Lookfantastic Beauty Box toukokuu 2018

*Beauty Box saatu blogin kautta

Kiitos kaikille synttäriarvontaan osallistujille! Sain aivan mahtavia kysymyksiä, joista itsekin inspiroiduin kovasti, joten kiitos kaikille jotka kävitte jättämässä kysymyksen, teidän avullanne saan parin postauksen verran kivaa sisältöä blogiini. Koitan vielä tämän päivän aikana arpoa voittajan, joten tarkkailkaa sähköpostianne. 

Sain huhtikuun lopussa tiedon, että minulle on lähetetty toukokuun Lookfantastic Beauty Box*. Boxin tulossa kesti jonkun aikaa, mutta vihdoin reilu viikko sitten sain sen haettua. Tiedän, että monet tykkäävät näistä boxeista lukea, joten ajattelin jakaa teidän kanssa ajatukseni tästäkin. 

Tehän tiedätte, että en itse tilaa minkäänlaista boxia, koska en ole mitenkään erityisesti yllätysten ystävä. Haluan pistää rahani asioihin, joista tiedän, mistä maksan. Toiset taas rakastavat enemmän sitä yllätysmomenttia. ^_^ Onhan siinä tietenkin oma jännityksensä aukaista laatikko, jonka sisältöä ei tiedä. Viime kerralla kun kirjoitin Beauty Boxista, sain sen lähettäjältä palautetta, kuinka paljon hän arvosti rehellistä mielipidettäni siitä. Joten niin kuin aina muidenkin arvostelujen kanssa myös tämän boxin kanssa jatketaan samalla linjalla. 

Toukokuun laatikon ulkomuoto on värikäs ja se yhdistelee yllättävästi kahta hyvinkin erilaista sävyä oranssia ja pinkkiä. Komeuden kruunaa kultaiset yksityiskohdat.


Olin yllättynyt kuinka kevyt toukokuun laatikko oli. Ensin mietin, että onko sisällä mitään, mutta kyllähän sieltä tietenkin jotain löytyi. Ensireaktioni oli pettymys. Kamalan pieniä tavaroita ja äkkisilmäyksellä ei mitään kiinnostavaa. Hetken aikaa tutkiskeltuani, löysin kuitenkin pari mielenkiintoista tuotetta, eikä sisältö enää tuntunut yhtä pettymykseltä kuin ensivilkaisulla. Aloitetaan niistä helmistä ja siirrytään sitten niihin, joista en itse niin innostunut.

Skin Republic Bubble Purifying + Charcoal Face Mask n. 8,20€

Olen käyttänyt mm. Talikalta vastaavaa kangasnaamiota ja tykkäsin kovasti. Syväpuhdisti huokoset, mutta ei kuivattanut. Menee ehdottomasti testiin.

Avant RNA Seerumi 121,95€/30 ml, boxissa 5 ml arvo n. 20,30€

Ensivilkaisulla en kiinnostunut tästä pienestä mustasta tuubista lainkaan, mutta koska brändi oli itselleni tuntematon, Googletin ja kiinnostukseni heräsi. Ikääntyvälle iholle tarkoitettu anti-age -seerumi lupaa tehota roikkuvaan ihoon ja maksaläiskiin. Maksaläiskät eivät ole ongelmani, mutta tässä iässä maan vetovoima vaikuttaa kummasti leukaperiin, joihin ajattelin tuotetta testata. Ainoa mikä näissä näin pienissä tuubeissa ärsyttää, on se, että usein sisällä saattaa olla paljon vähemmän tuotetta, mitä purkin kyljessä lukee. Joskus olen saanut tällaisista truutattua tavaraa kasvoille hyvä jos yhteen kertaa, vaikka 5 ml:n pitäisi riittoisalla tuotteella riittää kokeiltavaa ainakin viikoksi.


Spotlight Teeth Whitening Strips 4 kpl/n. 13,40€ täysikokoisessa 14 kpl/46,95€

Yhdessä pakkauksessa on aina kaksi liuskaa, toinen ylähampaisiin ja toinen alahampaille. Olen käyttänyt aiemmin brändiltä 14 päivän valkaisukuurin ja se teki hampaista todella kirkkaat ja puhdisti selvästi tummentumat. Parasta oli se, että toisin kuin Crestin liuskat saattavat joskus aiheuttaa itsellä pikkaisen vihlontaa, nämä eivät tuntuneet missään. Ainoa miinus Spotlightin valkaisuliuskoille tulee siitä, että poistamisen jälkeen hampaiden pinnalle jää älyttömästi "möhnää", jota saa hetken aikaa pestä pois. Jo tällä neljän päivän satsilla mikä boxista tuli, saa mukavasti kirkkaammat hampaat. 

Thisworks In Transit Camera Closeup 35,45/40 ml, boxissa 20 ml arvo n.17,90€

Thisworksin tuote on periaatteessa kiinnostava, sillä tällaiset monitoimituotteet ovat aina innostavia. Olen tosin kokeillut pari kertaa aiemmin toisilta merkeiltä tällaista tuotetta missä naamio, kosteusvoide ja primer ovat samassa. Ongelma on ollut se, että ne eivät ole oikein toimineet, vaan meikki on lähtenyt aina rullautumaan niiden päällä, vaikka olen kuinka yrittänyt annostella vähän. Silti tartun innokkaasti tähän In Transit Camera Closeupiin, jospa se olisi ensimmäinen joka toimisi?

Eyeko Eye Do Liquid Eyeliner, täysikokoinen tuote arvo 18,95€

Eyeko on merkki, josta ulkolaiset tubettajat puhuvat paljon hyvää. Varsinkin brändin ripsivärejä moni hehkuttaa. Teen harvoin silmiin rajauksia, mutta jos teen, yksi suosikeistani oli juurikin tussimalli. Onnistuminen kuitenkin vaatii sen, että tussi on tarpeeksi "notkea", jotta sillä saa helposti rajaukset tehtyä. Liian kovat vain ruttaavat veltostunutta silmäluomea, eikä rajaamisesta tule mitään.

Sleek Face Contour Kit  sävy Medium, täysikokoinen arvo 8,45€

Itselleni se turhin tuote, jota tuskin tulen käyttämään. Ihan siitä syystä, että en oikein harrasta contouria, minulle riittää lähes aina varjostus pelkällä aurinkopuuterilla. Joten sujautan tämän extratuotteena arvonnan voittajalle. :)



Boxin arvoksi tuli toukokuussa 87,20€, joka on ihan hyvä summa kaksikymmentä euroa maksavalla tuotteelle. 

Beauty Boxin hinta kuukausi kerrallaan tilattuna on 20 euroa, jos tilaa kolme kuukautta kerralla, jää yhden hinnaksi 17 euroa ja vuodeksi kerralla tilattuna yhdelle laatikolle jää hintaa 15,50 euroa.

Miltä toukokuun boxi teistä vaikutti?

*Boxi PR-näyte saatu blogin kautta.







  1. Mielenkiintoinen postaus. Itselle ei tule tuota kuukauden Beauty Boxia. Olen siitä lukenut blogeista, mutta jostain syystä en ole itse innostunut, ehkä se on tuo yllätysmomentti, niin kuin kivasti sanot. Esittelyssäsi tuo Avant seerumi alkoi kiinnostaa. Kerrohan miltä kokeilu vaikutti. Ja nuo valkaisuliuskatkin kuulostavat kiinnostavilta.
    Mietintämyssyyn - mitä boxin kanssa jatkossa tekee.
    Kiitos Jonna ja aurinkoista alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen, että meitä ihmisiä on kahdenlaisia. Toiset pitää yllätyksistä ja toiset ei. ;) Kerron ilman muuta ja katsotaan moneenko kertaan tuosta tuubista riittää.

      Aurinkoista ja ihanaa viikkoa Tuula!

      Poista
  2. Sinänsä tosi mielenkiintoinen ja monipuolinen sisältö, mutta en tiedä olisko tässä mulle ollut juuri mitään sellaista, mikä olisi herättänyt suurempaa kiinnostusta. Eyekon eylineria olisi kyllä kiva testata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ehdottomasti etu, että tässä on vähän kaikkea, mutta silti eka silmäys oli se pettymyt. Kuitenkin muutama tuote mitkä tulee ihan varmasti käytettyä, joten ei ollenkaan niin huono mitä ensisilmäyksellä näytti. ^_^

      Poista
  3. Mulla on yksi Eyekon eyeliner, ja se on jäänyt kaappiin odottelemaan kai jotain kummaa päivää jolloin muistaisin sitä käyttää. En tykkää kokeilla uusia linereitä, koska pelkään että ne leviävät päivällä pitkin naamaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No just toi, sama uusien ripsareiden kanssa itsellä. Pakko testata ekana kertana kun tietää, et on koko päivän kotona, ettei näytä ihan naurettavalta. :D

      Poista
  4. Tosi kiva boxi ja kaikkea uutta ja erilaista. Spotlightin liuskat on muuten älyttömän hyviä, en olisi ikinä uskonut ellen olisi kokeillut. Yhdellä kerralla saa jo hampaita freesattua saatikka kuuri sitten, vahva suositus.

    Look Fantasticin boxi näyttää kutkuttavan kiehtovalta, kiinnostaisi kyllä.

    Aurinkoa uuteen viikkoon Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis jos on ennestään jo valkoiset hampaat niin juuri tuo yksi liuska silloin tällöin freeshaa hampaat tosi kivasti. Ei tarvi välttämättä tarvi mitään 14 päivän kuuriakaan. :)

      Aurinkoista viikkoa Tiia. <3

      Poista
  5. Sinänsä ihan ok sisältö parinkympin boksista, mutta mä en vaan jotenkin ikinä jaksa innostua noista pikku näytetuubeista :D Ne on hyviä matkalla, mutta muuten satsaan mielummin täysikokoisiin tuotteisiin. Mutta joo, mulle Jolie Box on ainoa boksi, jota voisin oikeasti innostua tilaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellä ihan sama juttu. Mullahan on iso laatikko mihin olen keräillyt noita matkakokoja, yleensä sieltä niiden lempparituotteiden matkakoot pääsee esim. reissuun mukaan, mutta muut jää sinne aina pyörimään. :D

      Poista
  6. Mulle on tullu LF:n Beauty Box muutaman vuoden parilla tauolla, ja aina oon nopeesti uudelleen tilannu, ku tykkään niin tästä boksista <3 Mua ei haittaa pienet kootkaan, koska usein tulee hinnakkaita uusia tuotteita, ja mä tykkään et purtilot saa joskus käytettyä loppuunkin! :D Tä boksi oli pitkästä aikaa vähän bläääh, en niin innostunut eyelinerista (1000 muuta eyelineria odottamassa) enkä monitoimituotteesta, entinenkin on korkkaamatta. En innostunu hammasjutustakaan ennen ku luin sun postauksen, eli annan sille tsäänssin! :) Mä rakastan ylläribokseja, jopa lopulta aina niitä ei-niin-kehuttajakin... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ymmärrän hyvin tuon sun blääh-ajatuksen. Varsinkin äkkiseltään katsottuna kun kaikki on niin pientä, iskee sellainen höh-olo. Ehdottomasti liuskat testiin, ne on ihan huiput!

      Poista
  7. Aika kiva ja monipuolinen boxi. Toivottavaa tietenkin olisi, että kaikki tuotteet saisi oikeassa koossa, nuo matkakoot tuppaavat aina hukkumaan muun roinan joukkoon.
    Aurinkoista viikkoa sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on matkakoille oma laatikko, mutta suosikkituotteita lukuunottamatta, jäävät usein pyörimään sinne laatikkoon. Pitäisi ottaa niiden kanssa joku projekti joku kerta.

      Aurinkoista viikkoa sinnekin Outi! <3

      Poista
  8. Nämä boxit on mielenkiintoista katsottavaa. Itse en pidä niistä minikokoisista 5ml tuotteista ihan senkään vuoksi, että yksi tai kaksi käyttökertaa harvoin riittää tuotteen testaamiseen. Ja toisaalta mä aina hukkaan noi minituubit jonnekin:D

    Mutta löytyi tuosta muutama kiinnostava tuote kyllä ja kiitos tästä muistutuksesta, mua odottaa paketti noita hampaiden valkaisuliuskoja kotona!

    Aurinkoista viikkoa ihana <3

    Mutta löytyi tuosta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on nyt toi 5ml:n tuubi aseteltu peilikaappiin, että tulen varmasti testanneeksi sen, en tällä kertaa heittänyt sitä muiden matkakokoisten tuotteiden joukkoon, koska se kiinnostaa sen verran paljon. :D

      Aurinkoista viikkoa S! <3

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives