Kulttituote Antipodes Grace Gentle Cream Cleanser


Uusiseelantilainen luonnonkosmetiikkabrändi Antipodes on ollut meille suomalaisille toistaiseksi hieman oudompi tuttavuus, ihan siitä syystä, että sitä ei ole aiemmin meillä myyty. Olen itse aikoinaan tilannut ulkomailta pari sarjan kulttituotetta ja kokeillut niitä aiemminkin vuosia sitten.

Olin todella innoissani, kun brändi saatiin vihdoin Suomeen ja samalla Biodelly lähetti minulle sarjasta pari tuotetta testattavaksi. Niistä entuudestaan tuttu oli tämänkin postauksen päätähti Antipodesin Grace Gentle Cream Cleanser*, jonka kanssa oli mukava päästä verestämään muistoja. 

Antipodes luottaa tuotteissaan supertehokkaisiin luonnon raaka-aineisiin: manukahunajaan, kiivinsiemenöljyyn, avokadoöljyyn ja viininrypälesiemenöljyihin. Tehokkuuden mittaamiseksi brändi käyttää tieteellisiä tutkimuksia. Suurella osalla tuotteista on BioGro-luomusertifiointi sekä UK Vegetarian -sertifikaatti vegaaniudesta. 

*Tuote PR-näyte saatu blogin kautta. 


Grace Gentle Cream Cleanser on kermaisen pehmeän koostumuksen omaava puhdistusvoide. Se on pakattuna näppärään tuubiin. Kierrekorkeista en itse kamalasti välitä, mutta onhan se kaunis katsella ja matkoilla ne pitävät tuotteen varmasti tuubin sisällä, ilman vuotoja. Koostumus on todella riittoisaa. Tuote sopii kaikille ihotyypeille myös herkälle ja ärtyneelle iholle. Tuoksu on hyvin mieto, mutta haistan aavistuksen laventelia. En ole laventelin ystävä, mutta kelpuutan tuoksun, joten tässä sitä ei ole liikaa. 

Puhdistusvoide sisältää ravitsevaa avokadoöljyä, viininrypäleuute häivyttää ikääntymisen merkkejä, kehäkukkaöljy rauhoittaa. Sopii vegaaneille. 

Tuote levitetään pyöritellen kuivalle iholle, se puhdistaa paksummankin meikin tehokkaasti, mutta tuntuu todella hellävaraiselta ja pehmeältä iholla. Puhdistusvoide huuhdotaan pois joko lämpimällä vedellä, jolloin se jättää iholle selvästi pehmeän suojaavan "kalvon". Iho ei tunnu tahmaiselta, eikä rasvaiselta, mutta iholle on jäänyt selvä suojakerros. Tämä on syy miksi, itse käytän tätä joko ensimmäisen vaiheen puhdistukseen tai yksinään silloin jos ihoni on erittäin kuiva, enkä halua, että sitä kiristelee pesun jälkeen. Tässäkin tapauksessa viimeistelisin puhdistuksen vielä misellivedellä. Puhdistuvoiteen poistoon voidaan käyttää apuna myös puhdistusliinaa, jolloin lopputulos on selkeästi napakampi. 

Tykkäsin puhdistusvoiteesta yhtä paljon kuin muistinkin. Se poistaa meikin hyvin, tuntuu hellävaraiselta ja tekee ihosta pehmeän. Tiedän monien herkkäihoisten luottavan tähän tuotteeseen.

INCI: Aqua (Waiwera® artesian water), glycerin, sclerotium gum (amigel), lavandula angustifolia (lavender flower distillate*), buxus chinensis (jojoba oil*), persea gratissima (avocado oil*), macadamia ternifolia (macadamia nut oil*), calendula officinalis (marigold / Calendula flower oil), glyceryl stearate, vitis vinifera (Vinanza Oxifend® pinot noir grape extract), tocopherol (Vitamin E), cetearyl alcohol, naticide (natural preservative & fragrance) *luomu.


Grace Gentle Cream Cleanserin hinta on 38,90€/120ml ja sitä myy Biodelly.


Onko Antipodes tuttu? Tykkäätkö käyttää puhdistusvoiteita?

*Tuote PR-näyte saatu blogin kautta.


  1. Antipodes on merkkinä tuttua uusiseelantilaisten tubettajien kautta. Voidemaiset putsarit ja puhdistusbalmit on mun lemppareita, mutta suojaava kalvo ei ole mun makuun. Houkutteleva tuote sinänsä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä puhdistusvoiteessa on niin paljon öljyjä, että se on selvä, etteivät ne lämpimällä vedellä poistu, mutta puhdistusliina auttaa asiaa. :)

      Poista
  2. Ei ole tuttu, mutta tykkään kyllä käyttää puhdistusvoiteita.
    Aurinkoista kesän jatkoa.

    VastaaPoista
  3. Mä oon tykännyt Antipodesin tuotteista ihan järjettömän paljon, vaikka en ollut brändistä ennen kevättä kuullutkaan :) Tästä Cream Cleanseristä ei ole kokemusta, mutta varmasti testaan jossain vaiheessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä Plumping Seerumia mäkin haluaisin testata. Manuka-naamio on todella ihana kans. ^_^

      Poista
    2. Se Plumping on ihana! Tykkäisit varmasti!

      Poista
  4. On muuten kiehtovaa, kosmea Uudesta-Seelannista, kiinnostaa jo ihan eksoottisuuden vuoksi. Aussi kosmea on tullut toki testattua ja saatua tuliaisna, mutta että uusi-seelantilaista.

    Ihanat kuvat <3

    Kivaa iltaa Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Usea kosmetiikkabrändi on Ausseista kuten rakastamani Alpha-H, mutta Uusi-Seelanti on harvinaisempi ja eksoottisempi. :) Kiitos Tiia.

      Mukavaa iltaa! <3

      Poista
  5. En ole tästä aiemmin juuri kuullut, mutta merkki alkoi kiinnostaa! Mä luulen, että tää olisi mulle talvella ihana silloin tällöin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kans luulen, että just talvella ihan parasta, vaikka käytän tätä nytkin ensimmäisen vaiheen puhdistukseen. :)

      Poista
  6. I love reading a poⲟst that willl make people think. Also, many thanks for allowіng me to comment!

    VastaaPoista
  7. Sun blogista löytää kyllä aina näitä mielenkiintoisia tuotteita, joista en ole kuullutkaan! Tämänkin kuulosti tosi kiinnostavalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis tää Antipodes on aika uus juttu Suomessa, joten jos ei ole aiemmin tullut brändi vastaan pahemmin niin ei ihme. :)

      Poista
  8. Antipodes ei ole kuin nimenä tuttu, mutta kyllähän tuo pikkuhiljaa alkaa kiinnostamaan. Aika kiva, että on luomusertifioitu ja suurin osa vegaanisia! Tykkään voidemaisista putsareista, joten laitan tän ehdottomasti "korvan taa".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen, en ole tarkistanut, että kaikki muu sarjassa on vegaania, paitsi nuo manuka-hunajaa sisältävät tuotteet. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives