3.7.2018

Nopea ja helppo salviapasta


Jos haluan nopeasti ja helposti jotain hyvää, teen pastaa. Olen vuosien aikana huomannut, että mitä simppelimmät ja puhtaat raaka-aineet, sen parempi lopputulos. Tätä pastaa kauhoo lautaselta leveä hymy huulilla. 

Nopea ja helppo salviapasta
(4 annosta)

400 g spaghettia
50 g voita
1 sitruunan mehu ja sen raastettu kuori
puoli ruukkua salviaa hienonnettuna
50 g raastettua parmesaania
suolaa ja mustapippuria

Keitä spaghettia reilusti suolalla maustetussa vedessä n. 7-8 minuuttia tai kunnes se on al dente. 

Valuta spaghetti ja ota talteen pari kauhallista keitinvettä. Kaada pasta kattilaan ja laita se miedolle lämmölle. Lisää loput ainekset, sekoita joukkoon runsaasti rouhittua mustapippuria ja sekoita kunnes voi on sulanut ja levinnyt tasaisesti joukkoon. Jos koostumus tuntuu "kuivalta", lisää kattilaan hieman talteen otettua keitinvettä. Lisää tarvittaessa suolaa, tarjoa heti. 

Maistuuko pasta?



8 kommenttia:

  1. Voi kiitos ohjeesta, meillä kun toinen pojista ja hänen avovaimo ei syö lihaa, niin tämmöiset ohjeet on aina niin mieluisia. Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä. Tosi kiva kuulla, jos tästä oli apua! :)

      Poista
  2. Pasta maistuu liiankin hyvin. Kiitos reseptistä:) Yksinkertaiset asiat ovat parhaita<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama voisi sanoa, että liiankin hyvin. ;) Pastassa just supersimppeliys toimii aina parhaiten. :)

      Poista
  3. Rakastan pastaa ja voisin elää sillä, mutta massu aina kyllä oirehtii, silti on pakko saada aina välillä. Pastoissa monesti yksinkertaiset reseptit on parhaita. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just näin, pastassa mitä simppelimpi resepti sen paremman makuinen. :p

      Poista
  4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori poistin vahingossa sun kommentin! Ei ollut tarkoitus. :/

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown