huuhdella 10 minuutin päästä levityksestä pois. Inhoan iholla sitä itseruskettavan tunnetta, joten tuon kanssa sitä ongelmaa ei ole.

      Oikein aurinkoista maanantaita sinne!

      Poista
  3. Ihana purnukka ja sisältökin kuulostaa hitsin kivalta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisältö on loistava. :) Näissä on kyllä tosi erottuvat purkit, vähän aika sitten katselin näitä Flamingossa yhden liikkeen ikkunassa, heti pisti silmään.

      Poista
  4. Kauneimmat putkit ever, tuo puukansi vai onko se jotain muuta vastaavaa, on kertakaikkiaan ihana. Brändiä en ole testannut eli ihan uusi tuote, omalla kohdalla. Kivaa vapun jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on tosiaan puuta päältä ja lasia sisältä. Tuoksumaailma on näissä todella erilainen kuin monissa muissa luonnonkosmetiikkatuotteissa. Pehmeä. Ihanaa vappupäivää Tiia! <3

      Poista
  5. Tykkään niin paljon näistä puupurkeista, joita saankin ihastella joka ilta kun sivelen yövoidetta kasvoille :)

    VastaaPoista
  6. Great minds <3 :) On tuttu merkki, ja tykkään! Mua kiinnostaisi se seerumi, se oli muistaakseni tosi vekkulin oloinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaa naurattiko mua lukea sun postausta, kun olin itse suunnitellut tämän täksi päiväksi. Ei sentään ollut sama tuote. :D <3 Joo se seerumi on paksua, se pitää lämmittää sormien välissä, jolloin se muuttuu öljymäiseksi ja sitten painella ihoon. Olen tykännyt siitä öisin. ;)

      Poista
    2. :D Mä olin tosiaankin kahden vaiheilla, postaanko naamiosta vai yhdestä meikistä, mutta naamio vei voiton kun omasta mielestäni viime aikoina itselläni on ollut paljon meikkijuttuja ja naamiosta sai kuitenkin hyvän aasinsillan vappuun :D Hihittelin kans, kun huomasin sun jutun ja tiesinkin sen, että sä mietit postausten aiheet aina hyvissä ajoin etukäteen :) Kiva kuulla, että oot tykännyt siitä seerumista!

      Poista
  7. Kuulostaa ihanan ylelliseltä :)

    VastaaPoista
  8. Mulla on useita näitä tuotteita. Pitäisikin ottaa testiin. Muistin vasta kun näin nämä kuvat sulla ja Salkalla :)

    VastaaPoista
  9. Ihanan kuuloinen tuote :) Mulla on kurkkunaamio tästä sarjasta ja se on kyllä ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on todella ihana, sitä kurkkunaamiota haluaisin itsekin testata. :)

      Poista
  10. Ei ole tuttu mutta kuulostaa kyllä ihanalle. Rakeiset kuorinnat olen kyllä jättänyt väliin aikas usein couperosan vuoksi, laiskana en ole jaksanut alkaa käyttämään kahta eri kuorintaa mutta tämän vuoksi voisin kyllä sen tehdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on todella hellävarainen, mutta tosiaan couperosan kanssa kantsii olla extra varovainen.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives