Vuoden paras puhdistaja – Lierac Double Cleanser Foaming Cream


Lierac toi syyskuussa markkinoille uudet puhdistustuotteensa ja voin kertoa, että joukosta löytyi yksi parhaita puhdistustuotteita mitä olen koskaan käyttänyt ja ehdottomasti vuoden 2017 paras tuote tässä kategoriassa. 

Lierachan toi markkinoille kolme erilaista puhdistustuotetta ja ideana on kaksoispuhdistaa iho "mikromagneetti" -puhdistuksella. Eli ensin ihosta putsaantuu saasteet ja meikki, jonka jälkeen hiki, tali ja kuolleet ihosolut. Tähän ei tarvita montaa tuotetta vaan YKSI tuote hoitaa tämän kaiken! Tarkoitus onkin syväpuhdistaa iho yhdellä tuotteella tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Tuotteet ovat jokaisen unelma, joka arvostaa helppoa ihonhoitoa mahdollisimman vähillä mutta laadukkailla tuotteilla. Kolmesta tuotteesta (Balm-in-oil, Micellar Milk)  ehdottomaksi suosikikseni nousi voidemainen Double Cleanser Foaming Cream*.


Foaming Creamia suositellaan ikääntyvälle seka- ja rasvoittuvalle iholle, mutta ei tämä kyllä ole kuivattanut pintakuivaa ihoanikaan yhtään vaan koen puhdistusvoiteen todella hellävaraiseksi tuotteeksi, joka ei kuivata ihoa. Käytän tätä toisinaan toisen vaiheen puhdistajana balmin tai öljyn jälkeen, mutta tuote on lupaamansa mukaisesti oikeasti niin tehokas, että se poistaa hieman paksummankin meikin ihan yksinään. Minä vannoutunut kaksois- jopa kolmoispuhdistaja en olisi kuunaan uskonut, että joku puhdistustuote oikeasti tässä onnistuisi, mutta jos ihoa pyyhkii puhdistuksen jälkeen vaikka misellivesilapulla, lappu jää puhtaaksi. 

Käytän tuotetta niin, että pyörittelen kuiville kasvoille, tämän jälkeen käytän emulgoimiseen hieman vettä, jonka jälkeen se irroittaa helposti myös silmämeikin, sillä voidemaisen pehmeä koostumus muuttuu veden kanssa kosketuksiin joutuessaan kevyeksi vaahdoksi vieden iholta kaiken meikin ja lian mennessään. Taputtelen kasvot kuivaksi ja viimeistelen kasvovedellä. Lierac suosittelee tähän saman sarjan Gel Lotionia

Foaming Creamin tuoksu on ylellisen pehmeä. Kukkaistuoksussa yhdistyy jasmiini, gardenia, lootuskukka ja valkoinen myski. 


Ylellisen ja riittoisan tuotteen hinta on minusta vähintäänkin kohdillaan 26€/150ml. Ostopaikat löydät täältä.

Kiinnostaako teitä puhdistaja, joka tekee kaksoispuhdistuksesta yhden tuotteen toimituksen?

VINKKI! Huomasin juuri, että Apteekkiplus.fi kaikki Lierac-tuotteet ovat alessa ja siellä puhdistuksen hinta on tällä hetkellä 20,56€. (ei mainoslinkki)

*Tuote PR-näyte, saatu blogin kautta.  1. Tämä on kyllä megalomaanisen hyvä ja Lierac vaan on huippu, tuntuu että kaikki mitä sarjalta testaan, on mieluista. <3 Tuoksumaailmakin on just eikä melkein. Hirmuisen vaikea on päättää parasta, sillä rakastan yhtälailla L'Occitanen kaksoispuhdistusta ja Sensain. :)

  Ihanaa maanantaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on, olin varma, että Balm-in-oilista tulisi mun suosikki, siis aivan varma. Kyllä siitäkin pidän paljon, mutta silti tää voidemainen on vaan niin paras! <3

   Mukavaa maanantaita Tiia.

   Poista
 2. Kiinnostaisi kokeilla tämän toimivuus. Jos olisi hyvä tuote, toivoisin matkakoossa tätä. Siihen olisi kätevä!
  Osaatko sanoa tuotteen pH:sta? Onko miten ihoystävällinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoa pH:ta, mutta tuotehan sisältää maitohappoja, joten se varmasti on aika alhainen. Itselläni on tosiaan pintakuiva iho ja liian pesevät tuotteet tekevät siitä heti liian kuivan, enkä pysty käyttämään. Tämä ei sitä tee.

   Poista
  2. Sen verran vielä el, että apteekeista löytyy matkakokoja tästä ja muistakin Lieracin tuotteista. :)

   Poista
 3. Kuulostaa hyvältä. Tykkään kosmetiikassakin siitä, että tarvitaan mahdollisimman vähän tuotteita. Lieracin tuotteista olen pitänyt muutenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen tätä kyllä lämpimästi, huipputuote! :)

   Poista
 4. No oho, kuulostaa kyllä mullistavalta tuotteelta, mikäli tosiaan toimii kuten kuvasit. Kukkaistuoksu ei ehkä erityisesti houkuttele, mutta pidän nimen korvantaustalla mahdollista kohtaamista varten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Balmi ja Puhdistusmaito ovat myös samanmoiset, mutta itse tykkään tästä voidemaisesta jotenkin koostumuksen puolesta eniten. Tuoksu on melko mieto, mutta kyllä siinä selvää kukkaisuutta on. ;)

   Poista
 5. Kuulostaa hyvältä ja kiitos vinkistä, toimituskulutkin on 0€, nyt voisi tilata itselle joululahjaksi. Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No wau, en huomannutkaan, että toimituskulutkin on ilmaiset! :o Sitten kyllä ehdottomasti kannattaa, on oikeasti todella edullinen hinta ja tuote on riittoisa. :)

   Poista
 6. Kuulostaa kiinnostavalta:) Taitaa olla uusi trendi ja muut valmistajat seuraavat kohta perässä. Villi veikkaus;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, mä kans luulen, että muillekin brändeille alkaa tulemaan näitä. Onhan se helpompi käyttää yhtä tuotetta kuin kahta. ;)

   Poista
 7. Kuulostaa vakuuttavalta. Mutta malttaisikohan sitä luottaa vain yhteen tuotteeseen, ettei vaan vanhasta tottumuksesta käyttäisi toistakin puhdistustuotetta, ihan vaan varalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulin, että tää olis ongelma, mutta kun tarkistin tuloksen misellivedellä niin sen jälkeen aloin uskomaan, toki kasvovettä kuitenkin käytän vielä jälkeen. Mutta oikeastaan sen tehon huomaa heti kun laittaa tän kasvoille, meikki ikäänkuin sulaa iholta pois kiinni tuotteeseen. :D

   Poista
 8. Ihonpuhdistus on minulle tärkeää ja kaksi yhdessä puhdistuksessa kuulostaa hyvältä.
  Mukavaa viikkoa sinulle Jonna ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on siitä loistava, että oikeasti putsaa yhtä hyvin kuin kaksi puhdistustuotetta yhdessä. :)

   Mukavaa tiistaita Outi! <3

   Poista
 9. Tää on kyllä pakko testata seuraavaks! :)

  VastaaPoista
 10. Kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta, mä saattaisin tykätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti pitäisit, tässä on lisäksi musta hintakin todella kohdillaan. :)

   Poista
 11. Tästä tuotteesta, samoin kuin muistakin puhdistustuotteista löytyy matkakokoja apteekeista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirpa, kiitos tiedosta. Tiesinkin, että muista tuotteista on, mutta en ollut varma, onko näistä uusistakin jo ehtinyt tulla. :)

   Poista
 12. Ihana kuulla kokemuksesi tästä. Minä ihastuin myös tähän ja ok noihin muihinkin Lieracin tuotteisiin, mutta siis ihana tuote <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään muistakin, mutta tää on silti mun ehdoton lemppari. <3

   Poista
 13. Kivan kuulonen tuote ja varmasti hyvä niille, jotka ei halua hamstrata miljoonaa eri tuotetta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen tätä kyllä kaikille joiden mielestä kaksoipuhdistus on tähän asti tuntunut työläältä, koska tulos on oikeasti sama kuin normisti kahdella tuotteella. :D

   Poista
 14. Olen niin vannoutunut kaksoispuhdistaja, etten varmaan luottaisi vain yhteen tuotteeseen, lisäksi ihonhoitorutiinini kokonaisuudessaan on minulle tärkeä rituaali, joka tuo hyvää mieltä, en edes haluaisi, että se olisi lyhyempi. Toki vaikka matkustaessa tämä 2in1 tuote voisi olla kätevä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sitä luulisi, mutta kun tarkistaa misellivedellä tuloksen, niin pakko uskoa! :D Mulla on talvella jo niin monta kosteustuotetta kerroksittain, että toisina iltoina on tosi kiva kun voi vähentää yhden puhdistustuotteen rutiinista. ;)

   Poista
 15. Mä luulen, että tää ois niin mun juttu 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että koska sulla on kuitenkin sitä rasvaisuutta vielä enemmän kuin mulla niin tää olis niin sun ihon juttusi, jos toimii mullakin, mutta jotenkin uskon, että sulla vielä parempi. :)

   Poista
 16. Moi! Käytätkö tätä siis myös silmämeikin poistoon? Mietin vaan, kun ohjeessa neuvotaan välttämään silmänympärysihoa. T. Kata:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä käytän, eikä kirvele. :) Mähän en tunnetusti usko neuvoja, toki kokeilen kerran, jos olisi kirvellyt en käyttäisi, mutta on tarpeeksi hellävarainen sy-iholle. Irroittaa ripsarinkin tosi tehokkaasti.<3

   Poista
 17. Todella kiva, jos löytyy tuollainen yksi putkilo, josta saa sitten tuplapuhtaan ihon:)Pakko varmaan testata:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on hyvä, voi sitten käyttää aikaa enemmän niiden hoitotuotteiden kerrostamiseen. ;)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives