Natura Siberican ihoa hemmotellen syväpuhdistavat aktiivihiilituotteet


Aluksi ihan hirveän paljon kiitoksia teille, jotka olette ehtineet jo osallistua kysymyksillänne synttäriarvontaan. Ensin meinasin, että vastaisin vain osaan kysymyksistä, mutta olette esittäneet ja keksineet niin mahtavia kysymyksiä, että tulen luultavasti vastaamaan myöhemmin niihin kaikkiin. Jaan ne vain kahteen postaukseen henkilökohtaisiin ja kosmetiikka-aiheisiin, ettei yhdestä postauksesta tule liian pitkää luettavaa. Te jotka ette ole vielä ehtineet osallistua, niin vielä ehtii täällä. Aikaa on su 20.5. klo 23.59 asti. 

Kun Natura Siberica muutamia vuosia sitten rantautui Suomeen, testailin joitain brändin tuotteita. Ne olivat "ihan kivoja", mutta mikään ei tuntunut sykähdyttävän niin paljoa, että olisi innostunut niistä kertomaan teillekin. Itseäni jopa vähän harmitti, koska mikään ei ole mieluisampaa kuin se, jos pääsisin jakamaan tuotevinkkejä hyväksi havaitsemastani edullisesta kosmetiikasta. 

Pari kuukautta sitten sain maahantuojalta paketin, missä oli sarjan The Northern Collectionin tuotteita ja ensimmäistä kertaa minä olin myyty Natura Siberican tuotteisiin. Black Cleansing -Puhdistusvoide* ja Black Cleansing -Kirkastava Kasvonaamio* ovat tuotteita, joihin on helppo ihastua. Molempia tuotteita suositellaan herkälle sekä kuivalle iholle, lisäksi niillä on Ecocert-sertifikaatti. Yhtenä vaikuttavista raaka-aineista tuotteissa on käytetty nyt niin muodikasta aktiivihiiltä.

*Tuotteet PR-näytteitä saatu blogin kautta.


Cleansing Butter Puhdistusvoide on pakattu kevyeen muoviseen isohkoon purkkiin. Se levitetään kuivalle iholle. Voidemainen koostumus on todella jännä, se on jotain voidemaisen ja liukkaan geelimäisen tuotteen väliltä. Ihotunne on todella pehmeä ja liukas. Puhdistaa iholta hyvin meikin ja ehkäisee samalla epäpuhtauksien syntymistä. Veden kanssa kosketuksiin joutuessa muuttuu siniseksi maitomaiseksi vaahdoksi. Huuhtoutuu pois helposti. Iho tuntuu puhdistuksen jälkeen samaan aikaan todella pehmeältä, mutta myös syväpuhdistetulta ilman, että iho tuntuisi lainkaan kireältä tai kuivalta. Yleensä tällaisen syväpuhdistetun tunteen saa ihoon vain tuotteilla jotka ainakin aavituksen saavat ihon kiristäväksi, mutta tämä ei tee sitä vaan iho on sametin pehmeä. Aktiivihiilen lisäksi tuotteessa on käytetty raaka-aineina pellavansiemen-, mänty-, -ja tyrniöljyjä. Ruusunjuuriuute rauhoittaa ihoa. Tuotteessa on todella uniikki, mutta miellyttävä tuoksu. Se on jollainen tapaa todella raikas, mutta haistan siinä selvästi myös männyn.

INCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Glyceryl Stearate SE, Polyglyceryl-10 Oleate, Cera Alba (White Beeswax) Extract*, Polyglyceryl-6 Caprylate, Polyglyceryl-3 Cocoate, Polyglyceryl-4 Caprate, Polyglyceryl-6 Ricinoleate, Charcoal Powder, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil*, Pinus Sibirica Seed Oil*, Rubus Idaeus Seed Oil*, Linum Usitatissimum Seed Oil*, Rhodiola Rosea Root Extract*, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Tocopherol, Perfume (Fragrance).

Black Cleansing Face Mask on varmasti hellävaraisin mutta silti tehokas syväpuhdistava naamio, mitä olen käyttänyt. Naamio levitetään puhdistetulle kuivalle iholle. Olen laittanut mustaa liukkaan geelimäistä emulsiota muistuttavaa naamiota kasvoille reilun kerroksen. Antanut vaikuttaa kymmenen minuuttia, jonka jälkeen huuhdellut sen pois lämpimällä vedellä. En tiedä kuvittelenko, mutta ihan sekunnin ajan kun naamiota levittää iholle, se tuntuu hivenen lämmittävältä. Iho tuntuu käytön jälkeen raikkaalta ja puhtaalta ilman kiristävää tunnetta. Tuoksu on täysin samanlainen kuin puhdistusvoiteessa. Vaikuttavina aineina on käytetty paljon samoja ainesosia: aktiivihiiltä sekä luomulaatuista ruusunmarjaa. 

INCI: Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Cera Alba (White Beeswax) Extract*, Aqua (Water), Charcoal Powder, Tocopherol, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil*, Linum Usitatissimum Seed Oil*, Pinus Sibirica Seed Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil*, Perfume (Fragrance).

Kaksikko on loistava silloin, kun iho tuntuu herkältä ja kuivalta, mutta samaan aikaan saattaa kasvoissa olla muutama epäpuhtaus joista haluaa eroon. Suosittelenkin molempia lämpimästi, jos ihossa on samaan aikaan kuivuutta, mutta myös epäpuhtauksia. 

Kaikkia tietenkin kiinnostaa se, mitä nämä sitten maksavat. Puhdistusvoide on n. 16,90 euroa/120ml ja kasvonaamio n. 11,90 euroa/80ml. Hinnat tuntuvat vaihtelevan aika isostikin paikasta riippuen. Katselin, että verkkokaupoista ainakin Sokokselta ja House of Organicsilta löytyy molempia tuotteita, myös Hehku myy Natura Sibericaa, mutta nettikaupan valikoimista tuotteita ei ainakaan vielä löytynyt. 


Onko Natura Siberica tuttu? Innostutteko aktiivihiilituotteista?

*Tuotteet PR-näytteitä saatu blogin kautta.





  1. Mä luulen, että mun iho rakastaisi näitä 😍 Mietin jo jaksaisinko työpäivän jälkeen piipahtaa Hehkussa, sellainen kun löytyisi junaradan varrelta 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Toivottavasti liikkeessä olis, kun nettikaupasta ei tosiaan näkynyt näitä lainkaan. Oon jotenkin ihan varma, että sun iho kans tykkäis. Ihanaa kun saa syväpuhdistusta, ilman, että kuivattaa. <3

      Poista
  2. Natura Siberican tuotteet ovat kaikki olleet tosi kivoja, ja mä tykkään näistä isoista purkeista. Oletan että tuo puhdistusvoide on myös sellainen vähän möhköfantti :D. Mulla on Natura Siberican syväpuhdistava puhdistusvoide, joka on tosi tehokas mutta se onkin tarkoitettu vain 1-2 kertaa viikossa käytettäväksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Möhköfantti on hyvä sana kuvaamaan spurkkia. Se on kevyt, mut sellaiseb elefantin jalan kokoinen. :D

      Poista
  3. Puhdistusvoide yllätti positiivisesti. Kuiva ja herkkä iho kiittää. Misellivesi oli myös kiva. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin yllätti. Todella jännä, että syväpuhdistaa, mutta ei silti kuivata vaan jättää pehmoisen ihon. :)

      Poista
  4. Juuri luin aktiivihiilestä, jolla saa valkaistua hampaita. Onpa jännän kuuloinen tuo puhdistusvoiteen koostumus.
    Mukavaa loppuviikkoa ja viikonloppua sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä puhdistusvoiteessa on todella erilainen koostumus, mitä muissa käyttämissäni. Sitä on vaikea kuvailla, se pitää melkein itse kokea. :)

      Mukavaa viikonloppua Outi. <3

      Poista
  5. Onpa kiva lukea näistä, koska itse sain juuri eilen tuon puhdistushommelin testiin ja kuulin, että sillä lähtee hellävaroen myös silmämeikki. Innolla odotan testaamista, vaikka on jotenkin hämmentävää puhdistaa mustalla aineella, hih.

    Ihanaa iltaa Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän sillä lähtee. :) Se on oikeasti tosi hyvä putsari, heti tänään testiin. ;) Ja kyllä se, että naama on sinisenä kun lisää vettä, ei heti tunne siltä, että kasvot lähtisivät puhtaaksi. :D

      Aurinkoista iltaa Tiia. <3

      Poista
  6. Tämä puhdistusvoide on niin parasta. Tuotiin sitä työkaverini kanssa Virosta, kun ei vielä Suomesta saanut. Sitten kun hyväksi havaittiin tuotiin aina reissuilta kavereille. Rakastan sen tuoksua ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, jännä pestä kasvoja mustalla aineella. :D Siinä on tosi hyvä tuoksu, hivenen sellainen metsäinen. ^_^

      Poista
  7. Täytyypä ehkä hankkia ainakin tuo puhdistusvoide, kun on sen verran iso purkki ettei heti lopu kesken :)

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives