Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 24 – Michael Kors Sexy Ruby


Kuva: Hannamaria

Huomenta kaikille ja oikein ihanaa joulua! 

Tämän postauksen ulos tullessa vetelen vielä tyytyväisenä sikeitä, sillä jouluaattona ei herätyskello soi vaan meillä heräillään aina ihan omaa tahtia. Aattoaamu alkaakin riisipuuron keitolla ja sen kanssa tietenkin paljon kanelia ja ehkä luumusoppaa. 

Tällä viikolla joulun meikkisuosikit -postauksessa kerroin teille, miten tärkeää itselleni on fiilistellä ja valita tuotteita aaton meikkiä varten jo etukäteen. Ihan yhtä tärkeää, jos ei tärkeämpää on valita joulun tuoksu, se tuoksu, mistä tulen muistamaan tuon joulun vielä pitkään. 


Tänä vuonna valintani joulutuoksuksi on rubiinisena hohtava joulunpunainen Michael Korsin Sexy Ruby*. Kun aiemmin syksyllä sain PR-toimistolta tuotenäytteen tuoksusta, en oikeastaan enää ajatellut käyttäväni jouluna mitään muuta. Tuoksu ei kuitenkaan ihan heti ollut rakkautta ensinuuhkaisulla, joka sai minut hieman epäröimään. Päätin kuitenkin antaa sille mahdollisuuden. Joskus tuoksut ovat kuin viini, ne paranevat ajan kanssa. Joten muutamaan otteeseen lämmittelin itseäni tuoksulle tästä viikkojen aikana ja mitä enemmän aikaa on kulunut, sen enemmän pidän tästä. Mikä kuitenkin parasta, tämä oikeasti on täydellinen joulutuoksu. Kupliva, lämmin ja hienostunut. Siinä on juhlavuutta ja glamouria joka sopii tähän vuodenaikaan. 


Sexy Ruby on voimakas moderni chypre-tuoksu. Se on samaan aikaan raikas, hivenen usvainen ja hedelmäinen, mutta siitä löytyy lopussa myös makeaa pehmeyttä. Alkutuoksu yhdistää mehukasta hedelmäisyyttä ja mausteisuutta. Vadelmaa, aprikoosi, pippuria ja davanaa, jossa on minttuinen vivahde. Sydäntuoksu on hienostunut: appelsiinipuun kukkaa, jasmiinia ja klassista ruusua. Pohja on makea, puinen ja metsäinen: kashmir-puuta ja vaniljaa. 

Tuoksu on EdP ja kesto iholla on kahdeksisen tuntia. Tämä on tuoksu, joka takuulla tuoksuu hyvin erilaiselta eri ihmisillä. Ihollani alku on aika kirpakka, mutta tuoksu muuntuu nopeasti pehmeän hienostuneeksi. 


Oletteko tuoksutelleet Sexy Rubya? Mikä tuoksu sinun yltäsi löytyy jouluna?

Käykäähän katsomassa kaikkien muidenkin kosmetiikkabloggaajien joulukalenteriin osallistuneiden viimeinen luukku, sillä kaikilta paljastuu luukusta jotain punaista, mutta mitä? Linkit vievät suoraan blogien etusivuille, joista voitte viimeisen luukun postaukset helposti löytää luettaviksi. 

Toivottelen teille oikein rauhallista joulua. Keyword: Love blogi palaa tositoimiin pieneltä joululomalta torstaina 28.12.

1.12. KIDULT

*Tuoksu PR-näyte saatu blogin kautta.








  1. En ole vielä päättänyt minkä tuoksun nappaan tänään käyttööni, taidan mennä ihan puhtaaksi fiiliksen mukaan :)

    Ihanaa Joulua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fiiliksen mukaan on just hyvä! Ihanaa joulua Mira. <3

      Poista
  2. Sydämellistä joulua Jonna <3 Samaa mieltä tuoksusta, on jännä ja mielenkiintoinen tuoksu, mutta johon rakastuin, eikä ole niitä omia ominaisimpia tuoksurakkauksia. Olen jo kahdelta kuullut, ystävän tytär saa tämän tuoksun jouluna ja oma äitini mieheltään. Pullo on täydellinen joulun jalokivi, kuten ystävät rakkaat eli sinä Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tosi mielenkiintoinen ja jännä, alun kirpeys itseäni vähän säikäytti, mutta kun annostelee oikean määrän tästä tulee iholla todella kivan pehmeä ja lämmin sekä makea.

      Mitä parhainta joulua Tiia teille kaikille! <3

      Poista
  3. Mun joulutuoksuni on TBS:n Glazed Apple. Harmi vaan, että se vetelee viimeisiään. Hyvää joulua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana, toivotaan, että tulee takaisin ensi jouluksi niin saat uuden pullon jemmaan. :)

      Poista
  4. Minun joulutuoksuni oli tänä vuonna Karl Lagerfeldin Ocean.
    Rauhallista ja leppoisaa joulua Jonna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi nätti tuoksu, sopii talveenkin vaikka on tietyllä tapaa kesäinen! <3

      Mukavaa joulua Outi!

      Poista
  5. Kuulostaa mielenkiintoiselta tuoksulta.

    Ihanaa joulun jatkoa sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on upea ja erilainen tuoksu, ei välttämättä kaikille.

      Ihanaa joulunaikaa sinnekin. <3

      Poista
    2. Kävin tätä iteki tuoksuttamassa,tää muistuttaa yhtä Agent Provocateurin vanhaa tuoksua! Ja mulla tää muovautuu iholla mausteiseks ♡_♡

      Poista
    3. Mulla taas pehmeäksi, ihan alussa on hivenen mausteinen, tästä just tuoksut on niin mahtavia. <3

      Poista
  6. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives