TOP5 Parhaat kesätuotteet


Kaikesta viime aikaisesta lumisateesta ja jo mieleen hiipineestä epätoivosta huolimatta, nyt näyttää vahvasti siltä, että se kevät oikeasti vihdoin tulee. Tänne Etelä-Suomeen on luvattu viikonlopuksi jopa kesäisiä +20°C lukemia, joten ajattelinkin, että olisi hyvä aika esitellä teille tulevan kesän viisi ehdotonta lempituotettani. Kaksi tuotteista on sellaisia, että ne ovat esiintyneet täällä blogissa ensimmäistaä kertaa vuosia takaperin, mutta mukana on myös tämän kevään uutuuksia.

Dr. Hauschka on oma, muut blogin kautta saatuja PR-näytteitä. 


VITA LIBERATA TEN MINUTE TAN

Kun sain tämän tuotteen PR-toimistolta muiden tuotteiden joukossa, ajattelin, että onko todella tapahtunut niin, että minun toiveitani itseruskettavien suhteen on vihdoin kuunneltu. Kun aloin tavaamaan tuotteen käyttöohjeita, suustani pääsi pari riemun kiljahdusta, ai miksi?

Tykkään varsinkin keväisin ja kesällä käyttää itseruskettavia tuotteita. Talvisin haluan olla kalpea oma itseni, mutta jotenkin kesällä on kiva, että ihossa on hieman sävyä. Itseruskettavissa tietenkin hajun lisäksi on yksi muukin juttu, mitä en voi sietää. Se ällöttävä nihkeä tunne, kun ne ovat iholla ja samalla tietenkin se todella voimakas tuoksu, mikä niistä irtoaa. Tiedän, että moni laittaa yöksi iholleen itseruskettavan, itse en voisi. Ajatuskin ihan puistattaa, että makaisin puhtaissa lakanoissa itseruskettavan vaikuttaessa ihollani, ei tule tapahtumaan ikinä! Siksi olenkin laittanut tuotetta iholleni yleensä silloin, kun tiedän, että minulla on koko päivä vapaata. Olen sitten kotona rauhassa kulkenut jossain väljässä mustassa kaavussa ja odottanut sen viitisen tuntia, että tuote pääsee vaikuttamaan, jonka jälkeen hypännyt kiireesti suihkuun huuhtelemaan sen pois. Joskus tuo odotteluaika nihkeällä iholla on tuntunut pitkältä, mutta eipä enää, kiitos Vita Liberatan.

Vita Liberata mainostaa tuotettaan maailman nopeimpana ja helpoimpana itseruskettavana ja tällä kertaa mainoslause pitää pilkulleen paikkansa, mikä ei kyllä ole ollenkaan itsestäänselvyys. Kevyen geelimäisen tuntuinen kukkaisen tuoksuinen voide levitetään puhtaalle, kuoritulle ja pyyhekuivalle iholle. Annetaan vaikuttaa vain 10 minuuttia, jos haluat syvemmän tuloksen 15-20 minuuttia, jonka jälkeen tuote huuhdellaan suihkussa pois iholta. Voiko olla helpompaa? Siitä nihkeästä tunteesta pääsee eroon melkein välittömästi. Kuuden tunnin päästä ihoa koristaa kaunis keskisyvä rusketus. Toki tuossa rusketuksen kehittyessä se DHA:n haju puskee hivenen läpi, mutta itselle onkin tärkeintä, että minun ei tarvitse odotella itseruskettava ihollani tuntitolkulla. Jos haluaa tummemman tuloksen, käsittelyn voi uusia seuraavana päivänä. (minulle riittää yksi käsittelykerta) Tuote käy myös kasvoille. Rusketus pysyy iholla noin viisi päivää ja on tärkeää, ettei levitä iholle esim. aurinkovoidetta vasta kuin vähintään kahden tunnin päästä tuotteen levityksen jälkeen. Ei varmaan tarvitse sanoa, että jos DHA:n tuoksun saisi pois, tässä oli ainoa markkinoilla oleva täydellinen itseruskettava, mutta on se nytkin jo todella lähellä sitä. ISO sydän minulta. Vita Liberatan tuotteet ovat muuten vegaaneja, mutta yöksi laitettava Night Maskin sanottiin brändin ulkolaisilla sivuilla sisältävän mehiläisvahaa?, mutta kannattaa tarkistaa asia. Vita Liberatan sivuilta löytyy kaikkien tuotteiden sisällysluettelot.


TERRACOTTA COLLECTOR ULTRA-SHINE BRONZING POWDER

Guerlainin aurinkopuuteri on tämän kesän Limited Edition tuote ja saatavilla rajoitetun ajan. Tropiikkiselle tiare-kukalle tuoksuva puuteri on pakattu peltirasiaan, jonka kannessa on sisäpuolella peili. Oma versioni tuo kaunista hehkua iholle, mutta tästä on olemassa myös mattaversio heille, jotka eivät halua hohtaa kilpaa auringon kanssa kuten minä. Aurinkopuuterissa on käytetty mm. ihoa hoitavia E- ja C-vitamiineja. Itse en levitä hehkuvaa puuteria koko kasvoille vaan vain niihin kohtiin joita haluan korostaa, kuten poskipäille, leukaan ja otsalle. 


JANE IREDALE POWDER-ME SPF 30

Tämä oli itselleni jo useita vuosia sitten tuote, joka herätti samanlaisia tunteita kuin Vita Liberatan uutuus tänä keväänä. Olen koukuttanut vuosien aikana myös päänsä kaljuksi ajavan mieheni tähän. Powder-Me on jauhemainen aurinkosuoja iholle. Mieti, että voit levittää kasvoille aurinkosuojaksi puuterista tuotetta ilman, että levittäisit sille voidetta joka kiiltää? En oikein usko, että kukaan kieltäytyisi. Tuotteessa on mukana levityssieni, mutta itse tykkään levittää tämän kasvoille ja herran päänahkaan isolla puuterisiveltimellä. Ripottelen vähän tuotetta purkin kanteen, koska se on syvä, siinä on helppo pyöritellä sivellintä. Tuote on testattu mm. pariin otteeseen Rodoksella, jossa miehen päänahka ei ole meressä uidessa palanut kertaakaan, hattukin on kivempi laittaa päähän, johon ei ole levitetty rasvaa, koska puuteri ei tunnu samalla tavalla nihkeältä. Itse osaan arvostaa sitä, että tämä ikään kuin toimii myös kevyenä meikkituotteena kasvoilla, samalla kun antaa niille aurinkosuojan, eikä kasvot kiiltele. Puuteria voi käyttää myös rauhoittamaan ihoa, jos se on saanut liikaa aurinkoa. Aurinkosuoja on myös vettähylkivä jopa 40 minuutin ajan. Itse käytän sävyä Translucent, koska se sulautuu jopa hieman ruskettuneellekin iholle, mutta sävyjä on saatavana kolmea erilaista. Kaikki sävyt sopivat vegaaneille. Niin ja parasta tässä on se, että tuote on todella riittoisaa, eikä tätä tarvitse ostaa edes joka kesä uutta, jos ei sitten levitä koko kropalle, sillä säilyvyys on kaksi vuotta avaamisesta.


DR. HAUSCHKA TRANSLUCENT BRONZING TINT

Translucent Bronzing Tint teki ensi esiintymisensä blogissa kolme vuotta sitten, enkä ole näiden vuosien aikana ollut päivääkään ilman tätä tuotetta, kertoo varmasti aika paljon. Sävyttävä Värineste on suorastaan koukuttava tuote. Sitä voi sekoittaa päivävoiteen joukkoon, meikkivoiteeseen tai seerumiin. Kesällä jos iho on hyvässä kunnossa ja päivettynyt, tämä näyttää todella nätiltä ja heleältä iholla ihan yksinäänkin. Liian vaaleat meikkivoiteet saa tällä sävytettyä sopivamman värisiksi, tykkään myös ohentaa tällä liian paksun tuntuisia meikkivoiteita kuultavimmiksi varsinkin kesällä. 


ISADORA TWIST-UP LIP BALM SPF15

Sävyttäviä huulivoiteita pienellä suojakertoimella? Kyllä kiitos! Näitä ei markkinoilla ole paljoakaan näkynyt. Varsinkin kesällä suojakerroin huulilla on kova juttu. Pysyvään valikoimaan kuuluu kirkas huulivoide, joka ei anna sävyä ja se on mieheni suosikki, jota ei tällainen tyttömäinen pakkauskaan haittaa. ^_^ Itse olen taas enemmän näiden värillisten perään, jotka ovat kausisävyjä ja kuuluvat kesäkokoelmaan. Tuoksu on hedelmäinen ja puikosta on helppo levittää tuote huulille. Sävy on todella hempeä, itselläni on aika pigmenttiset huulet, joten sävyä tulee vain aavistus. Pysyvyys on melko hyvä, eikä voidetta tarvitse olla ihan heti lisäämässä.

Oliko joukossa tuttuja tai kiinnostavia tuotteita? Mitkä ovat teidän kesäsuosikit?

Muistakaahan käydä osallistumassa kosmetiikkapaketin arvontaan. Osallistumisaikaa on ke 17.5. klo 23.59 asti. Osallistumisohjeet löydät täältä.



*Dr. Hauschka oma, muut tuotteet PR-näytteitä, saatu blogin kautta.





  1. Jauhemainen aurinkosuoja on mielenkiintoine tuote. Täytyy panna korvan taa, kun en ole tuollaista ennen hoksannutkaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on loistava, käytän itse sitä myös kesällä ihan meikkivoiteiden päällä kiinnittämään meikinkin. Vaikka siinä on suojakerroin SPF30, musta se jotenkin estää palamisen jopa paremmin kuin voidemaiset tuotteet, ei ole koskaan tuota käyttäessä edes etelässä iho punoittanut. Koko kropalle musta olisi liian hankala käyttää, mutta kasvoille ja decolteelle sekä siihen miehen ajattuun päähän ihan ehdoton. ^_^

      Poista
  2. Itse en ole koskaan oikein lämmennyt itseruskettaville - mutta toisaalta en ole paljon hehkutettuja Vita Liberatan tuotteita testaillutkaan.. :)

    Tänään täällä idässäkin on ihanan aurinkoinen sää - mikään toukokuisen lämmin ei kylläkään vielä, mutta jospa sitä oikeaan suuntaan oltaisiin pikkuhiljaa menossa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en mäkään hirveästi, silti aina varsinkin keväällä ja kesäisin käytän, se odottelu on aina käynyt hermon päälle, kun en tosiaan ikinä menisi nukkumaan ne yllä. :D

      Aurinko paistoi eilenkin, mutta tuuli oli pohjoisesta ja sen kyllä tunsi. HYR.

      Poista
  3. Itse tykkään kovasti Isadoran Twist up -huulikiiltokynistä. Niitähän on ilmestynyt viime vuosina suunnilleen jokaisessa kausikokoelmassa ja lisäksi on tietysti vakkarisävyt. Silti pieni pettymys, että tänä vuonna huulikiiltokynät oli vaihdettu sävyttäviin huulirasvoihin. Tekisi mieli kokeilla, mutta en tiedä mahdanko innostua näistä yhtä paljoa.

    - Anni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole kokeillut noita huulikiiltokyniä itse ollenkaan, varmasti tää vaihdon epäilyttää, koska onhan Lip Balm täysin eri juttu.

      Poista
  4. Jauhemainen aurinkosuoja napattu korvan taakse, kuulostaa erinomaiselta! Aurinkovoiteet on niin usein tahmeita ja klähmäisiä, ei kiva tunne naamalla kuumalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on paras keksintö ever, kun ei ole kasvoilla se klähmäinen tunne. Itsellä riittää toi purkki helposti kaksi kesää, riittäisi vielä kolmanteenkin, mutta säilyvyys tulee sit vastaan...

      Poista
  5. Pakko testata vihdoin ja viimein tuo Jane Iredalen puuterimainen aurinkosuoja! Muistan, että oot vinkannut siitä aikaisemminkin :) Paljon oon tosiaan Iredalen tuotteita käyttänyt, mutta tuota en vielä ole kokeillut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ihan koukussa siihen, mikään ei ole ihanampaa kuin se, että kasvoille ei välttämättä tarvi levittää helteellä voidetta, toi toimii tosi hyvin myös decolteella. :)

      Poista
  6. Jauhemainen aurinkosuoja kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta.

    VastaaPoista
  7. Eilen aamulla ajelin vielä jäisellä ja osin lumisella tiellä kesänakeilla töihin täällä pohjosessa, mut tänä aamuna ei tarvinnu enää edes skrabata ikkunoita 👍😁 Jee, ehkä se kevät tulee 😍 Mutta asiaan. Mä välttelen aika onnistuneesti kesällä aurinkoa joten itseruskettavat kiinnostaa. Mutta välttelen myös niitä ja oon välillä ihmetelly et miks. Mut syy voi olla toi pitkä vaikutusaika eli tosiaan Vita Liberata kiinnostaa 😃 Mulla on tuo Dr. Hauschkan tintti, mut en uskalla käyttää sitä ku pelkään yliannostusta= oranssi 🤣🤣🤣

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei toihan ei edistystä, kun ei tarvinnut skrabata. :D Selvä kesän merkki, muut voi katsoa niitä linnuista, sä auton tuulilasista. ;) Se pitkä vaikutusaika on niin kidutusta, onneksi ei tarvitse enää kärsiä siitä. Musta Hauschkalla ei tuu oranssia tai mun iholla se on sellainen todella kaunis lämmin vaalea ruskea, mutta mulla on keltapohjainen iho, joten se voi vaikuttaa asiaan. :)

      Poista
  8. Kalpeaihoinen kyselee, onkohan tuossa Jane Iredale spf-puuterissa se sävy translucent sopiva myös meille toooosi vaaleaihoisille? TAi Tummeneeko se iholla? Kiittäen M.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On, se on todella vaalea vaaleampi kuin mun ihoni, mutta läpinäkyvä, siksi menee ilman, että näyttää jauhonaamalta, vaikka itsellä olisi vähän rusketustakin. Ei tummene ainakaan omallani ihollani yhtään. :)

      Poista
  9. Huulet ovat mulla se mikä meinaa aina unohtua, vaikka kasvoille ja muulle koko kropalle laittaisin aurinkovoidetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin meinaa, siksi on hyvä, jos se aurinkosuoja on tollaisessa tuotteessa. :)

      Poista
  10. harmittaa, että tuossa vita lberatan 10 minute tanissa on ihoa ärsyttäviä aineita (esim. Rosa Centifolia Flower Extract,Grapefruit...) mutta SKN NDK:llä on samantapainen tuote ilman näitä herkälle iholle ärsyttäviä aineita :)) SKN NDK pre-shower tanissa huonona puolena on, että siinä ei ole karttaväriä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsinkin kun pitää suht nopeasti pestä pois, niin levitykseen ei ole kamalasta aikaa, niin nopeampaa ja helpompaa, kun heti näkee, mihin tuotetta laittaa.

      Poista
  11. Ehkä pakko hankkia tuo VL:n itseruskettava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, jos ei tykkään siitä tunteesta iholla ja sitä, että joutuu tuntitolkulla odottelemaan. :)

      Poista
  12. Saisinkohan mä miehen ylipuhuttua hankkimaan itselleen tuon Janen, mä voisin aina välillä vaan lainailla..:D Nyt mies käyttää siis mun jemmojen ylimäärä aurinkorasvoja :D Guerlainin aurinkopuuterista kiinnostuin, onko se kansi siis sellainen nostettava, ilman saranaa?

    Tuo Hauschkan värineste oli mun eka luonnonkosmetiikan "meikkituote", olen tutustunut siihen vuonna 2008 kun sain ekan kunnon luonnonkosmetiikkainspiksen ^_^ Harmi vaan sen sävy on ehkä inan liian oranssi mulle, sulla on varmasti lämpimämpi pohjasävy ihossasi, mulle se asettui vähän liian porkkanamaisesti :P Täytyy toki käydä tutkimassa, olisiko sävyä hienosäädetty vuosien varrella..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä saat, mun mies antaa laittaa sitä kasvoillekin siveltimellä, mutta ei tykkää, kun se kutittaa. :D Mut tosiaan sillä sienellä mikä siinä on mukana saa kans ihan hyvin. Se kansi on kierrettävä, ei saranaa. Siinä on peilikin.

      Mulla Hauschka ei tosiaan ole yhtään porkkana, mutta mulla onkin todella lämmin keltainen ihon, joten se on just nätti mulla. Mutta silti koen, et se on todella hillitty aika neutraali ruskea.

      Poista
    2. Mun mielikuvat sävystä onkin tosiaankin vuodelta 2008, ja voihan se sävykin olla muuttunut vuosien saatossa :D ( plus ihmisen väri/sävymuisti on keskimäärn 10 minuuttia..:'D )Täytyypä joku päivä käydä Ruohonjuuressa kurkkimassa tuota tuotetta, muistan kyllä rakastaneeni tuotteen ideaa, se oli jotain hyvin mullistavaa aikoinaan, aikaa ennen todella nestemäisiä meikkivoiteita ^_^

      Poista
  13. Tykkään todella paljon noista Isadoran sävyttävistä suojakertoimellisista huulijutskista ja ne lähteekin mukaan nyt parille reissulle ja tulivat kuin tilauksesta. Kertomasi mukaan kaikki ihania, mutta sydän alkoi läpättämään tuo Vita Liberata, joka itse asiassa löytyy ja kohta on todellakin kesäkoivet esillä ja sen testaamisen aika. :) Ihanaa päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, nyt sit äkkiä testaamaan tuo Vita Liberata. :) Aurinkoista päivää Tiia! <3

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives