Chanel Cruise 2018 Collection Look


Sain jokin aika testattavaksi Chanelin Cruise 2018 Collectionin* tuotteita, enkä muista, koska viimeksi olisin ollut yhtä inspiroitunut tekemään itselleni meikkiä. Nämä suorastaan huusivat nimeäni. Värivalikoima on kokoelmassa juuri sellainen, joka sopii omaan tyyliini kuin nenä päähän. Voitte käydä kurkkaamassa Chanelin alkuperäisen lookin täältä ja postauksen lopussa oma toteutukseni. 

Olin juuri värjännyt kulmakarvani, joten ei ollut toivoakaan, että saisin niistä yhtä hailakat kuin alkuperäisessä meikkilookissa. Ollaan nyt rehellisiäkin, hieman vanhemmalla ihmisellä kulmakarvat ovat kasvojen kehys, joten ehkä tosi vaaleat kulmakarvat eivät olisi toimineetkaan minulla. Muuten mukailin alkuperäistä meikkiä paljonkin, tein kuitenkin siitä hivenen kevyemmän, varsinkin alaluomille, ettei silmistäni tulisi liian raskaan näköisiä. 


Cruise 2018 Collectioniin kuuluu L' Eau Tan, joka on itseruskettava bodymist. Monikäyttöpaletti Palette Esssentielle Été #190 Éclat Solaire, joka sisältää kolme voidemaista tuotetta. Punaisen huulille ja poskille. Sopivan kermaisen ja kultaisen shimmerisen sävyn, joka toimii highlighterina tai vaikkapa luomilla/huulilla sekä kauniin kuultavan pronssisen sävyn, joka on aavistuksen hohtava, mutta ei sisällä shimmeriä, joten halutessaan sitä voi levittää myös laajemmille alueille kasvoja tuomaan hillittyä hehkua. 

Les 4 Ombres Éclat Énigmatique on kesän upea erikoispaletti. Sävyt ovat kaikki pehmeän kermaisia, pigmenttisiä ja levittyvät luomille pehmeästi. Chanelin nelikoiden aatelia. Harmaanvihertävää sävyä en tässä meikissä käyttänyt, sillä saisi tehtyä jopa yksinään nätin smokey eye -lookin, jota aion kokeilla seuraavaksi. Kokoelmaan kuuluu myös neljä pitkäkestoista Huulikynää #17 A La Rosée, #18 Rose Shocking, #19 Au Naturel ja #20 Ultra Rose. Huulikynät liukuvat huulille pehmeästi ja niissä on runsaasti pigmenttiä, eivät tunnu kuivattavilta ja pysyvät huulilla jopa hämmentävän pitkään. Ovat helppoja käytössä, koska erillistä rajausta ei tarvita. Lisäksi Cruise Collection Look koostuu Vedenkestävästä mascarasta, kolmesta Kynsilakasta ja kolmesta Vedenkestävästä rajauskynästä


Meikkiini tein meikkipohjan, joka ei peitä oikeastaan mitään vaan tekee ihosta heleän ja tasaisemman. Suurin osa meikistä on tehty sormin. Kasvopaletin kaikki sävyt levitin pelkästään sormien avulla, koska se toimii parhaiten voidemaisten tuotteiden kanssa. Sen sijaan mm. alaluomen luomiväreihin ja yläluomen värien häivyttämiseen on käytetty sivellintä. 

Silmiin tein karpalon ja pronssin sävyisen meikin. Pohjustin aluksi koko luomen kulmakarvoihin asti nelikon vaaleimmalla sävyllä. Luomivakoon häivytin karpalon sävyä ja liikkuvalle luomelle painelin sormella paletin pronssista sävyä, jonka päälle laitoin aavistuksen valoa tuomaan paletin vaaleinta väriä. Alaluomelle ulkonurkkaan karpaloa ja sisänurkkaan pronssia, jotka häivytin lopuksi keskenään. Kokoelman kasvopaletin vaaleaa pronssista käytin poskipäillä, punaisen taputtelin poskille sormin, punaista käytin aavistuksen huulikynän N°17 Á La Roseen päällä myös huulilla. Paletin kultainen hohde viimeistelee huulimeikin. Tykkäsin todella paljon, miltä tuo kultainen hohde näyttää punan päällä ja luulen, että tulen kuorruttamaan tänä kesänä vielä monet huulimeikit lopuksi sillä, koska se tekee ilmeeseen juuri sen pienen hillityn lisän.

Kun kirjoittelin alla olevaa listaa tuotteista, joita käytin meikissä, niin hymyilin täällä kuinka hyvin se kuvaa sitä miten meikkaan. Tuotteiden lukumäärästä on helppo arvata, mikä on itselleni se meikin tärkein asia. Se on kuulas, luonnollinen ja hehkuva pohja. Pohjan tekemiseen minulla meneekin aina eniten aikaa.


Meikissä käytetyt tuotteet

Kasvot:
Guerlain – Météorites Base
Giorgio Armani – Crema Nuda 01 Nude Glow*
Guerlain – Terracotta Tinted Skincare Jelly Clair/Light*
Sensai – Highlighting Concealer HC00 Luminous Ivory
Chanel – Les Beiges Healthy Glow Sheer Powder SPF15 N°30
Clarins – Pore Perfecting Matifying Kit
Chanel – Palette Essentielle Été 190 Éclat Solaire*
Guerlain – Météorites Compact 2 Clair
Elizabeth Arden - Eight Hour Miracle Hydrating Mist

Silmät:

Chanel – Éclat Énigmatique Quadre Eyeshadow*
Urban Decay – Eyeshadow Primer Potion Original 
Clinique – Instant lift for brows 01 soft blonde*
Clinique – Lash power mascara 01 Black Onyx
Clarins – Douple Fix' Mascara
Chanel – Intense Eye Pencil Noir

Huulet:

Chanel – Le Rouge Crayon De Couleur N°17 Á La Rosée*
Chanel – Palette Essentielle Été 190 Éclat Solaire*

Miltä Chanelin Cruise Collection vaikuttaa?

*Tuotteet PR-näytteitä saatu blogin kautta.











  1. Ihanan raikas ja kuulas meikki! Tuli ihan ikävä meikkaamista, koska vasta meni viikko helteisessä Budapestissä, jossa ilmankosteus oli niin korkea että kaikki suli iholta ja nyt kotonakin mittari näyttää lähes +30. Eli ei tarvitse paljoa meikata, koska kaikki sulaa pois :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mä tykkäsin itsekin kovasti ja pitää leikkiä tuon paletin kanssa enemmänkin. Mä niin ymmärrän, että tollaisessa kuumuudessa ja kosteudessa on ihan ajanhaaskausta meikata. Tuntuu, että puolen tunnin työ on hävinnyt tunnissa, todella turhauttavaa. :D Onneksi sentään huulipuna pysyy ja armanin eye tintit, ihoon on turha melkein laittaa muuta kuin suojakertoimellista bb-voidetta yms. jos haluaa vähän tasoittaa ihoa.

      Poista
  2. Todella kaunis meikki, sulla on kyllä todella hyvännäköinen ja kuulas iho!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkäsin itsekin meikistä kovasti. Eihän se täydellinen ole, mutta ikäiseksi pidän sitä kyllä hyvänä. :D

      Poista
  3. Tuo malvaan (?) vivahtava kynsilakka näyttää oikein hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on nätti, vähän erikoisempi sävy kesään. :)

      Poista
  4. Ihanan raikas meikki ja sulla kun on niin upea iho. <3 Kokoelma on mielestäni todella onnistunut ja luomivärien laatukin aivan ihana.

    Kivaa torstaita Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luomivärit on tosiaan aivan ihanan kermaisia ja häivyttyvät todella helposti. Värit eivät välttämättä paletissa näytä hirveän kesäisiltä, mutta luomilla ne ovat sitä.

      Ihanaa torstaita Tiia. <3

      Poista
  5. Vaikuttaa tosi hyvältä. Aivan ihanan meikin teit itsellesi. Minä olen sellainen meikkaaja, joka tykkää sotkea sormensa meikkiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, sitten ollaan samanlaisia, mä käytän tosi paljon varsinkin pohjaa meikatessa sormia, mut tykkään myös luomivärejä laittaa sormin, tarvin lopuksi aika vähän siveltimiä. :D

      Poista
  6. Kaunis meikki! Meikkipohja on upea 😍 Mua houkuttaa se Chanelin uus sävyttävä päivävoide. Uuu, se vaikuttaa niin ihanan kevyeltä! Tuo monitoimipaletti sekä luomiväripaletti kiinnittivät huomioni 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Muakin kiinnostaa se, pitää katsoa elokuussa lentokentältä, jos sais hyvään hintaa. ^_^ Mä olin yllättänyt kuinka kermaisia noi luomivärit on, tosi pigmenttisiä, mutta todella helposti levitettäviä ja helppo häivyttää. <3

      Poista
  7. Et häviä yhtään alkuperäiselle meikille, ensimmäisenä tuli mieleen, et kyllä suomalainen nainen on kaunis :) Kokoelma näyttää kaikessa yksinkertaisuudessaan kauniin hillityltä, varsinkin marjapuurohkon värinen kynsilakka on mun mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on oikeasti kivan hillitty kokoelma, äkkiä katsottuna luomiväripaletti näyttää jopa syksyiseltä, mutta se miten lämpimän meikin sillä lopulta saa, kertoo sitten toista kieltä. Tykkään ihan hirveästi miten lämminsävyisen meikin tuolla paletilla saa. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives