Silk oil of Morocco Argan Antioxidant Primer – Enemmän kuin pelkkä primer


Muistatte varmaan, kun aikoinaan ihastuin Zuiin primeriin. Olenkin käyttänyt kyseistä tuotetta monta  pullollista tässä vuosien aikana ja mitään ihan sen kaltaista ei ole tullut vastaan, kunnes törmäsin minulle PR-toimiston lähettämään Silk oil of Moroccon Argan Antioxidant Primeriin*. Tässäkin primerissä on Zuiin tapaan ihoa hoitavia ominaisuuksia, jonka vuoksi se sopiikin erinomaisesti kuivalle ja pintakuivalle iholle sekä mineraalimeikin alle. Sitä voikin käyttää myös ihan yksinään kosteusvoiteena. Se missä nämä nämä tuotteet eroavat, on se, että Argan Antioxidant Primer sisältää silikonia, joten tämä blurraa myös hiukan ihohuokosia. Toiset nimenomaan kaipaavatkin primeriltään tuota ominaisuutta. Mikä Silk oil of Moroccon tuotteessa on myös mukavaa, se on vegaaninen, joten tuote sopii heillekin, jotka tuota ominaisuutta arvostavat.


Pohjustustuote on pakattu ylelliseen neliskanttiseen pumppupulloon, jossa on kultaisia yksityiskohtia. Pumpun suulla on tuollainen lehdenmallinen sinetti, jonka saa irrotettua ja laitettua takaisin. Itse olen pistänyt lehden pumppauksen jälkeen takaisin, koska olen huomannut, että se estää sen, että pullosta ei ensitöikseen seuraavalla kerralla käyttäessä tule kuivunutta tuotetta ulos vaan se pysyy koko ajan tuoreena, vaikka käytöstä olisi hivenen vierähtänyt aikaa. 

Koostumus on ohuen maitomaista ja kevyttä, joten tuote imeytyy nopeasti ihoon. Primer tasoittaa hillitysti ihon pintaa ja luo hyvän pohjan meikille. Vaikka tämä ei olekaan mikään suuremmin blurraava pohjustaja, tämä on selkeästi pidentänyt itselläni meikin kestoa, joka tietenkin tarkoitus onkin. Meikki on pysynyt raikkaana koko päivän. Se, että tuotetta voi käyttää myös yksistään kosteusvoiteena on hyvä ominaisuus, jos haluaa tulla mahdollisimman pienellä määrällä tuotteita toimeen tai matkalle voi ottaa yhden purkin vähemmän mukaan.


Mietin monta viikkoa, että miten ihmeessä tässä on jotenkin niin tuttu ja turvallinen tuoksu, että se muistuttaa minua jostain tuotteesta, josta todella pidän, mutta jota minulla ei tällä hetkellä ole kaapissa. Lykkäsin jopa tämän postauksen julkaisemista pähkäillessäni asiaa. Eräs aamu tuotetta kasvoilleni levittäessä mieleeni sitten vihdoin juolahti. Tässä on täysin samanlainen tuoksu kuin Bakelin Oxyregen -voiteessa. Tuoksu on mieto, sellainen hieman lunnollinen, koska myöskään tässä ei ole käytetty keinotekoisia hajusteita.

Puhuin yllä niistä ihonhoidollisista ominaisuuksista, joita tässä on. Tuote sisältää mm. kylmäpuristettua sertifioitua arganöljyä, vihreän teen uutetta, A-, E,- ja C-vitamiineja sekä karpalouutetta. Nuo ominaisuudet kyllä huomaa, sillä jos ihoni ei ole pintakuivimmillaan tuote riittää aivan yksinään meikin alle, muuten lisään alle hoitoveden ja seerumin.

Inci: Aqua, Cetearyl Alcohol, Oleyl Oleate, Dimethicone, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Ceteareth-20, Tocopherol, Glyceryl Caprylate, Argania Spinosa Kernel Oil*, P-Anisic Acid, Retinyl Palmitate, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Sodium Hydroxide, Glycine Soja Oil, Carbomer, Rosa Damascena Flower Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Vaccinium Macrocarpon Fruit Extract, Citronellol, Eugenol, Geraniol. *Certified Organic Contains Nut Oils


Millaisista pohjustajista tykkäätte? Onko Silk oil of Morocco tuttu?

Suositushinta:
Argan Antioxidant Primer 30ml, 42€

Tuotetta voi tilata mm. maahantuojan omasta verkkokaupasta täältä.


*Tuote PR-näyte, saatu blogin kautta.


  1. Tällä sarjalla on kyllä hitsin kiinnostavia tuotteita eikä yhtään haittaa että koko sarja on vieläpä vegaaninen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen tämän lisäksi ainakin kuituripsiväriä ja huulipunia, ne ovat loistavia! :)

      Poista
  2. Olen tainnut nähdä tätä merkkiä vain Youtubessa, mutta voi olla, että muisti pettää;) Mielettömän upean näköinen puteli ja muutenkin vaikuttaa hyvältä tuotteelta:)

    VastaaPoista
  3. Ooh, kuulostaa ihanalta tuotteelta! Etenkin tuo blurraavuus kiinnostaa kovasti kesää ja kevyempiä pohjameikkejä kohti mennessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on ihana! <3 Blurraa, mutta ei ole sellainen liian silikoninen.

      Poista
  4. Oi kuinka kaunis pakkaus, tämä merkki ei olekaan kovin tuttu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen brändiltä myös kuituripsiväriä ja huulipunia.

      Poista
  5. Tuo on niin kaunis ettei mitään määrää, kuin jokin antiikin Kreikan unelma. Tuo pieni lehti kruunaa kokonaisuuden. Silk oil of Morocco on todella hieno brändi ja kuitukulmaväriä käytän joka pv, se on paras ja olen saanut niin monen kamunikin hankkimaan sen. :)

    Ihanaa iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään hirmuisesti taas kuituripsiväristä ja huulipunista. Ihanaa viikonloppua Tiia! <3

      Poista
  6. Mulle Zuiin primeri on yhä vaan ykkönen ja nimenomaan tykkään sen kosteuttavuudesta ja ihanan jämäkästä koostumuksesta 💖 Ei ole ollut tarvetta ees katella uutta 😁 Tuo lehti-sinetti kyllä loksautti multa leuan- vau mikä luksus fiilis 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Zuii on hyvä, mut tästä tuli näistä hoitavista mun toinen lemppari ja A-vitamiinillahan mulle saa sitten myytyä mitä vain. :D

      Poista
  7. Ihanan ylellisen näköinen pullo! Myös tuotteen ominaisuudet kuulostaa sen verran hyvältä, että tätä voisi kokeillakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on upea! Ihonhoidolliset ominaisuudet on hyvät. :)

      Poista
  8. Kuulostaa ihanalta, tosin Zuiikin on vielä kokeilematta :D Ihana tuo lehtisinetti, ja onhan sillä käytännöllinen funktiokin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmat on ihania, jos haluaa kiiltoa pitää poissa suosittelen tätä, Zuii toimii mulla parhaiten, kun iho on kuivimmillaan. :)

      Poista
  9. Kuulostaapa hyvältä primerilta :) Ja juuri mulle sopivalta, kun iho on kuiva, mutta sellaista pientä blurraavaa efektiä kaipaan kuitenkin kasvoille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on just kuivalle ja pintakuivalla iholle kuin tehty ja A-vitamiinin ansiosta iho näyttää heleämmältä, kun pesee illalla meikkiä pois. :)

      Poista
  10. Kuulostaa hyvältä - vielä kun olisi blurrausta enemmän..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä aikuisella iholla toimii heleyttävät primerit parhaiten, jos ei sitten ole tosi rasvoittuva ja isohuokoinen iho. :)

      Poista
  11. Onpa ihan mielettömän kaunis, yleellinen pullo. Tuo sinetti on plussaa+
    Tämä rupesi kiinnostamaan ehdottomasti jo senkin vuoksi, kun kerroit meikin pysyvän raikkaana koko päivän, sille on aina tarvetta.
    Kivaa viikonloppua Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä upea, mutta onneksi tuotekin on toimiva! Aurinkoista viikonloppua S. <3

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives