Cliniquen uusi Moisture Surge ja pirteä kasvisravintola Yes Yes Yes


Aluksi on pakko todeta, että olen suorastaan ylpeä itsestäni, että olen saanut tartuttua itseäni niskasta kiinni ja alettua käymään jälleen PR-tilaisuuksissa, niissä kuitenkin saa uutuustuotteista paljon enemmän irti ja lisäksi voi päästä syömään äärettömän herkullista ruokaa kuten eilen kävi. 

Viime vuoden loppuhan oli surullisen kuuluisa, kävin kesä-joulukuun välisenä aikana vain kahdessa tilaisuudessa, voimia ei vaan ollut. Muutama sovittu juttu kaatui myös sairastumisiini. Tämän vuoden alussa päätin, että koitan päästä ainakin siihen kerran kuussa Helsinkiin tahtiin, mitä pidin aikaisemmin. Onneksi järjestäjät ovat jaksaneet minua sinnikkäästi kutsua, vaikka harvemmin olen paikalle ilmaantunut. Tietenkin Helsingissä asuvien on helpompi mennä, tosin usein nämä tapahtumat ovat toimistoaikaan, joten ei sitä Helsingissä asuvanakaan niin vaan pääse paikalle, jos on töissä. Matkoihin kuitenkin kuluu itseltäni pelkästään julkisilla yhteensä kolmisen tuntia, joten se on jo omanlaisensa ponnistus. Siksi yritän aina mahduttaa yhdelle päivälle useamman tilaisuuden.


Meidät oli kutsuttu kasvisravintola Yes Yes Yesiin kuuntelemaan Cliniquen uudesta Moisture Surge-lanseerauksesta. En ollut aiemmin käynyt Yes Yes Yesissa, mutta se hurmasi minut välittömästi iloisen pirteällä ilmeellään. Kotiini en ikinä ottaisi näin raikasta ja värikästä ympäristöä, mutta tässä ravintolassa se vain toimi. Yksityiskohtia katsellessa tuli hymy automaattisesti huulille. 

Alkuun pääsimme tekemään drinkkejä, tällä kertaa ihan alkoholittomia mocktaileja. Saimmekin lounaan aluksi maistella itse tekemiämme aloe veraa sisältäviä juomia. Ilmeisesti onnistuin omassani melko hyvin, sillä vielä pois lähtiessä kätellessä, minut toivotettiin tervetulleeksi tekemään cocktaileja, jos mietin uutta uraa. 


Saimme maisteltavaksi hurjan määrän ravintolan menun valikoimasta ruokalajeja, luulen, että suurin osa lähti ennemmin kierien kuin kävellen ulos. Ehdottomaksi suosikikseni nousi Jerusalem Artichoke and cashew hollandaise, myös vihreäsalaatti jossa oli mm. pinaattia, parmesaania ja parsakaalia oli herkullista. Sen sijaan halloumi-ranskikset eivät ihan iskeneet, vaikka halloumi onkin suurta herkkuani. Naurettiin Tiian kanssa, että koostumus oli hivenen kuin olisi syönyt supersuolaisia munkkitikkuja. Ei osattu oikein päättää, mitä mieltä oltiin niistä. Luultavasti aivojamme hämäsi vain ranskisten munkkimainen väri. 



Cliniquen uusi ehkä "pienellä" nimihirviöllä varustettu Moisture Surge 72-hour auto-replenishing hydrator -voide* on koostumukseltaan juuri sellainen tuote, jota varmasti jokainen tykkää käyttää kesällä ja rasvoittuvan ihon omaavat vuoden ympäri. Voide sisältää silikonia, joten se tekee ihosta silkkisen tuntuisen, jonka vuoksi suosin tällaista geelivoidetta meikin alla. Yövoiteena sen sijaan tykkään käyttää eri tyylisiä tuotteita. Voide lupaa kosteuttaa ihoa jopa 72 tunnin ajan, sitoen ihoon kosteutta. Sisältää mm. ureaa, hyaluronihappoa, kofeiinia ja aloe veraa. Koostumus on kevyen geelimäistä, jopa hivenen vesimäisen raikasta ja imeytyy ihoon välittömästi. Kerron teille voiteesta lisää, kunhan ensin olen testaillut sitä kunnolla. Cliniquen tuotteethan ovat allergiatestattuja ja tuoksuttomia. Uutuusvoide sopii kaikille ihotyypeille. 


Onko teillä suosikkituotetta Cliniquelta? Iskeekö ravintolan värikäs sisustus?

*Voide PR-lahja saatu goodie bagista.








  1. En itsekään kotiani sisustaisi kovin värikkäästi (olen simppeli harmaavarpunen), mutta muissa miljöissä, kuten ravintoloissa, värikkyys on ihan paikallaan. Ruuatkin näyttävät ihanilta väriloistossaan :)
    Moisture surge kalskahtaa sanaparina tutulta, ehkä olen joskus käyttänyt jotain voidetta, jossa oli tuo sanapari, mutta kun ei enää millään muista;) Yövoiteissa yritän karttaa silikoonia minkä pystyn, joten en taitaisi innostua Cliniquen voiteesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah sama juttu, mähän en sen lisäksi siedä mitään pikkutavaraa pöydillä yms. kun ne kerää vielä tosi herkästi pölyä. :D Tää uusi voide onkin tosi kiva just päiväkäyttöön, yöllä en minäkään käyttäisi, mutta meikin alla toimii. :)

      Poista
  2. Kuulostaapa hyvältä! Rakastan Cliniquen sy-voiteita, ja niitä onkin jäänyt ikävä sen jälkeen, kun siirryin cruelty free kosmetiikkaan :) Yksi huulipuna multa löytyy vielä Cliniquelta ja sekin on ihan loistava<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sy-voiteet on kyllä Cliniquella ihan huippuja. Vielä kun saisivat ne purkista johonkin tuubiin. ;) Cliniquella on itseasiassa tosi hyvää värikosmetiikkaa, vaikka monet mieltää sen enemmän ihonhoitobrändiksi. :)

      Poista
  3. Hei nyt mä kyllä haluan tietää, mitä siinä sun mocktailissa oli! :-D

    Moisture Surgea (vanhaa varianttia) olen käyttänyt joku vuosi sitten, ja jäi ihan positiiviset fiilikset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, se oli tosi simppeli mocktail, puolet aloe vera menua, toi purkki mikä drinksukuvassakin näkyy ja puolet soodavettä, mutta mun makuun se oli pikkaisen liian imelää, joten puristelin mukaan vähän sitruunaa siitä sitruunasta, jolla käsiteltiin lasin reunat, että saatiin tuo kookoshiutale/sokerihomma pysyyn siinä. :D

      Tässä uudessa versiossa (toisiakin myydään vielä!), on musta ehkä kivoin koostumus, muutkin on tosi hyvin imeytyviä, mutta tää jotenkin vaan tosi vesimäisen geelimäisenä häviää ihoon.

      Poista
  4. Ihanaa, että jaksoit lähteä, vaikka meillä oli pöytäseurana hulppean kivaa seuraa, niin aina on niin kiva nähdä ystävää. <3 Tuo ravintola hurmasti totaalisesti, ihan kuin olisi astunut toiseen maailmaan. Ruoka oli mielettömän hyvääja voin sanoa, että päivän aikana oli vielä kaksi tapahtumaa, niin ruokapöydät ohitin täysin.

    Minähän tykkään hirmuisasti tälläisistä kosteuttavista geelimäisistä voiteista, joten tämä uusikin Moisture Surge otetaan ilolla testikäyttöön.

    Ihanaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli! Mä kans tykkäsin sisutuksesta ihan kympillä, ihanan raikas, just sellainen, mitä syödessä värikkäitä ruokia haluaakin katsella. :)

      Ihanaa päivää Tiia, vaikka tänne tais tulla takatalvi lumisateen merkeissä. :o

      Poista
  5. Kuullostaa herkulliselta tuo teidän päivänne, pitää muistaa ravintola seuraavalla Helsingin reissulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa, superherkullista ruokaa! :p

      Poista
  6. Tuo ravintolan sisustus näyttää aivan ihanalta. Nyt vähään aikaan en ole omistanut mitään Cliniquen tuotetta, joten en suosikkia osaa sanoa.
    Ihanaa loppuviikkoa Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi kiva ja erilainen sisustus. ^_^

      Mukavaa viikonloppua Outi! <3

      Poista
  7. Ravintolan sisustus näyttää siltä kuin astuisi sisään kevääseen! Ihanan pirteä ja raikas💚 Tuo salaattikin näyttää tosi houkuttelevalta.
    Mä en oikein ole Cliniquen tuotteiden fani, kun en pidä niiden tuoksusta. Tai oikeastaan en kerran ajat sitten pitänyt yhden Cliniquen voiteen tuoksusta ja se on sitten jättänyt mun mielessä leimansa koko tuotemerkkiin. Pitäisi varmaan muuttaa asennetta 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No just sellainen fiilis tuli itsellekin sisään astuessa, kevät ympäri vuoden.

      Cliniquen tuotteissahan ei käytetä hajusteita, joten tuotteiden tuoksut tulee raaka-aineista. Mutta kyllä omaan nenäänkin enemmän tuoksuttoman tuotteen tuoksu kuin toisissa. Varsinkin nestemäisissä tuotteissa sitä tuoksua ei ole, joten ehkä niistä kannattaa aloittaa, jos voiteesta on jäänyt kammo. Tää uusin voide ei tuoksu millekään, ei edes niille raaka-aineille ainakaan omaan nenään. :)

      Poista
  8. Ooo miten ihanalta tuo ravintolan sisustus näyttää! En mäkään omaan kotiin ottaisi noin paljon värejä, mutta en kuitenkaan halua totaalisen harmaa-valkoistakaan kotia. Esim. tyynyillä on kiva tuoda väriä, samoin verhoilla ja pöytäliinalla. Ja no, onhan meillä mintun värinen astiakaappikin :D Mutta esim. haaveilen olkkarin seinien väriksi Dead Salmon nimistä sävyä :,D :,D

    Tää voide kuulostaa siltä, että tykkäisin tästä aamukäytössä, ja Clinique on merkkinä vanha rakkaus jota lämmittelen uudelleen ^_^ Mua aina vähän naurattaa nuuo 48 / 72 tunnin lupaukset :D Kun ne kasvot kuitenkin pestään vähintään kerran päivässä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mintunvärinen astiakaappi on jo mulle liian hurjaa, mut rakastan katsella tollaista muiden kodeissa. <3 Mä luulen, että jos muuttaisin johonkin lämpimään, siellä mun kodissa olisi paljon värejä, täällä ne ei vaan jotenkin istu mun ajatukseen. :D

      Joo mut toi lupaus on, että toi kosteus säilyy myös pesun jälkeen... ;D Siinä on käytetty sellaista uutta teknologiaa. ;) Näitä kerran selitettiin yhdessä Biotherminkin tilaisuudessa pieteetillä, kun nehän lupaa yleensä 48h kosteutta, että niiden testit näytti, että se vaikutti, vaikka kasvot oli pesty. :D Cliniquen on nimennyt oman tekniikkansa Auto Replenishingiksi, olisi kyllä mielenkiintoista kuulla ja nähdä tosta tutkimustuloksia lisääkin, muahan aina kiinnostaa nää.

      Poista
    2. :D Joo ei kaikille minttu toimisikaan, meidän kotiin se on just ihana väripilkku sekä on tosiaankin nyt neljännellä sukupolvella käytössä :D

      Ok, kuulostaa hurjalta mutta samalla mahtavalta :) Täytyy perehtyä tuohon jossain vaiheessa enemmän!

      Poista
    3. Varmaan googlettamalla voi löytyä jotain enemmän tosta kosteuden säilymisestä. Musta mintunvihreä on ihana sävy, esim. toimisi makkarissa seinän värinä, toisi kivaa viileyttä jossain lämpöisessä huoneeseen, täällä se näyttäisi pohjoisen valossa mun silmiin liian viileältä.

      Poista
  9. Tosi kivoja tälläiset tapahtumat, jotka eivät koske vain kosmetiikkaa vaan voi oppia muutakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, vähän muutakin ohjelmaa kuin kosme. ^_^

      Poista
  10. Mua harmittaa, kun en ole enää kyennyt käymään kuin todella pienessä määrässä pr-tilaisuuksia. Olen nykyään valinnut tarkkaan mihin menen. Käyn tilaisuuksissa, jotka tiedän hyvin järjestetyiksi ja joissa tuntee itsensä tervetulleeksi <3 Kuitenkin vältän tilaisuuksia, jotka järjestetään päivällä, kun olen töissä. En enää viitsi käyttää saldoani tai lomapäiviä tilaisuuksiin. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin valkkaan tosi tarkkaan, tosin olen aina valkannut, koska täältä on omat ponnistuksensa lähtee. Yleensä järkevintä on sitten ottaa samalla päivälle parikin juttua jos mahdollista. Todella ymmärrettävää, että lomapäiviä ei käytä tilaisuuksiin, ne kannattaa pitää lomana! <3

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives