Kesän parhaat lahjat – Laatukorut ilahduttavat ikuisesti

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: LAATUKORU

Olen pitänyt blogia yli kymmenen vuoden ajan. Vuosien aikana on tapahtunut paljon, mutta jotkin asiat ovat pysyneet mukana alusta asti. Vuonna 2013 oli ensimmäinen vuosi, kun aloin tekemään enemmän firmojen kanssa yhteistyötä, kun lukijamäärät samaan aikaan kasvoivat. Ensimmäinen isompi yhteistyö jonka toteutin, tehtiin Laatukorun kanssa. Moniko teistä oli silloin mukana? Tuolloin tuntui jotenkin uskomattoman hienolta, että yritys luotti silloin pienehkön blogin tekemiseen niin paljon, että lähti toteuttamaan yhteistyötä kanssani. Olen ikuisesti kiitollinen luottamuksesta. Vuosien saatossa minusta on tullut heidän asiakkaansa. Onkin nostalgista tehdä yhteistyötä heidän kanssaan vuosien jälkeen uudestaan.

Kotimaisen koru- ja kelloalan kaupan Laatukorun ensiaskeleet otettiin vuonna 1972, kun perustaja Keijo Silván aloitti korujen valmistuksen kotinsa kellarissa. Kyseessä on perheyritys ja yrityksen keskeisillä paikoilla ovat toimineet perheenjäsenet. Laatukorulla on kivijalkakauppoja, mutta heidän tuotteensa ovat helposti kaikkien tavoitettavissa ympäri Suomen Laatukoru.fi verkkokaupan kautta. Valikoima on laaja – koruja, kelloja, älykelloja ja lahjatavaroita. Kaiken kruununa Laatukorun oma Silván-timanttikorumallisto, jonka tuotteet valmistetaan kultasepänverstaalla Hyvinkäällä. Mallisto on saatavilla vain Laatukorusta.

Kesän parhaat lahjat – Laatukorut

Kesän parhaat lahjat on helppo hankkia netin kautta. Laatukorut ovat lahjoja, jotka ilahduttavat saajaansa ikuisesti. Olen 45-vuotias, mutta minulla on edelleen käytössä koruja, jotka sain lahjaksi päästessäni ripille. Yksi rakkaimmista koruistani on jo edesmenneeltä mummoltani lahjaksi saatu kaulakello, jonka sain kun täytin 18 vuotta. Jokaiseen lahjaksi saamaani koruun liittyy vahva muisto. Aina kun laitan korun ylle, tuo muisto nousee pintaan. 

Verkosta tilatessa tärkeintä on nopeus. Nopeat toimitukset, ilmaiset vaihdot ja palautukset, sekä tietenkin ystävällinen ja nopea asiakaspalvelu. Näitä kaikkia olen vuosien saatossa saanut Laatukorun verkkokaupasta.

Eniten lahjaksi ostetaan varmasti riipuksia, kaulakoruja, rannekoruja, sekä muistoesineitä. Korvakorut ovat myös varma ostos. Ei kuitenkaan pidä unohtaa sormuksia. Laatukorun verkkosivuilla olevan kokomitan avulla tilaaminen onnistuu helposti, voit myös tilata kotiisi ilmaisen sormusmitan. Itselleni mieluisin lahja on tietenkin kello. Kaikki blogia pidempään lukeneet tietävät intohimoni kelloihin. En tulisi toimeen ilman kelloa. Olen niitä ihmisiä, jotka katsovat aikaa ranteestaan, ei laukussa tai taskussa olevasta älypuhelimesta. Intohimoni kelloihin syntyi jo lapsena. Joten ei ollut mikään ihme, että toivoin aikoinaan täysi-ikäisyyden saavutuksen kunniaksi juuri kelloa lahjaksi. Yksi käytetyimpiä lahjoja onkin puolisoltani vuosia sitten lahjaksi saatu laatukello. Kokemuksien kautta olen oppinut, että tulen periaatteessa kolmella-neljällä kellolla toimeen. Tiedän, että toisista tämä voi kuulostaa älyttömältä. Korukello juhliin, sporttinen vapaa-aikaan, arkikello, sekä vielä neljänneksi jokin näyttävä ja mieltä ilahduttava kello. Jos kuitenkin pitäisi valita vain yksi kello, millaisen ottaisin?

Automaattikellot ovat tunnetusti kellojen Ferrareita. Koen kuitenkin kvartsikoneiston toistaiseksi riittävän, vaikka toisinaan patteri on näyttänyt hiipumisen merkkejä juuri väärä hetkellä. Automaattikellossa ei ole koskaan tätä ongelmaa, mutta tarkkuudessa kello saattaa hävitä paristokellolle. Naarmuuntumaton safiirilasi estää lasin naarmuuntumisen, jolloin kelloa ei tarvitse varoa. Vauhdissa kellon helposti kolhaisee johonkin. Vesitiiviys on myös tärkää. Pelkkä roiskeita kestävä ei ole välttämättä kovinkaan pitkäikäinen, jos aiot pitää kello kaikkialla kädessä. Kun vesitiiviys on 300 metriä, tiedät että periaatteessa kellon kanssa voi mennä vaikkapa uimaan sen vaurioitumatta. Itse en kuitenkaan lähtisi ikinä uimaan kellon kanssa meriveteen - makeassa vedessä kylläkin, jos ei sitten kyse ole varsinaisesta sukelluskellosta. Viimeiseksi mietin ulkonäköä. Miten kello istuu vaatteiden kanssa tai sopii muuten tyyliini? Pieni säihke elämään ei olisi myöskään pahitteeksi. Kellotaulu saisi olla melko näyttävän kokoinen, mutta ei kuitenkaan liian suuri. Kuulostiko lista pitkältä?

Yllä mainittu kello on kuitenkin olemassa – Longines Conquest. Longines on sveitsiläinen laatukellojen valmistaja. Arvostettu ja suosittu kelloyritys on perustettu vuonna 1832, joten ammattitaitoa kellojen valmistukseen löytyy. Brändi tunnetaan elegantista ja tyylikkäästä designista, joissa hinta/laatusuhde on kohdillaan. Laatukorulla on laaja valikoima Longinesin kelloja; jos haluamaasi mallia ei löydy verkkokaupasta, ota heihin suoraan yhteyttä: koko Longinesin valikoima on saavutettavissa tilaamalla. Kellot tilataan tällöin erikseen Sveitsistä ja ne saapuvat parissa päivässä Suomeen. Näin kävi minun kelloni kohdalla. Vuonna 1954 syntyneessä Conquest-malliston kellossa täyttyvät kaikki edellämainitut ominaisuudet. Elegantin kvartsikellon yksinkertaisuuteen luksusta ja näyttävyyttä tuovat kellotaulussa olevat 11 Wesselton-timanttia. Kelloa on saatavilla viidellä erilaisella kellotaululla timanteilla tai ilman, jotka antavat muuten samalla tavalla muotoiltuun kelloon heti aivan erilaisen ilmeen. 

Kihlat, häät, huomenlahja tai vain omaksi iloksi?

Laatukorun omasta Suomessa valmistettavasta Silván timanttikorumallistosta löytyvät niin vihkisormukset, kihlasormukset, timanttisormukset, timanttikorvakorut kuin timanttiriipuksetkin. Korut valmistetaan joko uniikkikappaleina tai pieninä erinä. Hinnat ovat kohtuulliset, koska ostat korut suoraan valmistajalta, eikä välissä ole tukkuporrasta. Silván-malliston korut taipuvat hyvin eleganteiksi koruiksi arkeen. Ei kannata säikähtää, jos jokin tuote kulkee kihlasormus nimellä, se ei tarkoita, ettei sormusta voisi käyttää muussakin tarkoituksessa. Olin haaveillut vuosia erittäin sirosta sormuksesta, jossa olisi kuitenkin jokin pieni juju. Kun näin Silván-sormuksen pallomuodoilla, hymyilin. Tiesin, että se oli etsimäni sormus. Sormus on 14K valkokultaa, mutta sen saa halutessaan myös kelta-, rose- tai valkokultaisena, sekä platinaisena - ihan oman makusi mukaan. Hinta määräytyy koon perusteella. Tiedän, että sormuksen kanssa tulee monia kauniita hetkiä ja uusia hyviä muistoja.

Kesän parhaat korulahjat voi tilata Laatukorun verkkokaupasta TÄÄLTÄ.

Oletko ostanut koruja lahjaksi? Mikä on rakkain lahjaksi saamasi koru?


 1. Olen ostanut usein koruja lahjoiksi, erityisesti korviksia. Rakkain korulahjani on mieheni minulle ostamat sormukset sekä isäni ostama kello, jonka sain kun valmistuin lähihoitajaksi.
  Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sunkin rakkain korulahja on kello, kertoo paljon siitä, miten kelloilla on edelleen tehtävänsä tässä maailmassa. ❤️

   Ihanaa viikonloppua Outi.

   Poista
 2. Aivan mielettömän upeat ja ihan siis mielettömän hieno kello. Käy kaiken kanssa. Täytyypä mennä Laatukorun sivuille kurkkimaan kelloa.

  Ihanaa ja aurinkoista viikkoa Jonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia. ❤️ Mene ihmeessä, tosin siellä voi mennä aikaa, kun on niin paljon mielenkiintoista.

   Ihanaa viikonloppua.

   Poista
 3. Oo toi sormus on kyllä nätti! Jotain ton tyylistä voisin itsekin kuvitella käyttäväni. Mä olen miehelle ostanut pari kelloa ja yhden kaulaketjun lahjaksi, mies taas mulle kellon ja erilaisia kaula- ja korvakoruja, joten meillä korut on ehdottomasti vahva lahjaidea jouluisin ja syntymäpäivinä :) Rakkain koru mulle kuitenkin on edesmenneen isoäitini riipus, joka oli hänen yllään käytännössä aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkäänkö siitä todella paljon. On vaikea löytää ohuita sormuksia, jotka on sileitä, mutta niissä olis kuitenkin joku juttu.

   Isovanhemmilta perityt korut on aina jotenkin todella erityisiä. ❤️

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives