Keramiikkahäät


Neljä vuotta sitten oli aurinkoinen päivä. Ei mikään todella kuuma, mutta kesäinen. Meidän kahden lisäksi asiasta tiesi vain kaksi ystäväämme, jotka olimme kutsuneet todistajiksi. Muille ilmoitimme jälkeenpäin.

Meille kahdelle oli aina ollut selvää, että tällaiset meidän häät tulisivat olemaan. Itselläni oli takana yhdet "prinsessahäät" ja tiesin, etten halua toisia. Lisäksi mieheni ei ole kovinkaan innostunut olemaan useiden ihmisten huomion keskipisteenä, joten tämä oli "meidän juttu".

Asunani toimi musta yksinkertainen mekko, jonka olin kaapannut suoraan Asoksen alesta hintaan 20 euroa. Hiukset vedin poninhännälle ja kevyen meikin tein itse. Tuoksuna tietenkin oli Guerlainin L´Instant. Sulhasen asuna toimi farkut ja valkoinen kauluspaita.

Itse toimitus kesti varmasti alle viisi minuutti ja todisteena on vajaat kymmenen valokuvaa. Tämän jälkeen menimme todistajien kanssa syömään.

Minulle tuo päivä oli ikimuistoinen ja yksi elämäni parhaita päiviä.

"Love is when he gives you
a piece of your soul, that
you never knew was missing."
  -Torquato Tasso


 1. Ihanaa hääpäivää, muruset! <3

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea vuosipäivän johdosta, ihana!

  VastaaPoista
 3. Oon kai vähän herkkistuulella, kun tuli tippa silmäkulmaan. Olen todella iloinen, että löysit sielunkumppanisi. Onnellista hääpäivää <3

  VastaaPoista
 4. Rakkauden täytteistä hääpäivää <3

  VastaaPoista
 5. Ihanaa hääpäivää! <3 Jokainen juhlii tavallaan, ja on mahtavaa että päätitte tehdä sen juuri näin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Niinpä, en muuten itse muista milloin viimeksi olisin itse ollut jonkun muun häissä, varmaan n. 10 vuotta sitten...

   Poista
 6. Ihanaa hääpäivää! <3

  VastaaPoista
 7. Ihanaa hääpäivää teille!! :) Itse aion muuten mennä tulevaisuudessa samalla tyylillä naimisiin, joko kerrotaan vain todistajille asiasta, tai otetaan todistajat peräti maistraatista. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei ollenkaan hullumpi tapa. ;) Itse mietittiin myös todistajien ottamista maistraatista, mutta sitten päätettiin jakaa pvä kahden ystävän kanssa. :)

   Poista
 8. Ihaninta hääpäivää teille, Jonna! <3

  Ehdottomasti kannatan sitä, että häät ovat omanlaiset, eikä sitä mitä muut odottavat niiden olevan. Tämä pätee elämässä yleensäkin. Kannattaa aina kuunnella itseään, ja tehdä miten itsestä tuntuu hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3

   Aika fiiliksellä ja intuitiolla täällä eletään. ;)

   Poista
 9. Hyvää hääpäivää! Rakastuminen on ihanaa, mutta rakastaminen vielä ihanampaa, se kasvaa vuosi vuodelta :)

  VastaaPoista
 10. Ei komeat puitteet takaa avio-onnea, kunpa ihmiset enemmän uskaltaisivat mennä oman näköisellä tavalla naimisiin. Ihanaa hääpäivää <3

  VastaaPoista
 11. Ihanaa, onnea teille! :) Meidänkin häät olivat pienehköt ja intiimit, ja pidimme ne myös muilta kuin vierailta salassa. ;)

  VastaaPoista
 12. Myöhästyneet onnittelut hääpäivän johdosta <3 kaunis pari olette :)

  VastaaPoista
 13. Onnittelut näin myöhässä! Meillä tulee vasta ensimmäinen hääpäivä elokuussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Wau, eka hääpäivä siinä on taikaa. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives