Kesän paras aurinkosuoja ja Instagram-arvonta!


Taas on se aika vuodesta, kun on aika kaivaa aurinkovoiteet viimeistään esiin. Talvella koen, että koska en harrasta ulkourheilua meikkivoiteiden sisältämät suojakertoimet riittävät, mutta keväällä on pakko siirtyä aurinkovoiteisiin. Vaikka jos totta puhutaan, en haluaisi. 

Olen monesti täällä blogissa puhunut sitä miten paljon inhoan niiden tahmaista tunnetta iholla, täysin tahmattoman tuntuisia aurinkovoiteita varsinkin korkeilla suojakertoimilla on todella vaikea löytää. Voiteet ovat melkein aina enemmän tai vähemmän tahmeita iholla, tunne jota en voi sietää. Tähän mennessä ainoastaan Sensain aurinkosuoja on ainoa, jonka voin rehellisesti sanoa olevan täysin huomaamaton iholla. Olen etsinyt sille arvokkaan hinnan vuoksi korvaajaa tai jotain edes hieman edullisempaa vastinetta edes toisinaan käytettäväksi, mutta olin aika varma, että sellaista ei heti tule löytymään. 

Sain hetki sitten Dr. med. Christine Schrammekin maahantuojalta tiedotteen heidän kevään uutuustuotteestaan ja mitä pidemmälle tiedotetta luin, sitä enemmän kiinnostuin. Voisiko tässä olla edullisempi vaihtoehto, joka mullistaisi aurinkosuojan kanssa tuskailun kasvoilla tänä keväänä/kesänä? Joten pyysin tuotteen testattavaksi.


Tiedotteessa kerrottiin, että Solar+ Protect Fluide SPF50+* on erityisesti suunniteltu käytettäväksi muiden ihonhoitotuotteiden päällä. Yleensä koen, että aurinkosuoja jotenkin pilaa lähmäisyydellään kovalla vaivalla alle tehdyn ihonhoitokokonaisuuden. Ominaisuus kuulostikin hyvältä ja sai minut pohtimaan, voisiko tässä olla tuote, joka minulla on jatkuvasti etsinnässä. 

Aurinkosuoja on pakattuna muoviseen pipettipulloon. En tiedä mikä pipetin takana on, koska minusta tämä voisi varsin hyvin olla myös pumppupullossa, jolloin se olisi kätevämpi pakkausmuoto. Ehkä tällä on haluttu saada tuotteeseen enemmän seerumimaista vaikutelmaa? Pakkaus on kevyenä kuitenkin helppo heittää mukaan vaikka käsilaukkuun. Koostumus on ohutta ja maitomaista seerumia. Solar+ Protect Fluide SPF50+ ei sisällä hajusteita eikä väriaineita. Se sopii kaikille ihotyypeille ja käytettäväksi kaikkien tuotteiden kanssa. 

Seerumissa ei ole juurikaan havaittavaa tuoksua, jos on oikein tarkan nenän omaava, voi hetken ennen levitystä haistaa pienen aurinkovoidemaisen tuulahduksen, mutta se häviää levityksen jälkeen. Koostumus on hämmentävä. Näin korkean aurinkosuojan omaavalta tuotteelta sitä jotenkin alitajuisesti odottaa tietynlaista jälkitunnetta, sitä ennakko-odotuksen kaltaista tunnetta ei tule vaan tuote katoaa kuin taikaiskusta saman tien levityksen jälkeen ihoon. Se jättää täysin kiiltämättömän pinnan ja ei jätä minkäänlaista tunnetta kasvoille. Sopii meikin alle. Sormin kokeilemalla ei tunne, että iholle olisi levittänyt mitään, jos tuotetta laittaa ihan yksinään. Tämä on 100% tahmavapaa. Voin ihan suoraan paljastaa, että hyppelin täällä kotona hetken aikaa, kun tajusin, ettei tänä kesänä tarvitse kauaa miettiä, mitä aurinkosuojaa laitan kasvoille. Olen melko varma, ettei tälle tule haastajaa, sillä seerumin jättämän tunteen kanssa vaikea kilpailla. 


Olin sen verran tyytyväinen tuotteeseen, että minusta oli vain reilua, että parilla teistä olisi mahdollisuus päästä käyttämään tuotetta. Niinpä pyysin maahantuojalta, jos he voisivat lahjoittaa kaksi Solar+ Project Fluidia arvottavaksi. He lähtivät mielellään mukaan. 

Tällä kertaa arvonta on blogini Instagramissa. (seuraava arvonta minkä järjestän ihan piakkoin, on täällä blogin puolella, joten te jotka ette omista Instagram-tiliä pääsette silloin osallistumaan) Siellä sinä ja ystäväsi voitte voittaa molemmat itsellenne omat aurinkosuojat kesäksi. Osallistuminen on helppoa: seuraa @keywordlove1 ja @schrammekfinland Instagram-tilejä sekä tykkää arvontakuvasta. Tägää keywordlove1 profiilissa olevan arvontakuvan alle kaverisi, jonka haluaisit saavan sinun lisäksi myös seerumin itselleen. Yhden tuotteen arvo on 49,50 euroa. Onnea matkaan!



Tuotetta voi tilata maahantuojan omasta verkkokaupasta täältä.

Onko teille aurinkosuojan ominaisuus tärkeää? Käytättekö aurinkosuojaa meikin alla?


*Tuote PR-näyte saatu blogin kautta.






  1. Tämä kuulostaa lupaavalle! Mulle on tosi tärkeää, ettei voide tahmaa ja jättää mieluiten mattapinnan, mutta jos on tosi kuuma niin silloin naama kuitenkin kiiltää niin eipä se aurinkovoide enää tilannetta kovin paljoa pahenna :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää jättää ihan sellaisen tasaisen täysin kiiltämättömän pinnan. Jotenkin jännä, ihan kuin ei olisi laittanut aurinkosuojaa ollenkaan. :o

      Poista
  2. Kyllä on! Ei ole kiva jos voide on tahmainen kasvoilla. Olen käyttänyt aurinko suojaa menikin alla :)
    mircamaria@luukku.com

    VastaaPoista
  3. Ei hitsi mikä kerroin tossa on ja 100% tahmavapaa, niin just perfect! Vitsi miten aurinkotuotteet on kehittyneet omasta lapsuudesta. :) Pitää osallistua arvontaan. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä et kuunaan uskoisi, että tässä on spf50+ tai edes minkäänlaista suojakerrointa, tää ei vaan tunnu aurinkosuojalta edes levittäessä. Ainoastaan se pieni aurinkovoiteen tuoksu heti kun ottaa kädelle paljastaa asian. ;)

      Poista
  4. Koska käytän erilaisia happokuorintoja naamaani säännöllisesti on aurinkosuoja tosi tärkeä. Suurin osa on vaan todella lähmäisiä iholla, eikä meinaa imeytyä ihoon. Ihoni ei edes ole rasvainen vaan melko normaali. Jos en voita tätä arvonnassa pitää käydä tuo itselle ostamassa☺👌

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmettelen todella paljon sitä, että kun voidaan tehdä täysin tahmaton niin miksei tehdä, me vaan lätkitään niitä tahmaisia kasvoille ja kropalle vuodesta toiseen. Ymmärrän, että luonnollisissa aurinkosuojissa tehtävä on vaikeampi ja siihen menee aikaa, että sinne täysin tahmaamaton SPF50 saadaan, hyviä SPF30 on jo. Onnea arvontaan! ^_^

      Poista
  5. Kohta tosiaan saa taas kaivaa aurinkorasvat esille. Minun on pakko käyttää aurinkosuojaa, koska parhaimmillaan olen puolet työpäivästä ulkona.
    Ihanaa viikkoa sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun työssä ollaan kyllä niin paljon ulkona, että aurinkosuoja on ihan ehdoton. Olisi aika nopeasti rapuna jos ei pistäisi.

      Mukavaa viikkoa Outi! <3

      Poista
  6. Sen verran neuroottinen olen auringon kanssa, että käytän melkein ympäri vuoden aurinkosuojatuotteita kasvoilla - vaatteilla taas peitän kroppani myös kesäisin visusti;)
    Olen jo aika tottunut aurinkovoiteen levittämiseen meikinkin alle, vaikkei se mitään herkkuhommaa olekaan, mutta mun mielestä ACOn aurinkosuojafluidi on aika hyvä. Sitä ei tarvitse ihan mahdottomasti veivata. Uudet innovaatiot ovat tietysti poikaa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ihailen sun sinnikkyyttä tässä asiassa, oon tainnut siitä joskus sulle kommentoidakin! :) Ei todellakaan ole herkkua, mutta siihen varmaan tottuu. Tää on Sensain lisäksi eka jota voisin kuvitella lätkiväni kasvoille ympäri vuoden.

      Poista
  7. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

    VastaaPoista
  8. Jonkinlainen aurinkosuoja aina kasvoilla. Uskomatonta että tuote 50 SPF:llä on täysin tahmaamaton ja tunne iholla on kuin ei olisi aurinkosuojaa laittanutkaan. Tätä on odotettukin.
    - Seijahannele

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihailen tollaista sinnikkyyttä! Itsellä on usein meikkipohjissa SPF, mutta eihän se sama ole kuin että alle laittaisi vielä aurinkosuoja. Sensailla on myös, mutta sillä on tuplahinta. Nuo kaksi ovat ainoat jotka SPF50+ ovat täysin tahmaamattomia.

      Poista
  9. Mulla on aurinkosuojavoide käytössä ympäri vuoden. Käytän korealaisia ja japanilaisia suojavoiteita, koska ne ovat niin ohuita ja kevyitä, eivätkä jätä iholle rasvaista tunnetta. Suosittelen kokeilemaan, jos ajatus aurinkosuojavoiteesta laittaa irvistämään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvostan sinnikkyyttä tossa asiassa! Rasvaisesta tunteesta on musta aika hyvin päästy eroon, varsinkin SPF30 suojia löytyy paljon ihan kivoja, mutta SPF50 on usein hankalampi just sen tahmeuden vuoksi. :D

      Poista
  10. Tuo tuote on just tarpeen - ja Schrammekin tuotteisiin voi taatusti luottaa!
    Mukana ilman muuta arvonnassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin voi tykkään monista heidän tuotteistaan, mutta tää on varmasti se huipuin, koskan mua miellyttävää tällaista tuotetta on vaikea tehdä. ^_^

      Poista
  11. Avene Very High Emulsion SPF 50+ on toistaiseksi ollut paras arskavoidelöytöni.
    Ulkotyöläisenä voin lvityksen jälkeen katsoa puhelinta, ilman rasvanäppiefektiä- Tääkyl jättää valkoiset rannut hiusrajaan, jos huolettomasti levittää.
    Mut ollut muuten hintalaadultaan 9+. https://www.nettiapteekki.fi/tuotteet/561/avene/37595/avene-very-high-emulsion-spf-50-50-ml/

    Mielelellään kokeilisin parempiakin..jos sellaisia löytyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on muuten just hirveää, jos puhelimeen jää aurinkorasvajälkiä, tuntuu, että ne on vielä tiukemmassa kuin normi rasvasta jääneet tahrat. Mä olen joskus aikaa sitten käyttänyt Avenen aurinkotuotteita, pitäisi varmaan joku kerta ostaa ja kokeilla pitkästä aikaa. :)

      Poista
  12. Käytän, todella tärkeää kesällä. minna1995(at)gmail.com

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives