Parhaat – huhtikuu'18


Mitenkäs teidän toukokuu on alkanut? Täällä odotellaan jo viikonlopuksi luvattuja lämpöisiä päiviä, jos nyt "arvaustiede" osuu tälläkään kertaa kohdilleen. Vappu meni ja tuli niin kuin monena muunakin vuonna. En ole koskaan oikein ymmärtänyt vapun tai pääsiäisen päälle vaan joulu ja juhannus ovat itselle ne ikimuistoisimmat juhlapyhät. Toki lapsuudestani muistan miten odotin vappua ihan sen vuoksi, että tiesin, että saisin mummon tekemää simaa. Sitä tehtiin meillä kotona aina iso ämpärillinen ja muistan, että joskus loppuja hyvin käyneitä juotiin vielä toukokuun loppupuolellakin. :D Yhtä kaikki kesä on tulossa, joten on vihdoin kerätä yhteen huhtikuussa ihastusta herättäneet tuotteet. 

*Chanel, Guerlain ja Clinique PR-näytteitä saatu blogin kautta, muut omia.


Chanel Gabrielle* – Monet pitkän linjan Chanel-fanit hivenen pettyivät Chanelin viime syksyn isoimpaan ja jo etukäteen kohutuimpaan lanseeraukseen Gabrielle-tuoksuun. Pettyjät ovat siinä oikeassa, että tuoksu selvästi kosiskelee uusia ihmisiä Chanelin tuoksujen maailmaan. Gabrielle on tuoksu jota on jokaisen helppo lähestyä, silti siinä on edelleen Chanelille tyypillistä arvokkuutta. Pullo on kuin koru ja sen suunnitteluun käytettiin peräti viisi vuotta. Käteeni pullo on jännän kevyt, jos vertaan sitä muihin samankokoisiin Chanel-tuoksuihini. Lasi on selvästi ohuempaa ja se tuntuu jopa helposti särkyvältä. Tuoksu on sen sijaan juuri eikä melkein makuuni. Päivätuoksuna tällä kukkaisen sitruksisen puuterisella tuoksulla ei vaan voi mennä vikaan, sopii kaikkiin tilanteisiin. Alkutuoksussa mustaherukkaa, greippiä ja mandariinia. Sydäntuoksu on kukkais-itämainen: ylang-ylangia, tuberoosaa, päärynää, jasmiinia, appelsiininkukkaa, kieloa ja punapippuria. Pohjalla santelipuuta, orris-juurta, myskiä ja kashmiria.

Marimekko for Clinique Pop Plash* – Kuvastakin ehkä huomaa, että huulikiilto on ollut todella kovalla käytöllä. Sävy 12 Rosewater päätyi laukkuni meikkipussin vakioasukkaaksi. Helppo sävy sipaista huulille, jos haluaa hivenen jotain extraa. Kiillossa on paljon pikkuriikkisiä valoa heijastavia kultaisia hippuja, jotka tekevät kiillosta mehukkaan näköisen huulilla. Omille melko pigmenttisille huulille tämä ei paljon väriä anna, mutta valoa taittava täysin tahmaamaton kiilto näyttää nätiltä. Toki myös kaunis pakkaus vaikuttaa siihen, että tämä pääsee usein huulille. 

Ecotools Sheer Powder Brush – Kun Ecotools uusi siveltimensä, en oikein aluksi tahtonut löytää uusituista siveltimistä sellaista jota käyttäisin säännöllisesti, koska olin niin jumittunut niihin vanhoihin tuttuihin ja turvallisiin. Kuitenkin pikkuhiljaa huomasin, että Sheer Powder Brush syrjäytti Isadoran Face Sculptorin aurinkopuuterin levityksessä. Suipoksi muotoiltu, superpehmeä isohko sopivan löysä sivellin on täydellinen aurinkopuuterille. Muotonsa vuoksi sillä on helppo toteuttaa myös aurinkopuuterilla tehtävät kevyet varjostukset, joita itse harrastan meikissäni. 

Guerlain Terracotta Light 01 Light Warm* – Nyt kaikki super vaaleaihoiset ja aurinkopuuteria yleensä vierastavat kuulolle! Todella kevyen koostumuksen omaava aurinkopuuteri, jonka aprikoosin sävyiset helmiäisraidat tuovat hehkua kasvoille. Light on ollut nyt keväällä täydellinen varjostusten tekemiseen tai olen levittänyt tätä jopa koko kasvoille, jos olen halunnut saada niihin terveen hehkun. Tällä saa kauniin Glow-lookin kuitenkin niin, ettei kasvot hohda liikaa. Suomesta on saatavilla pari tummempaakin sävyä (ulkomailla vielä kaksi tummempaa sävy lisää) ja vähän luulen, että tämä Light Warm jää talvi-kevät käyttöön ja ostan hivenen tummemman kesäksi, jolloin olen yleensä hivenen päivettynyt. Aurinkopuuteri jolla ei yksinkertaisesti voi mennä pieleen. 

Verso Skincare Night Cream – Olen yleensä huhti-toukokuulla ottanut viimeisen pyrähdyksen retinolituotteiden kanssa. Kesällä jätän ne suosiolla väliin. Otin pitkästä aikaa käyttööni monivuotisen suosikkini yökäyttöön. Ihosta tuli välittömästi heleämpi ja leukaani helposti tulevat hormooninäpyt rauhoittuivat nopeaan. Parhaita hetkiä kosmetiikan käytössä on se, kun löytää jonkun vanhan tutun tuotteen uudestaan vain tajutakseen kuinka hyvä se on. Oma ihoni on melko herkkä retinolille ja en voi käyttää sille moniakaan tuotteita, koska ne kuivattavat ihoani jo muutamalla käytöllä liiaksi. Verso Skincaren tuotteiden kanssa ei ole ollut koskaan tätä ongelmaa, koska ne sisältävät Verson omaa patentoitua Retinol 8 -yhdistettä, joka tekee tuotteesta monia muita retinol-tuotteita selvästi hellävaraisemman. Voin käyttää niitä vaikka päivittäin, ilman pelkoa hilseilevästä ihosta. Tykkään myös sarjan tuotteiden hivenen sitruksisesta tuoksumaailmasta. 


Mikä oli huhtikuun lempituotteesi? Joko odotat kesää?

*Chanel, Clinique ja Guerlain PR-näytteitä saatu blogin kautta, muut omia.



  1. Cliniquen kiillot ja punat on joka kuun suosikkeja täällä ja jos yksi pitäisi nostaa tässä omaksi kuukauden suosikiksi, on Cliniquen hopeisessa rasiassa oleva poskipuna. Ajattelin, onpa mitätön sävy, mutta se antaakin just eikä melkein sävyn ja pysyy, ihan täydellinen poskipuna.

    Tuo Gabrielle on omaan makuun Chanelin ihanin tuoksu, se vaan on yksinkertaisesti ihan mieletön tuoksu ja siinä kuitenkin on Chanelin tuttuutta mukana myös.

    Ihanaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä opin muutama vuosi sitten, että just noi pannussa mitättömältä näyttävät sävyt ovat melkein aina juuri niitä kauneimpia kasvoille. Varsinkin yleensä sopivat kaikille. <3

      Mun Chanel suosikin tiedätkin ja toisenkin, mutta tämä pääsee itselläni TOP3 Chanelin tuoksuista, joten ei huonosti. ;)

      Aurinkoista torstaita Tiia! <3

      Poista
  2. Näistä tuotteista ja kuvista tuli tosi kesäinen fiilis. Mun suosikki oli viime kuussa Holika Holika Water lip tint pirteässä oranssin sävyssä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, laitoin tarkoituksella sellaisen lämpimän sävyisen filtterin näihin kevennettynä ja rajasin, muuten näitä ei ole käsiteltykään. ^_^ Joten hain sellaista juuri kesäistä lämmintä lookia näihin, hyvin bongattu. :D

      Poista
  3. Apua miten ihana aurinkopuuteri <3 kivoja suosikkeja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EIkö olekin ja ihan täydellinen, jos pelkää, että ne jättää liian tummaa jälkeä. Saa juuri sellaisen heleän lookin. ^_^

      Poista
  4. Mun mielestä Ecotoolsin siveltimet - vanhat ja uudet - on ihan parhaita. Tykkään niistä enemmän kuin esim. Sigman siveltimistä, joita ostin muutaman tarjouksesta jokin aika sitten. Sheer Powder Brushia mulla ei ole mutta, tekisi tietysti mieli;)
    Guerlainin terracotta bronzer on todella kaunis<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on niissä vanhoissa Ecotoolseissa monta suosikkia, näistä uusista on ollut jotenkin vaikeampi löytää, en tiedä miksi. Ehkä yksi syy on se, että nää uudet on jotenkin kevyempiä käteen kuin ne vanhat ja koen, että se painavuus on käytettäessä kivempi. Sheer Powder Brush on ihan täydellinen aurinkopuuterille. <3

      Poista
  5. Kerrankin tämä oli itselleni helppo...oma suosikkini on IsaDoran hohdetipat ja kultaisena.
    Aurinkopuuterit on muuten niin ihquja myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, multa onkin mennyt ohi, että Isadoralta on tullut myös hohdetipat. :) Pitää laittaa korvan taa, tykkään Lumenen vastaavista tosi paljon.

      Poista
  6. Minullakin on tuo Chanel Gabrielle. Mulla vaan tuntuu, että tuoksu ei oikein kestä iholla, vaikka onkin edp.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Gabrielle ei tosiaan ole mikään kestävin Chanel, itsellä se kestää 6-8 tuntia. Mademoisellet kestää omalla iholla yli 12 tuntia.

      Poista
  7. Todellakin odotan kesää! Voisi kai sanoa, että kesää on odotettu viimeiset kolme vuotta ja toivottavasti se nyt vihdoin tulee ihan oikeana kesänä! :D Kivan näköinen tuo Guerlainin arskapuuteri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä muistan sun viime kesän... Ei siinä paljoa tullut kesästä nautittua ja no säätkin oli sen lisäksi mitä oli... :D

      Poista
  8. Mä niin odotan kesää, ja lomaa joka alkaakin tänä vuonna jo kesäkuussa. Nyt toukokuussa tuntuu, kuin olisi herännyt horroksesta, koko huhtikuu oli suoraan sanottuna karsea kun vaan väsytti ja oli lievää kevätalakuloa..huomasin äsken, että en ollut edes tehnyt huhtikuulle omaa kansiota blogikuville :D :D :D

    Mutta se tunne, kun löytää vanhan tuotteen uudelleen on vaan niin paras! Itse fiilistelen Cliniquen Take the Day Off -balmia ja sitä Clarifyin Lotionia ^_^ Niin parhaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loma tulee sitten todellakin tarpeeseen! <3 Ei enää kauaa. ^_^ Molemmat Cliniquet ihan huipputuotteita. <3

      Poista
  9. Kyllä se minustakin oli tuo Guerlain terracotta:) Myös Gabrielle tuoksu ihastutti! Kiva muuten kuulla, että tuota aurinkopuuteria voi hehkuttaa koko kasvoille, ilman, että näyttää tunkalta!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan paras. Tosiaan hyvin voi laittaa koko kasvoille on sen verran heleyttävä aurinkopuuteri ettei sitä saa näyttämään tunkalta vaikka kuinka yrittäisi. :D

      Poista
  10. Tuo Guerlain♡ Ei tosin ole ainoa merkiltä kuolaamani tuote!

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives