Parhaat – maaliskuu'18


Viikon nautinnollisin hetki on aika kerätä yhteen maaliskuussa ihastuttaneet tuotteet, koska nyt on jo huhtikuu. Tämä on se kuukausi jolloin minulla alkaa varsinaisesti kevät. Sitä ajatusta ei edes masentanut toissapäiväinen lumisade. Eilen sitten rännit lauloivatkin iloisesti sataneiden lumien sulaessa. 

Muistan lapsuudestani huhtikuun vuodelta 1991, kun kotikaupungissani oli kuun alkupuolella poikkeuksellisen lämmintä. Lämpötilat lähentelivät toisina päivinä lähes +10°C, kunnes kuun puolivälin jälkeen saatiin taas pakkasta. En oikeastaan edes tiedä miksi, mutta muistan toisista vuosista todella hyvin millainen ilma oli, jopa päivienkin tarkkuudella. Tuo huhtikuun alku on jäänyt mieleen, muistan varsinkin aina parhaan ystäväni syntymäpäivän 11.4. Tuona vuonna aurinko paistoi todella lämpimästi, olimme pihalla ja aurinko lämmitti niin paljon, että teki mieli riisua takki pois. Aikaa on kulunut 27 vuotta ja silti muistan tuosta syntymäpäivästä aika tarkastikin monia asioita. Kaikki tarkasti muistamani päivät liittyvät aina erityiseen fiilikseen, joka minulla on sillä hetkellä ollut. Pystyn kuvailemaan tuntien tarkkuudella mitä olen tehnyt noina päivinä. Tämä olisi muuten tosi mielenkiintoinen keskustelunaihe, kuinka tarkasti te muistatte menneitä päiviä?

Maaliskuu oli minulle ihonhoitokuukausi. En oikeastaan käyttänyt mitään sellaisia todella erityisiä meikkituotteita, joita olisin halunnut tähän mukaan. Sen sijaan löysin maailman parhaan huulivoiteen, ihastuttavan mielenkiintoiselta tuoksuvan vartalovoiteen, sekä tarpeeksi hellävaraisen kuorivan kasvoveden päivittäiseen käyttöön, innostuin peptideistä ja hemmottelin ihoani naamiolla.

*Tuotteista Absolution, Urban Veda ja Dr. Hauschka saatu blogin kautta Mizonit omia.


Absolution Le Baume Lip & Dry Skin Balmin sain Jolielta testattavaksi talvella sillä seurauksella, että en tule enää ostamaan Hurraw!:n tai Grazy Rumorsin huulivoiteita, jotka ovat tähän asti olleet luonnonkosmetiikan lemppareitani, sillä tämä päihittää kirkkaasti ne molemmat. Koostumus on juuri sellainen mitä olisin aina toivonut noilta kahdelta. Se on sopivan jähmeää, mutta se levittyy helposti huulille. Pysyy pitkään huulilla ja kosteuttaa todella tehokkaasti. Tuoksu on hieman vihreä ja maanläheinen, mutta mieto, ei sellainen karkkimainen kuin kahdessa edellämainitussa, mutta muuten tämä on yksikertaisesti parempi. Käytössä tämä on todella riittoisa, vaikka olen melkein päivittäin laittanut tätä huulille, niin puikko vain kestää ja kestää. Sisältää mm. Marulaöljyä sekä kehäkukkauutetta. Jolien asiakkaat näyttävät muuten olevan arvostelujen perusteella kanssani samaa mieltä tästä tuotteesta. 

Dr. Hauschkan Kosteuttava Naamio oli pakkasilla todellinen pelastus. Valmistaja neuvoo levittämään tuotetta puhdistetuille kasvoille 20 minuutiksi, jonka jälkeen pyyhkimään tuotteen pois lämpimällä ja kostealla pyyhkeellä. Voitte uskoa, että kun kyse on kosteuttavasta naamiosta 99% kerroista en ole käyttänyt naamiota neuvotulla tavalla. Ainoastaan saunan jälkeen olen pistänyt naamion vaikuttamaan, sillä pehmentää ja rauhoittaa ihoa mukavasti. Muina päivinä olen taputellut tämän yönaamioksi muiden tuotteiden päälle. Pieni määrä riittää, eikä naamio jää tahmeaksi vaan se imeytyy hyvin ihoon, kun ei liioittele määrän kanssa. Aamulla iho näyttää todella heleältä ja tuntuu pehmeältä. 

Mizon AHA & BHA Daily Clean Toner oli löytö. Iholleni on ollut vaikea löytää AHA ja BHA-tuotteita jotka päivittäin käytettynä eivät kuivattaisi liikaa ihoani. Yleensä käytän tällaisia tuotteita tämän vuoksi 2-3 kertaan viikossa iltaisin. Mizonin kasvovettä pystyn käyttämään joka ilta ilman, että se kuivattaisi ihoa. Kasvovedessä on hyvin mieto lähes olematon tuoksu. Se kirkastaa ihoa ja tekee siitä raikkaan tuntuisen. Ainoa miinus tulee kierrokorkista joka on todella ärsyttävä tällaisissa tuotteissa. 

Mizon Peptide 500 Seerumin ostin, kun eteeni osui muutamia juttuja peptideistä. Jotenkin ne ovat jääneet hyaluronihapon, kollageenin, retinolin, Q10 ja keramidien varjoon. Peptidejä sisältävät tuotteet soveltuvat erityisesti ikääntyvälle iholle, koska ne tukevat ihon kollageenia ja elastisuutta. Lisäksi ne vähentävät turvotusta ja vilkastuttavat nestekiertoa. Mizonin seerumi sisältää peräti 45% peptidejä, lisäksi siinä on runsaasti hyaluronihappoa. Koostumus on ohutta lähes vesimäistä, imeytyy heti ja jättää jälkeensä ihanan kosteutetun ihon pinnan. Tuote on lähes tuoksuton. Olen käyttänyt seerumia iltaisin, koska tykkään käyttää juuri öisin tuotteita, joissa on paljon vaikuttavia aineita. Illalla iho on vastaanottavaisempi hoitotuotteille kuin aamuisin. 

Urban Veda Soothing Body Lotion valikoitui minulle PR-toimistolta testattavaksi, kun tein brändin sivulla aluksi testin, josta sain tulokseksi Pittan. Pitta-ihmisistä sanotaan, että he ovat tyypillisesti karismaattisia, älykkäitä ja kunnianhimoisia. Minua vähän hymyilytti, sillä olen varmaan maailman vähiten kunnianhimoisin ihminen, sillä sellaiset tavoitteet eivät ole koskaan kuuluneet elämääni. Kun muut luettelivat lapsena ja nuorina elämänsä tavoitteista, minulla ei ollut mitään. Karismaattinen ja älykäs, ehkä? :D Aluksi ajattelin, että tuote taitaa olla liian voimakkaan tuoksuinen omaan makuun. Emulsio tuoksuu santelipuulta, se vaikuttaa ensin voimakkaalta, mutta hetken aikaa iholla oltuaan, siitä tulee jotenkin todella lämmin ja rauhoittava tuoksu, josta pidän paljon. Kun laittaa käsivarren nenän eteen, tuoksun voi haistaa vielä tuntienkin päästä, mutta muuten se ei tuoksu omassa nenässä paitsi heti levityksen jälkeen hetken. Jos tuoksu epäilytti, niin koostumus ei missään vaiheessa, sillä tuotteessa on täydellinen koostumus vartaloemulsiolle. Se on sopivan kevyttä, sopii myös kesällä käytettäväksi. Koostumus ei kuitenkaan ole "litkua" vaan pehmeää kevyen voidemaista. Imeytyy heti ja tekee ihosta todella pehmeän ja kosteutun tuntuisen. Iho on niin sileä, että sitä tekee mieli silitellä. Olen ihan koukussa.


Löytyikö joukosta kiinnostavia tuotteita? Mikä oli teidän maaliskuun suosikkituote?

*Absolution, Dr. Hauschka ja Urban Veda PR-näytteitä saatu blogin kautta Mizonit omia.



  1. Jotkut päivät vuosikymmenien takaa muistan ihan tarkasti. Jotenkin lapsuus- ja nuoruusajat tulevat mieleen hyvin elävästi... liekö vanhuuden merkki, että niitä yhä enemmän muistelee?;)
    Ruusutuotteet on mun suursuosikkeja tällä hetkellä ja kasvovedet.
    Dr. Hauschkan naamio vaikuttaisi sopivalta mun kuivalle iholle. En vaan tykkää Dr:n tuotteiden hieman tunkkaisesta tuoksusta;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut hei, eikös se oli hyvä, että on vielä jotain mitä muistaa näin vanhanakin? ;D

      Itse rakastan Dr. Hauschkalta niiden kaikkia ruusutuotteita, koska niissä on aito ruusun tuoksu. <3 Mutta ymmärrän, että jonkun toisen nenään tuo kuvailusi voi osua oikeaan.

      Poista
  2. Täälläkin tällä hetkellä paljon muistellaan lapsuutta. <3 Dr.Hauschkan ruususarja on lemppari ihonhoitotuotteista ja kiinnostuin tuosta huulivoiteesta. Miten aina onkin etsinnässä jokaisesta sarjasta the one, olisiko se mahdollisesti tuo?

    Ihanaa päivää Jonna ja oma maaliskuun suosikki oli Korresin huulivoiteet mm. ja paljon muuta. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä lupaan, että toi on se one. Ei ole edes sun makuun liian luonnollinen tuoksu, on niin mieto ja kun se koostumus on sellaista jähmeämpää balmia, niin ei häviä huulilta heti. Lisäksi jättää sellaisen kivan puolihimmeän pinnan. :)

      Ihanaa päivää Tiia! <3

      Poista
  3. Mulla on Mizonin kasvovesi käytössä ja se toimii hyvin ihon kirkastajana. Tästä tulee mieleen Son & Park Beauty water, molemmat kirkastavat muttei kuivata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitanpa tuon toisenkin mieleen, tykkään juuri siitä, ettei tuo kuivata ihoa niin kuin lähes kaikki muut tekee, silti kirkastaa. :)

      Poista
  4. Välillä sitä muistaa päivistä kaikki hetket ja joskus taas edellinen päivä unohtuu hyvinkin nopeasti.
    Oma maaliskuun tuotesuosikkini on Himalayan shampoo ja hoitoaine, ihanasti sopii minun hiusten hoitoon.
    Kivaa loppuviikkoa Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha sama juttu, joskus unohtuu edellinenkin päivä. :D

      Mukavaa viikonlopun odotusta Outi.

      Poista
  5. Kiitos huulivoidevinkistä! En edes viitsi sanoa, mitä minä käytän...keltainen purkki. ;O)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lupaan, että toi on parempi, koska se kosteuttaa oikeasti, eikä jätä hämäävää kalvoa. ;)

      Poista
  6. Mizonin kasvovesi kuulostaa hyvältä, ja mulla on itseasiassa suunnitelmissa ostaa joku tuon tyylinen kasvovesi seuraavaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on todella hyvä ja tarpeeksi hellävarainen, vahva suositus. ^_^

      Poista
  7. Noi Mizonit vaikuttaa mielenkiintoisilta :)

    Mulle on jäänyt todella hyvin mieleen kevät 2007, kun sillon maaliskuussa oli ihan ihmeellisen lämmintä (taisi olla jopa lähemmäs +20°C), mutta huhtikuussa tippuikin lämmöt parin asteen paikkeille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koukutuin kiitos Marian tohon Mizoniin, olen testaillut useampia tuotteita ja olen tykännyt kaikista. :)

      Poista
  8. Vartalovoide kuulostaa kyllä hyvältä, vaikka ihmistyypeistä en tiedäkään mitään. :)

    VastaaPoista
  9. Hahaa, parhaalla ystävälläsi on syntymäpäivä samana päivänä kuin minulla! :)
    Nämä kaikki tuotteet ovat totaalisesti tuntemattomat entuudestaan, en kaikkia merkkejäkään tunnistanut :)

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives