Klassikot osa 43 – Kevyn Aucoin The Celestial Powder Candlelight


Tänään jatketaan jälleen Klassikot-sarjaa kosmetiikkamaailman klassikolla ja todellisella kulttituotteella, suomalaisille ehkä hivenen tuntemattomamman brändin Kevyn Aucoinin The Celestial Powder Candlelightilla. Vaikka meikkibrändin perustaja Kevyn Aucoin on ollut kuolleena jo yli 16 vuotta, brändi elää edelleen vahvana. Yleensä se on merkki todellisesta kulttibrändistä, jos se pystyy jatkataan voittokulkuaan ja luomaan itselleen ikonisen leiman perustajan kuolemankin jälkeen. Kevyn Aucoin on yksi uusimpia tällaisia brändejä. 

Kevyn Aucoinia on kuvailtu uraauurtavaksi ikoniksi jopa vallankumoukselliseksi. Elinaikanaan hän meikkasi lukemattomia malleja ja näyttelijöitä. Hän myös jätti jälkensä peräti 18 peräkkäiseen Voguen kanteen. En tiedä onko moiseen kukaan pystynyt enää Kevynin jälkeen. 

Brändiltä löytyy moniakin klassikkotuotteita, mutta silti yksi ikonisin on varmasti The Celestial Powder Candlelight.


Monet ajattelevat tuotteesta, että se on highlighter, mutta ei se oikeastaan ole, ei ainakaan pelkästään. Minä kuvailisin tätä hehkuvammaksi ja näkyvämmäksi versioksi Guerlainin Meteoriiteista. Shampanjan sävy on hienovarainen ja hienostunut. Sillä voi muotoilla kasvoja lisäämällä sitä kasvojen korkeimpiin kohtiin kuten poskipäille, mutta sitä voi laittaa myös kevyesti koko kasvoille, jos hakee sellaista eteerisen hehkuvaa lookia. Tuote on tarpeeksi läpikuultava luonnolliseen hehkuun. Pysyy koko päivän ja tuo varsinkin iäkkäämmälle iholle juuri sellaista oikeanlaista hehkua. Nimi Candlelight kuvaa tuotetta täydellisesti. Highlighter tuo kasvoille aivan samanlaista valoa kuin kynttilänliekki pimeässä, kun kasvot osuvat sen valoon.


Olen käyttänyt tuotetta parin vuoden ajan, eikä varmaan tarvitse sanoa, että tämä jos mikä on meikkituote makuuni. Jos olet "my skin but better"- tai sellaisen hienostuneen klassisen -meikkityylin ihannoija, niin tämä on sinulle. Ne jotka hakevat sellaista in your face -highlighteria, niin tämä ei ole teille. Koostumukseltaan Candlelight on sopivan kermainen ja pehmeän satiininen. Se levittyy iholle kauniisti ja tasaisesti. 

Pakkaus on melko vaatimattoman näköinen, mutta todella näppärän kokoinen pakattavaksi matkalle mukaan, sillä pannu on litteä eikä rasia ole mikään iso. Leveyttä on hieman vajaa kuusi senttimetriä ja korkeutta viisi senttimetriä. Candlelight on myös tuoksuton. 

INCI: Talc, Polyethylene, Phenyl Trimethicone, Nylon-12, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben, May Contain: Mica CI 77019, Titanium Dioxide CI 77891, Iron Oxides CI 77491/ CI 77492/ CI 77499, Carmine CI 75470.


Kevyn Auconin tuotteita voi tilata Cult Beautylta. Hintaa Candlelightilla on n. 42 euroa.

Onko Candlelight tuttu?




  1. Täytyy myöntää, että olen saattanut nimen kuulla joskus mutta muuten aika tuntematon merkki. Jos käytän highlighteria, niin suosin mieluummin juuri hyvin hienovaraista hohdetta, joka ei ole blinding kuten sanotaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti on suomalaisille vähän tuntematon, koska meiltä ei saa ostettua. Ajattelin seuraavaksi ostaa brändiltä elämäni ensimmäisen Contour-tuotteen, johon ei ole yhdistettynä highlightereita tai poskipunia, sillä se on tämän Candlelightin lisäksi brändin kehutuin tuote. Tällä saa just sellaisen hienovaraisen hohteen, mutta kuitenkin näkyvän.

      Poista
  2. Sanoisinko, että varsin ihana ja sait vakuuttumaan tuolla Guerlain Meteorites lauseella. Mutta ihan uusi brändi mulle.

    Kivaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää on vaan aika paljonkin näkyvämpi kuin meteoriitit, mut silti yhtä hienostunut. Jos jostain tuntuu, et meteoriitit ei tee mitään, niin tätä kannattaa kokeilla. :)

      Aurinkoista päivää Tiia. <3

      Poista
  3. Oon taas ulkona kuin tinttilauta tästäkin merkistä ja tuotteesta. Kuulostaa kyllä hyvältä tuo hehku kasvoilla, näyttää olevan myös hyvä pigmentti tuotteessa. Kiinnostuin.
    Ihanaa tiistai-iltaa Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläs nyt joku voi ruokkia tinttejä sisälläkin. X-D Tässä on tosi hyvä pigmentti ja kermainen koostumus, mutta saa laitettua todella kevyestikin.

      Ihanaa tiistaita Outi! <3

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives