Tuotteet joita kaipaan


Onko teille hetkiä, että kaipaisitte jotain tuotetta takaisin markkinoille? Minulla tulee ajatuksiin oikeastaan päivittäin tuotteita, joita haluaisin takaisin. Kaipaus koskee vähän kaikkea: meikkejä, ihonhoitoa, ruokaa, astioita... lista on loputon. Astioissa on toki se hyvä puoli, että niitä löytää melko helposti kirppareilta ja nettikirppiksiltä. Tämä postaus keskittyykin enemmän kosmetiikkaan, mutta haikailen samalla muutaman muunkin asian perään. Aloitetaan kuitenkin kosmetiikasta. Jos löysin netin syövereistä kaipaamistani tuotteista kuvan, nimen kohdalta voi klikata niin näkee tuotteen jota tarkoitin. 

Christian Lacroix for Women – Yksi maailman historian upeimpia tuoksuja. Kuka vielä muistaa jumalaisen simpukkapullon, jota oli pakko säilyttää kyljeltään hyllyllä? Puinen, kukkainen ja makea tuoksu jollaista ei ole vielä tänäkään päivänä kukaan muu tehnyt. Vuonna 1999 julkaistusta tuoksusta minulle tulee ikuisesti mieleen parikymppinen minä. 

Dior Sweet Sun –  En vaan pysty mitenkään ymmärtämään miksi ihmeessä Dior ei tuo tätä tuoksua takaisin. Tällaisille olisi juuri tänä päivänä kysyntää. Kevyehkö auringonpaahteinen tuoksu oli täydellinen kesätuoksu.

Escada Sunny Frutti – Paras Escadan kesätuoksu, en ole koskaan haistanut mitään mehukkaampaa hedelmäsalaatilta tuoksuvaa tuoksua. Tämä on myös tuoksu, jossa tuoksui voimakkaasti banaani, nuotti jota harvemmin tuoksuissa näkee. Lisäksi kaipaan Escadan vanhoja ultra-ylellisiä pulloja, nykyiset ovat hivenen liian lapsellisia ja naiivin näköisiä makuuni.

Nivea Mascara – Kuka vielä muistaa Nivean kumiharjaripsarin, se taisi olla ensimmäinen Suomen markkinoilla ollut kumiharjamascara aikoinaan. Rakastin sitä! Kumiharja oli silloin jotain uutta ja olin ihan heikkona siihen, kuinka helpoksi se teki ripsivärin levittämisen. Lisäksi mascara pysyi silmissäni suttaamatta koko päivän. Käyttäisin loistavan hintaista ripsiväriä vieläkin, jos sitä vaan saisi jostain.

Max Factor Erace – MF meni lopettamaan maailman parhaan peitepuikon, joka oli ollut markkinoilla ties miten monta vuosikymmentä. Olen kokeillut varmaan kaikki myynnissä olevat peitepuikot marketista selektiivisiin, yksi mikä edes hieman pääsee lähelle Max Factoria on Silk oil of Moroccon Peitepuikko, mutta se ei pysty millään kilpailemaan hinnassa. Erace on ainoa peitepuikko joka pysyy finnin päällä koko päivän, ilman, että se haihtuu päivän kuluessa taivaan tuuliin. Silti koostumus on niin kivan voidemainen ja juonteita häivyttävä, että se sopii erinomaisesti myös tummille silmänalusille. Olen edelleen tästä asiasta täysin pöyristynyt. Siitä on nyt pari vuotta, kun tuote poistettiin markkinoilta,  joten olen hamstrannut eBaysta itselleni omaa sävyä ainakin viisi puikkoa ja toivon, että voidemaiset tuotteet säilyisivät ja riittäisivät siihen asti kunnes Max Factor tulee järkiinsä.

Pout Eye Brow Pencil – Ei pitäisi koskaan mennä rakastumaan indiebrändin tuotteeseen, koska voi käydä niin, että koko firma lopetaan. Kaipaan edelleen Poutia. Brändillä oli todella suloiset pakkaukset ja laatu priimaa, varsinkin luomivärit ja poskipunat olivat loistavia. Minähän käytin vielä muutama vuosi sitten Poutin kulmakynän tynkääni täällä blogissakin, mutta sitten se vihdoin loppui. Koitin jo luopumisprosessin aikana löytää jotain yhtä hyvää, mutta turhaan. Ei ole tämän hetkisistä Anastasiasta tai Too Facedista Poutin kilpailijoiksi. Menevät paremman puutteessa, mutta joka kerran kulmia tehdessä huokaan turhautuneena.

Kääretorttujäätelö – Muistaako kukaan tällaistä? Oli lapsena ihan lemppari. Jäätelö oli pakattuna sellaiseen oranssiin pyöreään pahvipakkaukseen, sillä se oli kääretortun näköinen. Sisällä muistaakseni vanilja tai tiikerijäätelöä ja ympärillä pehmeää kääretorttupohjaa. Toki tätä voisi tehdä itsekin, mutta olisi kiva, jos sitä olisi kaupassa valmiina. 

Roope-Ankan Kolikot – Ooh, nämä olivat parhaita hedelmäkarkkeja.

Mondo-lasit – Saisivat tulla takaisin tuotantoon. Itseäni välillä ärsyttävät nykyisin myytävät ohuen jalan omaavat lasit, jotka tuntuvat tosi heppoisilta kädessä. Mondot ovat tukevat pikku hiprakassakin. hih Onneksi olen niin onnekas, että ystäväni ehti vuosien aikana ostaa minulle kahdentoista kappaleen setin harmaita Mondo-viinilaseja. Niistä nautittiin viiniä joulun alla, kun samainen ystäväni oli käymässä. 

Fanny-vanukas – Valio päätti suorittaa ihmiskidutuksen poistamalla Fanny-vanukkaat myynnistä. Vanilja- ja maitosuklaavanukas olivat suosikkini. Muista vanukkaista nämä erotti se, että näissä oli aivan täydellinen täyteläisen paksuhko koostumus. Esim. Jackyn sininen on ihan vetelää kuraa verrattuna Fannyyn. Vaniljavanukkaassa oli kunnon aidon vaniljan maku. Slurps.

Näitä tulisi vaikka kuinka, mutta lopetetaan tähän, että edes joku jaksaa lukea loppuun asti.

Mitä tuotetta kaipaatte?





  1. Vastaan näin lyhyesti, kaikkia ei gluteenitonta, jos luettelen ne kaikki yksitellen, luette tätä kommenttia vielä huomennakin :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti. Mietin monesti, kuinka vaikeaa on olla gluteeniton, kun on tavallaan se muistojälki aivoissa siitä toisen makuisesta ja sitten vertaat aina sitä gluteenitonta versiota siihen, että maistuuko se samalta.

      Poista
  2. Kun olin lapsi nii oli sellasia pellen naaman muotosia jäätelöpuikkoja missä oli purkkapallo nenänä😍 ne oli lemppareita! En muista yhtää minkä firman ne oli mutta en oo kahekskytluvun jälkeen niihi törmänny :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah mä muistan noi purkkajäätelöt, sellaisia ei taida olla enää yhtään myynnissä, epäilen, että nykysäännöllä purkka on noissa jonkinlainen terveysriski. LOL

      Poista
    2. Jäätelöauto möi kyseisiä jäätelöitä miun nuoruudessa :D Samanlaisella periaatteella oli muistaakseni heillä myöhemmin myös Purkkis -jäätelö, jonka pohjalla oli purkkapallo.

      Nykyään Jätskiautossa myydään kyllä nuita pellejä, ilman purkkaa :D

      Poista
    3. Olisko toi purkka jotenkin EU:n mielestä turvallisuusuhka, joten sitä ei voi enää pistää noihin jäätelöihin? Mietin kun ne jäi aika yhtäkkiä pois, joten jostain tollaisesta voi olla kyse. :D

      Poista
  3. Fanny-rahkaa kaipaan minä! Se mansikkarahka oli taivaallisen hyvää. Ja nimikin oli kiva. :D Ylipäätään monia ruokia kaipaan. Aku Ankka -limut olivat ihan parhaita!

    Meikkituotteita en osaa kaivata, enpä muista yhtäkään sellaista, jota olisin palavasti jäänyt kaipaamaan. Hassua! Ehkä ikäni on osasyyllinen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fannylla oli muuten hyvät rahkat noiden vanukkaiden lisäksi, eikös se koostumus ollut sellaista lohkottavaa niissä? :p

      Poista
    2. Oli! Vaahtomaista ja lohkottavaa!

      Niin ja Maraboun kookossuklaalevy! Se oli ihan parasta.

      Poista
    3. No sit muistin oikein, just se vaahtomainen koostumus teki siitä niin hyvän! :)

      Poista
    4. Ootteko tätä maistanu? :)
      https://www.valio.fi/tuotteet/rahkat/valio-eila-rahkavaahto-mansikka-laktoositon-1/?pakkaus=100-g-pikari

      Poista
    5. En ainakaan minä olen, pitää testata! Kiitos vinkistä. :)

      Poista
  4. Mä en oikeasti keksi yhtään tuotetta, jota kaipaisin :D. En ruokaa tai kosmetiikkaa. Taidan olla vaihtelunhaluinen tai sitten vaan huonomuistinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin voisin ottaa ton huonomuistisuuden, sapettaa varsinkin toi peitepuikko vieläkin, kun katselen hupenevaa varastoani niiden osalta. :D

      Poista
  5. Lumenella oli sellainen turvetta sisältävä peel off -naamio joskus tosi tosi monta vuotta sitten. Muistikuvat on ainakin todella ruusuiset! Ja ruusuisesta tuli mieleen L'Oréalin Happy Derm puhdistusvaahto, ai että se vasta olikin hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä muistan ton naamion hämärästi, sitä tuli joskus käytettyä. :D

      Poista
  6. Fannya kaipaan minäkin :/ Heti tänne purkki ja toinenkin! :D Olen kaipaillut myös Fazerin kahvisuklaalevyä... Miksi kaikki hyvä lopetetaan? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiskohan Valio tehdä meille sellaisen oman erän niitä? :D :p Hmm. miten mä en ollenkaan muista tota Fazerin kahvisuklaata. :o

      Poista
  7. Minä kaipaan niitä Super jäätelön mallisia, mutta vaaleanpunaisia poksukuorisia jätskejä, tuttifrutti purkkatyynyjä ja mustaa Fii deodoranttia...aah, muistoja!
    Ihanaa tiistaita Jonna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mullekin kelpais noi takas. Super teki kyllä Salmiakki-version, mutta olis voinut tulla noi pinkitkin takas, musta ne nimenomaan oli Supereita. :)

      Ihanaa tiistaita Outi! <3

      Poista
  8. Herkuista mä kaipaan Kotisaaren jäätelöä ja erityisesti niitä jäätelöveneitä. Myös Lola-suklaapatukka oli tosi hyvää, samaten Chicago-purkka.
    Mary Quantin meikit ja asusteet on kans jääneet mieleen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jäätelöveneet on huippuja, Pirkalla on muuten tosi hyviä sellaisissa laatikoissa, ne kannattaa katsastaa, maistuu musta miltein samalta. :p

      Poista
  9. Oi kaikkia herkkujuttuja on niin monta! Aino-korvapuustijätski, mikään muu korvapuustijäätelö ei ole päässyt samalle tasolle. Ben & Jerrysin Baked Alaska -jäätelö. Kampissa ollut Beanie-kahvila, tosi hyvää kahvia ja latten kanssa sai aina pienen palan blondieta. Näköjään Splizzeriakin on lopetettu, pöh. Nää nyt tuli ekana mieleen. Valitan aina poikaystävälle, että kaikki mistä tykkään, aina lopetetaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Baked Alaskaa kaipaan minäkin, vitsit se oli hyvää! :p Muutenkin nykyiset B&J maut on ihan kuraa mitä on myynnissä. Lopettivat kaikki hyvät esim. Wermonsterin. :p

      Poista
  10. Mun siskolla oli sellainen vaniljan tuoksuinen Date tuoksu, jollaisen olisin itsekin halunnut, mutta niitä ei sitten enää myyty silloin kun olin hajuvesiostoksilla. Fa deodorantin tuoksun muistan edelleen, koska se oli niitä ensimmäisiä dödöjä mitä käytin. En tosin usko, että enää käyttäisin :D Ja sitten käytin joskus ihan blogin alkuaikoina Lorealin sellaista kiinteyttävää vartalovoidetta (joka myös oikeasti toimi), mutta sitä en ole kyllä sen koommin kaupoissa nähnyt myytävän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä rakastin niistä Date-tuoksuista sitä vaaleansinistä, mutta musta se ei ollut vanilja, mutta joku niiistä oli sellainen makeampi, en muista mikä. :D Oliko se Lorkun voide sellaisessa vihertävässä purkissa? Se oli tosi hyvää!

      Poista
  11. Olen joskus miettinyt, että millaista olisi saada takaisin jotain niitä nuoruuden aikaisia tuotteita. Ollaan joskus työkaverin kanssa fiilisteltyä niillä tuotteilla mitä oli 80-luvulla. Tuntuisikohan se vielä samalta sutaista voidemaista poskipunapuikkoa... nyt en edes muista valmistajaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No just toi olisi niin legendaarista, olisiko niistä vielä samaa mieltä? :)

      Poista
  12. SiisFanny siinä tölkissä oli ihan super hyvää. Sitä pysty juoda! 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just se tölkki oli paras! Sitä tosiaan pystyi juoda, vaikka olikin tosi täyteläistä. :D

      Poista
  13. Toffoja! Niitä kun vielä sais!

    Ja kosmepuolelta sitä vaaleanpunaisessa pumppupullossa ollutta Lumenen puhd.öljyä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toffot oli kyllä hyviä! :p

      Mä en muista tota Lumenen puhdistusöljyä ollenkaan tai siis harmaasti, mutta en tainnut koskaan käyttää sitä.

      Poista
  14. Pastirolit! Siis ne alkuperäiset, kun nehän koki jossain vaiheessa muodonmuutokset, eikä ne uudet Pastirolit ollut yhtään enää samanlaisia kuin ne aidot ja alkuperäiset :/ Sitten tietysti Metsätähti-jugurtit. Toisinaan tulee ihan elävästi mieleen miltä ne maistui ja sitten sapettaa kun niitä ei enää saa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo tosiaan Pastirollit enää samoja. :( Aa, mä muistan noi Metsätähdet, ne tais olla kans Valion. Firma on kyllä lopettanut kaiken hyvän. LOL

      Poista
  15. Haha Jackyn vanukas ny mitään kuraa ole, vaan paras vanukas. :) Vetelää ja siksi hyvää, hyi tytinöille. ;)

    Hitsi harmittaa etten koskaan ole tuoksuttanut tuota Escadan tuoksua, se on suorastaan kirottua. Escada voisi aina uusia noita vanhoja tuoksuja vaikka joka vuosi. Yksi uusi ja yksi vanha.

    Lacroix tuoksu on kyllä ollut upeassa pullossa.

    Jos jotain kaipaan, niin kyllä se herkkujen saralle menee.

    Kivaa iltaa Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on liian laihaa, toi Fanny oli juoksevaa, mutta paksumpaa, ei hytissyt. :D Kaikki 90-luvun ja 2000-luvun Escadat niitä jos on haistellut, niin no, no nykyiset on mitä on... :D

      Mukavaa iltaa Tiia. <3

      Poista
    2. Kyllä muistan Fanny vanukkaan ja se oli tosi hyvää. <3

      Poista
  16. Känkkäränkkä -karkit, Jonnan mainitsemat Toffot, Fazerin Mässä Yx -karkkipussi (niin hyviä!). Pokemon ja Spice Girls -tikkarit tarroineen. Jaffa -lakua ollaan kaverin kanssa jääty kaipaamaan.

    Jos äiti vastaisi tähän, niin ainakin viiden pennin merkkarit, joita osti kioskilta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viiden pennin merkkarit oli parhaita, muistan kun itse uimahallista lapsena tullessa oli parasta mennä irtokarkkia täynnä olevien lasipurkkien eteen ja osoittaa sormella 20 pennille sieniä, 10 pennille merkkareita jne... :D

      Poista
  17. Oi onnea, oi iloa. Valio toteuttaa somekansan toiveet ja Fanny-vanukkaat tulee takaisin myyntiin viikolla 18 😄

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives