Kora Organics Eye Oil – Hurmaava silmänympärysöljy


En koskaan unohda sitä päivää, kun Chanel toi 2000-luvun alussa markkinoille silmänympärysvoiteen, joka oli pakattuna pieneen roll on -pulloon. Tuote oli tuohon aikaan jokaisessa lehdessä mullistavana keksintönä ja olihan se minunkin pakko hankkia. Tykkäsin käyttää tuotetta varsinkin aamuisin, sillä kuula viilensi ihanasti silmänympärysihoa ja laski mahdollista turvotusta. 

Olen tuon jälkeen aika useinkin ihmetellyt, miksi niin harva sy-tuote edelläänkään pakataan roll on -pulloon, sillä mielestäni systeemi on nerokas juuri tässä tuotteessa. Joku tietenkin voi miettiä bakteereja, mutta jos kuulaa pyörittää aina vain puhtaalla iholla, niin en usko ongelmiin. 

Olen käyttänyt jo pitkään varsinkin talvisin myös silmänympärysiholle öljyjä, minua on ehkä hivenen ihmetyttänyt, että maailmassa, jossa kaikille alueille kohdennetaan omat tuotteensa, juuri silmänympärysiholle tarkoitettuja öljyjä ei ole tullut pahemmin vastaan. Näitä taustoja vasten voitte kuvitella miten innoissani olin, kun näin keväällä Suomeen rantautuneen Kora Organicsin valikoimassa silmänympärysöljyn Eye Oilin*, eikä siinä ollut kaikki, öljy oli vieläpä roll on -pullossa. Joskus sitä miettii, että hei, nyt joku on ajatellut jostain tuotteesta juuri niin kuin minä ja toteuttanut sen. 

Poikkeuksellisesti kuvasin näihin kuviin tuotteen niin, että olen käyttänyt sitä yhtäjaksoisesti kaksi viikkoa joka ilta. Halusin nähdä, paljonko se tuossa ajassa kerran päivässä käytettynä kuluu. Kuvista näette tuloksen, joka on vähintäänkin hämmentävä. Se ei ole kulunut juuri lainkaan. Olen iltaisin runsaalla kädellä pyöritellyt tuotetta useampaan kertaan edestakaisin sy-alueella ja lopulta vielä painellut sormin öljyn ihoon, joten kitsastelusta ei ole kyse. Tämän valossa luulen, että tämä 10 ml:n pullo tulee kestämään käytössä useita kuukausia jopa vuoden. Harmi, että tämän säilyvyys on avaamisesta vain kuusi kuukautta, mutta aion käyttää tuotetta kauemmin, jos sen tuoksu tai koostumus ei muutu. 


Siitä, että aion jatkaa käyttöä, on varmasti helppo päätellä, että ihastuin tuotteeseen syvästi. Öljy on kevyttä ja tämä sopii myös meikin alle, mutta itse pidän tästä enemmän iltaisin. Jos silmänympärysihosi on kuiva tai siinä on ryppyjä, lupaan, että ihastut tuotteeseen. Öljy sopii kuitenkin myös muille ihotyypeille, koska se ei lainkaan rasvaisen tuntuinen ja imeytyy heti.

Eye Oilissa tehoaineina on käytetty Noni-hedelmää, ruusunmarja-, kahvi- ja kahaiöljyjä sekä tomaattia. Sopii myös vegaaneille. Tuoksu on mieto, tuoksuu hivenen ruusunmarjaöljylle. Sen haistaa kun tuotetta laittaa kädelle ja laittaa käden kiinni nenään, mutta sy-iholle levittäessä sanoisin tätä oikeastaan lähes tuoksuttomaksi, koska silloin nenääni ei tästä hajua tule.

INCI: 
Rosa Canina (Rosehip) Fruit Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Macadamia Ternifolia (Macadamia Nut) Oil*, Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Caryodendron Orinocense Seed Oil, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Morinda Citrifolia Fruit Extract*, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Himanthalia Elongata Extract, Calendula Officinalis Flower Extract*, Coffee Arabica Seed Extract, Squalane, Dicaprylyl Carbonate, Tocopherol, Squalene, Beta-Sitosterol, Quartz. *Ingredient from Organic Farming.


Silmänympärysihoni on ikäisekseni mielestäni ihan hyvässä kunnossa, minulla on silmäkulmissa pieniä naurujuonteita, eniten ikääntymisen huomaa veltostuneesta ihosta, joka ei palaudu muotoonsa enää yhtä nopeasti kuin nuorena. Jo kahden viikon käytön aikana olin huomaavinani, että ihosta tuli kimmoisamman oloinen ja juonteetkin tasoittuivat hieman. Aion ehdottomasti jatkaa tuotteen käyttöä, informoin teitä vaikka talvella uudestaan, miten tuote toimii talvi-ihollani.

Eye Oilin suositushinta on 39,90 euroa/10 ml, mutta se on tämän kuun ajan kanta-asiakastarjouksessa Stockmannilla hintaan 31,90 euroa. 

Käytättekö öljyjä silmänympärysiholla? Mitä mieltä olette roll on -pakkauksesta?

*Tuote PR-näyte saatu blogin kautta.

  1. Roll on -pakkaukset on munkin mieleeni, mutta en oo pitkiin aikoihin sellaisia omistanut sy-iholle tarkoitetuissa tuotteissa. Valikoima kun ei tosiaan ole mitenkään päätähuimaava noissa roll on -tuotteissa! Öljy kuulostaa hurjan hyvältä, jotain tollasta kaipaisin ihan ehdottomasti omalle iholleni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei todellakaan ole, jotenkin muistan, että tuo Chanelin ulostulo roll on -pakkauksineen oli silloin tosi iso juttu, mutta ei siihen lopulta muut mitenkään innoissaan lopulta tarttuneet. Juuri sy-tuotteessa musta tuo roll on osaa annostella sitä tuotetta oikein, eikä mitään menee hukkaan. Huomaa hyvin tuonkin öljyn kulumisesta kahden viikon aikana. :)

      Poista
  2. Ton mä kyllä ostan ,jos vaan jostakin löydän.
    Öljy + rolloni kuulostaa tosi hyvälle jutulle.
    Kiitti vinkistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Stockmannin verkkokaupasta saa ainakin tilattua, jos ei muuten. :) Tää on oikeasti todella näppärä sellaisenkin käyttöön, joka ei välttämättä muuten jaksa ihonhoitoon panostaa tai ei ainakaan käyttää aikaa siihen. :)

      Poista
  3. Miehille tuntuu olevan useampiakin roll-on-sy-tuotteita. Siippa tykkää niistä, niin on tullut aika monta erilaista jo annettua lahjaksi. Itsellä menee öljyt helposti silmään, jos levittelen sy-alueelle. Kivasti sitten sumentaa koko näkökentän. :D Olisiko tämä syy tuotteiden vähyyteen? Tämä on kyllä ihanan oloinen tuote. Talveksi voisi hankkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli tätä konseptia selvästi myydään enemmän miehille kuin naisille. ;) Sen tiedän, että ainakin Lancômellakin on tällainen roll on sy-voide ja Payotilla. Öljymäistä ei ole vielä vastaan tullut kellään tätä ennen. Toki siis eteerisiä öljyjä on, mutta ei sy-alueelle suunnattua. Tässä on tosi hyvä koostumus, ei ole mennyt vielä kertaakaan silmiin. :D

      Poista
  4. Silmänympärysöljy kuulostaa mielenkiintoiselta, ja aluksi mietin että olisikohan se liian paksua ja hoitavaa itselleni. Mutta sitten muistin että olen hoitanut miliumeja pois kasvoöljyjen avulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on tosi ihana erittäin kevyt koostumus, ei ole lainkaan paksua, ei nyt ihan vesimäistä ole, mutta todella kevyt öljy. :)

      Poista
  5. Käyttäisin mielelläni silmänympäryksille roll-on- ja puikkotuotteita, mutta aika harvassa sellaiset tuntuu olevan. Öljyä voisin hyvinkin käyttää silmänympäryksille talvella. Kuulostaa kyllä ainutlaatuiselta tuotteelta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ainakaan naisille suunnattuja Bakelilla, Lancômella, Chanelilla, Oriflamella ja Payotilla on tullu vastaan tässä viime aikoina mitä muistan, muuten on ollut hiljaista.

      Poista
  6. Minulla on joskus ollut Lumenen roll on sy öljy, mutta se oli vain sellainen pieni ja jotenkin hankala käyttää. Minulla taisi olla liian haastavat silmänympärykset tälle öljylle :) Tuo roll on helpottaa kyllä öljyn levittämistä. Voisin testata, koska sy ihoni on se kasvojeni "heikoin" kohta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis kaikissa mun kokeilemissa ei ole ollut kovin toimiva roll on. Esim. Bakelissa se tukkeutuu helposti, mutta olen valmis antamaan sen anteeksi, koska se on yksi parhiasta sy-voiteista ever. Tää sen sijaan rullaa todella sulavasti, eikä ole jumittunut. Joten noissa on tosi paljon eroja. :)

      Poista
  7. En käytä. En tykkää, sillä sitä öljyä menee aina jossain kohdin silmään ja sitten en näe kunnolla. Yhdestä Excuviancen tms. silmänympärysvoiteesta ryppyjeni määrä ainakin triplaantui silmien ympärillä. Kosmetologikin oli ihmeissään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tossa että menee silmään voi olla jotain tekemistä silmän mallin kanssa, koska öljyhän on juoksevampaa kuin voide. Voi olla, että sulla on jotenkin jännän mallinen silmä, että öljy valuu sinne helposti. :/

      Poista
  8. Tämä kuulostaa hyvältä :) Evolvella on tosi kiva sy-seerumi juuri tuollaisessa roll-on pakkauksessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Evolve-vinkistä, laitan senkin muistiin. :)

      Poista
  9. Tämä tuote alkoi kiinnostaa ihan toden teolla, joten täytyy käydä katsastamassa se Stockalla! Kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista
  10. Vitsit kun en ole ehtinyt blogata Akamutin sy-öljystä, joka on roll-on pakkauksessa ja se vaikuttaisi vähän samanlaiselta kuin tämä, raaka-aineidensa puolesta! Tosin mulla se on vieläkin muuton jäljiltä jossain jemmassa, täytyykin kaivaa esille. Mutta Kora on saanut kiinnostuksen heräämään, ja voisin tätäkin jossain vaiheessa kokeilla :) Myös se kasvoille tarkoitettu öljy kiinnostaa! Mä muuten ostin sen sun vinkkaamaan Koran kosteusvoiteen ja se on <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon testaillut muutamia tuotteilta Koralta ja vitsit mikä sarja, ei mitään huonoa toistaiseksi. Oliskohan tän vuoden paras ihonhoitosarja, luulen, että saa olla aika hyvä, että tulee kilpailija. :D Ostitko oikein sen kuivan ihon vai vähemmän kosteuttavan? Eikö ookin ihan uskomaton koostumus siinä? <3

      Poista
  11. No nyt! Todella mielenkiintoinen tuote, ja onpas kiva löytää joku muukin joka tykkää näistä sy-tuotteista nimenomaan roll-on versioina :) Tosi näppäriä ja riittoisia käyttää näin. Munkin suosikki on ollut tuo Salkan jo mainitsema Akamutin sy-öljy, joka on ihan uskomattoman riittoisaa, tehokasta ja vielä edullistakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus vuosia sitten olin tän roll-on systeemin kanssa vähän epäileväinen, mutta mä uskon, että ihan hygieenistä hommaa, kun kuitenkin levittää aina puhtaalle iholle tuotetta. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives