BOOM! BOOM! BOOM! Jean Paul Gaultier Wonder Woman & Superman Limited Edition


Tässä kuussa oli jälleen se hetki, mitä monet Jean Paul Gaultierin tuoksujen fanit odottivat. Tämän kesän Limited Edition -versiot Classiquesta ja Le Malesta tulivat myyntiin. Tällä kertaa Gaultier luottaa supersankareiden vetovoimaan ja toi markkinoille kaksi supersankaria Classique Eau Fraiche Wonder Womanin* ja Le Male Eau Fraiche Supermanin*. Näissä kesän Limited Edition -versioissa on aina aistittavissa uskollisuutta alkuperäisille tuoksuille, mutta niissä on kesästä kesään hieman vivahdeeroja, ennen kaikkea ne ovat raikkaampia kuin alkuperäiset, joten ne sopivat juurikin hyvin kesään. Vaikka tuoksut ovat kevyempiä, silti molemmissa on loistava kesto iholla, helposti yli kymmenen tuntia. 

*Tuoksut PR-näytteitä, saatu blogin kautta.


Classique Eau Fraiche Wonder Woman alkaa pirteän itämaisena sitruunasorbetin ja inkiväärin voimin, joita sokeriruoko pehmentää. Tuoksun sydän on kukkainen. Kesäisen fiiliksen tuovaa tiare-kukkaa, jasmiinia ja appelsiininkukkaa. Pohja on makea ja täyteläinen vaniljaa, myskiä ja labdanumia eli suomeksi kistusta. Monet tuntuvat olevan sitä mieltä, että tämä tuoksuu samalta kuin viime kesän Betty Boop -versio, itse en ehtinyt sitä koskaan haistelemaan, joten en osaa verrata näitä kahta keskenään. Tykkään kesällä käyttää iltaisin täyteläisempiä ja pehmeitä tuoksuja ja tämä onkin itselleni loistava iltatuoksu täksi kesäksi, yleensä aamusta kaipaan itse jotain hieman raikkaampaa herätykseksi. :)

Muuten löytyykö teistä lukijoista Bonesin katsojia? Heti kun näin tämän pullon, näin välittömästi Bonesin seisovan Wonder Woman-asussaan. :D


Le Male Eau Fraiche Superman poikkeaa mielestäni enemmän alkuperäisestä tuoksusta kuin Wonder Woman, mikä ainakin mieheni mielestä oli hyvä juttu. Sillä tavatessamme hän käytti Le Malea ja oli käyttänyt sitä ennenkin jo monta pullollista, mutta sitten hänelle tuli jotenkin täysi toppi Gaultierin tuoksuihin hetkeksi aikaa (samaa kyllästymistä tapahtuu joskus itsellekin), mutta nämä kesäversiot ovat kuitenkin olleet mieleisiä. Tosin tämän vuotinen taisi nousta suosikiksi, kiitos mintun. Varsinkin tämä versio on mielestäni selkeästi raikkaampi, eikä läheskään niin makean tuoksuinen kuin alkuperäinen. 

Superman alkaa raikkaalla puraisulla minttua, aldehydia sekä pirteäää nerolia. Sydäntuoksussa yrttistä salviaa ja pohjalla tuoksua pehmentävät makea vanilja, täyteläinen tonkapapua sekä itämaisen vivahteen tuova santelipuu. 

Joko olette käyneet tuoksuttelemassa supersankareita? Mitä piditte?

*Tuoksut PR-näytteitä, saatu blogin kautta.



  1. Täällä yksi, joka seuraa Bonesia ja heti kun mainitsit asian niin tuli sama kohtaus sarjasta mieleen elävästi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, se on yksi mun lempparikohtauksia, jotenkin tyypillistä Bonesille valita Wonderwoman asuksi. :D

      Poista
  2. En ole seurannut Bonesia, tuntuu ettei nykyään jaksa keskittyä tv-ohjelmiin 😕 Gaultierin tuoksut kiinnostavat kyllä aina! 😍 Ostin viime vuoden Betty Boo-lekan (100 ml) joten näillä näkymin tulen vain kaupassa/tulevalla risteilyllä tuoksuttelemaan Wonder womania. Täytyy sekin myöntää, että on hieman mennyt ohi ketä koko Wonder woman on edes 😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en kans seuraa mitään, mullahan on kaikki sarjat dvd-boxeina ja katson ne sitä kautta, telkkaria en katso oikeastaan ollenkaan, en ole katsonut vuosiin. Paitsi olympialaisia ja jotain urheilua. :) Wonderwoman on nyt tosi ajankohtainen, koska siitähän on tulossa jos ei jo tullut? elokuva leffateattereihin. :)

      Poista
  3. Ehdottomasti lempipullot Gaultierilta ja tuo miesten tuoksu on loistava. Muutama viikko sitten aloin katsomaan Bonesia ja on mun unisarja, eli katson ja kohta uni tulee. Lady of the Mess mm. sarjaa kehui ja päätin alkaa katsomaan ja nyt olen kiintynyt hahmoihin ja sarja on ihan yes. Bones näytti älyttömän hyvältä Wonder Woman asussaan. :) Mahtavia nuo merkit, tuli ihania kuvia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä etkö sä ollut katsonut Bonesia aiemmin!?!? Tästä ei ole koskaan ollut puhetta. :D Mä olen katsonut miehen kanssa kaksi kertaa läpi, koska se on vaan niin paras, meidän yhteinen lemppari.

      Poista
  4. Rakastan supersankareita ja Le Malea. Nämä on niin kuin mua ajatellen luotu <3 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, sulleko ne soitti, kun päätti näistä tän kesän pulloista? :D

      Poista
  5. Päheet pullot:)
    Kunpa mulla olis parempi hajuaisti, niin voisin intoutua tuoksuista enemmän. Menee hyvät aineet hukkaan, mutta puteleita olen hyvä ihailemaan;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä lupaan, että haistaisit nämä, nää on kuitenkin voimakkaampia tuoksuja. :D Kyllä se puteleiden ihailukin käy. ;)

      Poista
  6. Niin upeat jo nuo pullot. Tällaiset pitäisi saada kaikille meille oman arkemme supersankareille :)

    VastaaPoista
  7. Mä en kestä. Nämä pullot on niin ihania. Joku näissä tuo sellaista poweria ettei varmaan mikään muu aiemmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on muuten ihan sun näköisiä, ainakin mun mielestä. :D

      Poista
  8. En ole käynyt, mutta ihanat pullot kerrassaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä makeet, jos tykkää supersankareista. ^_^

      Poista
  9. Mä muistan myös tuon kohtauksen Bonesista. :) Pitäisikin katsella joskus sarjan jaksoja uudelleen, siitä on jo kauan kun katsoin sarjan viimeisen kauden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me just saatiin miehen kanssa katsottua toisen kerran läpi niin, että ainoastaan se päätöskausi on katsomatta, sen pitäisi tulla ihan näillä näppäimillä myyntiin. Sitten varmaan parin vuoden päästä voi palata taas uudestaan ja katsoa koko sarjan alusta. :D

      Poista
    2. Mä haluaisin nää noiden pullojen takia! ;-) En siis ole käynyt nuuhkimassa, että olisko tuoksutkin kohdallaan.

      Poista
    3. Mä luulen, et nää on just ne tuoksut jotka vois ostaa vaan pullojen takia. :D

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives