Helposti lähestyttävä Florame ja huikea alekoodi


Florame on luonnonkosmetiikkasarja johon hieman harvemmin törmään toisissa blogeissa tai netin syövereissä. Mitä oikeastaan välillä ihmettelen, sillä Florame on ranskalainen ja ranskalaiset osaavat tunnetusti tehdä maailman parasta luonnonkosmetiikkaa. Varmasti melkein jokainen kosmetiikkaa käyttävä osaa nimetä useampia ranskalaisia luonnonkosmetiikkabrändejä. Floramen hillitty ulkonäkö ja erittäin kohtuullinen hintaso ovat mielestäni asioita, joiden voisin hyvin kuvitella uppoavan suomalaisiin kuluttajiin. 

Olen kirjoitellut blogissani sarjan tuotteista muutamia kertoja vuosien aikana. Tasapainottava seerumi lukeutuu yhdeksi lempituotteistani ja olen käyttänyt sitä jo usemman pullollisen. Samoin sarjan Miselliveden olen todennut tehokkaaksi ja varsinkin hinta/laatusuhde on isossa pullossa kohdillaan.

Florame on toiminut jo yli 20 vuotta ja sen juuret ovat aromaterapeuttisten öljyjen hyödyntämisessä. Sarjan tuotteilla on Cosmébio-merkki ja ECOCERT -sertifikaatti. Merkki tunnetaan erityisesti siitä, että se käyttää tuotteissaan paljon luomu-raaka-aineita. Pakkaukset ovat 100%:sti kierrätettäviä. 

Sain maahantuojalta Naturellementiltä testattavaksi itselleni entuudestaan tuntemattomia tuotteita* ja testailujen jälkeen minulla on niistä sananen sanottavana. Tuotteet vakuuttivat minua sen verran, että pyysin maahantuojalta, josko he antaisivat verkkokauppaansa alekoodin kaikista Floramen tuotteista. Tiedän, että monet rakastavat kunnon alea, joten pyysin varovasti normaalia suurempaa alekoodia (johon ystävällisesti heti suostuttiin), jota käyttämällä jo muutenkin edukkaista tuotteista ei jää paljoakaan maksettavaa. Joten kannattaa lukea juttu loppuun. Itse en hyödy tuosta alekoodin käytöstä mitenkään vaan pyysin sen ihan teidän lukijoiden iloksi, jos joku sattuu sarjan tuotteista kiinnostumaan.



FACE & EYE MAKE-UP REMOVER MILK 200ML, 22€

Lähdetään liikkeelle siitä, että olen erittäin nirso puhdistusmaitojen suhteen. Syy miksi niitä näkyy blogissani aika vähän on se, että sellaisia mitä täällä haluaisin esitellä löytyy niin vähän. Isoin "turn off" on aina se, jos tuote on liian lirua. En vaan siedä puhdistustuotteissa liian ohuita koostumuksia, tämä koskee niin öljyjä, vaahtoja, voiteita kuin emulsioitakin. 

Floramen Puhdismaito sopii myös silmänympärysiholle, sen koostumus on paksuhkoa jopa hieman jämäkkää emulsiota, joka liukuu silkkisen tukevasti iholla. Tuoksu on todella mieto, sitä ei oikeastaan paljoa havaitse. Vedenkestävä silmämeikki irtoaa tällä leikitin, samoin kevyempi meikki. Itse käytän tätä toisen vaiheen puhdistajana öljyn jälkeen, mutta kokeilin tällä meikin poistoa ihan yksinäänkin. Tuote huuhtoutuu pois lämpimällä vedellä, eikä jätä tahmeaa ihon pintaa, vaikka iho tuntuukin puhdistuksen jälkeen pehmoiselta ja jopa kosteutetulta (sisältää paljon hoitavia öljyjä). Erinomainen tuote varsinkin kuivalle iholle. Tuote sisältää mm. iho rauhoittavia aloe veraa ja kamomillavettä.

Ingredients : Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Glycerin**, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Glyceryl Stearate Citrate, Centaurea Cyanus Flower Water*, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Water*, Microcrystalline Cellulose, C14-22 Alcohols, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, C12-20 Alkyl Glucoside, Xanthan Gum, Cellulose Gum, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil*, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil*, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil*, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract*, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Peel Oil*, Lavandula Hybrida Oil*, Mentha Piperita (Peppermint) Oil*, Beta-Sitosterol, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Leaf/Twig Oil*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil*, Squalene, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil*, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Oil*, Ocimum Basilicum (Basil) Oil*, Vetiveria Zizanoides Root Oil*, Tocopherol, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Limonene, Linalool, Citral, Benzyl Salicylate. 


EAU FLORALE ROSE FLORAL WATER 200ML, 17€

Yksi luonnonkosmetiikan suosikkituotteistani ovat aina olleet erilaiset Ruusuvedet, rakastan ruusun tuoksua, joten minua ei haittaa, vaikka tuotteessa olisi voimakaskin tuoksu ja useissa niissä tuppaa olemaan, mutta Eau Florale Rose on poikkeus. Luomu-ruusu -kukkaisvesi on ehkä yksi miedoimman tuoksuinen ruusuvesi mitä olen käyttänyt, siinä on aavistus aidon ruusun tuoksua, mutta enemmän vallitseva ominaisuus on virkistävä raikkaus. Ruusuvesihän sopii kaikille ihotyypeille, se puhdistaa ja supistaa, josta rasvoittava iho nauttii, mutta myös pehmentää, josta taas kuivaihoiset hyötyvät. Puhumattakaan ruusuveden ihoa uudistavista ja kiinteyttävistä vaikutuksista, jonka vuoksi se on hyvä ikääntyvälle iholle. Itse käytän tuotetta niin, että suihkutan sitä kasvoille ennen muita hoitotuotteita, mutta sitä voi suihkia päivän mittaan myös muuten vain virkistämään ja kosteuttamaan ihoa. Iltarutiinissani suihkautan tuotetta sekä kaikkien hoitotuotteiden alle, mutta lopuksi myös päälle. Kaksi kertaa parempi kuin yksi. ^_^ Pullon suihke on hyvä, ehkä voisin vielä aavistuksen hienojakoisempaa suihketta toivoa, mutta pumppu ei kuitenkaan ruiski pisaroita kasvoille vaan suihke tulee tasaisesti.

Ingredients : Rosa Damascena Flower Water*, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Aqua (Water), Citronellol, Geraniol, Citral.


SOOTHING ANTI-AGING CREAM 50ML, 39,50€

Mitäs tuumaisitte hajusteettomasta luonnonkosmetiikan kasvovoiteesta? Näihin törmää harvoin, sillä luonnonkosmetiikassa on kuitenkin usein voimakaskin raaka-aineiden tuoksu, vaikka niihin ei hajusteita olisi lisättykään. Tämä ei kertakaikkiaan tuoksu millekään, jonka vuoksi sopii loistavasti myös tuoksuyliherkille. Pumppupulloon pakatun ikääntyvän ihon voiteen koostumus on miellyttävä, se näyttää pumpusta tullessaan paksuhkolta, mutta levittäessä sen huomaa olevan melko kevyttä ja siinä geelimäinen vivahde. Sopii erittäin hyvin meikin alle, sillä tuote imeytyy ihoon välittömästi. Sisältää mm. ihoa kosteuttavia glyseriiniä sekä argan- ja auringonkukkaöljyjä. Yksi parhaista luonnonkosmetiikan voiteista mitä olen käyttänyt. 

Ingredients : Hordeum Vulgare Seed Extract*, Aqua (Water), Glycerin, Zea Mays (Corn) Starch*, Glyceryl Stearate Citrate, Plukenetia Volubilis Seed Oil*, Cetyl Alcohol, Coco-Caprylate/Caprate, Trehalose, Dicaprylyl Ether, Propanediol, Arachidyl Alcohol, Argania Spinosa Kernel Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Centaurea Cyanus Flower Water*, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Water*, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Levulinate, Behenyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Sodium Anisate, Arachidyl Glucoside, Xanthan Gum, Centella Asiatica Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Lavandula Stoechas Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Biosaccharide Gum-1, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Undaria Pinnatifida Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Glycine Soja (Soybean) Oil, Citric Acid, Sodium Hydroxide.

Sitten siihen alekoodiin eli syöttämällä kampanjakoodin FLORAME, saatte kaikista Floramen tuotteista -30% Naturellementin verkkokaupasta su 23.7. asti. 

Onko Florame tuttu? Suosikkeja?

*Postauksen tuotteet PR-näytteitä, saatu blogin kautta. Jutun linkit eivät ole mainoslinkkejä, enkä hyödy rahallisesti niiden klikkauksista, myöskään alekoodin käytöstä en hyödy mitenkään.




  1. Ei ole tuttu mutta kiva kuulla uusista merkeistä. Ruusuvesi kuulostaa mielenkiintoiselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruusuvesi on ihana, Floramalta löytyy myös muita kukkaisvesiä. :)

      Poista
  2. Nimen olen ehkä joskus kuullut, mutta tuotteita en ole koskaan testaillut. Kuullostaa mielenkiintoiselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, näissä on ihan loistava hinta/laatusuhde. :)

      Poista
  3. Ihan uusi tuttavuus minulle, ruusuvesi etenkin kuulostaa aivan ihanalta. Ja plussaa siitä, ettei ruusun tuoksu puske liian voimakkaasti läpi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tuosta ruusuvedestä samaa mieltä, vaikka tykkään ruusun tuoksusta, niin tollaisessa tuotteessa on oikeastaan kiva, että se tuoksu on mieto. Tuossa on jotenkin erityisen, mutta lisäksi raikas.Ehdottomasti parhaimman tuoksuinen ruusuvesi tähän mennessä, mitä olen käyttänyt.

      Poista
  4. Mullakin on tulossa ens viikolla blogiin postaus Floramesta ja alekoodi :D Mutta eri tuotteet kuitenkin :) Tykkään itsekin Floramen tuotteista tosi paljon ja monesta on tullut ihan suosikki. Tuota Puhdistusmaitoa en ole kokeillut, mutta seuraavaksi voisikin testata sitä. Tuo Ruusuvesikin kuulostaa ihanalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta näissä on tosi kiva hinta/laatusuhde. :) Puhdistusmaidosta ja voiteesta taisi tullat seerumin lisäksi uudet lempparit, Ruusuvesi on yksi parhaista mitä olen käyttänyt.

      Poista
    2. Joo, todellakin erinomainen hinta-laatusuhde! :)

      Poista
  5. Minulle uusi tuttavuus tämäkin. Itse tykkään erilaisista ja kosteuttavista puhdistusaineista ja tuo meikinpoistoon tarkoitettu tuote kuulostaa kyllä todella hyvältä.
    Mukavaa loppuviikkoa Jonna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paksumman koostumuksen omaava puhdistusmaito on loistava, jos tykkää kosteuttavisa putsareista, esim. itselle vaahdot on usein liian kuivattavia, maidot on ihania, mutta koen ne tosi usein liian liruksi, mutta tämä ei ole vaan pystyy ihan työstämään kasvoilla.

      Ihanaa viikonlopun odotusta Outi! <3

      Poista
  6. Florame on nimeltä tuttu ainoastaan! Ruusuvesi kuulostaa hyvältä (tietenkin) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäh? Etkö sä ole ikinä kokeillut Floramen tuotteita? Mä jotenkin kuvittelin, että sulla olis läpikäytynä kaikki sarja, missä on vegaaneillekin sopivia tuotteita. :D Hih Oot mun guru näissä asioissa. ;)

      Poista
  7. Oooo täytyypä tutustua näihin paremmin! Vaikuttavat todella kiinnostavilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, hinta/laatusuhde on näissä todella kohdillaan. :)

      Poista
  8. Tämä on vain mulle nimenä tuttu, mutta olen Ruohonjuuressa jotain Jasmiiniin pohjautuvaa tuotetta tiiraillut, en enää vain muista, mikä se oli :D Tuo voide kuulostaa ihastuttavalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne jasmiinit on vartalotuotteita. <3 Mua vähän kutkuttais kokeilla sarjalta mattaavaa voidetta näin kesällä, miten toimisi esim. meikin alla.

      Poista
  9. Nimi tuttu, mutten ole kokeillut. Lirut kasvojenpuhdistustuotteet on mullekin ihan nou-nou, minkä vuoksi en kovin mielelläni käytä puhdistusmaitoja, mutta uskon sun sanaasi Floramen suhteen;) Voisin testata varsinkin, kun eivät näytä sisältävä denat. alkoholia (en ainakaan nähnyt sitä) ;) Ruusuvedet on ihania<3 Alennus on tuntuva, kiitos:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Floramen Puhdismaito ei ole lirua, se on niin paksua, että jos se olisi vähän paksumpaa se melkein voisi olla jo voidetta. :D Eli ei tosiaan mikään vesimäinen koostumus, se tekeekin tuotteesta jännän ja miksi sillä irtoaa meikki niin hyvin. Ajattelin, että tuo 30% olisi sellainen, että jos kiinnostaa sarjaan tutustua, niin tossa saa jo hyvin alennusta, kivointa on, että tuotteet eivät muutenkaan ole mitenkään exlusiivisen hintaisia normaalistikaan. :)

      Poista
  10. Mä oon kyllä kuullut Florame:sta, mutta en ole itse koskaan kokeillut. Kuulostaa tosi lupaavilta, etenkin tuota puhdistusmaitoa voisin kokeilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana, tälläkin hetkellä itselle toisen vaiheen puhdistajana, kun koukutuin siihen. Pumppupullo on lisäksi tosi näppärä tällaisissa tuotteissa. :)

      Poista
  11. Mulla Floramet odottaa vielä korkkaamista. Incit vaikuttaa ainakin tosi hyviltä ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän ne on, ei ihme, että toi puhdismaitokin tuntuu hoitavalta ja tehokkaalta, kun katsoo tuota öljyjen määrää, silti ei jätä ihoa tahmeaksi, joten onnistunut toteutus. ^_^

      Poista
  12. Olen kuullut ja bongaillut blogeista, mutta itselle vieras brändi. <3 Tosi hyvän alekoodin sait, tuo jo inspaa ostamaan. Ihanaa viikonloppua Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin ajattelin niin, että -30% on hyvä ale, jos on kiinnostunut tuotteista. :) Mukavaa viikonloppua Tiia! <3

      Poista
  13. Olen aivan samaa mieltä, että Ranskasta tulee lähes aina parhaat luonnonkosmetiikkatuotteet. Tuntuu, että joka kerta merkki paljastuu ranskalaiseksi :)

    VastaaPoista
  14. Floramelta löytyy myös ihana meikinpoistoöljy, joka muuttuu maidoksi, kun siihen lisää veden. Iho ei jää rasvaiseksi. Floramen luomu-pitoisuudet ovat markkinoiden korkeimpia ja monissa myös ensimmäisenä inci-listassa aloe vera mehu ei vesi niinkuin yleisesti on. Myös siksi laatu on upea, täyttä tavaraa .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa juuri sellaiselta puhdistusöljyltä, josta itsekin pidän. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives