Parhaat – syyskuu`17


En tiedä mihin nämä kuukaudet nykyisin häviää, mutta se olisi lokakuu ja aika kerätä yhteen syyskuun suosikit. Huomasin viikonloppuna, että keinoni selvitä pimeistä loka- ja marraskuusta, on alkaa ajattelemaan joulua. Joten koittakaa kestää, joulu saattaa vilahdella tästä lähtien postauksissa usein. 

Syyskuussa oli aika kaivaa kaapista esiin ihoa hemmotteleva suihkutuote, hoitaa käsiä, antaa vielä viimeiset hehkun rippeet kasvoille ja kirkastaa ihoa A-vitamiinin voimin. 

Postauksen tuotteista Treat ja Stenders PR-näytteitä saatu blogin kautta, muut omia.


Alpha-H Vitamin A 0,5% – Rakastan A-vitamiinia, mutta minun pitää olla käytön kanssa todella varovainen, koska ihoni alkaa helposti hilseilemään. Oikein ja maltillisesti käytettynä A-vitamiinituotteet pitävät ihoni kirkkaana ja elinvoimaisen näköisenä. Yksi suosikeistani on Alpha-H:n hellävarainen seerumi. Siinä on melko minimaalinen A-vitamiinipitoisuus, joten ihoni sietää sitä päivittäin iltaisin. Pitoisuus kuitenkin riittää pitämään ihon kirkkaana. Väriltään seerumi on vaaleankeltaista ja koostumus on maitomainen. Tuoksua ei ole juuri lainkaan. Imeytyy ihoon heti. Alpha-H on siitä jännä sarja, että tuotteiden ainesosaluettelot ovat melko lyhyitä, jos sellainen kiinnostaa. Esim. Beauty Bayn verkkosivuilla ne ovat ilmoitettuna selvästi. 

Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Powder SPF 15 – Olin mitä mieltä tahansa Chanelin kynsilakkojen tai luomivärien laadusta niin yksi asia on minkä Chanel osaa tehdä selektiivisistä merkeistä melkein parhaiten, nimittäin puuterit. En ole vielä koskaan pettynyt Chanelin puutereihin, ne levittyvät aina yhtä pehmeästi ja nätisti, lisäksi kestävät iholla. Jos tykkää luonnollisesta jäljestä, brändin puutereilla saa juuri sellaista aikaiseksi, mutta kerrostamalla myös runsaamman lopputuloksen. Puuteri tuoksuu hyvin vienosti kukkaiselle ja siinä on hento juuri ja juuri erottuva hillitty hohto. Sitä voi käyttää kevyisiin varjostuksiin tai sitten ihan koko kasvoille tuomaan sävyä ja hehkua. Oma sävyni on N°30, joka talvella lähinnä sopii varjostuksiin, mutta kesällä sipaisen sitä huoletta koko kasvoille. Varsinkin kesällä tuotteen pienestä suojakertoimesta ei todellakaan ole mitään haittaa. 

Clarins Hand & Nail Treatment Cream – Tämä oli ihan heräteostos ja vasta jälkeenpäin luin, että tämä käsivoide on voittanut monia muotilehtien palkintoja. Pakko sanoa, että kuukauden käytön jälkeen en ihmettele. Imeytyy hyvin, joten sopii käytettäväksi päivällä, mutta tarpeeksi hoitavaa myös yökäsivoiteeksi. Tärkeintä on se, että itse olen käyttänyt tätä oikeastaan vain öisin tai ehkä kerran päivän aikana ja tuote on onnistunut pitämään kädet ja jopa kynsinauhat pehmeinä. Toki vielä tosikoitokset ovat edessä, kun pakkaset koittavat, mutta tällä hetkellä voisin nimittää tämän parhaaksi käsivoiteeksi mitä olen koskaan käyttänyt. Tuoksu on sellainen hellyttävällä tavalla "vanhanaikaisen" ylellinen, mutta ei liian hyökkäävä. 

Treat Collection Nail Polish RemoverTreatin kynsilakathan olen jo aiemmin kehunut, mutta silti tämä tuote pääsi hämmentämään minua, sillä se on tuoksuton, mikä on aika harvinaista kynsilakanpoistoaineelle. Tämä on myös ensimmäinen kynsilakanpoistoaine, joka tuntuu aidosti hoitavan kynsiä, eikä kuivata kynsinauhoja. Pystyy silti tehokkaasti poistamaan lakat. Brändi neuvoo ensin sipaisemaan kynsilakat kauttaaltaan läpi ja sitten odottamaan 20 sekunttia, jonka jälkeen puhdistaa napakoin ottein lakka pois. Itse olen tykännyt tehdä niin, että painan tuon aikaa aineeseen kostutettua vanulappua kynnen päällä ja lakka lähtee sen jälkeen oikeastaan yhdellä sipauksella pois. 

Stenders Softening Shower Oil – Syksy sai taas aikaan sen, että oli kaivettava suihkuöljyt esiin, sillä normaalit suihkugeelit alkoivat tuntua liian kuivattavilta. Keväällä goodie bagista saamani latvialaisen Stendersin suihkuöljy ei kuitenkaan hurmannut minua ensikosketuksella. Pidin kyllä sen pehmeästä tuntumasta iholla, siitä, että tuote muuttui veden kanssa emulsiomaiseksi ja huuhtoutui hyvin pois, eikä edes jättänyt lattiaa liukkaaksi, mutta se mikä mietitytti ja minua aina tyrnituotteissa mietityttää, oli tuoksu. Se on hyvin "tyrnimäinen", omalaatuinen ja makeahko. Tuoksu ei jää iholle, mutta se jää kylpyhuoneeseen leijumaan hetkeksi aikaa pesun jälkeen. Kahden ensimmäisen kerran jälkeen olin aivan varma, etten tule käyttämään tuotetta tuoksun takia loppuun. Tykkäsin kuitenkin ihotuntumasta ja kosteustehoista niin paljon, että jatkoin sinnikkäästi käyttöä. Muutaman käytön jälkeen huomasin, että koukutuin tuotteen hieman erikoiseen tuoksuun ja nyt mietin, että tätä pitää saada lisää. Käykäähän tuoksuttelemassa ja kertokaa mitä mieltä olitte, tuoksu varmasti jakaa mielipiteitä. Stendersin tuotteita myy mm. Stockmann


Onko teille käynyt koskaan niin, että olettekin ihastuneet ensiksi epäilystä herättäneeseen tuotteeseen? 

*Treat ja Stenders PR-näytteitä saatu blogin kautta, muut omia.



  1. Muutaman tuotteen kohdalla olen kyllä joutunut myöntämään, että ennakkoluuloni ovat olleet väärät.
    Mukavaa viikkoa sinulle Jonna ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama muutamia on tullut vastaan, mutta yllättävän vähän lopuksi, kun miettii kuinka paljon tuotteita on ollut, mutta koskaan ei voi tietää.

      Ihanaa syysviikkoa Outi! <3

      Poista
  2. Superkaunis pakkaus Stendersillä, käyn nuuhkuttelemassa varmasti! Mulla käy usein hiusmuotoilutuotteiden kanssa niin, että joudun hakemaan omille hentoisille hiuksille sopivaa annostelua ja käyttötapaa, ennen kuin ihastun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakastan noita Stendersin pakkauksia ja hinnat on enemmän kuin kohdillaan. Hiustuotteet on muuten tossa suhteessa hankalia.

      Poista
  3. Stendersin tuotteet on niin ihania ja mielestäni kaikkein mahtavin latvialainen kosmesarja. <3 On käynyt monesti noin, mutta en enää edes muista minkä tuotteiden kohdalla, sillä olen yllättynyt useamman kerran ja olen aika ennakkoluuloinenkin.

    Kivaa maanantaita Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niissä on aivan ihana ulkonäkö ja hinnat enemmän kuin kohdillaan! ^_^

      Mukavaa maanantaita Tiia. <3

      Poista
  4. Mua kiinnostaa tuo suihkuöljy, täytyy seuraavalla Stockavisiitillä tutkailla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Latvian verkkokaupasta näyttää olevan toistaiseksi loppu, mut lisää on tulossa, taitaa olla suosittu tuote. ^_^ Stockalla voi tosin olla hyvin varastossa. :)

      Poista
  5. Eikä! Lisää suihkuöljyjä! Bongailen niitä aina epätoivosesti joka paikasta kun niitä on niin huonosti saatavilla mut löytypähän nyt taas yks uus variaatio :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suihkuöljyjä ei lopulta ihan hirveästi ole, mutta oon kyllä huomannut nousevan trendin niissäkin. :)

      Poista
  6. Ostin Stendersin suihkuöljyn Latviasta ja se odottelee vielä kaapissa avaamista. Saa nähdä mitä tykkään tuoksusta, mutta hoitavat ominaisuudet tulee talvella tarpeeseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerro sitten, on sen verran jännä, että kaikki ei välttämättä pidä. Itse lopulta koukutuin siihen. :D

      Poista
  7. Kivat suosikit! Noista tutuimpia ovat Treat tottakai sekä loistava Clarinsin käsivoide jota pitäisikin joskus taas ostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan, että säkin olet kehunut treatia, se oikeasti hoitaa kynsiä. :) Ihan paras, vaikka maksaa reilut parikymppiä, mutta tosta olen valmis kyllä maksamaan. :D

      Poista
  8. Treatin poistoainetta olen kokeillut vain sellaisilla lapuilla mutta tulos oli älyhyvä jo silloin. :) Tuoksuton ja tehokas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parasta kun ei kuivata kynsiä tai kynsinauhoja. <3

      Poista
  9. Minä olen vastikään tutustunut Stendersin tuotteisiin, muutamaan ja tykkään kyllä.
    Minua rupesi kovin kiinnostmaan näistä tuo Alpha-H seerumi.Voipi olla, että tulee jossain vaiheessa testattua :)
    Kivaa viikkoa Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Stendersillä on tosi kivoja tuotteita ja noi pakkaukset on kauniita. Suosittelen todella paljon tutustumaan tuohon Alpha-H -sarjaan, ihan loistava!

      Mukavaa viikkoa S! <3

      Poista
  10. Mun mielestä ja kokemuksen perusteella A-vitamiinivalmisteessa 0,5 % on sopiva pitoisuus. Siinä on jo ihan riittävästi tehoja ja saa näkyviäkin tuloksia aikaiseksi. Jos jostain syystä kyllästyn joku päivä the Ordinaryn Retinoid-seerumiin, voisin testata Alpha-H-sarjaa tai kääntyä jälleen Medik8:n puoleen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, jo se 1% alkaa aiheuttamaan hilseilyä, vaikka ei käyttäisi joka päivä. Sitten on toki brändit kuten Verso Skincare ja BM cosmeceuticals, joissa retinoli on kehitelty hienommaksi, jotta iho sietäisi sitä paremmin, niitä tuotteita pystyn käyttämään myös päivittäin. :)

      Poista
  11. Chanelin puutereista oon ihan samaa mieltä, ne on aivan ihania<3 Ja pakkauksetkin todella tyylikkäitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on, jos haluan hyvän puuterin, kävelen aina Chanelin hyllyn eteen. ^_^

      Poista
  12. Kivan näköinen pullo tuossa suihkuöljyssä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Stendersin tuotteissa on todella nätti ulkoasu kaikissa. :)

      Poista
  13. Niina/ Oh so many reasons2. lokakuuta 2017 klo 21.45

    Tuo A-vitamiiniseerumi vaikuttaa mielenkiintoiselta. Mulla on vähän sama juttu, ettei kovin vahvoja tuotteita voi käyttää tai iho kuivuu. Tällä hetkellä laitan retinoliseerumeita joka toinen tai kolmas ilta kasvoille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama tahti itsellä, mutta monet kuivattaa vaikka käyttäisi vain parikin kertaa viikossa. Muutamia olen löytänyt joita iho kestää joka ilta.

      Poista
  14. Hmm, pitäisköhän harkita seuraavaksi puuteriksi Chanelia? Mulla on tosi vähän kokemusta Chanelin meikeistä, ainoastaan huulipuna löytyy itseltäni. Meikkipohjia olen kokeillut testereistä ja luomivärejä en ole uskaltanut ostaa. Ei kun anteeksi, niitä purkissa olevia Illusion D'Ombre luomivärejä mulla onkin ollut pari! Ja samoin kynsilakka. Kynsilakan jälkeen mulla taisi vähän lässähtää kiinnostus ko. brändiin ja varmaan arvaatkin, miksi :'D

    Itseasiassa mulla on huomiselle ajastettuna postaus tuotteesta, josta en aluksi tykännyt mutta lopulta rakastuin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niistä kynsilakoista kannattaa pysyä erossa, samoin luomiväreistä. :D Mutta meikkipohjat ja puuterit, sekä muutama ikoninen poskipuna ja ihanat huulikiillot- punat iso peukku ylös. <3

      Jään jännityksellä odottamaan mikä se tuote on. ^_^

      Poista
  15. Chanel Les Beiges on minunkin lemppari! Kaunis pakkaus ja todella luonnollisen näköinen iholla. Käytän vaaleaa sävyä 25 kesällä aurinkopuuterina ja se on ainoa aurinkopuuteri josta sain pohjan näkymään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtavaa kuulla, että löytyy muitakin Chanel-faneja, tuntuu, että harvemmin heihin törmää, vaikka Chanelin puuterit on kyllä jonkinlaisessa kulttimaineessa, korkea hinta voi olla monelle este.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives