19.11.2014

Biotherm Water Lovers


Mission Blue

Kyseessä on Biothermin toinen kampanja Mission Blue -projektin hyväksi tänä vuonna. Vuonna 2012  perustettu Water Lovers on Biothermin maailmanlaajuinen ohjelma, joka tukee maailman vesien suojelemista tukevia projekteja. Tähän mennessä rahaa on saatu kerättyä jo 350 000 euroa. Mission Blue -projetille kerätyt rahat lahjoitetaan Pohjoisen jäämeren Hope Spot -alueen suojelemiseksi.

Missien Bluen maailmanlaajuisena tavoitteena on lisätä suojeltujen merialueiden osuus 20%:iin vuoteen 2020 mennessä Hot Spot -alueiden verkoston avulla. Nykyisin n. 12%:a maailman merialueista on suojeltuja. Tällä hetkellä projektiin kuuluu 50 Hot Spot -aluetta, jotka ovat tärkeitä merien hyvinvoinnille. Jollainen on mm. keskinen Pohjoinen jäämeri, joka on viimeinen kalastamaton arktinen avovesialue. Siellä elää ainutlaatuinen kirjo eläimiä, joita uhkaavat saasteet, ilmaston lämpeneminen ja vesien happaneminen. Alueella asustelee mm. 1/3 maailman jääkarhukannasta. (n. 7000 yksilöä) Sulaminen pakottaa jääkarhut siirtymään maihin, mutta syksyn tullen ne palaavat takaisin merijäälle.


Hyväntekeväisyystuotteita koristavat Sanna Annukan suunnittelemat skandinaaviset kuviot. Puoliksi suomalainen puoliksi englantilainen Brightonissa asuva Sanna Annukka saa inspiraation töihinsä mistäpäs muusta kuin suomalaisesta maisemasta. Tämä juontaa juurensa Suomessa vietetyistä lapsuuden kesistä. Johon kuului perinteistä marjojen poimintaa ja telttailua metsässä. Aikaisemmin hänen kädenjälkeään on nähty mm. TopShopin t-paidoissa, Hans Christian Andersenin satujen kuvituksissa ja Marimekon sesonkimallistoissa. Tällä hetkellä työn alla on oma mallisto, johon kuuluu käsinpainettuja silkkipainotöitä ja muita käsintehtyjä tuotteita.


Hyväntekeväisyys kampanjan tuotteet ovat tuttuja Biotherm-klassikkoja, jotka ovat saaneet päällensä Sanna Annukan upeat kuvitukset. Biothermin Aquasource-voiteet luotiin vuonna 1998 ja tällä hetkellä niitä myydään, joka seitsemäs sekunti, mikä on melkoisen huikea tahti. Vuosituhannen lopussa ja 2000-luvun alussa omasta kaapistanikin löytyi aina yksi purkki klassista vihreää Aquasourcea. Tänä päivänä oikeampi valinta iholleni on hennon vaaleanpunaisessa purkissa oleva paksumpi voide. Voide lupaa kosteutta iholle jopa 48 tunniksi. Kevyemmän voiteen koostumus on ihanan kevyttä geelimäistä voidetta, joka sulautuu nätisti ihoon. Tekee ihosta hehkuvan ja pehmeän. 


Lait Corporel vartaloemulsio luotiin jo vuonna 1972. Tällä hetkellä tuotetta myydään joka 20. sekunti. Emulsion koostumus on kevyttä ja se imeytyy ihoon hetkessä, mutta itselleni eniten mieleen on jäänyt raikas sitruksinen tuoksu, jonka itse tunnistan mistä vain.

Biotherm Water Lovers -tuotteita saatavilla vain Sokos-tavarataloista ja Emotion-myymälöistä, sekä Sokoksen verkkokaupasta täältä. Tutkiessani tätä asiaa juttua varten, olin tosi hämmentynyt tuosta kasvovoiteen koosta, 125ml on jäätävän kokoinen pakkaus ja siihen nähden 49 euron hinta on todella pieni. Piti käydä ihan Sokoksen sivuilta tarkistamassa, että onko myyntikoko todella noin iso kuin lehdistötiedotteessa kerrottiin ja olihan se.

Oletteko kokeilleet Aquasource-tuotteita? Kiinnostaako tällainen hyväntekeväisyys yhteistyö?

Suositushinnat:

Aquasource Creme Limited Edition 125ml, 49€
Aquasource Gel Limited Edition 125ml, 49€
Lait Corporel Limited Edition 400ml, 29,90€

Tuotteista saadut tuotot lahjoitetaan Mission Blue -projektille jäämeren Hope Spot -alueen suojelemiseksi.


Kaikki kuvat L`Oreal Finlandin luvalla.
10 kommenttia:

 1. Aah, vasta tänä kesänä löysin itseni Lait Corporelin maailmaan <3 Miten ihana se olikaan kesällä, raikkaan tuoksunsa kanssa :) Seuraavilta Hullareilta aion sen itselleni napata 400millisenä. Nyt tällä hetkellä ei ole minkäänlaista tarvetta ostaa sitä (hukun voiteisiin!) mutta ehkä keväällä :) Ja mieletöntä, että on puoliksi suomalainen design mukana ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jemmaan Lait Corporelia kans aina tuon 400ml:n pullon alesta, mieskin kävi viimeksi mun purkilla, joten kelpasi sillekin. Kuluikin nopsasti loppuun. Mustakin tuo yhteistyö on mahtava juttu, itse olen yhdistänyt Biothermin aina mereen ja niihin planktoneihin, joten siltäkin osin osuvaa hyväntekeväisyys yhteistyötä. ;)

   Poista
 2. Ihanat! Näin tuon pressi-ilmoituksen ja pyysin yhtä näistä eli tuota päivävoidetta testiin, jotta voin tehdä hyvän asian puolesta postauksen. En vielä ole voidetta saanut, enkä ole varma saanko, mutta upeaa että teit tästä jutun.

  Meidän mökillä ei ole enää rakkolevää ja usein pitkittyneiden helteiden jälkeen ilmestyy sinilevää. Se on niin kurjaa koirien ja luonnollisesti itsensä takia.

  Rakastan Sannu Annukan taidetta ja Aqua Sourcen koko sarja ollut käytössä. Ihana vaaleanvihreä geelimäinen ja tuoksusta tulee mieleen ruoho <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiteista oli tosi vähän pressinäytteitä, joten kuviolla varustettuja voi olla vaikea saada. Sisus on kuitenkin samaa kuin muissakin, mutta hei, olisihan se Limited Edition purkki makee. ;)

   Toi sinilevä on kyllä melkoinen riesa, rakkolevähän ei taida viihtyä kuin puhtaassa hyvin hapekkaassa vedessä. Sinilevälle kelpaa mikä vaan. :(

   Mun nenään tuossa vaaleanvihreässä purkissa olevan voiteen tuoksu on ihanan raikkaan merellinen, tosi mieto. Vaaleanpunaisen voiteen tuoksu ei ole mielestäni yhtä merellinen. Pitää varmaan nuuhkaista omaa purkkia, löytäisinkö siitä ruohon. ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään ihan kympillä noista merellisistä kuvituksista.

   Poista
 4. Ihania nuo kuvitukset :) ja hyväntekeväisyys on aina kiva juttu, vaikka välillä tuntuu että se on joillekin merkeille ns. viherpesua :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja varmasti on, koska niin monet vielä esim. eläinkokeet sallivat. Kaikkeen ei vaan tässä maailmassa voi valitettavasti tarttua, joka vuosi 10 milj. ihmistä kuolee nälkään, aamulla leipää haukatessani ei tule aina mietityksi kuinka etuoikeutettu olen, nälkä mitä se on? Vielä hurjempaa on ajatella, että maailman 100 rikkainta ihmistä pystyisi lopettaan maailmasta köyhyyden NELJÄSTI. No tuotakaan ei tule tapahtumaan... kuilu rikkaiden ja kyöhien välillä vain kasvaa, koska rikkaat haluavat aina vain enemmän rahaa.

   Poista
 5. Mitens se Biothermim eläinkokeiden laita?��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. L´Oreal EI TESTAA tänä päivänä tuotteitaan eläimillä. Se miksi L`Oreal ei ole Petan listalla johtuu siitä, että se myy tuotteitaan mm. Kiinan markkinoilla ja sen on annettava Kiinan testata valtion testata maahan lanseerattavat tuotteet. L`Oreal ei testejä tee vaan Kiinan valtio. Eli synti tavallaan on, että se sallii Kiinan testata maassa myytävät tuotteensa ennen niiden Kiinassa lanseeraamista. Joten tässä voi vaan toivoa, että tulisi joku organisoitu boikotti Kiinaan ja Kiinan valtioon, että luopuisivat tuosta käytännöstä. Toki se, että yritys antaa tuotteitaan Kiinan markkinoille on tietynlainen hyväksyntä asialle.

   Toivottavasti tämä selvensi asiaa. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown