Parhaat – helmikuu'18


Helmikuun parhaat jäivät viime viikolla väliin pienien kiireiden takia, mutta ehtiihän ne tälläkin viikolla, kun kuu ei ole edes puolivälissä. ^_^ Parhaat -postaukset ovat yleensä aikaavievimpiä toteuttaa, eikä aikani viime viikolla millään riittänyt. 

Vaikka viime aikoina on ollut kylmää, valon määrä päivisin on jotain uskomatonta ja ensimmäistä kertaa vuosiin tunnun saavan valosta jopa hivenen energiaa, enkä masennu siitä entisestään niin kuin tapana on jo vuosia ollut. Tosin tässä on ollut aika rankka vaihe vuodenvaihteessa menossa, joten ehkä mieli halajaa positiivista energiaa edes jostain. Muuten jos pitkäaikaisimmat lukijat ihmettelette sitä, etten päivitä enää hirveästi kuulumisia siitä mitä minulle oikeastaan kuuluu, niin syy on aika yksinkertainen. Jotenkin on sellainen olo, että kun ruudun tällä puolella piehtaroin tarpeeksi tätä ylämäkeä omassa olotilassani, niin haluaisin elämässäni olevan edes yhden paikan, jossa sitä ei olisi ja siksi paikaksi olen ehkä alitajuisesti valinnut tämän blogin. Lupaan, että jossain vaiheessa varmasti kerron enemmänkin omia kuulumisia, mutta tällä hetkellä on tunne, ettei sen aika ole vielä. 

Helmikuun parhaat ovat tuotteita, joilla olen tehnyt melkein joka ikisen helmikuisen meikkini, jos en sitten ole halunnut jotain peittävämpää. Näillä tuotteilla saa aikaan no make up -make up lookin, jota rakastan arkikäytössä, itse asiassa latasin tällaisesta lookista Instagramiinkin kuvan. Tammikuisessa kuvassa on käytetty kaikkia helmikuun suosikkeja. 

*Tuotteista Olivia Klein ja Bobbi Brown omia, muut PR-näytteitä saatu blogin kautta.


Olivia Klein Mineral Spray Toner – Jos olen ulkomailla lämpimässä niin ihoni on aina parissa päivässä aivan loistavassa kunnossa ja yksi syy siihen on uiminen ja merivesi. Suolavesi rauhoittaa epäpuhtauksia tehokkaasti ja pitää ihon tasapainoisena. Sain viime vuoden puolella Olivia Kleinilta tuotteita testiin ja yksi valituista tuotteista oli tämä Mineral Spray Toner. Kun näin tuotteen ainesosat, tiesin, että ihoni tulisi rakastamaan sitä. Olin oikeassa, sillä kävi niin, että saatu pullo on käytetty jo loppuun ja itse ostetusta versiostakin on kulunut jo hyvän matkaa. En todellakaan enää halua olla ilman tätä tuotetta! Käytän suihketta päivittäin toisinaan aamulla toisinaan illalla, mutta aina ainakin kerran päivässä. Vaikka tuote sisältää merisuolaa, se ei ole kirvellyt omalla iholla, käytän tuotetta niin, että suihkautan sitä käsille ja siitä taputtelen sen iholle. Aamuisin saatan vielä miselliveden jälkeen laittaa mistiä vanulappuun ja pyyhkiä sillä kasvot. Sisältää mm. ihoa rahoittavaa aloe veraa, hyaluronihappoa, merisuolaa, valkopajun kuoriuutetta sekä suomulevä- ja siniviherlevä -uutteita. Tuotteella on ilmiömäinen kyky rauhoittaa ihoa. Rauhoittaa jo olemassa olevia näppyjä sekä hillitsee selkeästi myös talin tuotantoa, yksi syy miksi tykkään laittaa tätä usein meikin alle. 

Elizabeth Arden Superstart Skin Renewal Booster* – Kaikille ihotyypeille sopiva ohuen koostumuksen omaava tehotuote. Tuotetta käytetään kosteusvoiteen ja seerumin alla. Tekee heti ihosta sileämmän oloisen, varsinkin jos iho on hilseilevän kuiva, eron huomaa heti. Sisältää mm. merifenkolia, joka pitää kosteuden ihossa sekä iholle hyvää tekeviä probiootteja. 

Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base – Nyt kaikki kuivaihoiset kuulolle, tosin muutkin, mutta joudutte ehkä t-alueelle levittämään vielä primeriksi jonkun mattaavamman ja silikonisemman tuotteen. Face Base on yksi Bobbi Brownin parhaiten myyvistä tuotteista, eikä suotta. Tässä on voide ja pohjustus samassa. Voide on öljytön, mutta siinä on superkosteuttava koostumus tuntumatta silti rasvaiselta. Voide sisältää sheavoita, joka kosteuttaa ja pehmentää ihoa, tehden siitä heti kimmoisamman oloisen. Tuoksu on hivenen raikkaan greippimäinen. Unelmatuote meikin pohjustukseen, jos iho on kuiva tai pintakuiva. Salka on kirjoittanut tuotteesta myös blogissaan, joten jos kiinnostuitte, löydätte sieltä vielä lisää tietoa. :)

Giorgio Armani Crema Nuda Supreme Glow -sävyvoide* – No make up -make up lookissa on vaikeinta saada täydellinen iho, joka kuitenkin näyttää edelleen täysin omalta iholta, vaikka virheet piilotetaan. Ei ole mikään helppo juttu ja siksi pohjan tekemiseen yleensä menee paljon aikaa. Kyseessä on sävytetty vesipohjainen voide, joka sisältää läpinäkyviä pigmenttejä, jolloin iho taittaa valoa ja näyttää luonnolliselta. Voide peittää hyvin pienet virheet, varsinkin punaisuuteen toimii loistavasti, isompia näppyjä joutuu korjailemaan peitevoiteella, mutta muuten tuote tekee ihosta kuulaan, hehkuvan ja tasaisemman värisen. Sävyvoide sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa, joka lisää keveyden tunnetta ja sitoo kosteutta iholle. Ainoa hankaluus on todella painava lasipurkki, toki tästä voi matkoille esim. laittaa tuotetta pienempään purkkiin, mutta pumppupullo olisi silti näppärämpi. Paras tapa levittää voide on sormin. Sormet lämmittävät ja sulauttavat voiteen kauniisti iholle, muut tavat eivät toimi tämän kanssa yhtä hyvin, kokeiltu on. Armanin oma meikkitaiteilija levittää tuotteen myös sormin enkä ihmettele miksi. 

By Terry Hyaluronic Hydra-Powder* – Olen jo kauan ollut innostunut viimeistelämään meikkini enemmän kivipuuterilla kuin irtopuuterilla, mutta jos käytän irtopuuteria se on nykyisin aina By Terryn unelmankevyt puuteri. Tuote sisältää hyaluronihappoa, eikä se näytä iholla kuivalta vaan jättää "my skin but better" -fiiliksen. 


Mikä oli teidän helmikuun suosikkituote? Tykkäättekö no make up -meikkityylistä?

*Olivia Klein ja Bobbi Brown omia, muut PR-näytteitä saatu blogin kautta.



  1. Toi By Terryn puuteri on ostoslistalla, nyt kun mun Sensain irtopuuteri vetelee viimesiään. Harmi kun missasin vaan elevenin edellisen -20% alekoodin, täytyy ootella seuraavaa. 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi elevenillä on usein noita alekoodeja, joten ei varmaan tarvi kauaa odotella. ^_^

      Poista
  2. Oih tuo Armanin voide kuulostaa ihanalta, mikä sävy sulla on tuosta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana, sillä saa just täydellinen pohjan, joka on kuin ei meikkiä oliskaan vaikka onkin. Mulla on sävy 1 Greige, se näytti eka tosi "tuhkaiselta", mutta jotenkin se vaan sulautuu just mun iholle täydellisesti. Kannattaa käydä vaikka Stockalta pyytään näytteitä. 1 Greige on takuulla kesällä liian vaalea, jos rusketun vähääkään, mutta nyt täydellinen sävy. Sävyjä on neljää eriä, mutta hyvin saa ihoon sopimaan, kun on tavallaan enemmän voide kuin meikkivoide.

      Poista
    2. Kiitos, tuota Greigeä mä katselinkin jo. :-) Nuo muut taidan naputella suoraan LF:n tilaukseeni, iso kiitos ostoslistasta! :-D

      Poista
    3. Olit sitten katsellut oikeaa, päädyin tohon, koska se Rosey Glow olisi luultavasti hivenen punapohjainen, eka pelkäsin, että toi Greige olisi liian tuhkainen, mutta se vaan sulautuu ihoon, mullahan on siis hivenen keltapohjainen iho, joten siksi tuo neutraali ja tuhkainen sävy vähän pelotti. Kesällä voisi mennä Apricot tai sitten Apricotin ja Greigen combo.

      Poista
  3. Mulla on töissä sellainen no make up tyyli, se sopii hoitotädin tyyliin. Kerran laitoin jotain juhlia varten töihin huulet punaisiksi ja pikkuinen poika kysyi multa, että mitä maalia sulla on huulissa :)
    Viime kuun suosikkini oli essencen peiteväri silmien alle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah ihana toi poika! :D Lapset kiinnittää todella tarkkaan kaikkeen tuollaiseen huomiota.

      Ihanaa tiistaita Outi! <3

      Poista
  4. Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base täytyy laittaa muistiin. Kuulostaa ihan mun tuotteelta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan täydellinen pohjustustuote aikuiselle, kuivalle tai pintakuivalle iholle. :)

      Poista
  5. By Terryn puuteria on kyllä kehuttu sen verran paljon, että pakko kai se olisi itsekin päästä vihdoin testaamaan! :) Mä en oikeastaan ikinä tee sellaista no makeup -tyylistä meikkiä :D Nyt oon kyllä suosinut viime aikoina vaaleita sävyjä niin silmä- kuin huulimeikissäkin, mutta kissarajaukset täytyy olla aina - siitä en osaa poiketa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtava kuulla, et joku tekee erilailla kuin minä ja hyvä että tekee, sillä rakastan ihailla toisten meikkejä, jotka on panostaneet esim. silmiin tai huuliin. Oikeasti yllävintä on, että sellainen full face syntyy taitavilta ihan yhtä nopeasti kuin tää no make up -look. Tässä menee pohjassa kauan aikaa, kun se pitää saada just eikä melkein sellaiseksi, että olisi sellainen ettei muka olisi meikkiä vaikka onkin. :D Katselin just Lisa Eldridgen videota, jossa se meikkasi itseään mahdollisimman luonnolliseksi, varmasti yksi hänen pisimmistä videoistaan, teki meinaten melkoiselle pieteetillä sitä meikkiään ja se oli upea! <3

      By Terryn puuteri on hyvä, jos on todella rasvoittuva iho, se ei välttämättä pidä niin kauaa mattana kuin joku muu irtopuuteri. Mutta muilla toimii ihan muiden tapaan, ainoastaan siitä pinnasta tulee jotenkin tosi samettinen ja huomaamaton. :)

      Poista
  6. Just luin kehuja suolaa sisältävistä ihotuotteista, joten Olivia Klein kiinnostaa kovasti, ja käytän suihkeita muutenkin tosi ahkerasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa, no sattuipa hyvin. Ne voi usein olla liian kuivattaviakin, mutta tässä Olivia Kleinin suihkeessa on aloe vera -pohja, joten merisuola on sitten vaan pienempi elementti. Tasapainottaa selkeästi omaa ihoa, joka on kuitenkin pintakuiva sekaiho. :)

      Poista
  7. Mä en harrasta no makeup -tyyliä, koska haluan olla täydessä tällingissä aina tai melkein aina;)
    Olivia Kleinin toner puhuttelee mua nyt, kun olen löytänyt itsestäni toner-naisen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut tällinkihän on hyvä. ;) Tavallaan tossakin ollaan, mutta huomaamattomammin. :D Vitamiini Toner on kans Olivialta sellainen tsekkaamisen arvoinen, mutta tää mineral on mun ehdoton lemppari. <3

      Poista
  8. En tajua miten tuo Bobbin primeri on mennyt "under my radar" ja nyt se pulpahtelee ihan joka paikasta esille :O En periaatteessa käytä kovasti pohjustuksia, ja jäi vähän epäselväksi tarvitseeko tuotetta t-alueelle (öljyisämpi) vai yleisesti on ihanteellinen kuivalle iholle? Niin tai näin, kuiva on toinen nimeni ja samplea pitää varmaan lähteä hakemaan. Ihana postaus, kiitos!

    xx Laura / Laura Loukola Art & Beauty Blog

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä alun perin innostuin tästä varmaan joskus viime kesänä kun näin Mannyn käyttävän Bobbia, mut ostoksille sorruin marraskuussa Kicksin verkkokaupan avaamisen aikaan. :D Kyllä kannatti, ihan loistava tuote. Ehdottomasti jos on rasvainen iho, laittaisin t-alueelle vielä jonkun pore professionalin tyylisen primerin. Itse en tarvitse, mut jos iho on rasvoittuva niin laittaisin. Joten jos sulla on kuiva iho, niin tää riittää yksinään. :)

      Poista
  9. Mä niin haluaisin testata Olivia Kleinin tuotteita, vaikuttavat todella hyviltä ja kiinnostavilta :). Mun iho ja etenkin päänahka voi kanssa aina paljon paremmin etelän auringossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niissä on todella loistavia ainesosia, paljon sellaisia, mitkä olen vuosien saatossa kokenut itselleni tehokkaiksi ja aika yksinkertaisessa muodossa. :) Olen tykännyt lähes kaikesta mitä sarjalta olen käyttänyt.

      Poista
  10. Taisivatpa olla kaikki tuotteet uusia minulle. Minulla on Chanelin ja Excuviancen voiteet. Lisänä Joe Blascon valonappi, johon sain Tiialta vinkin. Töihin meikkaan aina, kotipäivinä en lainkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joe Blascon valonappi on loistava! Itsekin sitä toisinaan käytän. :)

      Poista
  11. Ihanaa, että säkin tykkäsit Bobbin tuotteesta, mutta olisin varmaan syönyt hattuni jos et olisi tykännyt :D Se on aika käsittämätön tuote, samaan aikaan kevyt mutta kosteuttava, ihoa pehmentävä. En yhtään ihmettele, että on Bobbin myydyin tuote :)

    Tuo Armanin sävyttävä voide on mulla himotuslistalla :D Nyt mietin, olenko kokeillut tuota Olivian suihketta, mutta taidankin seuraavaksi hankkia sen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin on aika lievä ilmaisu, rakastan sitä! :D En mäkään enää tän jälkeen kun kokeilin, mulle tuli uutena tietona se, että kaikki Bobbin voiteet ovat samalla myös itseasiassa primereitä, siksi brändillä ei primereitä lainkaan. :)

      Luulen, että Olivian suihke sopii myös sun iholle, tykkään vitamiinisuihkeestakin paljon, mutta tää mineraali on ehdoton lemppari.

      Poista
  12. Rakastan tuota Bobbi Brownin basea ja kuten arvaat yksi tekijä on se fantastinen tuoksu. Bobbi on kyllä yllättänyt niin iloisesti.

    Ihanaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana, varsinkin tähän vuoden aikaan. <3

      Aurinkoista keskiviikkoa Tiia!

      Poista
  13. Giorgio Armani sävyvoide alkoi kiinnostamaan toden teolla! Tuleeko ihon pinnasta mielestäsi ennemmin matta kuin kiiltävä? Itse en liiemmin pidä matasta lopputuloksesta, joten toivoisin, että tämä antaisi jonkinlaista hehkua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oikein kumpaakaan, ei ainakaan kiiltävä missään nimessä, mutta ei mattakaan. Sellaisen terveen näköinen iho eli sana dewy on ehkä realistinen kuvaus lopputuloksesta. :)

      Poista
  14. Moikka! Haluaisin vielä kysyä tuota Mineral Spraysta, jonka ostosta eilen mainitsin myös instassakin. Haluaisin saada tuotteesta kaikki tehot irti, joten missä vaiheessa ihonpuhdistusrutiineja tuotetta kannattaa käyttää? Aamuisin puhdistan kasvot vain vanulappuun kosteutetulla misellivedellä ja sen jälkeen kost. voide. Harvoin käytän aamuisin primeria tai seeerumia. Nyt tosin ostin Kicksin joulukalenterista Bobbi Brownin Vitamin Enriched Face Basen, jonka olet tässäkin postauksessa maininnut, siinä siis kost.voide ja primer samassa :) Pohjustustuotteena käytän Alima Puren mineraalimeikkivoidetta.

    Iltaisin puhdistan kasvot pitkän kaavan mukaan, aloittaen kaksoispuhdistuksella. Sen jälkeen misellivesi (vanulapulla), ihon ph:n tasapainottvava toner, c-vitamiiniseerumi, seerumi ja kasvovoide ja/tai öljy.

    Eli missä kohden rutiineja, niin aamulla kuin illalla, olisi Mineral Sprayn paikka?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään itse siitä iltaisin, laitan heti puhdistuksen jälkeen. Jotenkin koen tuotteeksi joka sopii paremmin iltaan, mut jos haluaa aamulla niin itse laittaisin sen miselliveden jälkeen kasvoille. Iltaisin suihkautan sitä käsiin reilusti josta taputtelen sen suoraan iholle. Joskus jopa kerrostan sitä 2-3 kerrosta. Tekisin ehkä suna niin, että tekisin illalla kaksoispuhdisuksen ja jättäisin ton miselliveden silloin pois ja laittaisin Mineral Sprayta sen sijaan, samoin toner pois. Ja Mineral Sprayn päälle sitten seerumi ja voide tai öljy.

      Poista
    2. Iso kiitos taas jälleen kerran Jonna vastauksestasi minun kysymykseen <3

      Poista
    3. Ole hyvä smettis. ^_^Toivottavasti sepustuksesta oli apua.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives