TOP5 Parhaat Guerlain Make Up


Top5-sarja on ollut tosi suosittu ja nyt onkin jo kahdeskymmenes postaus vuorossa. Guerlain-suosikeistani oleva postaus on ollut hautumassa jo pitkään, mutta toteutus on kestänyt, koska en ole yksinkertaisesti osannut supistaa sarjan suosikkejani viiteen tuotteeseen. Jotta saisin kirjoituksen vihdoin ulos, päätin jakaa brändin tuotteet kahteen kategoriaan meikkeihin ja ihonhoitoon. Tänään on vuorossa meikkisuosikkini ja joskus sitten tulevaisuudessa Guerlainin ihonhoidon lempparit. Toki jos teitä kiinnostavat ihonhoitosuosikkini tai olette harkitsemassa ostamista, niin niistä voitte kysyä minulta kommenttilaatikossakin.


Guerlainhan tunnetaan luovasta ja innovatiivisesta otteestaan. Se onkin varmasti yksi selektiivisten sarjojen klassisimmista ja ylellisimmistä brändeistä. Ihan niin kuin kaikissa sarjoissa, myös Guerlainilla on hyviä ja huonoja tuotteita, mutta olen löytänyt sarjasta ällistyttävän paljon tuotteita joita ostan aina vain uudestaan ja uudestaan. Suurin osa on minulla jos ei päivittäin niin vähintään viikoittain käytössä. Myös se, että omiin meikkikokoelmiini kuuluu useampia samoja tuotteita samalta brändiltä, on hyvin vahva merkki siitä, että ollaan tekemisissä tuotteiden kanssa joita todella rakastan.

La Petite Robe Noire Huulipunat – Kun punat tulivat pari vuotta sitten markkinoille "hurahdin" niihin täysin, sillä seurauksella, että minulta taitaa tällä hetkellä löytyä niitä kuutta eri sävyä. Punien koostumus on kevyt, kiiltävä ja kerrostettava. Eli juuri sellaisia punia, jotka ovat tulossa tänä keväänä muotiin pitkän matan ajanjakson jälkeen. Tässä voisikin ajatella, että pari vuotta sitten nämä markkinoille tuodessaan ja mattabuumin ollessa kuumimmillaan, Guerlain oli jälleen kerran aikaansa edellä. Punien koostumus on pehmeä, eivätkä ne kuivata huulia. Kaiken kruunaa La Petit Robe Noire-tuoksu joka huulipunissa on. Se on voimakas, mutta ei niin voimakas, että se tuoksuisi nenässä koko päivää. Minulle nämä ovat ylellisiä mutta helppoja arkipunia.

L´Or Primer – Toinen pullollinen vetelee viimeisiään. Haluaisin sanoa, että tämä primer sopii kaikille ja kyllä se sopiikin kaikille ihotyypeille, mutta mielestäni tämä on kuitenkin nimenomaan ikääntyvän ihon primer. Kosteuttavan geelimäinen pohjustaja sisältää 24 karaatin kultahiutaleita. Se tekee ihosta pehmeän, sileän ja napakan tuntuisen. Tuoksu on hempeän kukkainen. Meikki pysyy pidempään ja heleänä koko päivän. 


Météorites – Guerlainin puuterihelmethän olivat ehkäpä maailman ensimmäinen highlighter, ne eivät kuitenkaan toimi samalla tavalla kuin miten nykyään voimakkaan highlighterin käsitämme. Meteoriitit antavatkin iholle ennen kaikkea vienoa kaunista hohdetta, se on kuitenkaan olematta. Varsinkin kuulautta rakastava saa näillä juuri sen viimeisen tarvitsemansa hohtavan silauksen kasvoille. En ole tehnyt enää vuosiin ainuttakaan meikkiä, etten olisi sipaissut kasvoilleni näitä puuterihelmiä.

Parure Gold – Toimii täydellisesti L´Orin kanssa yhteen. Meikkivoide on loistava ikääntyvälle iholle, koska se loihtii sille valoa. Sisältääkin mm. kollageenia joka lisää ihon elastisuutta. Kaunis, ohut ja kevyesti peittävä meikkivoide on kuin oma iho mutta parempi. Ainoa pieni miinus tässä on se, että meikkivoide hivenen hapettuu iholla, jonka vuoksi käytän tästä astetta vaaleampaa sävyä, mitä muuten Guerlainin meikkivoiteista käytän. 

Rouge G Huulipunat – Näitäkin punia löytyy kaapistani useampia. Jos totta puhutaan nämä ovat överiydessään kertakaikkisen upeita ulkoisesti, mutta myös sisältä laatu on täyttä kultaa. Koostumus on kermaista ja pigmenttistä. Hinta on sen verran kirpeä, että metsästän näitä aina alelaareista. Varsinkin jouluksi ilmestyy nykyisin näitä LE-hylsyissä ja sen vuoksi joulun jälkeen kannattaa katsastaa aina alet, jolloin voi löytää näitä normaalisti n. 55 euroa maksavia punia edullisemmin. Hylsy on nerokas, sillä se sisältää peilin. 


Onko Guerlain tuttu? Suosikkeja?

*Tuotteet omia.




  1. Mulla ei ole koskaan ollut Guerlainin meikkejä. Nuorena himoitsin Guerlainin Shalimar hajuvettä, mutta sekin oli tavoittamattomissa hinnan takia. Kävin silloin kuitenkin aina Turun Stockan ohi kulkiessa suhauttamassa Shalimaria näytepullosta, minkä takia pääsin sitten senkin himotuksen yli;) Huulipunahylsyt ovat todellakin kauniita tai oikeastaan merkin ulkoasu ylipäänsä.
    Aurinkoista sunnuntaita Jonna:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shalimar on kyllä legendaarinen tuoksu, itse en ole siitä koskaan välittänyt, siis siitä alkuperäisestä, mutta esim. Eau de Shalimaar iski aikoinaan tosi kovaa ja oli pitkään yksi lempituoksujani. :)

      Aurinkoista sunnuntaita Sari!

      Poista
  2. Jonkun verran tuttu on. Huulipunan pohjustajaa olen muistaakseni käyttänyt sekä tottakai legendaarisia puuterihelmiä irtonaisina että puristettuina. Totta puhuen en ymmärtänyt niiden hypetystä ja mummomainen tuoksu on hiukan luotaantyöntävä :D Käytänkin tosi harvoin selektiivistä kosmetiikkaa nykyään, olen ehkä MACin, Smashboxin ja UD:n kaltaisten merkkien ystävä enemmän :) Upeat pakkaukset näissä on ja jos olisi varaa, ostaisin varmasti jonkun ylellisen primerin ja meikkivoiteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, se tuoksu on takuulla toisille mummomainen, itse taas rakastan sitä, varmaan koska mun mummo ei tuoksunut sellaisella, joten ei tule mummot mieleen. :D

      Poista
  3. Guerlain on kyllä aivan mahtava sarja! Mun suosikkejani ovat Rouge G -huulipunat peilihylsyssä. Hylsy on paitsi kaunein, myös toimivin koskaan käyttämäni :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rouge G -punat on kyllä niin lyömättömiä, tätä postausta ei olisi voinut kirjoittaa ilman niitä. ^_^

      Poista
  4. Ne jouluiset meteoriitit ovat täälläkin puhdasta rakkautta, jopa siinä määrin ettei niitä raaski käyttää kuin vain silloin tällöin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sä säästelet? Mä kyllä käytän ihan päivittäin, tietenkin vaihtelen niitä mitä mulla on, silti ei pelkoa, että ne loppuisi. :D

      Poista
  5. Kyllä Guerlain on meidän tavaratalojemme edustuksen ylellisintä selektiivistä kosmetiikkaa, jollei joitain yksittäisiä le tuotteita lasketa mukaan. Eli on vienyt täysin mukanaan ja suorastaan rakastan ja himoitsen Guerlain kosmetiikkaa. Alesta tein minäkin hyviä ostoksia taas ja Happy Glow:t sun vinkkaamina, ihanaa. <3 Seuraavana ostoslistalla on aurinkopuuteri. Ihanaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kesäksi Terracotta, parhautta! <3

      Ihanaa sunnuntaita Tiia.

      Poista
  6. Mullekin Guerlainin meikit on jääneet etäisiksi. Ikoniset puuterihelmetkin päätyivät mulla lasipurkkiin koristeelliseksi kukkamullaksi, kun en tullut niiden kanssa juttuun. :) Ihailen kyllä pakkausdesignia ja brändikuvaa, mutta omat ostokset suuntautuvat muualle. :) Tota primeria sain kaverilta minikoon ja se on muuten jäänyt täysin testaamatta - pitääpä kaivaa se esiin heti seuraavassa käänteessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, lasipurkkiin koristeelliseksi kukkamullaksi. :D Lupaan, että primer on ihana, mutta tosiaan mitä iäkkäämpi sen paremmin se sopii. En usko, että tosi napakalla nuorella iholla näkee niin muutosta. ;)

      Poista
  7. Guerlain on mun suokkari kosmetiikkamerkki <3 Erityisen ihastunut oon aurinkopuutereihin joita mulla löytyy muutama :) Ku eka kerran haistelin La Petite Robe Noireeta ni se oli ku lekalla isku päähän, i-ha-na <3 Haaveissa on saada sunki suokkari L'Or Primer kokeiluun, vielä en oo raskinu ostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelinkin, että sä tykkäät Guerlainista, mutta ihan suosikki? <3

      Itse tykkään LPRN:n tuoksuista ehdottomasti eniten Couturesta, se on vaan niin mun kuppi teetä ja tietenkin Terracotta tuoksusta, se on itselle sellainen ultimaalinen kesätuoksu. Suorastaan kylven siinä kesäisin. :D

      Poista
  8. Tuo primer on kyllä houkuttelevan näköinen tuote =) Mitenkäs nuo kultahiput, hajoaako ne vai jääkö kasvoille glitterhippusia? =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei jää kultahippuja kasvoille, ne hajoaa kun levittää tuotteen kasvoille. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives