Marc Jacobs Daisy Twinkle


Onko siellä ruudun toiselle puolella teitä, jotka odottavat joka vuoden alku, että millaiset Daisy-tuoksut Marc Jacobs* tuo tänä vuonna markkinoille? 

Itselleni tästä odotuksesta on tullut vähitellen yksi vuoden kohokohtia. Kun tuoksuja tulee kerralla kolme hyvinkin erilaista, niin niistä on helppo löytää se oma suosikki ja vertailla niitä keskenään. Lisäksi Daisyt ovat tuoksuja, joista tulee aina hyvälle tuulelle ja ne sopivat moniin tilanteisiin. Yleensä tuoksut ovat ilmestyneet maaliskuulla, mutta tänä vuonna oltiin aikaisessa ja tuoksut löytyvät jo kauppojen hyllyltä. Suosikkini on vaihdellut vuosien aikana, viime vuonnahan se oli Daisy Dream. Ennen kuin tuoksut olivat käsissäni, niin pelkillä pohjatiedoilla olin sitä mieltä, että Dream tulisi olemaan suosikki myös tänä vuonna, mutta miten sitten kävikään...

Marc Jacobsin pullot ovat aina överin upeita, mutta tänä vuonna ne ovat omaan silmääni ehkä kauneimmat koskaan, kiitos tämän vuoden pantone-sävyn ultra violetin, joka tekee tuoksuista silmiini erityisen houkuttelevat.

*Tuoksut PR-näytteitä saatu blogin kautta.


Daisy Eau So Fresh Twinkle

Energinen, eloisa, voimakas ja odottamaton, sitä kaikkea on tämän vuoden Daisy Eau So Fresh Twinkle. Tuoksussa on poreilevaa makeutta ja kukkien herkkyyttä. Olen käyttänyt tuoksua lähes päivittäin siitä asti, kun kolmikko saapui minulle postissa PR-lähetyksenä, joten ei varmaan ole enää vaikea arvata, mikä näistä tuoksuista on tänä vuonna suosikkini. Olen jopa valmis julistamaan tämän parhaaksi Daisy-kausituoksuksi, mitä koskaan on tähän mennessä tehty. 

Omaan nenääni tässä on jotain hyvin erilaista, viekoittelevaa makeutta, mutta silti hienostuneisuutta. Tuoksu joka jaksaa kiinnostaa ja kiehtoa päivästä toiseen. Eau So Fresh Twinkle alkaa hivenen kirpeällä ja mehukkaalla vadelmalla. Sydäntuoksussa on herkkää orvokkia ja klassista ruusua. Pohja on yllättävä: mustaherukan lehtiä ja makeaa kermavaahtoa. Nenääni tuoksussa selkeiten tuoksuu vadelma, mustaherukan lehdet ja kermavaahto tuo selkeästi pohjalle pehmeyttä ja makeutta. Kesto on tuoksussa hyvä, EdT kestää ihollani jopa kymmenen tuntia. 

Kenelle?
Nautiskelijalle.


Daisy Twinkle

Jos katsoo paperilla vain tuoksunuotteja, ei voisi ikinä arvata, että Daisy Twinkle on trion makein tuoksu. Mehukas, valoisa, jopa karkkimainen tuoksu koukuttaa varmasti kaikkia makeista ja puisista tuoksuista pitäviä. Tuoksu avautuu orvokin lehdillä ja punaisilla marjoilla. Sydän on Eau So Freshin tapaan kukkainen: orvokkia ja valkoisia kukkia. Pohja on hyvin sensuelli ja pehmeän puinen. Kesto ihollani on pitkäkestoinen yli kymmenen tuntia.

Kenelle?
Makeannälkäiselle.


Daisy Dream Twinkle 

Dream Twinkle on joukon ilmavin, kuplivin, valoisin ja herkin tuoksu. Tämä onkin näistä toinen suosikkini, joka koukuttaa raikkaudellaan ja marjaisuudellaan. Luulen, että tämä toimii triosta itselläni parhaiten kesällä, joten niitä helteisiä kesäpäiviä odotellessa... Tuoksu avautuu aina yhtä mehukkaalla kirsikalla. Sydämessä tuoreita valkoisia kukkia. Pohja on yllättävä: kermaista marjavaahtoa. Kuulostaa herkulliselta, eikö? Kesto iholla on kuutisen tuntia. 

Kenelle?
Haaveilijalle.

Oletteko ehtineet tuoksutella uusi Twinkleja? Suosikkeja?

*Tuotteet PR-näytteitä saatu blogin kautta.








  1. Onpa ihastuttavia kuvia ja pulloja! <3 Hempeää uutta viikkoa sinulle Jonna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja kuvakehuista. :) Mukavaa viikkoa sinnekin Katja! <3

      Poista
  2. Huomasin nämä Sokoksen verkkokaupassa ja mietin, milloin alkaa tupsahdella blogeihin infoa :D Escadaltakin oli tullut uutuus, mahtaakohan sekin siun blogissa vilahtaa ;)

    Näiden ulkoasu on nätti, mutta tuoksut ei ehkä ole omaan makuuni :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vielä haistellut uutta Escadaa, mutta katsotaan, jos sekin vielä kevään aikana tulisi, siinähän mitä ilmeisemmin vesimeloni on pääosassa. ^_^

      Poista
  3. Niin kauniit kuvat ja tuoksupullot. 💜 Eau So Fresh tänä vuonna ehdottomasti, se vadelma ooh. Samaa mietin, onko tämä se kaikkien aikojen paras Daisy. Eilen tuoksuteltiin näitä pikkuserkkujen kanssa Sokoksella ja he kokivat, että Dream on näistä mieluisin eli tästä kolmikosta on jokaiselle jotain.

    Ihanaa päivää Jonna 💜

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eau So Fresh on ihana, mulle se on kaikkien aikojen paras, vaikka pullo on iso, niin mietin kyllä kuumeisesti varapullon ostoa, ettei vaan lopu. :D Luulen, että Dream näistä raikkaampana on eniten suomalaisten makuun, se on mun veikkaus. ^_^

      Mukavaa maanantaita Tiia! <3

      Poista
  4. Kirsikanrakastajana tuo Daisy Dream Twinkle on aivan pakko käydä tuoksuttamassa! Odottelen juuri postista Daisy Dream Foreveria, johon rakastuin aivan yllättäen näytteen myötä :)

    -Mikaela
    www.inhimillinenturhamaisuus.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dream Forever on kyllä ihana, kuuluu omiinkin kokoelmiin. ^_^

      Poista
  5. Nää on mulla vielä tuoksuttelematta, mutta siis noi pullot on aivan upeita! Pullojen väri on hurjan kaunis ja upeat kuvat oot myös ottanut noista<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi väri tekee näistä vieläkin upeampia, en tiedä, mutta violetti pukee Daisy-pulloja tosi hyvin. :)

      Poista
  6. En ole ehtinyt tuoksutella vielä näitä tuoksuja. Tuoksupulloja olen kovasti ihaillut. En muista, että vastaan olisi koskaan tullut "huonoa" Marc Jacobs tuoksua.
    Ihanaa viikkoa sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrohan Outi sitten mikä oli sun suosikki, kun olet tuoksutellut, mua kiinnostaa! :)

      Mukavaa viikkoa Outi. <3

      Poista
  7. Voi kun nättejä! En omista yhtään Daisyä vielä, mutta aina kun käyn tuoksuosastoilla niin nämä pitää hipelöidä läpi :D So Fresh Twinkle kuulostaa ihanalta, sillään tykkään mustaherukasta ja vadelmasta tuoksuissa tosi paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa tapauksessa Eau So Fresh on kyllä tänä vuonna ihan sinun juttusi. <3

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives