Joululahjat kauneushoitolasta & muistutus Instagram-arvonnasta


Kenen muun mielestä joulussa ovat parasta erilaiset lahjapakkaukset? 

Omasta mielestäni ne ovat aivan loistava lahja, yhden ison tuotteen hinnalla saa aina jotain muuta kaupan päälle, kuten esim. tuoksupakkauksissa suihkugeelin tai vartalovoiteen. 

Joku fiksu on joskus sanonut, että älä osta ihonhoitotuotteita meikkibrändiltä, olen tästä aika pitkälle samaa mieltä. Tämän vuoksi hoitolassa myytävät brändit ovat usein varma valinta, jos haluaa antaa laadukkaan ihonhoitolahjan. Toisin kuin meikkibrändien ihonhoitotuotteissa, hoitalabrändien tuotteissa tulee itselleni huomattavasti harvemmin huteja. Onhan se selvää, jos brändillä on ihonhoidon saralta jo vuosikymmenten mittaiset perinteet. 

Sain poimia blogiin esiteltäväksi Rohdos-alan valikoimista kolme* mieleisintä lahjapakkausta. Valitsin ne täysin omien mieltymyksieni mukaan ja jokaisessa pakkauksessa on tuote, josta minulla on aiempaakin kokemusta. 


Académien valikoimista löytyy tänä  vuonna kolme erilaista lahjapakkausta, mutta oma valintani osui  "Rubiini-lahjapakkaukseen" (66,95€), joka sisältää uudistavan Sève Miracle Nourishing Creamin sekä Masque Au Miel -hunajanaamion jotka ovat pakattuina kauniiseen mustaan pussukkaan. Uudistavavoide ikääntyvälle iholle on pitkäaikainen suosikkini. Täyteläinen voide kosteuttaa tehokkaasti kuivaa ja karheaa ihoa. Sisältää paljon erilaisia öljyjä esim. auringonkukka-, hasselpähkinä- ja venhänalkioöljyjä. Kosteuttavasta koostumuksestaan huolimatta imeytyy helposti ja sopii erinomaisesti myös meikin alle. 

Ella Bachélta löytyy myös kolme erilaista pakkausta, mutta ehdottomasti varmin valinta kaikille ihotyypeille on Radiance-pakkaus, joka sisältää todellisen klassikon Crème Tomate l´Original -vitamiinivoiteen sekä kirkastavan Gelée Tomate -karpalokuorinnan (61,90€). Tomaattivoide on tuote, jonka puoleen käännyn, jos iho vaikuttaa samealta. Yksi parhaita ihoa kirkastavia voiteita. Pakko myöntää, että itse ehkä hieman kaipaan vanhaa punaista purkkia. Toisena tuotteena pakkauksessa on hauska jellymäisen koostumuksen omaava kuorinta, joka kuorii ihoa helleväraisesti karpalojauheen avulla. Iho tuntuu kuorinnan jälkeen kirkkaalta ja pehmeältä, ei yhtään kiristävältä.

Phytocéanen lahjapakkaus (46,90€) sisältää kaksi tuotetta ja tämä on kaksi yhden hinnalla pakkaus, maksat vain toisesta tuotteesta, toinen normaalikokoinen tulee täysin lahjana. Sisältää Moisturizing Fusion Creamin joka on loistava tähän aikaan vuodesta pintakuivalle ja kuivalle iholle. Tuntuma voiteessa on kosteuttava ja raikas, imeytyy hyvin ja sopii tämän vuoksi loistavasti meikin alle. Mukana tulee myös Nourinshing Moisturizing Mask -geelinaamio, joka sisältää jojobahelmiä, jotka sulavat iholle, kun naamio hierotaan iholle vaikutusajan jälkeen. Naamiota voi käyttää tehokuurina vaikka päivittäin tai 1-2 kertaan viikossa. 


Ostatteko tai toivotteko lahjaksi lahjapakkauksia? Tämän joulun suosikkinne?

Ellan Bachén -lahjapakkaukset myynnissä myös Rohdos-alan verkkokaupassa täällä, muut pakkaukset löytyvät hoitoloista, jotka voit katsoa täältä.

Ps. Muistakaahan seurata tänään blogin Instagramia, sillä sinne on tulossa myöhemmin arvonta, jossa sinä ja valitsemasi henkilö voitte voittaa itsellenne vain tänä jouluna myynnissä olevan Limited Edition -tuotteen. Tuote paljastuu vasta myöhemmin, mutta lupaan, että luvassa on jotain retroa. ;)

*Tuotteet PR-näytteitä, saatu blogin kautta.



  1. Lahjon itse itseäni kosmetiikalla ja mahdollisesti myös lahjapakkauksia sieltä tulee löytymään :D (Tosin yritän kyllä pitää järjen päässä ja miettiä tarkkaan mitä hankin...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellä vähän sama juttu, yleensä kyllä sitten sorrun vielä joulun jälkeen niihin alepöytien lahjapakkauksiin. :D

      Poista
  2. Rohdos-Alan kosmetiikassa on kyllä parasta, että niitä voi tavallinenkin kuluttaja ostaa ilman, että käy kauneushoitolasta hakemassa. :) Monesti on joku lahjapakkaus tullut kyllä ostettua.

    Ihania juttuja taas. <3

    Mukavaa torstaita Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen niin samaa mieltä tuosta, esim. pikkupaikkakunnilla ei usein ole välttämättä hoitoloita, joten nettikauppa mahdollistaa brändien saamisen helpommin.

      Mukavaa torstaita Tiia, ei muuten tunnu yhtään torstailta, olin perjantaissa, päivät ihan sekaisin. :D <3

      Poista
  3. Kyllä ihanat joululahja pakkaukset olisi tervetulleita. Joku jossa olisi kasvoille sopivia tuotteita olisi kiva saada. Salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Salli, tämä ei ole arvonta, se löytyy Instagramista täältä: https://www.instagram.com/p/BcZK4UklkzV/?taken-by=keywordlove1

      Ihanaa joulun odotusta!

      Poista
  4. Ajatuksen tasolla toivon mutta jollain tapaa koen vähän ähkyä kosmetiikasta.Oon laittanu rahaa huolella ihonhoitotuotteisiin ja mikään ei auta nyt.Voi olla hornoonit mitkä tekee tän(sekä kuivuuden että kyllästymisen) mutta oon vähän kyllästyny turhiin purkkeihin tällähetkellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on just todella turhauttavaa, jos mikään ei tunnu auttavan. :( Olen joskus mennyt saman vaiheen itse läpi, eikä ole yhtään kivaa.

      Poista
  5. Kaikki lahjat ovat tervetulleita:) Toisinaan käy niin, että valmiissa lahjapakkauksissa on joku tuote, joka ei ole ehkä niin mieluinen tai tarpeellinen, mutta kaikki on tullut aina käytettyä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kirjoitan aina joulun alla miehelle ison listan, josta saa valkata ne mitä haluaa ostaa, mulle kun on esim. kosmea aika mahdoton ostaa, jos en erittele tarkasta mitä haluan. :D Tosin joku vuosi tulee joku ylläri, jota en ollut toivonut. ;)

      Poista
  6. Haluan itse ostaa kosmetiikkatuotteeni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä myös hyvä. Mulle on vaikea ostaa, joten teen aina listan mitä toivoisin valmiiksi, ei tarvi ostajan miettiä, että onkohan sille nyt sit vai ei. :D

      Poista
  7. Harmittaa etten ostanut itselleni Lumenen joulukalenteria... KOsmetiikka vaan on niin..naisellista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuule ihan sama juttu, en vuonna on pakko ostaa, jos tulee vielä. On meinaten sen verta kivalta vaikuttanut sisus tähän asti, kun muilta olen kurkkinut. :)

      Poista
  8. Todellakin haluan itsellni ja tykkään antaa erilaisia pakkauksia lahjoiksi. Siinä jotenkin saa rahoille enemmän vastinetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin toi, että saa rahoilleen enemmän vastinetta, itsellä sama olo, enemmän normihinnalla. :)

      Poista
  9. Kyllä nämä paketit ovat järkevä sijoitus ja antavat lahjan saajalle todellakin hiukan enemmän. Hankin mielelläni kyllä tuollaisen setin kuin, että vain yhden tuotteen ja siksi kyttäilenkin näitä yhdistelmiä innolla, kun joulusesonki alkaa. Laivalta olen myös usein hankkinut settejä, joita taas maista ei ole vara edes unelmoida!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ihan samaa mieltä. Itse meinaten olen ihan innoissani, kun tuoksuista tulee suihkugeelejä tai vartalovoiteita, ne on sellaista luksus-extraa joita ehkä muuten edes ostaisi. Laiva on kyllä hyvä paikka shoppailla, jos on siellä joulun alla liikkeellä. ^_^

      Poista
  10. Mä olen lahjapakkaus-fani, juurikin siksi kun näistä saa monta kertaa vähän "extraa" :D Ja hih, mä arvasin minkä tuotteen arvot Instassa ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just se extra on parasta, varsinkin tuoksupakkauksissa, harvoin mä ostan tuoksun suihkugeeliä tai vartaloemulsio, mutta aina ne tulee käytettyä, ne on ihanaa extra-luksusta. <3

      Poista
  11. Lahjapakkaus on minun mielestäni ihana idea. Näyttää lahjana heti "täydemmältä" kuin että putelit olisivat erikseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin näyttää ja yleensä aina sellaista extraa, mitä ei ehkä muuten edes raaskisi ostaa, mutta niitä on ihana käyttää, kun saa lahjaksi. :)

      Poista
  12. Eikku
    Ihana on antaa ystävälle kiva paketti itsensä hellimiseen.
    Annoin ystävällen Lumenen uusia tuotteita kun hän keksi lapselleni kivaa tekemistä viikonvaihteessa.
    Kaunis paketti on puolet ilosta!
    vappukarkelo@gmail.com

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives