Klassikot osa 35 – Egyptian Magic


Viimeisestä Klassikot-postauksesta onkin vierähtänyt jo reilu kuukausi. Tällä kertaa esittelyssä on tuote, johon tutustuin ensimmäisen kerran jo reilut 15 vuotta sitten. Kun sain sähköpostiini muutama viikko takaperin tiedotteen, että tätä vuodesta 1991 valmistettua tuotetta saa ostettua nyt myös Suomesta, ajattelin, että olisi hyvä ajankohta nostaa se esiin juurikin Klassikot-sarjassa. Varsinkin Amerikassa tuote on nauttinut suurta suosiota julkkisten keskuudessa. Mm. Rooney Mara, Eva Mendes, January Jones, Lauren Conrad, Cara Delevingne ja Kate Hudson vannovat voiteen nimeen. Kysehän on taianomaiseksi mainostetusta Egyptian Magic* -voiteesta. 


Egyptian Magic on monitoimituote, jolla on useita erilaisia käyttötapoja, vähän kuin Elizabeth Ardenin Eight Hour Creamilla, sillä erotuksella, että Egyptian Magic sisältää vain kuutta luonnollista ainesosaa. Voide koostuu oliiviöljystä, mehiläisvahasta, hunajasta, mehiläisten siitepölystä, kuningatarhyytelöstä ja kittivahauutteesta. Nimestään huolimatta tuote valmistetaan Yhdysvalloissa. 

Jo raaka-aineista voi päätellä, että tuotteen koostumus on paksuhkoa, mutta iholle levittäessä se ikäänkuin sulaa juoksevaksi. Jonka jälkeen se imeytyykin ihoon vaivatta. Tuoksu ei ole mikään sytyttävä, kuvailisin sitä hieman tympeäksi. Se ei varsinaisesti ole mitenkään kamalan paha vain tympeä ja voi vaatia totuttelua.

Voidetta voi käyttää periaatteessa melkein mihin vain: naarmuille, palovammoille, kasvovoiteena, kutisevalla iholle, silmänympärysvoiteena, arville, parranajon ja karvojen poiston jälkeen rauhoittamaan ihoa, kuiville kantapäille, hierontaöljynä, vartalovoiteena, hiustenhoitoaineena, tatuointien hoitoon, silmämeikin poistovoiteena, huulivoiteena... vain mielikuvitus on rajana. Koska tuoksu ei ole makuuni, tykkäsin aikoinaan käyttää tuotetta pienille ihoalueille kuten kuiville kynsinauhoille, kantapäille yöksi (pehmittää muuten loistavasti), myös jos silmänympärysiho on todella kuiva, tämä poistaa kuivuuden nopeasti ja tehokkaasti. 

INCI:
Olea Europea Fruit Oil,Alba Sera,Mel,Pollen,Propolis Cera,Royal Jelly.


Voidetta on myynnissä kahta eri kokoa, 59ml:n purkki maksaa 39,90 euroa ja 118ml:n koko 49,90 euroa. Tuotetta voi tilata mm. maahantuojan omasta verkkokaupasta täältä.

Onko Egyptian Magic tuttu? Käytättekö monitoimituotteita?


*Tuote PR-näyte, saatu blogin kautta. Jutun linkit eivät ole mainoslinkkejä, enkä hyödy niiden klikkauksista rahallisesti.



  1. Juuri tänään itsekin ko.ihmesalvasta postasin (https://blingershimmer.blogspot.fi/2017/05/egyptin-taikaa.html) :D
    Todella positiivinen yllätys, itselleni tämä oli täysin uusi tuttavuus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mikä ajoitus. :D Muistan, kun aikoinaan tilasin tätä ensimmäisen purtilon Englannista, kun luin tästä muistaakseni Alluresta, jossa joku julkkis tätä silloin hehkutti.

      Poista
  2. Mielenkiintoinen minulle tuntematon tuote ja varmasti esim kynsinauhoille loistava. Käsi/kynsijutut aina innostavia :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin kynsinauhoille ihan loistava, siellä ei se hajukaan haittaa. ;)

      Poista
  3. Egyptian Magic ei ole tuttu. Enkä muutenkaan ole hirveä innostunut monitoimituotteista nykyisin. Bepanthenia ja perus-Niveaa käytän paljon eri tarkoituksiin, ja miellän ne monitoimituotteiksi. Niistä tykkään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun ainoat monitoimituotteet taitaa olla just EA ja Moa, nyt tietenkin pitkästä aikaa tämä, joka on kyllä loistava, jos pääsisin tuosta hajusta yli. :D

      Poista
  4. Olen kuullut ja tuosta tuoksusta päätellen käyttäisin kantapäihin ja kynsinauhoin minäkin. Kivaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niissä toimiikin loistavasti! Aurinkoista päivää Tiia. <3

      Poista
  5. Olen huomannut, että mulla monitoimivoiteiden käyttö meinaa unohtua tavallisten voiteiden takia. Ehkä se on se monitoimituotteiden rasvaisuus, koska tykkään nopeasti imeytyvistä voiteista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellä just siksi aina nää purkit yöpöydällä, koska iltaisin niitä tulee käytettyä. :D

      Poista
  6. Itsellä on tämä vielä testijonossa mutta todella suurella mielenkiinnolla tulen tämä kyllä testaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kuiville kantapäille, kynsinnauhoille ja sy-iholle. :)

      Poista
  7. Nämä monitoimijutut mulla jää herkäästi pyöriin nurkkiin, en oikeen osaa käyttää niitä vaikka tiedän, et esimerkiksi mun kynsinauhat kiittäis jos vähän rasvailisin niitä 😊 Oon yrittäny pitää niitä yöpöydällä, työpöydällä mut ei ne kulu! 😁 Mulla on käyttämättä mm. lähes vuosi sitten ekasta Jolie Boxista saatu Lindströmin voide (oliko se Lindström???), se hirveän kallis... 😯

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin jäi, kunnes tajusin alkaa säilyttämään niitä yöpöydällä. Harmi, että sulla ei tuo kikka toimi. :/ Niin se Blue Cocoon? Voi ei. :D

      Poista
    2. Juurikin tuo Blue Cocoon...😨

      Poista
    3. Apua, se pikkupurkin arvokin on maltaita. :D

      Poista
  8. Mä postaan tästä huomenna :D hyvä monitoimivoide, ajaa vähän Bepanthenin asiaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tää yöpöydällä ja kynsinauhoihin tulee käytettyä ja kantapäille. :)

      Poista
  9. Mulla tämä on testissä, mutta voin raottaa tykästyneeni tähän, varsinkin huulillani tämä on tuntunut hyvältä ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, uusia faneja, vieläkin tuon tuoksun saisi jotenkin paremmaksi. :D

      Poista
  10. Mulla on tää just parhaillaan testauksessa :) Pitää ehdottomasti kokeilla ainakin jaloille ja huulille vielä :) Tähän mennessä vaikuttaa kyllä tosi kivalta!

    VastaaPoista
  11. Sain tämän myös ja olen nyt pienesti tätä kokeillut mm. haavoille ja näpyille. Pitää varmaan testata miten käy kun hyttyset pistää, sillä siitä tytöt saa aina aika huikeet paukamat. Tuoksu ei houkuttele, mutta muuten ihan ok. Täytyy testata lisää:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu ton tuoksun kanssa, aika tympeä, mut ei näissä monitoimituotteissa yleensäkään kovin hääppöinen tuoksu ole. :D Itsekin ajattelin juuri hyttysen puremiin testata, vaikka toivon, että niitä ei tulisi, mutta ei kait niiltä kesällä välttyäkään voi. Viime kesänä parantelin niitä syksyyn asti, ovat niin ärhäköitä. :/

      Poista
  12. Eipä ole tuttu tuote, mutta saattaa siksi muuttua - minä olen kaiken helpon ystävä ja monitoimituote on juuri sellainen;)
    Hyvää viikonloppua, Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on juurikin helppo ja tuo pienempikin purkki riittää ikuisuuden. :)

      Aurinkoista viikonloppua Lady! <3

      Poista
  13. Suomalainen pieni firma G-Klassik on toiminut EGYPTIAN MAGIC voiteen maahantuojana jo vuodesta 2011 lähtien ja olen ostanut tuotetta heiltä ensin myymälästä 2011-2013 ja myöhemmin verkkokaupasta :) heillä on ihanan kilpailukykyiset hinnat verrattuna Euroopan hintatasoon. Verkkokaupasta saa pienemmän eli 59 ml:n purkin hintaan 26,- ja muualta saatavan pienen purkin hinnalla 39,90 saa 118 ml:n SÄÄSTÖKOON :D

    Tuote on erinomainen, vaikka itselläni on melko rasvainen iho. Käytän voidetta pääasiassa yövoiteen asemasta iltaisin, koska tietyt mineraalimeikit eivät päiväkäytössä tuo parasta lopputulosta jos alla on kunnon tehovoide.

    Itsellä tuotetta on aina purkki mukana ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tää sopii myös rasvaiselle iholle! :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives