Vuoden parhaat 2017 – Ihonhoito


Hyvää uutta vuotta kaikille!

Vihdoin on aika kerätä yhteen vuonna 2017 ihastuttaneet kosmetiikkatuotteet niin kuin aina ennenkin omat vuoden parhaat -tuotteet eivät välttämättä koostu vuoden 2017 aikana ilmestyneistä tuotteista vaan sellaisista jotka ovat olleet itselleni uusia tuttavuuksia tuona vuonna. En koskaan hae väkipakolla kaikkiin kategorioihin tuotetta, jos sellaista ei ole niin sitten ei ole. On hyvin mahdollista, että aina ei löydy niin täydellisesti säväyttävää tuotetta, että se pääsisi näihin postauksiin. 


PUHDISTAJA

Lierac Double Cleanser Foaming Cream – Tämä ei varmasti tullut kenellekään yllätyksenä, sillä ehdin joulukuussa jo julistaa tämän vuoden parhaaksi puhdistajaksi. Tehokas, hellävarainen ja miellyttävän koostumuksen omaava tuote puhdistaa iholta kaiken lian ja meikin.

KASVOVESI

Esse Sensitive Toner – Olen monta kertaa aiemminkin sanonut, että Essen tuotteet ovat niitä joiden käytön oikeasti huomaa iholla positiivisena vaikutuksena, eikä tämä syksyllä ilmestynyt kasvovesi ole poikkeus. Kasvoveden kanssa suositellaan tietenkin käytettäväksi vain Essen Sensitive-tuotteita, mutta itse käytän sitä myös osana muuta ihonhoitorutiinia. Aloe vera -pohjaan tehty kasvovesi rauhoittaa ja kosteuttaa todella tehokkaasti ihoa, se palauttaa ihon oman pH-arvon ideaalille tasolle. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti herkälle, stressaantuneelle iholle sekä aknen hoitoon ja rosacea-iholle. 

KUORINTA

Elizabeth Arden PRO Hydration Peel Pads* – Supertehokkaat happojen avulla ihoa kuorivat kuorintalaput tulivat elämääni jäädäkseen, 1-2 kertaan viikossa käytettynä, ne pitävät ihon kirkkaana ja estävät iholle mahdollisesti tulevia epäpuhtauksia.


HOITOVESI

Sensai Ultimate The Lotion* – Tässä kategoriassa käytiin todella kova kilpailu Sensain ja Lancômen Hoitoveden välillä, mutta lopulta Sensai kuroi voittoon lähinnä sen helpomman koostumuksen ansiosta. Ultimate-sarjan hienostunut ja täyteläinen hoitovesi on aavistuksen paksumpaa kuin Sensain Cellular Performance-sarjan hoitovesi, mutta silti huomattavasti ohuempaa kuin melkein geelimäinen Lancôme. Tuote on ylellinen ja selvästi liftaa kasvoja sekä auttaa ihon pintakuivuuteen. 

KOSTEUSSUIHKE

BTB13 Multikosteuttaja* – Kotimainen BTB13 kiri voittoon tässä kategoriassa, vaikka tähän olisi tungosta enemmänkin, varsinkin Guinotin Hydra Beauté Mist oli ihan kalkkiviivoille asti mukana, mutta BTB13 oli muutamia juttuja, mitkä nostivat sen ykköseksi. Se sisältää patentoitua BTB13-yhdistettä, joka on siis ihan suomalainen innovatiivio. Yhdisteellä on mm. parantava vaikutus haavojen parantumiselle, erilaisiin iho-ongelmiin ja sillä saadaan myös anti-age hoidollisia tuloksia. Suihke on pitänyt ihoni tasapainoisena. Suihketta voi käyttää myös meikin päällä.


SEERUMI

Patyka Advanced Plumping Serum – Vuoden huikeimman seerumin teki ranskalainen Patyka. Ihanan ohuen vesimäisen geelimäisen koostumuksen omaava seerumi sisältää tehokosteuttavaa hyaluronihappoa tehden ihosta täyteläisemmän näköisemmän. Täydellinen tuote pintakuivalle sekaiholle ympäri vuoden. 

SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

iS Clinical Youth Eye Complex* – Luulen, että teillä ei mennyt edes sekunttia arvaamiseen, mikä oli silmänympärysvoidesuosikkini vuonna 2017. Olen edelleen samaa mieltä kuin syyskuussa, tämä on paras tai vähintään yksi parhaista silmänympärysvoiteista mitä olen koskaan käyttänyt, lisäksi riittoisa. Tuote pehmentää ja tasoittaa sy-ihoa jo muutamalla käyttökerralla, vaikutus on suorastaan koukuttava, varsinkin jos yrittää käyttää välissä muita tuotteita ja huomaa, että niiden vaikutus ei ole sama. 

VOIDE

Lancôme Absolue Night* – Absolue Precious Cells-sarjan Yövoide oli ensimmäinen Lancômen voide joka vei sydämeni. Se on ikääntyvälle iholle suunnattu elvyttävä, ylellinen ja täyteläinen yövoide. Voide sisältää mm. monen pelkäämää mineraaliöljyä, mutta itse en raaka-ainetta pelkää, jos se on tuotteessa joka tulee viimeiseksi iholle. Mineraaliöljyhän tekee iholle kalvon, joten jos sitä on vaikkapa puhdistustuotteessa niin on aika vaikea imeyttää sen jälkeen enää muita tuotteita iholle, sen sijaan viimeiseksi laitettavassa yövoiteessa se toimii, sillä se tekee iholle yön ajaksi suojaavan kalvon, jonka alla kaikki muut ainesosat pääsevät muhimaan. Varsinkin pintakuiva ja kuiva iho hyötyvät tästä ominaisuudesta, sen sijaan epäpuhtaan ihon omaavan kannattaa kuitenkin olla tarkkana mineraaliöljyjen kanssa. Tekee ihon todella pehmoiseksi ja aamulla herätessä iho näyttää täyteläiseltä ja tasaiselta. Vinkkinä, että tuote on tällä hetkellä todella hyvässä tarjouksessa Sokoksen verkkokaupassa.


NAAMIO

Mádara Detox Ultra Purifying Mud Mask – Tämä on tuote, johon sorruin aikoinaan Oot meikannut! blogin Annan vuoksi. Annalla oli aika usein naamio roskapostauksissa ja hän jaksoi hehkutella tämän hyvyyttä. Lopulta päädyin ostamaan tuotteen ja Anna oli oikeassa, tämä on paras puhdistava naamio koskaan! Puhdistaa ja supistaa ihohuokoset ja tekee ihon heleäksi. Käytän tätä myös täsmänaamiona pelkästään finnien päällä, koska tämä saa ne heti rauhallisemmaksi ja laskeutumaan. Ei silti tee ihosta kiristävää. 

Mikä oli sinulle vuoden 2017 paras ihonhoitotuote?

*Lierac, Esse, Patyka ja Mádara omia, muut PR-näytteitä saatu blogin kautta.




  1. Kiitos paljon tästä koonnista!
    Minulle uusi ihanuus oli kosmetologiltani saatu Bernard Cassieren Bilberry gentle peeling. Ihastuttava tuote kerrassaan! Toinen suosikkini on Lumenen Glow Boost Essence. T HennaA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole itse muuten ikinä käyttänyt mitään Bernard Cassierin tuotteita, pitää varmaan ottaa se tän vuoden tavoitteeksi kokeilla heiltä jotain. :)

      Poista
  2. JES ihanaa että tykkäsit tosta Detoxista! Onneksi nyt mun ostolakkokuukausi on OHI ja pääsen vihdoin ostamaan tota lisää : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan PARAS!!! Sopii jopa pintakuivalle iholle, toki ei kannata usein paitsi näppylöiden päälle laitan sitä aina täsmänaamioksi. :D

      Poista
  3. Parhaat on L'Occititanen kaksoispuhdistus ja ankaran kilpailun jälkeen Sensain sy-voide, joka on niin kermainen, mutta ei yhtään pussittava. Kyllähän Sensain hoitovesikin on ihan lemppareita. Mutta muut ovat vielä ankaran pohdinnan alla, on hirmuisen vaikeaa, jos on pari yhtä hyvää tai toisessa toinen on parempaa, kuin toisessa tai se tuoksu vetää niin puolelleen, että haluan tuoksuttomalle tuotteelle olla ankarampi, vaikka olisi muuten parempi. Ensi viikolla aion lopettaa pähkäilyn, vaikka jotkut tässä jo mainitsemani ovat olleet selkeitä valintoja alusta asti.

    Ihanaa uutta vuotta Jonna ja muuten tuosta Lancomen voiteesta nyt kiinnostuin. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sensain sy-voiteet on ihana, jos ei olisi tuota iS Clinicalia olisivat Sensait seuraavina. <3

      Mukavaa uutta vuotta Tiia!

      Poista
  4. Ai, miten ihania tuotteita :)
    Itse tykkään ihonhoidossa eniten the Ordinaryn seerumeista ja muista täsmätuotteista. Ne on vieneet pikkurillin myötä koko käden;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vasta kun katson noita, niin kuvaa aika hyvin mun ihonhoitotapoja kaikki sekaisin apteekki, luonnonkosmetiikka ja selektiivinen. ;)

      Poista
  5. Himotuslistalle meni Ardenin kuorintalaput ja Madaran naamio ;) oma listaus tulee huomenna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellä on huomenna vielä meikit vuorossa.. :) Suosittelen kyllä molempia lämpimästi. <3

      Poista
  6. Olipas kiva lukea sinun vuoden parhaista! Itse tykästyin loppu vuoden aikana Mossan kasvoöljyyn. Yllätyin kovin tästä. Saa ihon näyttämään terveeltä ilman lähmäistä tunnetta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mossan kasvoöljy on tosi kiva, käytän itse sitä lähinnä kesällä, talvella ei ihan sen kosteustehot riitä. On muuten yksi parhaimman tuoksuisia öljyjä. :)

      Poista
  7. Voin uskoa että Patykan seerumi on super. :) Mulla on myös tuo Madaran Detox ja se pääsi viime kuun suosikkeihini!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin paras, ihan mieletön kosteuspommi. <3

      Poista
  8. Ihana listaus! Nyt pikkuhiljaa pystyn keskittymään kosmejuttuihin ja voisin miettiä omaa listausta. Kuitenkin patina vuonna oon sen tehnyt, niin mikäpäs ei nyt 😊 Madaran naamio meni ostoslistalle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tee ihmeessä, koska sun jos jonkun listaus kyllä mua itseäni kiinnostaisi johtuen melko samanlaisista ihoista. :D

      Poista
  9. Mádaran tuotteista oon aina tykännyt tosi paljon ja tuo Detox-naamio alkoi kiinnostaa ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, ehdottomasti paras puhdistava naamio ikinä!!!

      Poista
  10. Tuo Lieracin putsari on ihana! Muita näitä en ole testannutkaan, mutta kiva kuulla näistä, pitääkin laittaa korvan taakse!

    VastaaPoista
  11. Suurimmasta osasta noista tuotteista en ole kuullutkaan! Lemppari ihonhoitotuotteeni taisi olla The Body Shopin Youth Concentrate (Drops of Youth sarjaa). Se tekee ihosta todella pehmeän ja kosteutetun ja on silti todella kevyt seerumityyppinen tuote :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mainitsemasi TBS:n tuote on ihana, olen sitä yhden pullollisen käyttänyt!

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives