Korres Black Pine-arvonta

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!


Jaksan aina ihastella kreikkalaisen Korresin tapaa löytää erilaisia raaka-aineita luonnosta, eikä tämän syksyn uutuus  ihoa kiinteyttävä ja kohottava vegaaneille sopiva Black Pine 3D-sarja* ole poikkeus. Myönnän, että kun sain valita sarjan tuotteita loppukesästä testattavaksi, toivoin niiden salaa tuoksuvan havuiselle. Muistatte varmaan rakkauteni mm. kuusen tuoksuun?

Kun avasin ensimmäisen pakkauksen, olikin sen tuoksumaailma itselleni melkoinen yllätys, ei havua vaan aavistuksen raikas ja hedelmäinen, mutta jostain taustalla olen silti haistavinani miellyttävän metsäisyyden, en tiedä onko tämä jälkituoksu jossain vain aivojeni sopukoissa, koska halusin niin kovasti tuoksumaailmasta löytyvän jotain havumaista vivahdetta. Joka tapauksessa tuoksu tuotteissa on erittäin miellyttävä ja tarpeeksi mieto.

Teho perustuu siihen, että tuotteet lisäävät solujen kimmoisuutta ja parantavat elastiinin toimintakykyä, täten saaden ihon tuntumaan kiinteämmältä. Mustamäntyuute ja mustamännyn polyfenolit toimivat andioksidantteina suojaten ja vahvistaen sidekudosta. Sarjan pakkaukset ovat teemaan sopivat ylelliset, melkein mustanpuhuvan tummanruskeat lasipakkaukset silmänympärysvoidetta lukuunottamatta. Olen testaillut saamiani tuotteita kuukauden verran ja joukosta nousi pari todellista suosikkia. Kannattaa muuten lukea koko juttu huolella loppuun, sillä joku teistä voi voittaa itselleen tuotepaketin, joka sisältää kaikki neljä testaamaani tuotetta!


Muotoileva Silmänympärysseerumi (ovh. 64€) on väriltään valkoista ja koostumus on ohuen emulsiomaista. Voide tuntuu iholla hieman napakoittavalta. Imeytyy ihoon hetkessä, jättäen silkkisen tuntuisen ja kosteutetun ihon. Luvataan auttavan myös turvotukseen ja tummiin silmänalusiin, mutta itse en kärsi kummastakaan, joten näihin tehoihin en voi ottaa kantaa. Tykkään tuotteesta helpon, ohuen ja siloittavan koostumuksen vuoksi varsinkin meikin alla. Kynämallisen pakkauksen sisällä on pipettityylinen ratkaisu, jolla saa annosteltua tuotetta juuri oikein määrän. Käytetään niin ylä- kuin alaluomellekin. 

Muotoileva Seerumi (ovh. 67€) oli sellainen tuote, josta tiesin heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen, että meistä tulee pidempiaikaisia ystäviä. Pipettipulloon pakattu ohuen geelimäinen seerumi tuntuu iholla raikkaalta, imeytyen välittömästi ja tehden ihon pinnasta kosteutetun tuntuisen ilman minkäänlaista tahmeaa tunnetta. Mikä parasta lopputulos on matta, joten voin kuvitella tämän sopivan myös erinomaisesti rasvoittuvalle iholle. Mustamäntyuutteen lisäksi tuote sisältää mm. hyaluronihappoa, joka sitoo ihoon erittäin tehokkaasti kosteutta. Tuotetta ei suositella silmänympärysiholle. Seerumia voi käyttää yksinään, mutta itse olen käyttänyt sitä niin päivä- kuin yövoiteenkin alle lisäkosteutuksena. 


Muotoileva Päivävoide normaalille/sekaiholle (ovh. 59€) tekee sen mistä niin paljon tykkään Korresin voiteissa. Monet voiteethan jättävät ihon pinnan ainakin aavistuksen kiiltäväksi, mutta Korresin voiteet oikein annostelultana jättävät iholle mattaisen himmeän pinnan, ei milloinkaan kiiltävää, ei vaikka kyseessä olisi hieman paksumpikin voide. Normaalille ja sekaiholle tarkoitettu tuote on ohuen voidemaista ja sopii meikin alla käytettäväksi. Tämän päällä ei lähtenyt meikkivoiteet rullautumaan. Mustamäntyuutteen lisäksi voiteessa on käytetty mustaa teetä, joka parantaa ihon ulkonäköä.

 Muotoileva Yövoide (ovh. 64€) on toinen suosikkini. Voiteen koostumus on ilmavaa, se tuntuu jopa melkein kermavaahtomaiselta iholla, joka on mielestäni yövoiteelle hyvin erilainen ja miellyttävän kevyt koostumus. Tästä huolimatta kosteuttaa ihoa tehokkaasti saaden tuntumaan sen napakammalta. Aamulla iho on pehmeä ja levänneen oloinen. Päivävoiteen tapaan mustamäntyuutteen lisäksi tuotteessa on käytetty tehoaineena mustaa teetä.


Korresin tuotteita voi ostaa heidän omasta verkkokaupastaan täältä tai jälleenmyyjiltä. Korres on mukana myös I love me -messuilla pisteellä 6e68, jossa tehdään mm. pikameikkejä, lisäksi messutarjouksena kaikki tuotteet -20%. 

ARVONTA

Arvotaan yksi tuotepaketti, joka sisältää neljä Korres Black Pine -tuotetta (silmänympärysseerumi, seerumi, päivä- ja yövoide). Arvontaan osallistut jättämällä kommenttilaatikkooni toimivan sähköpostiosoitteesi. Kerrothan kommentin yhteydessä osallistutko yhdellä, kahdella vai kolmella arvalla, sillä voit saada kaksi lisäarpaa. Yhden tykkäämällä blogini Facebook-sivusta täällä ja toisen tykkäämällä blogini Instagram-tilistä täällä. Jos et halua jättää sähköpostiasi näkyviin, voit osallistua laittamalla tietosi ja arpojen määrän sähköpostilla osoitteeseen hakusanarakkaus@gmail.com, kirjoita viestin otsikoksi Korres-arvonta. Osallistumisaikaa on su 15.10. klo 23.59 asti. Arvonnan suorittaa tälläkin kertaa random.org ja voittajaan otan yhteyttä sähköpostitse vkolla 42. Onnea arvontaan!

Seuraava postaus poikkeuksellisesti vasta maanantaina, joten oikein ihanaa viikonloppua kaikille!

*Tuotteet PR-näytteitä saatu blogin kautta. Arvonnan sponsoroi Korres Finland. Jutun linkit eivät ole mainoslinkkejä, enkä saa niiden klikkauksista rahallista korvausta. 




  1. Nuo voiteet vaikuttavat tosi kiinnostavilta! Kahdella arvalla kun instaseuraaja olen ☺️ karmiinisuu(a) gmail.com

    VastaaPoista
  2. Mukana:) Vow, upeat tuotteet<3
    Kaksi arpaa (Blogger/Bloglovin ja Insta).
    blooomxo at gmail.com
    Hyvää viikonloppua:)

    VastaaPoista
  3. Kahdella arvalla mukaan mahtavaan arvontaan. :)

    hippohiiri at gmail.com

    VastaaPoista
  4. Yhdellä arvalla mukaan hienon paketin arvontaan. Salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Kiinnostaisi kovasti kokeilla! Yhdellä arvalla mukana.
    mannanpostiatluukkupistecom

    VastaaPoista
  6. Kuulostaa ihanilta, joten mukana arvonnassa kolmella arvalla. sarasfi.blogspot@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Yhdellä mukana. mummolta@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Nämä ovat varmaankin ihania uutuuksia tälle syksylle!
    Seurailen myös fb:n ja instan kautta eli kolmella mukaan.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Voi miten upea arvonta, Korresin tuotteista tuttuja ne ihanan raikkaat suihkugeelit & Wild Rose brightening mask, joka on suosikkini! Parin viikon päästä tulee taas yksi lisävuosi mittariin täyteen, kääk, nyt kaipaisi kunnon tehopakin, jotta nassu hehkeänä myös ensi vuonna!

    VastaaPoista
  10. Ooh, olen heikkona kaikkiin pipetillisiin pakkauksiin, niissä on ylellinen tuntu. :-)

    Osallistun kolmella arvalla: masutoaitemu@gmail.com

    VastaaPoista
  11. yhdellä fb arvalla /sandi.osterlund@luukku.com /ihana arvonta ja tuotteet upeat!!

    VastaaPoista
  12. Nyt kuulostaa ihanalle <3. Olen mukana kolmella arvalla. Hyvää viikonloppua Jonna <3

    mintunhelminauha(at)gmail.com

    VastaaPoista
  13. Erittäin mielenkiintoisilta tuotteilta vaikuttaa. :) Mukana 3 arvalla. piivoitto@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Osallistun kahdella arvalla :) Facebookissa seuraan!

    helmi.soppela@hotmail.fi

    VastaaPoista
  15. En nyt osallistu tietenkään arvontaan, mutta pakko suitsuttaa tätä postausta <3 Niin niin ihanat kuvat ja upea postaus. <3 Mykistyin näihin kuviin <3 Ihanaa päivää ystäväin <3

    VastaaPoista
  16. Ihanat mustat purkit <3 Seuraan sua Instassa, Facessa ja Bloglovinissa eli onko se päissään laskettuna 3 arpaa :D tuuli.uusitalo@luukku.com

    VastaaPoista
  17. Mikähän siinä on, että hurahdan aina mustiin pakkauksiin. Nyt vaikuttaisi lisäksi olevan erittäin toimivia tuotteita. Nykyään on harvinaista, että kaikki esitellyt tuotteet vaikuttavat mielenkiintoisilta, mutta nämä kaikki kolahtivat täysin. Yhdellä arvalla mukana, msesmsesmses@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Mukana kolmella arvalla :) Varmasti hyvät tuotteekin, mutta nyt kolahti kyllä pakettien ulkonäkö ensimmäisenä!
    kaislarannalla@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Ihanalle kuulostaa ja näyttää! Yhdellä arvalla mukana :)
    joulumimminluona@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Kahdella arvalla mukana :) maatiaiskananen@gmail.com

    VastaaPoista
  21. osallistun kahdella arvalla! 🌲✨
    marianneaalto@hotmail.com

    VastaaPoista
  22. Kuulostaa ihanilta!
    2arpaa
    han.nystrom@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Ihana arvonta.
    Mukana kolmella arvalla.
    tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  24. Mukana kivassa arvonnassa, kolmella arvalla. T. Soile
    soile.p.korhonen@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Oon näitä Black Pine- sarjan tuotteita vilkuillut säännöllisesti, kuulostavat oikein toimivilta! Edellinen Korres-rakkaus oli valloittavalta tuoksuva Magnolia Bark seerumi, jota ei valitettavasti ainakaan Suomesta enää saa ostettua. Osallistun arvontaan kahdella arvalla.

    emmi.tolonen (at) netti.fi

    VastaaPoista
  26. Ihme kyllä en ole korresin kanssa lähemmin tutustunut..käsitykseni kuitenkin on että kovinkin laadukas ja saattaisi pelastaa kuivettuneen,riutuvan ihoni. Kokeilen kaikilla 3 arvall :)
    bikkenpilttuu@hotmail.com

    VastaaPoista
  27. Kolmella arvalla mukana :)

    shimmerblinger@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Mukana kivassa arvonnassa! :) Kahdella arvalla.
    matsalikka@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Kolmella arvalla mukana ihanassa arvonnassa.
    o.krimou@suomi24.fi

    VastaaPoista
  30. 3 arpaa, kauniilta ja mielenkiintoisilta näyttävät!

    Kristiina
    Oonjustiina@ gmail.com

    VastaaPoista
  31. 3 arvalla mukana :) Mielenkiintoisia tuotteita kyllä !
    niinaarvonnat@luukku.com

    VastaaPoista
  32. Kolmella arvalla mukana! Tuotteet vaikuttaa kyllä mielenkiintoisilta.

    tahrataide@gmail.com

    VastaaPoista
  33. Havuista kosmetiikkaa olisi testata. Mukana kahdella arvalla, seuraan instan kautta :)
    kivipuuteri(a)gmail.com

    VastaaPoista
  34. Yhdellä arvalla mukana.
    heikkilavirpi750@gmail.com

    VastaaPoista
  35. Kolmella arvalla mukana (instagram & FB)
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Kolmella arvalla mukana :) krista.eerika@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Ihanat kuvat ja todella kiinnostava tuotesarja! Tavoittelen sitä kolmella arvalla:)
    betternailday(a)gmail.com

    VastaaPoista
  38. Yks arpa ja oispa kiva kokeilla korresia..vartalotuotteet on mahtavia ainakin.. amili.ojala@gmail.com

    VastaaPoista
  39. Mukana kolmella arvalla :) mariaheinonen1@hotmail.com

    VastaaPoista
  40. Ihana arvonta, tämä olisi mukana kolmella arvalla :) charmingnails@suomi24.fi

    VastaaPoista
  41. Ihana arvonta! Mukana kolmella arvalla. emilia_ho@hotmail.com

    VastaaPoista
  42. En osallistu arvontaan, mutta heitän sydämet tähän postaukseen, koska kreikkalaista <3 ;) (U know)

    VastaaPoista
  43. yhdellä arvalla mukana; hippu(at)outlook.com

    VastaaPoista
  44. Kolmella arvalla mukana!
    Kiinnostavia ja erittäin tyylikkään näköisiä tuotteita :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  45. Oi, miten ihana arvonta taas! Yhdellä mukana,
    Maisa
    pienet.suloisuudet@gmail.com

    VastaaPoista
  46. Olisipahan ihanat tuotteet voitettaviksi <3
    Kolmella arvalla mukana.

    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  47. Kahdella arvalla mukana.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  48. Kahdella arvalla mukaan :)
    ellijapii@gmail.com

    VastaaPoista
  49. Ihana tuotepakettti ♥ Kolmella mukana: maicunblogi@gmail.com

    VastaaPoista
  50. yhdellä arvalla mukana
    supernatural-93 at hotmail.com

    VastaaPoista
  51. Mukana yhdellä arvalla! 😍
    henriikka123@gmail.com

    VastaaPoista
  52. Ihana setti, jonka arvonnassa olen mukana kolmella arvalla :)

    suvi.vikholm(a)luukku.com

    VastaaPoista
  53. Mukana yhdellä arvalla! :) kissankarva85(at)gmail.com

    VastaaPoista
  54. Holy Moly, näitä haluan ehdottomasti kokeilla! Kolme arpaa, tykkään sun FB-sivuista sekä seuraan Instassa -tottakai <3

    salkanposti@gmail.com

    VastaaPoista
  55. Yhdellä :-)

    jokinen.sara(at)gmail.com

    VastaaPoista
  56. Mukaan yhdellä.
    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
  57. Kolmella arvalla mukaan

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  58. Todella kiinnostavia tuotteita! Yhdellä arvalla mukana.
    msh166(ät)student.bham.ac.uk

    VastaaPoista
  59. Uu, yhdellä arvalla mukana mielenkiintoisessa arvonnassa. :) saraana.makela@gmail.com

    VastaaPoista
  60. Kuulostipa tuotteet ihan super hyviltä!
    Yhdellä arvalla mukana. Minnanmail@gmail.com

    VastaaPoista
  61. Nyt on pakkaukset kertakaikkiaan niin mun makuun, että kolmella arvalla mukana :) nannebest(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  62. Mukana kahdella arvalla :)
    sirkkulitm@gmail.com

    VastaaPoista
  63. Yhdellä arvalla mukana

    jenna.posio(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kahdella mukana, facessa seuraan. Olisi kiva paketti. marikax@gmail.com

      Poista
  64. Yhdellä mukaan! :) markettavesala@gmail.com

    VastaaPoista
  65. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  66. Yhdellä arvalla mukana :)

    theriddlerr@outlook.com

    VastaaPoista
  67. Ihana arvonta! Yhdellä arvalla mukana,

    sannav72@gmail.com

    VastaaPoista
  68. Tehokkailta kuulostavat tuotteet. Mukana kahdella arvalla.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  69. Kun jo tuotteen nimessä on sana "muotoileva", niin pakkohan tämän lerppaposken on osallistua - ja tottakai 3 arvalla;) ladymess01(at)gmail.com

    VastaaPoista
  70. Kahdella mukana! Nämä vaikuttavat hyviltä :)
    nannaliini10@gmail.com

    VastaaPoista
  71. Ihania tuotteita! Kahdella arvalla mukana :) elsskar@hotmail.com

    VastaaPoista
  72. Yhdellä mukana! Nnaakka@gmail.com

    VastaaPoista
  73. Korres kiinnostaa aina, olen tykännyt kovasti kaikista kokeilemistani Korresin tuotteista! Yhdellä arvalla mukana.
    pakolliset ät gmail.com

    VastaaPoista
  74. Yhdellä arvalla mukana! miialehto@yahoo.com

    VastaaPoista
  75. Mukana arvonnassa kahdella arvalla, seuraan facebookissa ja instagramissa :) henna.jussila@hotmail.com

    VastaaPoista
  76. Mukana kaikilla kolmella arvalla :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  77. Hyvät tuotteet, mukana yhdellä arvalla.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
  78. Mukana kahdella arvalla, joista Facebook toinen :) Korresin tuotteet vaikuttaa tosi kiinnostavilta. Olen tainnut kokeilla tähän mennessä vain kasvojenpesugeeliä sekä suihkugeeliä. Tällä setillä hemmottelisin äitiäni.
    mar.marttinen (at) gmail.com
    -Kepa

    VastaaPoista
  79. Yhdellä arvalla mukaan :)
    satujka@gmail.com

    VastaaPoista
  80. Mukana yhdellä arvalla :)
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  81. Osallistun 3 arvalla. Varmasti ihania tuotteita. 66aurinkoinen@gmail.com

    VastaaPoista
  82. Kolmella arpasella osallistun <3

    Instassa: j.marjatan
    Facebookissa: Jelena Nieminen
    S-posti: jelena.nieminen(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  83. Kolmella arvalla, anukamppi@hotmail.com. En edes muista kuinka monta vuotta olen käyttänyt Korresin kasvovoiteita, aivan parhaita!

    VastaaPoista
  84. 2 arpaa. Olen instagramissa ipeainonen.:) irmeli.nieminen (at) hotmail.com

    VastaaPoista
  85. Kahdella arvalla :) miuhunen@gmail.com

    VastaaPoista
  86. irmeli.nieminen(at)hotmail.com14. lokakuuta 2017 klo 21.28

    1 arpa kiitos :) !

    Terveisin Irmeli

    VastaaPoista
  87. Kahdella arvalla mukana,nämä ovat varmaan ihania tuotteita. Olis kiva tutustua tähänkin linjaan,
    turunen.auli@ gmail.com

    VastaaPoista
  88. Kaikilla arvoilla mukana :3

    liina.mamma(a)gmail.com

    VastaaPoista
  89. Mukaan arvalla, ihanat tuotteet jos voitan niin annan siskolleni piristämään hänen arkeaan.
    Appa
    maijamummu1@luukku.com

    VastaaPoista
  90. Kahdella mukana, tehokkailta vaikuttaa. v.laitinen@msoynet.com

    VastaaPoista
  91. Korresin tuotteet on tosi kiinnostavia, mutta toistaiseksi oon kokeillut vaan suihkugeelejä. Nämä kuulosti tosi lupaavilta!

    Osallistun kolmella arvalla :) shopaholicloveletters@gmail.com

    VastaaPoista
  92. Hyviltä tuotteilta vaikuttavat..uusi tuttavuus on!
    2arvalla mukana, fb:ssa tykätty..
    ulla-79@jippii.fi

    VastaaPoista
  93. hyviltä tuotteilta kuulostaa,haluaisin kokeilla =) 2-arvalla mukaan mervik75@luukku.com

    VastaaPoista
  94. Korres ei ole tuttu sarja eli kolmella arvalla mukana <3

    VastaaPoista
  95. Mukana yhdellä arvalla. Kiinnostavia tuotteita! nellabe@luukku.com

    VastaaPoista
  96. Korresin tuotteet aina kuulostavat niin lupaavilta ja pakkaukset on yksinkertaisen kauniita :) Osallistun kolmella arvalla.
    cosmeticlandblog(at)gmail.com

    VastaaPoista
  97. Mukana yhdellä arvalla kivassa arvonnassa! :)

    mimyy93@gmail.com

    VastaaPoista
  98. Mukana yhdellä arvalla. Ihanat tuotteet <3.
    satu.kolari@gmail.com

    VastaaPoista
  99. Mukana yhdellä arvalla
    satu.kolari@gmail. Om

    VastaaPoista
  100. Mahtavan oloisia tuotteita, ehdottomasti mukana arvonnassa!
    Yhdellä arvalla. talviuninalle(at)gmail.com

    VastaaPoista
  101. Ihania! <3

    Kolme arpaa; seurailen molemmilla kanavilla. :)

    sannamaria77 at gmail.com

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives