11.6.2014

Vanhassa vara parempi?


En voisi kuvitellakaan tekeväni meikkiä ilman ripsentaivuttimia. Kun omistaa suorat, tuuheat, mutta lyhyet ripset, ne suorastaan huutavat taivuttimia avukseen. Puhumattakaan siitä, miten ripsien taivuttaminen nostaa raskaiden luomien yleisilmettä.

Olen käyttänyt jo useita vuosia Tweezermanin taivuttumia. Olen kokeillut Shiseidot, Cailapit ja Shu Uemurat, mutta jostain syystä Tweezermanit istuvat parhaiten omaan silmään ja saan niillä parasta jälkeä. Merkki ei myöskään kitsastele taivuttimien mukana tulevissa kumeissa, jotka ovat lateksittomia. Niitä saa peräti kolmet, kun ostaa taivuttimet omakseen. Joten uusien kumien ostosta ei tarvitse huolehtia pitkään aikaan.


Marsaanan Wellness-päivillä huomasin, että näistä klassikoista on tullut myyntiin myös uusi erilainen versio. Kuvassa oikealla klassikot ja vasemmalla uudet Onyx Great Grip Curlerit

Onyxien malli on klassikoiden kanssa melko sama. Suurin heti silmin nähtävä ero on se, että uudet taivuttimet ovat pituudeltaan selvästi lyhyemmät kuin vanhat. Taivutusosa minkä väliin ripset laitetaan, on onneksi pysynyt täysin saman kokoisena. Silti hieman lyhyempi varsi vaati minulta totuttelemista, meinasin tunkea koko ajan hieman väärässä asennossa taivuttimet ripsiin ja huomasin nipistäväni väliin myös osan luomea. Auts.


Onyxien kiinnipitokahvat ovat pitävät, sillä niissä on sormien liukumista estävä pinnoite. Metallista yläosaa koristaa musta pinnoite. Tämän kanssa minulla on omat epäilyksensä. Lähteekö pinnoite kulemaan rumasti ajan saatossa? Toistaiseksi pinta on kuitenkin pysynyt melko kovasta käytöstä huolimatta vahingoittumattomana. 

Vaikka Onyxit tekevät yhtä hyvää taivutusjälkeä kuin klassikot, pidän itse klassikoiden käyttömukavuudesta enemmän. Niiden pidempi varsi mielestäni helpottaa työskentelyä ja lisäksi sormet on kivempi sujauttaa liukkaisiin kahvoihin, eikä lipsumattomiin pinnoitettuihin. Nämä tietenkin ovat aivan makuasioita.

Maahantuojan Carpelan Cosmeticsin verkkokaupasta löytyy tällä hetkellä myynnissä klassikko-mallia hintaan 19,95 euroa. Onyx on juuri tullut markkinoille ja se tuntuu olevan suosittu. Sitä ei löydy tällä hetkellä maahantuojan, eikä edes etsinnöistäni huolimatta ulkolaisten itselleni tuttujen nettikauppojen valikoimista.

Minkä taivuttimen nimiin te vannotte?

Onyxit saatu goodie bagista, klassikot itse ostamani.14 kommenttia:

 1. Minulla on ikuinen ongelma taivuttajien kanssa. En vain yksinkertaisesti osaa käyttää niitä. Kun viitsin niitä taas kokeilla (kun muistan), minusta ei tapahdu mitään. Ei yhtään mitään. Selvästi en vain osaa. Yritän päästä nyt selville Shiseidon suosion saloihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, mulle taivuttimet on sellaiset, että vaikka en edes lisäisi ripsiväriä niin ulos lähtiessä usein taivutan pelkät ripset. Kaiholla katselen tyyppejä, joilla ripset taipuu luonnostaan ylöspäin. Itsellä on lähinnä ongelmana sen taivutuksen pysyvyys, monet ripsivärit suoristaa sen saman tien.

   Poista
 2. Mulla on Shiseidot<3 Toimivat kuin unelma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ihan tykkäsin niistä (toimi), mutta omaan silmään Tweezermanin klassikot jotenkin istuu paremmin taivuttaessa. Pienistä jutuista kii, hih.

   Poista
 3. Tosi kivan näköiset olisivat nuo uudet! Mieli kun hinkuaa kaikkea uutta ja kivannäköistä.

  Vannoin viisitoista vuotta Bootsilta ostamieni perustaivuttimien nimeen, kunnes en enää löytänyt oikeankokoisia kumeja. Vain Shiseidot ovat passanneet silmilleni yhtä hyvin. Ostin niihin vaihtokumit ja muistaakseni maksoivat kympin hujakoilla eli AIKA paljon. Shu Uemuraa kiertelin Harrodsilla, kokeilin käteen, ja päätin tyytyä Shiseidoihin vielä, kun kerran olen tyytyväinen. Ostin vielä työhuoneen peilikaappiin Mariela Sarkiman taivuttimen, mutta en ole erityisen ihastunut niihin. Muovipehmustin on kovaaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taivuttimet on kyllä jännät siitä, että niiden mieltymyksessä ihan pienetkin asiat ratkaisee, vaikka tulos olisi yhtä hyvä. Niin juorikin tuo mainitsemasi kumin kovuus tai itsellä se, etten tykkään, kun sormet stoppaavat kiinni noihin kahvoihin, jonkun toisen mielestä just se voi olla se hyvä juttu. :)

   Poista
 4. Mulla on Tweezermanit ja Shiseidot. Tweezermaneista en niin välitä, niillä saa painaa jotenkin lujempaa että taivutus tapahtuu. Shiseidoista taas on jo maalipinta taivutuskohdasta kulunut.. Haluaisi testata Shu Uemuraa mutta ärsyttää ettei niihin ilmeisesti saa vaihtokumeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä miten näiden uusien Tweezermanien maalipinnan kanssa käy, omat epäilykset, mutta voi olla, että oon väärässä. :D Shiseidon hintaluokassa odottaisin kyllä jo, että tuollaista ei tapahtuisi...

   Poista
 5. Shiseidot! Mä en niitä varmasti ikinä vaihda (vaikkakin vaihtokumit ovat naurettavan hintaisia, meinasin lentää pepulleni ensikertaa ostaessa).
  Mä en ole Tweezermaneihin syttynyt missään tuotteessa. Ne aikanaan hehkutetut pinsetitkin oli kamalat, katkoivat vaan kaikki kulmakarvat. Liian terävät. En selvästi kuulu kohderyhmään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niihin sentään saa, mutta onhan se aika naurettava hinta kumin palasta. ;)

   Itse kyllä ihan tykkään Tweezeermanin pinseteistä, meni vaan aikansa ennen kuin totuin niihin.

   Poista
 6. Mulla on nykyisin nuo klassikko Tweezermanit myös ja onhan niissä iso ero entisiin halpisräppänöihin, mitä käytin. Mun ongelma on enää omissa ripsissä, kun toisessa silmässä ripset ei vaan enää meinaa taipua millään ja se vähä taivutus, jonka niihin saa, tuntuu häviävän kaikilla ripsareilla :/
  Voin kuitenkin kans Tweezermaneja suositella ja kiitos sulle, kun niitä oot täällä kehunujt, niin uskalsin ne itsellekin tilata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, mulla kans tosi helposti saattaa suoristua takas, pitää olla ripsarien kanssa tarkkana, mutta sama ongelma on kaikkien taivuttimien kanssa, joten omat ripset on vaan niin tönköt ja itsepäiset. :/

   Poista
 7. Myönnän, mulla on jotkut todella halvat cittarista, koska käytän niin harvoin. :D

  VastaaPoista
 8. Sarkimat käytössä ja jotkut paremmat haaveissa. Täytyykin kurkata näitä. Kiitti vinkistä :-)

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown