Parhaat – lokakuu´17


Vuoden ikävin kuukausi eli marraskuu on alkanut ja on aika kertoilla teille lokakuussa ihastusta herättäneistä tuotteista. En ole marraskuun ystävä ollenkaan, mutta eräs tuttavani kirjoitti Facebook-seinälleen lohduttavat sanat: "Ensi kuussa on jo joulu." Se todellakin on paras asia marraskuussa. ^_^

Postauksen tuotteista YSL, Ralph Lauren ja Lancôme PR-näytteitä, saatu blogin kautta, muut omia.


YSL ALL HOURS-MEIKKIVOIDE

Postauksessani meikkivoideuutuuksissa mukana oli myös YSL:n All Hours-meikkivoide. Olen käyttänyt tätä tuon jälkeen useita kertoja ja mitä enemmän tätä käytän, sitä enemmän tästä pidän. Varoituksen sana kuitenkin, tämä ei ole kuivan ihon eikä iäkkäämmän ihon, jossa saattaa olla paljon juonteita meikkivoide. Minunkin tarvitsee olla helposti kuivuvan leukani kanssa todella tarkka ja huolehtia hyvästä kosteutuksesta ennen levitystä, tai muuten meikkivoide saattaa alkaa näyttää leuan kohdalta hieman kuivahkolta ja laikukkaalta päivän aikana. Myös silmänaluset joissa minulla nelikymppisellä on muutama juonne, on pohjustettava hyvin ennen levitystä. Ehdottomasti parhaiten meikkivoide levittyy iholle Artisin harjalla. Tuote on pelastanut kaikkina päivinä, kun olen halunnut iholleni peittoa syystä tai toisesta. 


LANCÔME MONSIEUR BIG-MASCARA

Monsieur Big ei todellakaan hurmannut minua ensi kohtaamisella vaan lämpenin herralle hyvin hitaasti. Aluksi se ei tuntunut tekevän ripsilleni oikein mitään, vaikka tykkäsin sen melko tuuheasta harjasta, jonka kanssa kuitenkin piti olla levittäessä hieman varovainen, ettei väri leviä yläluomelle. Parin käyttökerran jälkeen olin lievästi sanottuna turhautunut ja heitin mascaran syrjään, ottaakseni sen parin kuukauden päästä esiin uudestaan. 

Tuona aikana avattuna ollessaan massa oli muuttunut hieman paksummaksi ja wau, parilla vedolla tuli mielettömän tuuheat ja pitkät ripset, kahdella kerroksella jo melkein kunnon hämähäkin koivet, jos sellaisesta lookista pitää. Eikä tarvinnut enää edes pelätä värin tarttumista yläluomelle levittäessä. Sen jälkeen olenkin ollut herraan ihan rakastanut. Hankalissa silmissäni (vannoutunut 38-mascaroiden käyttäjä) tämä ei pysy ihan koko päivää sotkematta vaan alaluomella saattaa useiden tuntien päästä tulla vähän tummaa, ei kuitenkaan mitään niin pahaa, mitä ei saisi kevyesti sormella pyyhkimällä pois. Ostan tätä varmasti lisää, mutta teen niin, että avaan ensin tuotteen ja jätän sen aluksi oman onnensa nojaan pariksi kuukaudeksi "muhimaan", että saan vähemmän kostean koostumuksen. ^_^


LV HOITAVA KÄSIVOIDE

Käsi ylös kenellä on alkanut kädet kuivumaan nyt syksyllä? Yleensä en rasvaa käteni kuin yöksi, mutta lokakuussa tilanne äityi sellaiseksi, että jouduin alkaa rasvailemaan käsiäni myös päivisin. LV:n käsivoide on ollut pelastus, se kosteuttaa hyvin, mutta silti koostumus on sen verran kevyt, että se imeytyy ihoon nopeasti. Tuoksu on tyypillinen hajusteettoman tuotteen tuoksu, ei mikään järin hyvä, mutta se ei onneksi jää leijumaan pitkäksi aikaa. Todella loistava hinta/laatusuhde.


ESTÉE LAUDER PURE COLOR ENVY 240 NAUGHTY NAÏVE

Olen viime aikoina ollut kovasti viehättynyt pinkistä huulista. Kiitos Salkan. ^_^ Kesä on tyypillisesti itselleni korallisten sävyjen aikaa, mutta syksyllä tekee mieli tarttua johonkin muuhunkin. Estée Lauderin Naughty Naïve on Emotionin alelaarista löytämäni kiiltopuna, jonka koostumuksesta tykkään paljon. Se ei ole yhtä matta eikä kuivattava kuin mattapunat, mutta siinä on yhdistettynä huulipunan värikylläisyys, huulikiillon keveys ja samettisen pehmeä tunne. Ei kuivata ja pysyy hyvin. Päivän mittaan varsinkin syömisen jälkeen tätä joutuu hieman korjailemaan. Täydellinen tuote heille jotka eivät pidä perinteisistä huulipunista tai kuivattavista nestemäisistä huulipunista, mutta haluaisivat kuitenkin jotain melko hyvin kestävää pigmenttistä punaa, joka tuntuu huulilla miellyttävältä.


RALPH LAUREN ROMANCE

Lokakuun viimeisen viikon tuoksuin Ralph Laurenin Romancelta joka päivä. En tiedä mikä aivoissani on naksahtunut, mutta makuni oli jo pitkään ollut menossa tuoksujen suhteen täyteläisten tuoksujen suuntaan kevyen kukkaisista tuoksuista, mutta tuntuu, että viime aikoina olen palannut maussani alkujuurille. Kaivoin itselleni hyvin epätyypillisesti kaapista esiin kaikki pehmeät kukkaistuoksuni sekä laitoin piiloon normaalisti talvituoksuiksi mieltämäni voimakkaammat ja täyteläisemmät tuoksut. Olenkin miettinyt, että ehkä aivoni haluavat tämän hetkisessä elämäntilanteessani jotain kevyttä ja turvallista? Sellainen tuoksu Romance minulle on. Tuoksu on kukkien ilotulitus: lootuksen kukkaa, liljaa, neilikkaa ja valkoista orvokkia. Romance on pehmeän puhdas, kukkainen, hivenen utuinen tuoksu, joka päättyy metsäisiin vivahteisiin. 

Oliko joukossa tuttuja tai kiinnostavia tuotteita? Mikä oli teidän lokakuun suosikkituote?

*YSL, Ralph Lauren ja Lancôme PR-näytteitä, saatu blogin kautta, muut omia.






  1. Toi on kyllä jännä miten ripsari voi muuttua noinkin radikaalisti, kun sen antaa jonkin aikaa olla käyttämättömänä :) Tosi kiva, että toi alkoi myöhemmin toimia hyvin! Mä en tykkää yhtään tosta LV:n ksäivoiteen tuoksusta :D Meillä on töissä just kaikkia tollasia hajusteettomia käsivoiteita enkä ikinä käytä niitä, kun noi tuoksut ei vaan nappaa yhtään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä turhauttavasti tuotteesta tuli suorastaan loistava. Ongelma oli siinä alussa se, että se massa oli liian märkää ja litkua, joten ei se tehnyt ripsille oikein mitään, mutta annas kun se koostumus vähän muuttui...

      No kaikki tuoksuttomat tuoksuu tuoksuttomalle, eikä se oikeasti ole mikään tuoksuton vaan aika voimakaskin haju. :D Joten ymmärrän, etteivät kaikki siitä pidä.

      Poista
  2. Kiinnostavia kaikki ja sama juttu tuon ripsarin kanssa ja oikeastaan aika pitkälti ripsareiden kanssa muutenkin, ne ensimmäiset vedot ei vaan ota sujuakseen. :) Tuo YSL meikkivoide kiinnostaa, sillä aina etsin sitä vielä vähän parempaa meikkivoidetta. :)

    Ihanaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ota ei, liian märkää se koostumus. Ripsiväri on aina parhaimmillaan kun se on ollut jonkun aikaa auki. Usein just avaan ja laitan hetkeksi sivuun ja annan sitten uuden mahdollisuuden. ^_^

      Aurinkoista torstaita Tiia! <3

      Poista
  3. YSL:n meikkivoidetta on moni nuorempi tubettaja kehunut, mutta kuivaihoiset vanhemmat leidit eivät niinkään;) Syy on ilmeinen;)
    Moni ripsari paranen, kun sen antaa muhia ja tekeytyä joitakin viikkoja:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselleni todella selvä ja ilmeinen, on sen verran kuivaa, että helposti korostaa niitä juonteita ja kuka sellaista haluaisi? ^_^ Epäilen, että kovimpaan pakkasaikaan en pysty itsekään käyttämään, vaikka kuinka kosteuttaisin ihoani, mutta vielä toimii loistavasti. :)

      Pitäisi varmaan aina vaan ostaa, avata, laittaa lappu milloin avannut ja palata asiaan parin kuukauden päästä noiden ripsareiden kanssa. :D

      Poista
  4. Toin meille töihin tuon LV:n käsivoiteen. Se on ihanaa.
    Mukavaa loppuviikkoa sinulle Jonna ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on huippu, kosteuttaa tosi hyvin ja kun kädet on niin korput, että melkein kaikki muu niihin laitettu kirvelee niin tuo ei. :)

      Ihanaa viikonlopun odotusta Outi. <3

      Poista
  5. Tuota käsivoidetta täytyykin testata! Osa nimittäin tahtoo ollan liian tujuja ja osa liian kevyitä. Pakkauskin näyttäisi olevan "laukkukokoa"! Kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, yöksi voikin olla tujua, mutta päiväsaikaan olisi kiva, jos voide imeytyisi nopeasti, mutta silti kosteuttaisi kunnolla. :)

      Poista
  6. Pistetäänpä tuo käsivoide korvan taakse, muistaakseni en ole sitä käyttänyt :)

    VastaaPoista
  7. Mä joudun rasvaamaan kädet monta kertaa päivässä, koska esim. suihkussa käymisen jälkeen sormenpäät ovat ihan karheat! Tuntuu, että voisin uida voiteissa, koska koko kroppa kuivuu niin helposti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin alkaa just toi kuivuus sormenpäiden karheutumisella, siitä se sitten leviää pitkin sormia ja lopulta kämmenselän ihokin on kuiva... :/ Vartalon iho mulla ei muuten kuivu mitenkään ihmeemmin, sääriä pitää vähän ahkerammin talvella rasvailla.

      Poista
  8. Oih, mielenkiintoisia tuotteita! Tuo Estee Lauderin puna kuulostaa erityisen houkuttelevalta :)

    Mutta siis kääk! Mun kädet kyllä kuivuisi suunnilleen korpuiksi, jos rasvaisin niitä vain öisin. Sulla on hyvät geenit! Mä läträän rasvoilla about parin tunnin välein :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pakko olla, monet ihmettelee, että eikö sun tosiaan tarvi rasvata käsiä useammin, no ei. Kesällä myönnän, että joskus unohdan rasvauksen öisinkin, jos lämmin helteinen sellainen kostea ilma, en tarvi rasvausta ollenkaan. Jäisi varmaan puolet voiteista pois, jos asuisin jossain lämpimässä. :D

      Poista
  9. Hitto kun täällä ei oo YSL:ää saatavilla,ois voinu käydä pyytämässä näytteen :|

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh. :( Näyte kannattaa ehdottomasti kokeilla, koska ei voi tietää omalle iholle toimivuutta ilman, koska tää on hieman konstikas.

      Poista
  10. Tuon LV:n käsivoiteen voisi ostaa käsilaukku-/työhuonerasvaksi, kun juurikin nopeasti imeytyvä olisi siihen tarkoitukseen ihan must.

    VastaaPoista
  11. Mulla on nyt kans menossa pinkkikausi huulien suhteen, tänäänkin oli kunnon neon lila-pinkkiä ^_^

    Mäkin muuten rasvaan oikeastaan vaan yötä vasten kädet :D Tai no, nyt oon yrittänyt rasvata välillä päivisinkin kun huomaan käsien ja kynsinauhojen vähän päässeen kuivahtamaan. Taidankin seuraavaksi ostaa tuota LV:tä, ei ole hinnalla pilattu ^_^

    Ja se on muuten jännä juttu, moni ripsiväri vaatii sen tekeytymisen. Esim. Lorkun PE-ripsari oli just sellainen :P Tosin se sitten kuivahti aika nopeasti hylsyyn :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, joku toinenkin harvoin rasvailija. :D Harvinaista. No niin vaatii, se on toisaalta ärsyttävää, kun pitäisi melkein ennakoida, että avaisi ne etukäteen. hih

      Poista
  12. Kyllä on alkanut kädet kuivumaan ja vähän tympii marraskuukin. Mutta, onneksi pian on jo joulu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sanoa, välillä tää marraskuu tuntuu unettavan pitkältä, mutta kyllä se tästä. :)

      Poista
  13. Oih nuo Pure Color Envyt on ihania, ihan täydellinen koostumus! Mulla on sävy "Prowl", aivan ihana pinkkiin taittava punainen. Ei tekisi mieli muita käyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat, ihan täydellisiä! Pakko varmaan hankkia pari sävyä lisää. :)

      Poista
  14. Kiinnostavia tuotteita. Meiltä löytyy tuo sama käsivoide ja olen tykännyt.
    Jännä juttu tuo ripsiväri, kuinka se muuttuu noin paljon parissa kuukaudessa. Olen kuullut paljon kehuja siitä, voi olla että menee testiin jossain vaiheessa.

    Mukavaa sunnuntaita Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ripsiväreistä tulee yleensä "kypsyessään" avattuna parempia, se on oikeasti jännä. :D

      Rentoa viikonloppua S! <3

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives