Klassikot osa 37 – Kiehl`s Ultra Facial Moisturizer


Ihan liian pitkästä aikaa takaisin Klassikoiden maailmaan. Minulla on koko kesän ajan putkahdellut tosi hyviä tuoteideoita tähän postaussarjaan, mutta sitten on tullut aina joku uusi aihe päähän ja olen siirtänyt klassikoista postaamista myöhemmäksi. Se hyvä puoli tässä vitkuttelussani on, että nyt minulla on hyviä tuotteita mitä esitellä teille pitkälle ensi vuoteen asti. 

Tällä kertaa tutustutaan klassikkoon, joka ei ole vain klassikko vaan myös yksi pitkäaikainen suosikkituotteeni, sekä ensimmäinen tuote jonka koskaan ostin Kiehl`siltä. Tämä tapahtui joskus 2000-luvun alussa, kun brändiä ei vielä edes myyty Suomessa. Ultra Facial Moisturizer sen sijaan on ollut myynnissä jo 70-luvulta lähtien. 

Ultra Facial-sarja on siitä kätevä, että sen tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille koostumuksen puolesta. Olen käyttänyt tuotesarjan kaikkia voiteita ja niitä yhdistää se, että ne imeytyvät helposti. Erilaiset versiot takaavat sen, että niiden kanssa voi kikkailla tarpeidensa ja mieltymyksiensä mukaan. 

On paksumpi purkissa oleva Ultra Facial Cream, joka taitaa olla Kiehl`sin myydyin tuote. Tätä ehkä suosittelisin itse rasvaiselle iholle vain öisin käyttäväksi. Sitten on tämä kuvissa oleva kevyemmän koostumuksen omaava Moisturizer ja viimeisimpinä markkinoille tuli aikoinaan SPF30:llä varustettu Moisturizer. Kaikkia tuotteita löytyy myynnissä kolmea kokoa, joista pienin sopii hyvin matkalle mukaan otettavaksi. Käytän paljon erilaisia tuotteita sekaisin, joten olen kokenut, että 250ml:ä kasvovoidetta on itselleni aivan liikaa, vaikka kuinka paljon tuotetta käyttäisinkin. Sen sijaan 125ml:ä on osoittautunut vuosien saatossa kivan kokoiseksi ja sopivan riittoisaksi, koska usein levittelen voidetta decolteelle asti. Pienin pakkauskin on 75ml:ä, mikä on todella iso koko kasvovoiteelle, siksi koen, että hinta Ultra Facial Moisturizerissä on enemmän kuin kohdillaan. Kuvissa olevalla 125ml:n tuotteella on hintaa 26 euroa ja se on eittämättä litrahinnaltaan ylivoimaisesti edullisin voide, joka minulla on ollut vuosia melko aktiivisesti käytössä. Lisäksi voiteet eivät ole parfymoituja, joten niissä on vain raaka-aineiden tuoksu ja omaan nenään ne tuoksuvat vain tuoksuttomilta tuotteilta.


Moisturizerin pääraaka-aineena on käytetty skvalaania, joka on erinomainen ihon kosteuttaja. Se on väritön ja hajuton öljy, jonka ihotuntuma ei ole rasvainen. Kiehl`sin tuotteissa skvalaani saadaan ymmärtääkseni kasveista, ainakin he verkkosivuillaan sen näin ilmoittavat. Lisäksi inciin raaka-aine on merkattu nimellä squalane ja ymmärtääkseni squalene tarkoittaisi hain maksasta tehtyä skvalaania. Raaka-aineella on myös ominaisuus, että se pitää ihon kosteuden tasapainossa ja ihon pehmeänä. On helppo todeta, että nuo lupaukset pitävät paikkansa. Voidetta käyttäessä iho on pehmeä ja hyvin kosteutettu välittömästi. Paksuhkoa emulsiota oleva voide levittyy iholle helposti ja erityisen pehmeästi. Missään muussa käyttämässäni voiteessa ei ole ihan samanlaista ihotuntumaa kuin tässä.

Yövoiteeksi Moisturizer on itselleni kokemusteni mukaan liian kevyt (käytän öisin Cream -versiota), mutta meikin alla se on loistava. Talvisin pintakuivalla ihollani on välillä hieman kuivampia ihopäiviä niin tällä saan nopeasti ihon tasapainoisemmaksi, eivätkä kuivat kohdat korostu ihossa, joten meikki on erittäin helppo levittää päälle. Toimii hyvin kaikenlaisten meikkipohjien alla. Kesällä kun ihoni on normaali, voide toimii myös hyvin hieman rasvoittuva t-alue mukaan lukien.


INCI: AQUA / WATER, SQUALANE, GLYCERIN,PEG-100 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, BUTYLENE GLYCOL, TRIETHANOLAMINE, PHENOXYETHANOL, SORBITAN OLEATE, CARBOMER, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, STEARIC ACID, CERA ALBA / BEESWAX, MYRISTYL ALCOHOL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL / SWEET ALMOND OIL, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL / APRICOT KERNEL OIL, TOCOPHEROL, PERSEA GRATISSIMA OIL / AVOCADO OIL.

Oletteko käyttäneet Ultra Facial Moisturizeria tai muita Kiehl`sin tuotteita? Suosikkeja?





  1. En ole kokeillut, mutta nyt alkoi kiinnostaa kovasti. Hinta on kyllä tosi edullinen. Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinta on oikeasti melkein naurettava, sitä ei edes tajua, kunnes alkaa ajattelemaan minkä kokoisissa pakkauksissa nämä ovat. :D Mukavaa viikkoa sinnekin!

      Poista
  2. Täytyy pyytää tästä testeriä, kun käyn ostamassa seuraavan purkin avokadosy-voidetta, joka onkin ainoa Kiehls-tuote, jota olen ikinä käyttänyt. o_O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyydä ihmeessä! :) Se avokado sy-voide onkin ihan huippu, mutta tää Moisturizer on ihan loistava meikin alla.

      Poista
  3. Mä olen niin kuiva tyyppi, että olen huomannut ihoni tarvitsevan todella paljon kosteuttavia voiteita. Tämä kuulostaa kokeilemisen arvoiselta tuotteelta.
    Mukavaa viikkoa Jonna ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on todella kosteuttava, vaikka sopiikin kaikille ihotyypeille, imeytyy kuitenkin heti. :)

      Mukavaa viikkoa Outi. <3

      Poista
  4. Tätä en ole testannut, mutta Kiehl's on siitä kiva, että sieltä saa pieniä testereitä käydessä mukaan. Yksi lempibrändejähän tämä, jossa kolahtaa tyyli, purkit, koko brändi. Tuo moottoripyörä on mieletön <3 Ihana kuvauslisä.

    Muiskuja päivään Jonna kamusein <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se, testeristä pääsee jo hyvin kokeilemaan tuotetta, jos ostoa miettii. Moottoripyörä ei ole edes minun vaan miehen! :D

      Aurinkoa maanantaihin Tiia. <3

      Poista
  5. Tässä onkin merkki, jolta en ole käyttänyt ikinä mitään tuotetta! :D Kiinnostusta kyllä olisi, mutta jos oikein ymmärrän, niin saako tätä vain Stockmannilta? Jos näin on niin meiltähän (Oulusta) lähti Stocka viime vuonna valitettavasti pois :( Joitain tuotteita ostan hyvinkin hövelisti, vaikka sinun suosittelemana ilman etukäteen tutustumista, mutta Kiehl's ei kuulu niihin merkkeihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, Kiehl`sin puolella on kyllä se, että jos ei ole Stockmannia lähellä ja tilaa sitten summassa netistä, niin voi tilata sen pienimmän pakkauksen kokeiluun, joka on yleensä halpa. :D 19€ maksaa tätä Moisturizeriä se 75ml:n "matkakoko", joka on kyllä jäätävä koko kasvovoiteeksi. :D

      Poista
  6. Mä tykkään kovasti tästä Kiehl'sin ultra facial -sarjasta ja se purkissa oleva cream on yksi mun suosikkini :) Sarjan kosteuttava yönaamio ei tosin ole ihan vakuuttanut, vaikka odotin siltä suuria :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä naamiota en ole kokeillut. Pitääkin pyytää sitä näytepussi kun käyn Kiehl`sin pisteellä seuraavan kerran, ihan testauksen vuoksi. :)

      Poista
  7. En ole tainnut käyttää Kiehls'iltä muuta kuin jonkun hassun näytteen joskus, ehkäpä;)
    Kiva, ettei olekaan niin kallis merkki kuin olen sen mieltänyt:) .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiehl`s ei todellakaan ole kallis brändi. Sarjassa on myös hieman arvokkaampia tuotteita, mutta pääsääntöisesti tuotteet ovat musta tosi edullisia, kun pakkauksetkin ovat usein niin isoja.

      Poista
  8. Minulla ei vielä ole kysesiseltä merkiltä mitään tuotteita, mutta monesti on ollut mielessä kokeilla. Täytyy vinkata myös siskolle, joka voisi tykätä näitä. Kiva vielä kun näistä on saatavilla nuo kolme kokoa, oman tarpeen mukaan.

    Mukavaa alkanutta viikkoa Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vinkkaa ihmeessä ja Kiehl`sin pisteellä tehdään pikainen ihoanalyysi ja sen mukaan saa sitten mahdollisesti sopivista tuotteista saa näytteitä mukaan, joita voi rauhassa kotona testailla. :)

      Mukavaa viikkoa S! <3

      Poista
  9. Ei ole mulle tuttu, mutta muistaakseni kaverini joskus tätä mulle suositteli. Täytyisi varmaan hakea näyte. Mulla on se avokado sy-voide joka on ihanaa, mutta jostain syystä silmäni tuntuvat toisinaan siihen reagoivan O_o Se keskiyön tiiviste kiehtoisi kokeilla ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen hakemaan sen näytteen, jotenkin voisin kuvitella, että saattaisit tykätä tästä ja sun iho kanssa. :)

      Poista
  10. Tuo on tosi hyvä perus naama"rasva" meikin alle pintakuivalle iholle. Mulla on matkakokoisina tuon sarjan tuotteita useampi, ei tarvi pelätä matkalla että ihonhoitotuotteista ärtyisi iho. Kiehlsillä on muutenkin monia hyviä takuuvarmoja tuotteita,Hennav-blogista luin amino acid-hiustenhoitoaineesta ja siitä on tullut myös ihan mun lemppari.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on just hyvä perusvoide kun haluaa pihistää. :) Itsellä on myös sarjan putsari matkakokona, tykkään kun ovat reilun kokoisia purkkeja.

      Poista
  11. I don't even know how I ended up here, but I thought this post was good.
    I don't know who you are but definitely you're going to a famous blogger if you are not already ;) Cheers!

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives