Vichy Idélia Night Peeling Care


Kirjoittelin hetki sitten parhaista nestemäisistä kuorinnoista. Jonkin ajan kuluttua tuosta sain PR-postia, jossa yhtenä tuotteena tuli Vichyn Idéalia Night Peeling Care*. Idéaliahan on Vichyn tuotesarjoista ehdoton suosikkini, tykkään mm. kovasti Skin Sleepista ja Life Seerumista. Joten ei ollut mitenkään yllättävää, että huomioni kiinnittyi ensimmäisenä mukana tulleeseen nestemäiseen kuorintaan. Halusin vinkata tuotteesta, koska useat tällaiset tuotteet joista pidän, vaativat ulkomailta tilaamista, mutta Vichya saa lähes jokaisesta apteekista. 

Kyseessä on kemiallinen kuorinta ja tuotetta suositellaan levitettäväksi puhtaalle iholle vanulapulla iltaisin, välttäen silmänympärysihoa ja huulia. Kuorinnan levittämisen jälkeen iholle kannattaa lisätä normaalit ihonhoitotuotteet ainakin voide, jos ei muuta. Kuorinta sisältää mm. glykolihappoa, mustikkauutetta, Kombucha tee-uutetta ja Vichyn Thermal Spa -lähdevettä. Sopii myös herkälle iholle ja tuotetta voi huoletta käyttää päivittäin. Sen verran haluan kuitenkin "varoittaa", että tiedän monien ihon kuivuvan alkoholista ja se on sisällysluettelossa heti toisena ainesosana veden jälkeen. Itseäni tämä ei haittaa, mutta ihan päivittäin en voi silti tuotetta käyttää vaan rajoitan käytön n. kolmeen kertaan viikossa niin kuin muidenkin käyttämieni nestemäisten kuorintojen. Jokainen löytää itselleen sopivan rytmin kokeilemalla. Kun tuote on käytössä, iho on herkempi auringolle ja päivisin suositellaankin kasvoilla käytettävän vähintään SFP 15 -suojakerrointa.

Night Peeling tuntuu heti ylelliseltä, sillä se on pakattu todella painavaan paksuun punaiseen lasipulloon. Se mikä yllätti iloisesti, oli se, että inci-listalla korkealla olevasta alholista huolimatta pullon suusta ei pöllähtänytkään odotusteni mukaisesti alkoholin katkua vaan tuoksu on todella miellyttävän pehmeän mieto ja hieman hedelmäinen. Tuote tuntuu iholla hieman viileältä, mutta ei lainkaan kuivattavalta. Muiden nestemäisten kuorintojen tapaan Vichyn tuote tekee ihosta kirkkaamman, sileämmän, tasoittaa ihon sävyä ja supistaa laajentuneita ihohuokosia. Tuotteen suositushinta on 38,80 euroa/100ml. 


INCI: Aqua/water, alcohol denat. hydroxyethylpiperazine ethane sulfonic acid, propylene glycol, glycolic acid, glycerin, sodium hydroxide, citric acid, BHT, bis-PEG-18 methyl ether dimethyl silane, PPG-26-buteth-26, PEG-40, hydrogenated castor oil, CI17200 / red 33, potassium sorbate, sorbitol, Saccharomyces/ xylinum/black tea ferment, Vaccinium myrtillus fruit extract, sodium citrate, phenoxyethanol, ascorbyl glucoside, hydroxyethylcellulose, biosaccharide gum-1, xanthan gum, panthenol, biotin, parfum / fragrance.

Oletteko ehtineet kokeilemaan Vichyn Idéalia yökuorintaa?

*Tuote PR-näyte saatu blogin kautta.


  1. Kiitos vinkistä Jonna, vähän jännittää nämä kemialliset kuorinnat, en tiedä miksi, vaikka koen pH-formula hoidonkin parhaaksi. Joten rohkeasti vaan tätä tuotetta päin ja testaamaan. Iho on ihan sekaisin minipilsujen lopettamisesta, joten olisiko tästä apua.

    Mukavaa tiistaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää tuntuu kaikista hellävaraisimmalta nestemäiseltä kuorinnalta mitä olen itse kokeillut. Todella miellyttävä.

      Mukavaa tiistaita sinnekin! <3

      Poista
  2. Tätä olen testannut. Ihanan pehmeältä iho tuntuu tämän jälkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, että joku muukin. Niinhän se tuntuu, siksi nämä nestemäiset kuorinnat ovat niin loistavia.

      Poista
  3. Tämän mä ostan seuraavalla apteekkikäynnillä, kuulostaa ihan nappituotteelta mun naamalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koen, että tää on tosi hellävarainen pariin muuhun suosikkiini verrattuna ja no helppo saatavuus. :)

      Poista
  4. Mä levitän yleensä iltaisin hedelmähappokuorinnan kasvoille yhtenä osana iltarituaalia, joten en ehkä tarvitse erillistä yökuorintaa, mutta vaihteen vuoksi voisin joskus kokeillakin, miksipä ei;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänhän toiminta perustuu myös happoihin, mutta voisihan tätä tuon sun normaalin sijaan kokeilla. :)

      Poista
  5. Mä oon ollu viime aikoina liian laiska kuorimaan ihoa edes kerran viikossa (mekaaninen), niin olisikohan tässä vastaus siihen laiskuuteen? Vaikuttaa todella mielenkiintoiselta tuotteelta ja Vichy on ihana merkki <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta olis, tää on niin helppo vaan pyyhkäistä vanulapuilla muiden rutiinien lomassa, menee vähän kuin itsessään. Lisäksi tykkään tämän tuoksusta tosi paljon sellainen mieto, monissa nestemäisissä kuorinnoissa voi olla aika tymäkätkin tuoksut.

      Poista
    2. Sitäpä juuri, et menis kaiken rutiinihoidon jatkeena eikä tarttis erikseen ryhtyä niin ku viikottaiseen mekaaniseen kuorintaan :) Ja mieto tuoksu on aina plussaa :)

      Poista
  6. Kuulostaa ihanalta tuotteelta pakkausta myöten, koska olenhan toki hulluna kaikkiin kuoriviin tuotteisiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä koen että tää on loistava tuote, jos haluaa kokeilla ekan kerran tällaista, koska tuntuu tosi hellävaraiselta moniin muihin kokeilemiin verrattuna, mutta silti tehokas. :)

      Poista
  7. Mulla on vastaava tuote vielä käytössä mutta sen loputtua voisin vaikka kokeilla. Vichyllä on ihania tuotteita ♥

    VastaaPoista
  8. Hyvä kun vinkkasit tuosta alkoholista, niin tiedän olla varuillani :D Mähän menin into piukeana ostamaan yhden k-beauty tuotteen ilman incin vilkaisua ja kah, alkohan se siellä incissä sitten komeili..unboxeilin sen vielä juna-asemalla ja päästin äänettömät kirosanat siinä junaa odottaessani aloittelijan moastani :D Tosin tuo tuote ei ole kuivattanut ihoani, mutta en ole varma, saiko se nyt ihoni vähän kukkimaan..mutta enivei, takaisin kuorinta-aiheeseen, kemialliset kuorinnat on kyllä pop, mä tosin aina innostun niistä liikaa, pitäisi olla malttavaisempi ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää Vichy tuntuu jotenkin todella hellävaraiselta, jos on joku näytepullo niin suosittelen varovasti testaamaan alkoholista huolimatta, en osaa selittää mut en tajua miten sitä alkoholin tuoksua ei tule tästä yhtään läpi.

      Poista
  9. Vichy on minulle jäänyt vieraammaksi ja olen korkeintaan jotain aurinkotuotetta käyttänyt. Tämän saattaisi olla myös minulle hyvä, kun noista kuorinnoista kyllä pidän, muttta ei voi liian voimallisesti kuitenkaan kuoria!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää tuntuu kaikkiin käyttämiini nestemäisiin kuorintoihin verrattuna tosi hellävaraiselta, aika lähellä Avedan lempparia, mutta tämä on jotenkin vieläkin neutraalimpi. :)

      Poista
  10. Ooh, en ole edes ikinä kuullut sanaa yökuorinta! Kiitos uudesta tiedosta, opin aina blogistasi jotain uutta. <3 Hyvää keskiviikkoa Jonna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kerta se on ensimmäinenkin! Periaatteessa kaikkia nestemäisiä kuorintoja voisi sanoa yökuorinnoiksi, koska niitä yleensä käytetään aina vain iltaisin. ^_^

      Mukavaa keskiviikkoa Katja!

      Poista
  11. En ole vielä tätä tuotetta nähnytkään, vaikuttaa mielenkiintoiselle! Olen tykästynyt Vichyn tuotteisiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vichyllä on tosia kivoja tuotteita, mutta Idèalia sarja on mun lemppari. :)

      Poista
  12. Kiitos vinkistä - Vichyn tuotteista tykkään kovasti - ja nestemäinen kuorinta-aine on ollut haussa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä! No sittenhän tää tuli nappiin, jos muutenkin on Vichyn tuotteita käytössä. ^_^

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives