Cremorlab O2 Bubble Energizing Mask – Hassunhauska kupliva naamio


Sain jokin aika sitten eleveniltä mielenkiintoisen ylläripaketin korealaisen Cremorlabin tuotteita, joissa pohjana on mineraalipitoinen lähdevesi. Vesi tuotteisiin otetaan 1100 metrin syvyydestä Etelä-Koreasta. Mineraalipitoisen veden iholle hyvää tekevät vaikutuksethan on tunnettu jo vuosisatoja. Vedestä saa tutkitusti apua erilaisiin iho-ongelmiin ja se tukee ihon luonnollista hyvinvointia. 

Cremorlabin tuotteet ovat pakattu tyylikkään eteeriisiin pakkauksiin ja brändin suosikkituotteisiin kuuluu mm. hoitoneste, mutta itse kiinnitin lähetyksessä olevista tuotteista ensimmäisenä huomioni O2 Bubble Energizing Maskiin*. 


Puhdistava, kosteuttava ja energisoiva vaahtonaamio kuulosti sellaiselta tuotteelta, josta ihoni varmasti pitäisi ja olin oikeassa. 

Naamiossa on hauska vaahtoteknologia, joka hieroo ihoa edesauttaen sen puhdistumista. Geelimäinen  oikeastaan tuoksuton tuote levitetään puhtaalle hivenen kostealle iholle ohut kerros pyörivin liikkein, jossa se alkaa vaahdota melkein välittömästi, joten levityksen kanssa kannattaa olla melko sukkela. Naamion annetaan vaikuttaa viisi minuuttia, jonka aikana koostumus vaahtoaa lopulta miltein kadoten iholta kokonaan. Tämän jälkeen huuhdellaan kasvot haalealla vedellä. Voin kertoa, että varsinkin ensimmäisellä kerralla naamio sai minut kihertämään, sillä se kutitti ihan älyttömästi. Ihan kuin joku olisi koko ajan kutitellut höyhenellä kasvojani. Varsinkin nenänpielet ovat erittäin herkkä alue, joita kutittaa helposti, joten se ehkä kannattaa jättää ensimmäisellä kerralla välistä. 

Rakastuin naamioon, sillä se on tarpeeksi hellävarainen, että voin pintakuivan ihoni kanssa helposti käyttää sitä pari kertaa viikossa, mutta se ei silti kuivata ihoa. Tästä huolimatta puhdistaa ihoa ja tekee siitä heti kirkkaamman näköisen. Ihoa ei kiristele käytön jälkeen. Naamio sopiikin kaikille ihotyypeille myös herkälle iholle. Nopeakäyttöisenä tämä on usein käytössä aamuisin, sillä siloiselle ja puhdistetulle iholle on hyvä levittää meikki. Lisäksi pieni kuplinta selvästi vilkastuttaa kasvojen pintaverenkiertoa, saaden ihon näyttämään hehkuvalta. 

Vaikuttavina aineina on käytetty Cremorlabin patentoimaa T.E.N -lähdevettä, acai-uutetta sekä appelsiini- ja sitruunankuoriuutteita, jotka auttavat tasoittamaan ihon sävyä.


INCI: Aqua (Water), AmmoniumlLauryl Sulfate, AcrylateslCopolymer, Methyl PerfluoroisobutyllEther, Cocamidopropyl Betaine,iCocamide DEA, MinerallWater, Oxygen, Glycerin,iTriethanolamine, Butylene Glycol,lRoseFlower Oil,lEuterpe Oleracea PulplPowder, Water, PyruslMalus (Apple) FruitlExtract, Camellia SinensislLeaf Extract, MalpighiaiPunicifolia (Acerola) FruitiExtract, Citrus AurantiumlDulcis (Orange) FruitiExtract, Citrus Limonl(Lemon) Fruit Extract,lImperata Cylindrica RootiExtract, PEG-8, Carbomer,iPotassium Sorbate, DisodiumlEDTA, Phenoxyethanol.

Onko Cremorlab tuttu? Oletteko käyttäneet vaahtoavia naamioita?

Naamion suositushinta on 44,60 euroa sitä ja muita Cremorlabin tuotteita voi tilata eleven.fi.

Seuraava postaus ilmestyykin jouluaattona, joten oikein ihanaa joulun odotusta!

*Tuote PR-näyte saatu blogin kautta.



  1. Nyt en millään muista, minkä merkkinen oli yksi testaamani vaahtonaamio... Oli kuitenkin tosi hyvä. Iho oli ihanan pehmeä tämän naamion jälkeen.
    Mukavaa loppuviikkoa sinulle Jonna ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekee kyllä just tosi pehmoiseksi ja hehkuvaksi ihon. :)

      Mukavaa loppuviikkoa sinnekin! <3

      Poista
  2. Ihan uusi tuttavuus tämä, en muista edes nähneeni brändiä Koreassa..! Naamio kuulostaa ihanalta, rrrrakastan tuotteita, joissa on jotain erityistä jujua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on ihana ja kerrankin tarpeeksi hellävarainen, että voi käyttää useammin kuin kerran viikossa. Suosittelen muuten myös brändin kangasnaamioita, eilen kokeilin yhtä ja se oli sopivan pehmeää kangasta ja istui hyvin kasvoille, teki todella pehmeän ihon. :)

      Poista
  3. Cremorlab on vain nimenä tuttu. Vaahtovia naamioita on tehnyt mieli kokeilla jo pitkään, mutta jostain syystä homma on vielä jäänyt tekemättä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tän perusteella suosittelen kokeilemaan näitä vaahtoavia naamioita, tuntuu tehokkaalta, mutta on silti hellävarainen. ^_^

      Poista
  4. Pakko kokeilla tuota joskus! Kuulostaa niin hauskalta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, tässä on kyllä pieni kutitusvaara. :D

      Poista
  5. Onpa jännä tuote. Olen lukenut sellaisista naamioista, jotka kuplii oikein kunnolla, mutta en voisi ajatella itse käyttäväni sellaista "ektoplasmaa";) Tämä Cremorlabin naamio kuulostaa ihan miellyttävältä ja kivan erilaiselta. Täytyy pistää tämäkin korvan taa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eikös se ollut sellaista harmaata? Tää kyllä kans kuplii, mut ei tuli sentään olo, et hautautuu vaahdon alle, mikä sopii itselle mainiosti. :D

      Poista
  6. Mulla on Blissin vaahtoava kirkastava naamio ja se kutitus oli aika epämukavaa :D. Tyylikäs pakkaus, arvasinkin heti siitä että on vähän arvokkaampi merkki. Ei niin sellainen leikkisän korealainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin kyllä eka kerralla niin, että teki mieli raapia naamaa, mutta tohon tottui, seuraava kerta ei ollut musta enää yhtä paha, mutta noi nenänpielet on herkät. :D Näissä on tosi eteeriset pakkaukset niin kuin tän hintaluokan brändiltä voi olettaa. Mulle tulee tosta pullon kuviosta mieleen jopa vähän unisieppaaja-fiilikset. :)

      Poista
  7. Ei ole tuttu, mutta kuulostaa hyvältä! Olen arka kokeilemaan naamioita ruusufinnin takia. Olisi kyllä kiva, jos löytyisi sopiva. Ihanaa joulua Jonna! ❤🎅🎄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen, että tää sopisi hyvin, tosi hellävarainen ja lyhyt vaikutusaika, joten voi olla, että ei ärsyttäisi ruusufinniäkään. Oikein rauhallista ja mukavaa joulua Johanna! <3

      Poista
  8. Siis nyt on niin ihanan kuuloinen tuote kyseessä, että on varmaan pakko tilata. Minua on helppo miellyttää, kutittava naamio tekeee sen :D

    Täytyy vielä sanoa, että tuo simppelin tyylikäs pullo miellyttää myös <3

    Ihanaa joulunodotusta Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Varoitan, se kutitus on todella yllättävä ekalla kerralla, toisella kerralla helppo hallita, kun tietää mitä tapahtuu.

      Rauhallista joulu odotusta S! <3

      Poista
  9. Eipä ole ennestään tuttu brändi, mutta kupliva naamio kuulostaa kyllä kokeilemisen arvoiselta;)
    Onnellista joulun aikaa, Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen tehokas, mutta hellävarainen.

      Ihanaa joulun aikaa Lady! <3

      Poista
  10. Oho, vaikuttaapa jännältä! Oikein ihanaa joulua sinulle Jonna! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on jännä ja tehokas! :)

      Mukavaa joulua Katja! <3

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives