Viisi ihonhoitosuosikkia alle 20 eurolla

*Sisältää mainoslinkkejä

Olen pistänyt merkille, että moni aiemmin edulliseksi mieltämäni ihonhoitobrändi on nostanut hintoja. Toki ihonhoitotuotteissa hintakehitys on ollut nouseva kautta linjan viimeisen parin vuoden aikana. Jännästi monien luksustuotteiden hinnat ovat pysyneet melko samoina, mutta edullisimpien brändien hinnat ovat nousseet paljonkin. Ennen löysi hyviä tuotteita alle 10 eurolla, nykyään sellaisia on koko ajan vähemmän ja vähemmän. Siksi ajattelin, että jaan teille viisi loistavaa ihonhoitotuotetta, jotka kaikki maksavat alle 20 euroa. Yhteistä näille kaikille tietenkin on se, että käytän niitä myös itse ja ne sopivat omaan ihonhoitofilosofiaani (tehokasta ja hellävaraista).

*The Inkey List Mandelic Acid Treatment (14,50 € / 15 ml) – Kun olin lähdössä syyskuussa reissuun, etsin tuotetta iltaisin käytettäväksi, joka olisi todellinen monitoimituote. Tuotteen piti olla lisäksi helppo kuljettaa mukana. Kahlasin melkoisen määrän tuotteita läpi, kunnes iskin silmäni The Inkey Listin Mandelic Acid Treatmentiin. Olen monesti sanonut, että mantelihappo on yksi suosikkiraaka-aineitani ihonhoidossa. Se auttaa hyperpigmentaatioon, kuorii hyvin kevyesti ihoa ja tekee siitä erityisen heleän kuivattamatta ihoa. Tuotteen nimi on hämäävä, sillä pienen tarkastelun jälkeen selvisi, että hoitotuote sisältää myös retinolia (hyvin siedettävän määrän, ei kuivata!). Lisäksi ohuen emulsiomainen tuote sisältää kosteuttavaa glyseriiniä ja auringonkukan siemenistä puristettua öljyä, joka pehmentää ja vahvistaa ihoa. Käytin emulsiota kahden viikon matkani ajan joka ilta ja olin välittömästi ihan myyty. Pienestä tuubista riitti käytettäväksi vielä pitkäksi aikaa kotonakin. Iho pysyi koko reissun ajan todella heleänä, enkä kokenut tarvitsevani tämän lisäksi mitään muita tehoaineita ihonhoidossani. Iltaisin laitoin päälle ainoastaan kevyen kosteusvoiteen. Ostin heti kotiin tultuani uuden tuubin, joka sekin tuli käytettyä aikoja sitten. Tuote johon tulen jatkossa palaamaan aina uudestaan. 

*Clinique Moisture Surge 100-H Auto Replenishing Hydrator (12 € / 15 ml) – Tiedän, että äskeisen jälkeen monia kiinnostaa, no, mikä se voide oli, jota käytin The Inkey Listin tuotteen päällä. Se oli tietenkin Cliniquen Moisture Surge 100-H -kosteusvoide. Matkakokoisesta 15 ml:n purkista riittää oikeasti hirmu pitkään, itse käytin tätä vielä kotonakin useamman viikon ajan matkan jälkeen. Edes 30 ml:n purkki voidetta ei ole kovin kallis, muistaakseni alle 25 euroa. Geelimäinen, iholla varsinkin kesähelteillä ihanan raikkaalta tuntuva voide kosteuttaa koostumuksestaan huolimatta tehokkaasti. Voide sisältää hyaluronihappoa, C- ja E-vitamiineja, sekä aloe veran bio-fermenttia. Olin pitkään jotenkin tympääntynyt Cliniqueen brändinä, koin sen tylsäksi. Nyt olen kuitenkin jo pidemmän aikaa puhdistustuotteiden lisäksi tykästynyt varsinkin brändin voiteisiin todella paljon. Jos tykkäät kevyistä, mutta kosteuttavista koostumuksista, niin saat rahoillesi todella vastinetta. Lisäksi tykkään siitä, että tuotteet ovat tuoksuttomia, eivätkä ärsytä herkkää ihoa. Loistavia tilanteissa, kuten matkustaessa, kun ilmasto, vesi yms. muuttuu, jolloin ihoa kaipaa tasapainotusta muutosten keskellä.*Mizon Cicaluronic Low pH Cleanser (17,90 € / 120 ml) – Jos haluaa nauttia puhdistustuotteissa ylellisistä koostumuksista sopuhintaan, kannattaa lähes aina kääntyä K-beauty -tuotteiden puoleen. Olen tosi tarkka varsinkin vaahtoavien puhdistajien kanssa, etteivät ne kuivata ihoa liikaa. Mizonin puhdistustuote ei kuivata vaan tekee ihosta pehmeän ja samalla rauhoittaa ihoa. Sisältää ihoa rauhoittavaa rohtosammakonputkea ja kosteuttavaa hyaluronihappoa kahdeksassa eri muodossa, joka auttaa kosteuttamaan tehokkaammin. Melko nestemäistä puhdistajaa vaahdotetaan ensin kosteiden käsien välissä, jonka jälkeen pehmeä vaahto pyöritellään kasvoille. Lähtee helposti pois haalealla vedellä. Sopii aamuisin ainoaksi puhdistustuotteeksi tai sitten iltaisin toisen vaiheen puhdistustuotteeksi. 

*Pyunkang Yul Essence Toner (17,78 € / 100 ml) – Mielestäni tämä on edelleen yksi parhaista hoitovesistä, mitä markkinoilta löytyy. Jos puhutaan rauhoittavista hoitovesistä, niin silloin tämä on yksinkertaisesta PARAS. Tuote mikä ei kikkaile, mutta tekee kaiken ja enemmänkin kuin mitä pitää. Essence Tonerin pohja ei ole vettä, vaan pohjana toimii Coptis Japonica -uute (91,3%) jota on käytetty perinteisessä kiinalaisessa ja korealaisessa lääketieteessä. Se on ihoa rauhoittava antioksidantti. Tuoksu on todella mieto, melkein tuoksuton. Kuvailisin sitä hyvin miedoksi kirsikankukaksi, vaikka tuotteeseen ei ole lisätty hajusteita. Koostumukseltaan hoitovesi imeytyy ihoon nopeasti, mutta se jättää ihon pinnalle todella kosteutetun tunteen, joka vielä vähän kosteana tuntuu aavistuksen tahmealta. Kuivuttuaan kokonaan, iho tuntuu pehmeältä ja mahdollinen tahmeus häviää. Kesällä kerrostan tätä toisinaan kolme kerrosta aamuisin ja lisään päälle vain aurinkovoiteen, kun haluan ihoni näyttävän kimmoisalta.

*Bioearth Elementa Resveratrol 3% (13,94 € / 15 ml)  – En tiedä voiko anti-age -vaikutteista tuotetta edullisemmin saada kuin tämän ja The Inkey Listin tuotteen? Siinä missä The Inkey List sopii iltaisin käytettäväks,i Bioearthin boosteri on loistava aamuisin aurinkosuojan alle, jos et harrasta pitkäaikaista auringossa oleilua. Boosteri sisältää 3% punaisen rypäleen kantasoluja, jotka pehmentävät ja kirkastavat ihoa. Sisältää myös antioksidanttista ferulahappoa, joka suojaa ihoa ympäristön haittavaikutuksilta. Aloe vera rauhoittaa ihoa. Käytä aamuisin päällä aina korkean kertoimen aurinkosuojaa!


Mitkä ovat sinun edulliset ihonhoitosuosikit?

Hinnat ovat olleet voimassa jutun kirjoitushetkellä, enkä vastaa niiden muutoksista.

Kuvat: Freepik

 1. Olipa mielenkiintoisia tuotteita ja vain yksi niistä oli tuttu, Clinique. Pyunkang hoitovesi kiinnostaa kovasti, näistä siis vesistä, on tullut muutenkin osa elämääni koska ovat parhaita kuivan ihon kosteuttajia.
  Tämän hintaluokan tuotteista ensimmäisenä tulee mieleen Atopik Balm, monipuolinen ja tehokas yleisbalmi huulille ja kynsille. Ja toinen todella hyvä on ACO puhdistusöljy jota saa usein tarjouksesta 20 e:lla.
  Mistä löydätkään aina näitä erikoisbrändejä? ☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään etsiä tuotteita bändeiltä jotka ei ole niin tunnettuja, ainakaan kaikki. Katson paljon myös amerikkalaisten ihotautilääkärien kanavia, niillä on samanlainen ihonhoitofilosofia pitkälti kuin itsellä. 😊

   Poista
 2. Yksikään tuote ei ollut tuttu joten kiitos näistä vinkeistä :) K-Beautysta tykkään kun tuntuu löytyvän hyviä tuotteita sopuhintaan.

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives