Parhaat huhtikuu`17


Pääsette vielä pieneksi hetkeksi vapputunnelmiin, sillä kuvasin huhtikuun suosikit vappuhenkisiin kuviin. Uskomatonta, että on jo toukokuu, se tietää sitä, että kohta on kesä. Tosin on tässä vähän aikaa ollutkin sellainen olo, että viime kesästä on ikuisuus aikaa. Luulen, että odottavan aika on ollut pitkä, mutta kohta se odotus palkitaan.

Huhtikuun lopun huonoista ilmoista huolimatta otin kasvoille käyttöön kunnon aurinkosuojan, joka on itseasiassa myös meikkituote. Hemmottelin ihoani täyteläisellä essencellä. Huulet pidin hyvässä kunnossa luonnonkosmetiikan voimin. Hiuksia hoidin sulfaatittomalla shampoolla. Kuukauden lopun loihdin kasvoilleni päivetystä kookokselta tuoksuvalla aurinkopuuterilla.

Blogin kautta saadut PR-näytteet merkitty *-tunnuksella, muut tuotteet omia.


Kèrastase Aura Botanica Bain Micellaire Shampoo* – Kevään shampoo-uutuus on sulfaatiton sekä silikoniton ja se on kehitelty erityisesti kuiville ja elinvoimaisuutensa kadottaneille hiuksille. Sisältää mm. kookos- ja arganöljyjä. Tuoksu on hieman eteerinen, ei ollenkaan sellainen kuin Kèrastasen tuotteissa yleensä. Tuoksun aikaansaamiseksi shampoossa onkin käytetty appelsiinin eteerisiä öljyjä. Jos hiuksissa ei ole muotoilutuotteita kerta käsittely riittää, mutta jos on, niin suosittelen toistamaan käsittelyn. Hiukset jäävät pesun jäljiltä ilmavan tuntuiseksi ja pehmeiksi. 


Marc Jacobs O!Mega Bronzer Coconut Perfect Tan – Kookokselta tuoksuva Limited Edition -aurinkopuuteri saapui luokseni vasta loppukuusta, mutta siitä lähtien en ole käyttänytkään mitään muuta. Kookoksen tuoksu tuo välittömästi kesäisen fiiliksen ja puuterin sävy on juuri sopivan hienostuneen lämmin, mutta kuitenkin tarpeeksi neutraali, että sillä saa loihdittua kasvoille luonnollisen kauniin päivetyksen. 


The Body Shop Drops Of Light Essence Lotion – Olen käyttänyt vuosia Sensain hoitovettä, mutta päätin antaa vaihtelun vuoksi tälle The Body Shopin versiolle mahdollisuuden ja kyllä kannatti. Raikkaan tuntuinen ohuen geelimäinen hoitovesi kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja pohjustaa kasvot muille hoitotuotteilla. Sisältää mm. punalevää, C-vitamiinia ja ihoa rauhoittavaa aloe veraa. Tässä on loistava hinta/laatusuhde, jos haluaa tutustua ensimmäistä kertaa hoitovesiin. Sillä 160ml:n pullo maksaa alle 20 euroa. Koko riittää pitkään, sillä tässä on todella riittoisa koostumus, eikä tuotetta tarvitse kerralla kuin muutaman pisara koko kasvoille. Tuote on myös vegaaninen.


Guinot Newhite Brightening UV Shield SPF50 – Tämä oli yksi viime kesän käytetyimpiä tuotteitani (enkä häpeäkseni tainnut silloin mainita tästä mitään), joten pitihän se talvella hankkia tätä kesää varten uusi. Tuotteessa on aurinkosuoja SPF50, mutta tämä on samalla myös kevyt meikkipohja. Tuote tulee ulos tuubista valkoisena, mutta muuttuu iholla jokaisen ihon sävyyn sopivaksi kevyeksi sävyttäväksi voiteeksi, kun tuotteen sisältämät värikapselit hajoavat tuotetta iholle levittäessä. Yleensä tämänkaltaisissa tuotteissa on se vika, että ne muuttuvat omalla iholla liian tummiksi. Tämä ei muutu, pystyn käyttämään tätä halutessani myös talvella. Ehkä kaikista kalpeimmalla iholla lopputulos saattaa olla hieman liian päivettynyt, jos ei sitten sellaista lopputulosta hae. Koostumus on ohutta ja helposti levittyvää. Parhaan tuloksen saa levittämällä voiteen sormin. Peittää pientä punaisuutta ja ihon pieniä virheitä. Lopputulos on hieman kiiltävä, joten puuteria tarvitaan päälle aavistus. Sisältää myös ihoa kirkastavaa C-vitamiinia. Tämän alle voi halutessaan levittää seerumin tai voiteen. Mutta tätä voi käyttää ihan yksinään, kuten minä teen. Tämä onkin loistava monitoimituote kesällä, kun haluaa pikaisen kevyen meikin kasvoille.


Mádara Hemp Hemp Lip Conditioning Balm* – Aiemmin tässä kuussa esitelty huulivoide päätyi lopulta laukussani mukana olevan meikkipussin vakiovarusteeksi. Tykkään siitä, että tuote ei jätä liian kiiltävää pintaa huulille vaan sellaisen kauniin puolikiiltävän. Tuoksu on mieto ja tuote pysyy huulilla hyvän aikaa, joten sitä ei tarvitse olla koko ajan lisäilemässä. Plussaa myös siitä, että tuubin suuaukko on väriltään musta, joten jos innostun joskus levittelemään tätä punan päälle, tuubi näyttää siistimmältä, vaikka se onkin vain silmänlumetta. ^_^

Löytyikö joukosta kiinnostavia tuotteita? Mitkä olivat teidän huhtikuun suosikit?

*Kèrastase ja Mádara PR-näytteitä, saatu blogin kautta, muut omia.







  1. Ihanan aurinkoisia kuvia, sitä tarvitaan! Pidän noiden Body Shopin ja Madaran pakkausten muotoilusta, erittäin tyylikkäitä. Se kannattaa, helpommin sitä tarttuu kaupassa tuollaiseen kuin aikansa eläneeseen muotoiluun.
    Oma suosikki on Guerlainin pikkumusta-sarjan huulipuna, joka jaksaa hämmästyttää ihanuudellaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tuo aurinko jaksaa möllötellä tuolla taivaallakin tän viikkoa, nyt ainakin näyttää hyvältä. <3 LPRN:n sarjan huulipunat on kyllä ihan parhautta, itseltä löytyy niitä useampia.

      Poista
  2. Rakastan tuota Body Shopin Drops of light Essenceä, on ihan mun juttu ja siinä on kaikki palaset kohdallaan. Tuota Kerastasen sarjaa olen mielinytkin testailla, toivottavasti joskus pääsen testimään.

    Ihanaa tiistaita Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hintaansa nähden loistava, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa hyvin. Aion tän jälkeen testata kyllä muutkin TBS:n hoitovedet.

      Aurinkoista tiistaita Tiia! <3

      Poista
  3. Just mietin noita TBSn hoitovesiä! :D Ne ei kuitenkaan oo järin tyyriitä ni vois mennä liikkeeseen tutkailemaan mihin tarttus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei ole, tossa on geelimäinen koostumus niin toi pullo kestää pienen ikuisuuden. Pitää itse käydä varmaan katsastamassa niitä muitakin. :)

      Poista
  4. Sulla on aina niin mielenkiintoisia ja erilaisia tuotteita näissä esittelyssä! Tuo Kerastase vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta. Samoin tuo TBS essence! Nuo The Body Shopin Drops of.. sarjan tuotteet on vaikuttaneet tosi hyviltä, täytyy ehdottomasti tutustua niihin lisää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TBS:n Drops of... -tuotteet on ihan huippuja. Varsinkin toi Light-sarja on sellainen, mistä epäilen monen pitävän, todella puhdas ja kevyt tuoksumaailmakin.

      Poista
  5. TBS:n essence on aikomuslistallani. Hommaan sen kuhan kerkiän;) SPF50 on munkin vakiovaruste. Käytän Acon kasvoille tarkoitettua aurinkosuojaa, mikä on ihan hyvä tuote. Monta tuubia on tullut jo rutisteltua;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hyvä, suosittelen. Saa rahoilleen vastinetta, koska on niin riittoisaa.

      Poista
  6. Mulla on The body shopin essence, jonka ostin ihan sattumalta. Ajattelin tilaavani jonkin essencen koreasta, mutta sitten bongasin näitä ihan kaupasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tarvi välttämättä Koreasta tilata, toi on oikeasti loistava ja aion kyllä tutustua tämän jälkeen TBS:n muihinkin hoitovesiin. :)

      Poista
  7. Hoitovesi on kyllä jännä konsepti, ja tuo TBS:n tuote kuulostaa luksukselta vaikka hinta ei olekaan. Hmm... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen ihan koukussa noihin, pintakuiva iho hyötyy todella paljon erilaisten hoitotuotteiden kerrostamisesta. TBS:n on vielä tosi ihanan raikas iholla, joten kesälläkin ihan huippu juttu.

      Poista
  8. Oi tuo TBS hoitovesi kuulostaa kivalta eikä ole hinnalla pilattu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on todella ihana, tykkää varsinkin siitä paksuhkosta geelimäisestä koostumuksesta, joka imeytyy silti ihoon välittömästi.

      Poista
  9. Guinot on ehdottoman kiinnostava, varsinkin nyt kun olen päättänyt muistaa aurinkosuojan paremmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hyvä, saa samalla kevyen pohjameikin, eikä tarvi usean tuotteen kanssa läträillä kiireessä. :)

      Poista
  10. Toi huulivoide vois olla mun juttu. Shampookin kiinnosti, mutta mulla ei ole kuivat hiukset, niin ei sitten ehkä ole kuitenkaan mun juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakaan ei ole kuivat, päinvastoin todella lasimaiset ja liukkaat, jostain syystä tällaiset kuivien ja huonokuntoisten hiuksien shampoot tekee omista hiuksista helpommin käsiteltävät. :) Aurinkoista viikkoa!

      Poista
  11. Guinot meni kyllä mun ostolistalle ^_^ Rakastan tuon tyylisiä tuotteita, siis varsinkin näitä joissa on hyvä suojakerroin! Oikein harmittaa, kun se Estee Lauderin sävyttävä päivävoide on varustettu niin matalalla suojakertoimella :D Tosin sekin olisi iholla varmaan liian tumma, kuten mulla kävi lopulta sen CC-voiteen kanssa :P Mutta joo, Guinotia pitää ehdottomasti hankkia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin hyvä, koska saa kaksi asiaa samassa. Monena päivänä ollut meikkipohjana pelkästään tuo. :) Joo siinä on todella jopa oudon alhainen suojakerroin, voisi olla enemmänkin. :p

      Poista
  12. Kerastasen tuotteet houkuttavat aina. Shampoo näyttää siltä, että voisin testailla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole itse käyttänyt vuosien aikana Kèrastaselta mitään huonoa, sellainen brändi, joka tuntuu onnistuvan aina. Lisäksi tykkään brändin aika unisexistä tuoksumaailmasta. :)

      Poista
  13. Komppaan muita, tuo TBS:n essence vaikuttaa mielenkiintoiselta. Liityin kanta-asiakkaaksikin tässä taannoin, niin voisi hyvinkin harkita tuon ostamista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on todella hyvä ja hinta/laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives