Astetta parempi kaupanpäällinen


Ihastuin tähän tomaatinpunaiseen apulaiseen jo syksyllä. Maltti on kuitenkin valttia ja jouduinkin odottamaan kevääseen asti, että sain tämän piristyksen testattavaksi, koska kyseessä on kausituote. Minulla on aina ollut pieni heikko kohta kaupanpäällisiin. Hyvillä sellaisilla minut saa helposti ostamaan tuotteita. Myönnän, olen mainosten uhri, ainakin toisinaan.

Himoitun punaisen pyörylän idea piilee siinä, että se on saatavilla vain rajoitetun ajan. Puuterin saa kaupan päälle, kun ostaa miltä tahansa Ella Bachèn jälleenmyyjältä kaksi heleyttävää tomaattituotetta. Erikseen tätä kaunokaista ei pysty ostamaan.


Mineraalipuuteri on pakattua tomaattisen punaiseen hopeisilla yksityiskohdilla koristeltuun muovirasiaan. Se sisältää ihoa helliviä ainesosia kuten jojoba-öljyä ja sinkkiä. Luomupuuterin ainesosat ovat 99,5% luonnollisia ainesosia ja 84,7% mineraaleja.


Tasoittaa kevyesti punaisuutta, värivirheitä ja luo iholle hehkua. Oma iho on kesällä yleensä melko hyvässä kunnossa, joten tähän aikaan vuodesta olen levittänyt puuterin hyvinä ihopäivinä kabukilla päivävoiteen päälle. Huonoimpina ihopäivinä lisään tämän meikkivoiteen päälle kabukilla tai mukana tulleella pehmeällä vipalla. Pitää kiillon poissa, mutta hohtavan vaikutuksen johdosta lopputulos ei ole liian mattainen.


Tuotteen arvo on 45,90 euroa, joten kyseessä on hyvinkin tuntuva kaupanpäällinen Ellan tomaattituotteiden ystäville. Sävyjä on olemassa yksi melko vaalea sävy. Jälleenmyyjät löydät täältä.

Saako hyvät kaupanpäälliset teitä ostamaan tuotteita?

Puuteri saatu maahantuojalta testattavaksi.
 1. Valitettavasti saa ja menen helposti höplään. Pahinta on, että jos kaupanpäällinen on älyttömän hyvä, saatan ostaa jotain niin että en oikeasti tarvitse kaupanpäällistä enkä itse tuotetta. Menen ns.halpaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse sorrun, jos kaupanpäällinen on hyvä. Kaupanpäälle saadut minituotteet eivät kiinnosta, mutta jos se on iso täysikokoinen tuote niin se on menoa. :D

   Poista
 2. Mä olen heikkona kaupanpäällisiin :) Mutta vain silloin, kun oikeasti koen tarvitsevani tarjottua tuotetta. Laadukkaat tuotteet ovat mieleisiä, mutta krääsää inhoan.

  Ella Bachea en ole koskaan kokeillut. Muistan nähneeni tuotteitä äidin kosmetiikkavarastoissa ja yleisilmeeltään olen mieltänyt Ellan vähän vanhahtavaksi? Ehkä pitäisi antaa mahdollisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama, krääsästä en pidä. Esim. kangaskassit tms. ei kamalasti innosta. Ne jää aina nurkkiin käyttämättömönä pyörimään.

   Ella on minusta on yrittänyt viime aikoina kovasti päästä eroon "vanhahtavuudesta", niiden uudet mainokset on upeita, jopa vähän seksiä tihkuvia. Lisäksi mm. tomaattivoiteen ulkonäkö uusiutui juuri. Tietenkin se vie aikaa, että saadaan ihmisille luotua uusi mielikuva brändistä.

   Poista
 3. Voi pimpulat! Kyllä moinen kaupanpäälinen tännekin kelpaisi. Kuulostaa hitsin hyvältä!
  Ja kyllä, hyvät kaupanpääliset saa ostamaan vaikka mitä :P Lehtiäkin tullut tilattua vaikka miten monia ihan vaan niiden kivojen meikkien takia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myönnän, olen myös tilannut lehden meikkien takia. :D

   Poista
 4. Hirmu hyvä kaupanpäällinen! En ole vielä kokeillut sitä LivBoxissa tullutta tomskuvoidetta..
  Rahatilanteen mukaan menen helposti höplään mutta yleensä olen tarkka enkä ostele ns.turhaa kosmetiikkaa koska kyllä tuota ennestään riittää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin ja ihan täysikokoinen! Kosmetiikan kaupanpäälliset on kyllä vaarallisia, samoin ne osta kaksi saat kolme.

   Poista
 5. Täällä yksi kanssa kuka on kaupanpäällisien uhri! :D Toi on jo todella hyvä kaupanpäällinen! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on, kun on täyskokoinen ja kun sitä ei voi muuten saada. :p

   Poista
 6. Miksi, oi miksi useammat meikkipakkaukset eivät ole punaisia! <3__<3 Minä ostaisin meikkejä jo ihan siitä syystä, ei tartte kaupanpäällisiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika harvalla tosiaan on, mutta onhan Clarinsilla ne punaiset samettipussukat. <3 :D

   Poista
 7. On tosiaan pirteä pakkaus, tuota kantaisi mukanaan oikein mielellään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannan! Jotenkin myös se, että puuteri hoitaa samalla ihoa, saa minut pitämään tästä vielä enemmän. =)

   Poista
 8. No on hyvä kaupanpäällinen! Puuteria päivävoiteen päälle - tuollainen "meikkipohja" kun joskus itsellekin riittäisi... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoin tulee tällaisia helmiä.

   Mä olen varma, että vielä joku pvä riittää. ;) Ei riitä mullakaan tällä hetkellä, joten ei hätää. :D

   Poista
 9. Voi apua, mä olen niin kaupanpäällisten ja alennusten uhri. Yleensä nuo kaksi, siis kaupanpäälliset ja alennukset vielä kulkevat käsi kädessä...
  Kuuntelin Radio Novaa tällä viikolla ja sieltä sattui korviini ihan hauska jutustelu miesten ja naisten ostokäyttäytymisestä. Sen mukaan miehet voivat maksaa vaikka tuplahinnan esim. 5€ arvoisesta tavarasta jos juuri sillä hetkellä sitä tarvitsevat, kun taas naiset puolestaan ostavat 10€ arvoisen tavaran 5€:lla vaikka eivät sitä tarvitsisikaan - tarjous kun on vaan on liian hyvä ohitettavaksi. So true ;-)

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives