Parhaat – marraskuu´17


Mikään ei tee minua iloisemmaksi kuin sanoa, että tänään on marraskuun viimeinen päivä. On tätä odotettukin! Sehän tarkoittaa myös sitä, että on aika koota yhteen marraskuussa ihastusta herättäneet tuotteet. Tällä kertaa suosikeista huomaa aika hyvin mihin olen jaksanut marraskuun aikana panostaa ja mihin en... Meikkituotteet loistavat poissaolollaan, sen sijaan ihonhoitotuotteita olen sitten käyttänyt senkin edestä.

*Tuotteista muut ostettu itse Lush PR-näyte, saatu blogin kautta. 


Alpha-H Vitamin C – Australialainen Alpha-H on varmasti monelle hieman tuntemattomampi tuttavuus, mutta itse tutustuin sarjaan ensimmäisen kerran jo vuonna 2013. Siitä lähtien ihonhoitooni on säännöllisen epäsäännöllisesti kuulunut aina jokin sarjan tuote. Muutaman viimeisen kuukauden aikana olen innostunut tästä simppelistä sarjasta kovasti uudestaan. Ehdottomia suosikkejani marraskuussa oli sarjan Vitamin C with Grape Seed -seerumi. Seerumi kirkastaa ihoa hellävaraisesti ja sitä jos mitä ihoni juuri marraskuun pimeydessä tarvitsi. 

Dr. Hauschka Facial Toner – On vanha tuttu ja hyväksi havaittu, en ole laskenut montako pullollista olen näitä vuosien aikana käyttänyt. Tämä on Dr. Hauschkan kasvovesistä se "miedompi", itsehän käytän molempia, mutta viime aikoina ihoa vahvistava ja kirkastava tuote on toiminut ihollani loistavasti. Sisältää mm. taikapähkinää ja sopii hyvin normaalille, kuivalle ja herkälle iholle. 

Lush Sugar Plum Fairy Lip Scrub* – Reilu vuosi sitten kirjoittelin teille ihastuksestani Lushin Popcorn-huulikuorintaan. Niin ihana kuin poppareilta ja karamelliltä tuoksua kuorinta olikin, pakko sanoa, että Plum Fairy vie voiton. Monet käyttämäni huulikuorinnat ovat makuuni liian rouheita, mutta näissä Lushin tuotteissa on todella hieno ja hellävarainen, mutta silti tehokas koostumus. Sugar Plum Fairyn tuoksu on suorastaan karkkinen: mustaherukkaa ja makeaa villiappelsiinia. 

Medik8 Night Eye – Syksyn pimeydessä on tuntunut, että silmänympärysihokin on kaivannut ihan toisenlaista hoitoa kuin kesällä. Medik8 Night Eye on tehnyt silmänympärysihosta kirkkaamman, sileämmän ja pehmeämmän. Tehokasta tuotetta käytettäessä maltti on kuitenkin valttia ja olenkin käyttänyt A-vitamiinia sisältävää tuotetta n. 2-3 kertaan viikossa.

Mádara Detox Mutanaamio – Käytän syväpuhdistavaa naamiota toisinaan kuorinnan sijasta. Tuote puhdistaa ihohuokosia tehokkaasti, tehden niistä silminnähden pienemmät. Iho näyttää raikkaalta ja tasaiselta käytön jälkeen. Rasvaisen ja sekaihon omaava voi käyttää tätä pari kertaa viikossa ja normaalin ihon omaava kerran viikossa. Minä pintakuivan sekaihon omaavana olen käyttänyt naamiota pari kertaa kuukaudessa. Tuotteella saa todella hyvin esim. hormoninäpyt rauhoitettua, joten välillä laitan tätä ihan vain paikallisesti niidenkin päälle. Annan vaikuttaa kymmenisen minuuttia, jonka jälkeen huuhtelen naamion lämpimällä vedellä pois. 


Mikä oli marraskuun suosikkituotteesi? Joko olet innoissasi tulevasta joulukuusta?

PS. Muistakaahan, että huomenna avautuu kosmetiikkabloggaajien joulukalenterin ensimmäinen luukku KIDULT -blogissa. 

*Lush PR-näyte saatu blogin kautta, muut omia.


  1. Lushin huultenkuorinnat on ihan parhaita! Ne tuoksut ja kuorintateho on ihan täydelliset :) Todellakin odotan innolla joulukuuta, marraskuuta en mäkään tosiaan jää kaipaamaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin ovat, koostumus on just täydellinen ja tuoksumaailma ihana. Yleensä, jos ei ole Lushia kaapissa kuorin ihan kostella froteepyyhkeellä, koska muut kuorinnat eivät miellytä niin paljon. :D

      Poista
  2. Hitsiläinen, mä en ole koskaan oikein kunnolla kokeillut Dr. Hauschkaa, olisiko tuo toner sopiva tuote tutustumiseen? Vai suositteletko jotain muuta? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauschkalla on vaikka kuinka paljon ihania tuotteita, ehdottomia lemppareita molemmat Tonerit, mutta talviaikaan tää Facial Toner on parempi, kesällä sitten se toinen. Muita suosikkeja, Sävyttävä Värineste, ulkoiluvoiteeksi pakkasella Ruusuvoide, mutta muuten suosin Kevyttä Ruusuvoidetta, Kiinteyttävä Naamio ja Rauhoittava Naamio ovat molemmat ihania ja suosittelen lämpimästi myös Hauschkan ihokuureja. <3

      Poista
    2. Kiitos, käyn hypistelemässä näitä. :-)

      Poista
  3. Detox-naamio on mun KAIKKIEN AIKOJEN megasuosikki. En usko, että tän elämän aikana tulen löytämään mitään yhtä hyvää ja toimivaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on loistava! Mä tosiaan käytän sitä ihan hormoninäppyjen päällekin, jos en halua laittaa koko kasvoille, toimii, kun rauhoittaa tulehduksia. <3

      Poista
  4. Vaikka marraskuu on mulle kuukausi muiden joukossa ni silti yhdyn ilonpitoon: jeeeee, joulukuu ja kalenterit!!! <3 Rakastuin tässä kuussa palavasti Patykan kasvo.... oliko se nyt kasvoveteen vai jokin tuhdimpi? Tuli jossain boksissa nyt syksyllä. Tätä ennen käytin jotain markettipulloa kasvojen freesaukseen, joten jopa minä huomasin eron :) Ihana tuoksu ja kasvotuntuma jonka neste jättää <3 Mulla on myös käytössä Lushin huulikuorija, mut en oo huomannu mitään efektiä huulissa- josko ne on niin hyvässä kunnossa jo entuudestaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomen aamulla on tosiaan muutakin tekemistä kuin ihmetellä pimeyttä. Sitä odotellessa. :D Kyllä kasvovesissä on eroja samalla tavalla kuin misellivesissäkin, nää Hauschkan kasvovedet pitää mielestäni juuri epäpuhtauksia hyvin kurissa. :)

      Poista
  5. Mun on pitkään pitänyt testata tätä Madaran mutanaamiota, koska se AHA-naamio on yksi suosikkini ja uskoisin tykkääväni tästä toisestakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, se on ihan loistava!! Itse en taas ole kokeillut tuota AHA-naamiota lainkaan, pitäisi varmaan. :)

      Poista
  6. Madaran naamiota käyttänyt ja se on kyllä todella tehokas. :) Oma suosikki saattaa olla Mr.Big mascara, jonka otin vasta nyt testikäyttöön ja ai että saan sillä hyvät räpsyt, parempi kuin Paradise vai mikä nimi oli, vaikka jo luulin, ettei tähän saumaan tule parempaa, mutta tuli kuitenkin.

    Ihanaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on nimenomaan tehokas, jos sellaista tuotetta hakee niin siinäpä yksi. :) Mä en eka ihastunut Monsieur Bigiin, mutta kun se oli ollut kuukauden verran auki sen koostumus muuttui niin, että tykkäsin tosi paljon. :)

      Mukavaa päivää Tiia. <3

      Poista
  7. Dr. Hauschkan kasvovettä olisikin hauska testata, kun siinäkin on taikapähkinää. Yksi mun lemppariainesosa nykyään;) Mun suosikki on edelleen tässäkin kuussa Thayersin kasvovesi<3
    Joo, onneksi marraskuu on kohta ajettu pihalle. Ei tule ikävä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen kanssa alkanut pitää taikapähkinästä, musta se tasapainottaa sekaihoa tosi kivasti. :) Vielä joku päivä testaan tuon Thayersin, se kuulostaa niin hyvältä!

      Poista
  8. Ooh, onpa ihanan kuuloinen tuo huulten kuorinta. :)

    VastaaPoista
  9. Lush Sugar Plum Fairy Lip Scrub on aivan ihanaa, saa niin pehmoiset huulet, sitten taas kelpaa pusutella :D
    Tämän kuun suosikkini taitaa tulla nyt tuoksujen puolelta, vaaleanpunainen Lacosten tuoksu Pour Elle.

    VastaaPoista
  10. Mä antaisin kuun taivaalta, jos Dr.Hauschkan tuotteet sopisivat omalle iholleni :D Mutta ei, niin ei! Täytyy jossain vaiheessa tutustua tuohon Alpha-A:han paremmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella inhottava tilanne, mun iho rakastaa niitä. :D Suosittelen Alpha-H:ta niillä on muuten aika simppelit incit, kun se varmaan kiinnostaa sua. ^_^

      Poista
  11. Kysytkin vielä että olenko innoissani alkavasta joulu kuusta,
    vaikka olen kyllä jo ollut innoissani marraskuustakin ja
    laittanut kaikki joulu koristeet esille.
    Paitsi yhdet joulu tyynynpäälliset jotka olen laittanut niin hyvään talteen ,etten löydä mistään :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulunaika on kyllä ihan parasta aikaa vuodesta! Teillä on vielä niin superkaunis koti, että kuvia katsellessa tulee aina tosi jouluinen fiilis itsellekin. <3

      Mutta jos ne tyynynpäälliset on oikein hyvässä tallessa ensi vuotta varten? ;)

      Poista
  12. Ihania tuotteita. Tuota huulikuorintaa voisi testata, tällä kaipaisinkin uutta kuorintaa huulille.

    Minä olen niin jouluhöperö, että olen ihan fiiliksissä kun nyt ollaan päästy jo joulukuun puolelle <3 Ihanaa viikonloppua Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama jouluhöperyys täälläkin, tänään on ollut ihan täydellinen joulukuun eka päivä lumisateineen. <3

      Poista
  13. Madaran Detox -naamio on kyllä mainio :)

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives