Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask – Syväpuhdistusta ja kuorintaa iholle


Vuosi takaperin The Body Shop toi markkinoille kasan uusia naamioita, joista kirjoittelin tänne blogiinkin heti tuoreeltaan. Silloisista uutuuksista vakituiseen käyttöön jäivät pysyvästi miehen ja minun yhteinen suosikki Chinese Ginseng & Rice Clarifying Polishing Mask sekä kosteuttava ja puhdistava Ethiopian Honey Deep Nourishing Mask. Tämän jälkeen sarja on täydentynyt vielä parilla naamiolla, joista uusinta testiin saamaani Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Maskia* olen testaillut viimeisen kuukauden ajan. 

Nyt niin muodikas matcha-teehän sisältää runsaasti antioksidantteja kuten C- ja K-vitamiineja. Oikeastaan oli vain ajan kysymys, että tätä muodikasta ainesosaa aletaan käyttämään myös ihonhoitotuotteissa. 


Pollution Clearing Mask on syväpuhdistava naamio, joka kuorii ihoa hellävaraisesti myös mekaanisesti. Koostumus on paksua ja kermaista. Tuotteessa on melko voimakas raikas tuoksu ja se tuntuu iholla viileältä. Ei kuitenkaan ainakaan omaa ihoani kirvele eikä polttele, mutta kasvoilla ollessaan tuntuu "tehokkaalta". Naamiota levitetään puhtaalle iholle välttäen huulia ja silmänympärysihoa. Annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia. Olen antanut naamion olla välillä vartinkin. Naamio huuhdotaan pois lämpimällä vedellä pyöritellen, jolloin tuotteen sisältämät aprikoosinsiemenet ja luffa kuorivat ihoa mekaanisesti. Suositellaan käytettäväksi 1-3 kertaan viikossa, mutta omalle iholleni ehdoton maximi tällaiselle syväpuhdistavalle naamiolle on kerta viikossa. Käytön jälkeen iho tuntuu ja näyttää sileältä. Iho on selkeästi heleämpi ja ihohuokoset ovat aavistuksen supistuneet. Vaikka kyseessä on tehokkaan tuntuinen tuote, ihoa ei käytön jälkeen kiristele ollenkaan, joka pintakuivan ihon omaavalle oli todella positiivinen yllätys.

Multimasking on ollut jo kohta parin vuoden ajan todella suosittua. Multimaskingissa kasvoille levitetään yhtä aikaa useita erilaisia naamioita, varmaan tyypillisintä on laittaa t-alueelle puhdistava naamio ja muille alueille kosteuttava. Itse en koskaan tästä erityisemmin innostunut, sillä tykkään ennemmin laittaa koko kasvoille ensin puhdistavan naamion, jonka jälkeen lisään vielä kosteuttava naamion. Tällä keinoin saan ihosta yleensä todella upean näköisen. Iho näyttää ja tuntuukin melkein siltä kuin olisi käynyt kasvohoidossa. Suosittelen kokeilemaan, vaikka viikonlopun hemmotteluna itselle. ^_^ Tämä kannattaa tehdä yötä vasten, jolloin naamioiden jälkeen voi lisätä muut hoitotuotteet  lopuksi. 

Naamio sisältää matcha-teetä Japanista, ranskalaista voikukkauutetta, yhteisökaupan kautta Meksikossa tuotettua aloe vera -geeliä sekä luomuoliiviöljyä joka on tuotettu yhteistyökaupan kautta Etelä-Italialaisesta Cilento-kansallispuistosta. Sopii vegaaneille.


INCI: Aqua/Water/Eau, Kaolin, Propanediol, Olea Europaea Fruit Oil/Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Glycerin, Cetearyth Alcohol, Luffa Cylindrica Fruit, Butyrospermum Parkii Butter/Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Phenoxyethanol, Parfum/Fragrance, Caprylyl Glycol, Polysorbate 60, Sodium Polyacrylate, Prunus Armeniaca Seed Powder/Prunus Armeniaca (Apricot) Seed Powder, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Tocopherol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Taraxacum Officinale Rhizome/Root Extract/Taraxacum Officinale (Dandelion) Rhizome/Root Extract, Menthol, Sodium Hydroxide, Tetrasodium Pyrophosphate, Limonene, Citric Acid, Camellia Sinensis Leaf Extract, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Caramel, CI 19140/Yellow 5, CI 42090/Blue 1.

Oletteko kokeilleet The Body Shopin uusinta naamiota? Mikä naamioista on suosikkinne?

*Tuote PR-näyte, saatu blogin kautta.



  1. En ole kokeillut mutta kyllä kiinnostaisi kyllä. TBS on jäänyt hieman vieraaksi jostain syystä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TBS:lla on muutamia ihan mahtavia juttuja kuten nää naamiot, Essencet ja muutamia kivoja seerumeita, puhumattakaan Body Buttereista. <3

      Poista
  2. Ethiopian Honey naamio on aivan ihana, se löytyy multa ja on tasaisin väliajoin myös käytössä! Kiitos hei vinkistä, en ookaan koskaan ajatellut, että laittaisin peräkkäin kaksi naamiota :D Mä en kovin usein käytä syväpuhdistavia naamioita, mutta mun kuivalle iholleni tekisi taatusti hyvää, jos sellaisen käytön jälkeen laittaisin vielä kosteuttavan naamion. Multimasking ei oo oikein munkaan juttu, mutta tätä sun vinkkiä pitää ehdottomasti testata pikimmiten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana, tekee ihosta kosteutetun, puhtaan ja pehmeän. :) Tuntuu, että sen puhdistavan naamion jälkeen, sen kosteuttava naamio jotenkin imeytyy paremmin ihoon ja sen takia ihosta tulee melkein sellainen kuin olisi käynyt kasvohoidossa.

      Poista
  3. TBS:n tuotteita tulee käytettyä tosi harvoin, enkä siis ole mitään naamioitakaan kokeillut. Viimeksi olen tainnut ostaa laivalta hoitonesteen, mutta myymälöissä en tykkää käydä, koska myyjä hyökkää heti kimppuun:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hoitonesteet on just parhaita. Mua ei haittaa vaikka hyökätään, jos avun tiedustelun jälkeen osataan jättää rauhaan, jos sanon, että vaan katselen. :)

      Poista
  4. Mustakin tämä on puhdistava, mutta yllättävän vahvan tuntoinen. Iholla tuntui selvästi pientä kipristelyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei kipristele näistä muut kuin se Himalayan -naamio, tämä tuntui vaan tehokkaalta. :D

      Poista
  5. Korkkaanpa tämän, näyttää niin herkulliseltakin, kuin wasabi-naamio. :) Rakastin niitä aiempia Body Shopin naamioita, joten eiköhän tämäkin ihastuta. Kivaa sunnuntaita Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, no jos näyttää wasabilta niin sitten sä varmasti tykkäät tästä. LOL

      Mukavaa sunnuntaita Tiia. <3

      Poista
  6. En ole kokeillut oikeastaan mitään TBS:n naamiota, mutta tämä(kin) vaikuttaa kivalta. Minäkään en oikein ymmärrä multimaskingin päälle. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on tehokas puhdistaja, jos sellaista hakee. Mustakin liian hankalaa ja tykkään vaan aivan älyttömästi siitä miltä iho näyttää, jos ensin pistää puhdistava ja perään kosteuttavan naamion. :)

      Poista
  7. Täytyy katsoa, hakisiko tästä näytteen, olisi hauska nähdä toimisiko omalla ihollani 😊 Mäkin joskus harrastan tuota, että syväpuhdista naamion jälkeen kosteuttava naamio 😊 Esthelle & Thildillä taisikin muuten olla varta vasten joku naamiopari, jota suositellaan käytettäväksi perä jälkeen? Tai ainakin syväpuhdistava naamio heiltä löytyy, voi olla että sen pariksi on suositeltu esim.Patykaa ( luin tuosta aikoinaan Jolien sivuilta )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla näytteellä, koska tämä on sen verran tehokas, että ei välttämättä voi tietää miten iho reagoi tähän. :)

      Poista
  8. Mä sitä hunajanaamiota koitin ja tykkäsin, tämäkin vaikuttaa tosi mielenkiintoiselle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hyvä, yksi mun lemppareita. Tää on todella tehokas jos haluaa syväpuhdistusta. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives